3ος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Μουσικής!!! Δώρο: 2 Pulse-DVD Pink Floyd!!!

Reaction score
51
Η κληρωση θα γίνει τελικά όπως προγραμματίστηκε στην Πάτρα την Κυριακή το πρωί!!!! :lol:

Reaction score
23
Τελικα ποσοι συμμετειχαν;
και οσοι και να ειναι καλη τους επιτυχια!!
Η τελική λίστα με τους συμμετέχοντες θα ανακοινωθεί σήμερα το βραδυ από τον sambalis , τον οποίο στέλνατε και τις απαντήσεις.

Η κλήρωση θα γίνει αύριο το πρωί στις 9 π.μ. στο Glamour (πλ. Υψηλών Αλωνίων) , από εμένα , τον Γιάννη Δημητρόπουλο , τον giotamike και φυσικά όποιο άλλο μέλος από την Πάτρα θέλει να συμμετέχει. Θα υπάρξει φυσικά και φωτογραφικό ρεπορτάζ :mrgreen:

Reaction score
14
Την οργάνωση καθώς και τη διοικητική μέριμνα (καφέδες-πρωινό κα) αναλαμβάνει ο αξιότιμος συντονιστής κ.Δημητρόπουλος.

Reaction score
51
[scroll]Εληξε ο 3ος Διαγωνισμός στην Μουσική!!![/scroll]
Μέχρι τώρα έχουν συμμετέχει τα κάτωθι μέλη:

1.Σπύρος Μπλάτσιος
2.qbeq
3.johnywh
4.Μάριος Λαζάρου
5.AndreasP.
6.Γιώργος Ανδρεάδης
7.ΘΑΝΑΣΗΣ Τ.
8.Nick Greek
9.BasilisK.
10.loukitsa Λαμπρου
11.Γιώργος (ΜΑC) Αναμουρλίδης
12.giotamike
13.Γιάννης Δημητρόπουλος!
14.andrew

Αυριο το πρωί τα παιδίά από την Πάτρα θα μου ανακοινώσουν τα αποτελέσματα!!!:wink:

Reaction score
0
Νομιζω doc οτι με την λιστα των συμμετεχοντων εχεις ετοιμη και την ποδοσφαιρικη ομαδα του AVSite.
Πλην του κ.Δημητροπουλου που πρεπει να παραμεινει στους καφεδες,αναψυκτικα πασατεμπο καθως καιμε νεα αρμοδιοτητα στο πλυσιμο της στολης της ομαδας λογω σχετικης πειρας με το αντικειμενο. :lol:
Α μην το ξεχασω.Να κρεμασει και τα δυχτα στα τερματα του γηπεδου.Η τοποθετηση τους ειναι η ιδια με τις ...κουρτινες. :mrgreen:

Reaction score
23
Η κλήρωση θα γίνει αύριο το πρωί στις 9 π.μ. ..
Θα εχει ανοιξει τετοια ωρα?
Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα!
Ο καφές στην Ελλαδα αντί να σερβίρετε τις πολύ πρωινές ώρες για...ξύπνημα , σερβίρετε μετά τις 11 , καθώς όλοι κοιμούνται νωρίτερα!

Η ώρα πάντως επιλέχθηκε , αναγκαστικά καθώς ο κ. Δημητρόπουλος είχε "οικιακές" εργασίες να κάνει - σφουγγαρισμα , ξεσκονισμα , σκουπισμα , κουτρίνες κλπ - και μας παρακάλεσε να κάνουμε την κλήρωση λίγο πρωί , για να προλάβει.... :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
23
Μόλις επέστρεψα από την "κλήρωση" των δύο Pulse DVD , από τον 3ο Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό Μουσικής!

Οι δύο τυχεροί νικητές είναι οι :

giotamike & Nick Greek

Στην κλήρωση βρέθηκαν οι Andreas_P , εγώ , giotamike kai ο Γιάννης Δημητρόπουλος.
Στον τελευταίο ζητήσαμε όλοι συγνώμη που πήγαμε στην ώρα μας στο ραντεβού και τον κάναμε και αισθάνθηκε άσχημα :mrgreen:

Στην πρώτη φωτό βλέπουμε τις συμμετοχές στην κλήρωση και τους αριθμούς που αντιστοιχούσαν στον καθένα πριν διπλωθούν στα 4 και "μπουν στο σακουλάκι"

Reaction score
23
Από αριστερά προς τα δεξιά :giotamike, Ο γραφων , Andreas_P , Γιαννης Δημητρόπουλος , με τους λαχνούς όλους μέσα πριν από την κλήρωση.

Τον πρώτο λαχνό τον τράβηξε ο Andreas_P

και ήταν το Νο 12 , δηλαδή ο giotamike!

τον δευτερο λαχνό τον τράβηξε ο ήδη τυχερός , giotamike

και ήταν το Νο 8 , που αντιστοιχεί στον Nick Greek!!

Να και οι δύο τυχεροί λαχνοί!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ολα ωραια και καλα και συγχαρητηρια στους νικητες!
Πιο πολυ με ευχαριστει που η ολη διαδικασια ελαβε μερος στην Πατρα και βρεθηκατε μαζι.

Το μονο μου παραπονο ειναι πως θα ηθελα μια...πιο κοντινη αποψη των χεριων του Δημητροπουλου.
Τιποτα , τιποτα κατι δικο μου :lol: :lol: :lol:

Reaction score
51
Εύχομαι θερμά συγχαρητήρια στους νικητές!!!!!
Σύντομα θα ανακοινώσω (θεού και internet θέλοντος) το πότε επιτέλους θα έρθουν τα πολυπόθητα DVD, και θα παραδώσω ή αποστείλω στους νικητές του διαγωνισμού μας!!! :lol:

Η "Μουσική" θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και το 2006, με πολλές αφιερώσεις, νέα polls, διαγωνισμούς(*) και συλλογές με σκοπό να κρατήσει πάντα το ενδιαφέρον των μελών και επισκεπτών ψηλά, την ψυχαγωγία μας και την ενημερωσή μας.
Περιμένουμε ο Διονύσης κα εγώ, την ενεργό συμμετοχή των μελών και υποσχόμαστε την συνέχιση της συντονιστικής συνεργασίας μεταξύ μας, έτσι όμορφα και ποιοτικά , δημιουργικά και συναδελφικά όπως και το 2005!

(και να σκεφτεί κανείς πως με τον Διονύση μιλάω μόνο στο τηλέφωνο και η 1η φορά που τον είδα ήταν σήμερα στις φωτογραφίες)!!! :mrgreen:

(*)οσον αφορά τους διαγωνισμούς υπόσχομαι πως δεν θα είναι πλέον τόσο δύσκολοι, αν και αυτό ποτέ δεν έπαιξε ρόλο στην κρίση, αλλά ίσως στην συμμετοχή)! :roll:

Reaction score
14
Ευχαριστώ πολύ τους αξιότιμους συντονιστές για τον πολύ όμορφο διαγωνισμό και τια το δώρο.
Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι.

Reaction score
7
Ολα ωραια και καλα και συγχαρητηρια στους νικητες!
Πιο πολυ με ευχαριστει που η ολη διαδικασια ελαβε μερος στην Πατρα και βρεθηκατε μαζι.

Το μονο μου παραπονο ειναι πως θα ηθελα μια...πιο κοντινη αποψη των χεριων του Δημητροπουλου.
Τιποτα , τιποτα κατι δικο μου :lol: :lol: :lol:

Ανδρεα, οπτικα τα χερια του μπορει να ειναι τα ιδια...
Αν δεν τα αγγιξεις ομως δε θα καταλαβεις οτι το Palmolive τα περιποιειται κιολας....

@ Δημητροπουλο
1. Ποτε θα αλλαξεις φωτογραφικη?
2. Ποσα μελομακαρονα εφαγες ρε? Εχεις παρει καποια κιλακια ή σε παχαινει ο φακος?
(διευκρινησε το, γιατι τον giotamike δε βλεπω να τον παχαινει)

@ Ανδρεα Κ.
Ρε συ, μηπως να μην πηγαιναμε εμεις οι 2 στην πιτα, γιατι πρεπει να εχει μαζεψει πολλλλά ο Δημητροπουλος...?

Reaction score
0
Γιούπιιιι!!!

Εκτός των συγχαρητηρίων/ευχαριστηρίων για το διαγωνισμό και την ευχή να συνεχίσετε με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή, θα ήθελα μια χάρη:

Στην πίτα να έρθει ο Giotamike και να κάνει την κλήρωση για τον προβολέά !

Χρυσοχέρης!!

Reaction score
0
"Στείλε PM στον Giotamike"

Εντάξει Μιχάλη έπιασε το κόλπο με το glossy paper που είχαμε τυπώσει το 8 για να το καταλάβεις με την αφή!

Θα τα πούμε και από κοντά όταν έρθω να τα βρούμε για το γαλακτομπούρεκο που σου υποσχέθηκα.

Πρόσεχε μην σου ξεφύγει τίποτα... Τα ίδια και στην πίτα ΟΚ? Εσύ κληρώνεις τον προβολέα και εγώ τα ηχεία...

Και μετά θα βγάλουμε και φωτογραφίες τους λαχνούς... Χεχεχε.. Ας είναι καλά ο Διονύσης με τις ιδέες του! Τι είπαμε θα κερδίσει αυτός στη πίτα?

Ααα και κάτι τελευταίο, μου φαίνεται ότι κάτι δεν κάνω καλά όταν στέλνω PM.

Γράφω κανονικά "Στείλε PM στον ...." και μετά βγαίνει το μήνυμά σας καταχωρήθηκε αλλά έχω μια υποψία ότι κάτι κάνω λάθος...

Επιβεβαίωσε ότι πήρες το μήνυμα για να είμαι σίγουρος!

Τα λέμε στην Πίτα, πάω να κάνω χώρο στο ράφι για τον προβολέα!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas