- Reaction score
- 384
Εγω παντως εχω κλεισει για σημερα το βραδυ σε Imax 3D. Θα καταναλωσω και 5000 θερμιδες σε σαβουρες σιγουρα! 

Ήταν και η μόνη στιγμή συνολικά έως που επέστρεψε ο Θεμιστοκλής, που υπήρξαν γέλια στην αίθουσα. Ενω στο υπόλοιπο, πραγματικά 1 καθηλωμένο κοινό σε μια αίθουσα του Μόλ, την τεράστια του, με 3D!καλη ταινιουλα δε μπορω να πω!!! Το θεικο ηταν οτι επειδη το ειδα στη ξενιτια νομιζα θα ημουν ο μονος ελληνας με το κολλητο μου στο σινεμα. Ελα ομως που δεν ημουν..... Εκει που τις πεταγε τα ματια εξω ακουστηκε το θεικο..... "Παρτα μωρηηη αρρωστηηηη"
Αθανατο ελληνικοοοοον πνευμαααα![]()
γιατι φιλε μου απο τη μεταπολιτευση και μετα καθε τι πατριωτικο ηταν "επικινδυνο" να θεωρηθεις εθνικιστης!!! οποτε"! Και φυσικά θα πω οτι σκέφτομαι με τέτοιες ταινίες οτι ο κάθε χολιγουντιανός παραγωγός σέβεται την τεράστια ιστορία μας περισσότερο απο το ραγιάδικο αυτό κρατίδιο που ζούμε σήμερα.
.
Αυτό το ξέρω. Κάποιοι το φωνάζουμε εδώ και χρόνια αλλα οι "μπολιασμένοι" απο την πλύση εγκεφάλου του συστήματός τους( που τους σέρνει απο την μύτη όπου αυτό γουστάρει) μας έλεγαν και μας λένε ακραίους. Που είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος; Έχουν βγάλει κάτι για την Σαλαμίνα η τις Θερμοπύλες η τις Πλαταιές; Μόνο κάτι κουλτουριάρικες αηδίες ξέρουν να παίζουν, να παράγουν και να ασχολούνται. Διότι αυτά πρεσβεύουν φυσικά. (και εσκεμμένα πολλές φορές) Για μένα λοιπόν ο κάθε ηθοποιός η και σεναριογράφος και παραγωγός της ταινίας που είδα χθές βράδυ, είναι πιο Έλληνας απο τους νεοραγιάδες του κρατιδίου μας. Και ποσώς με ενδιαφέρει εαν το έκαναν και για εμπορικά κέρδη. Τίποτε δεν λέει αυτό διότι πάμπολλες ταινίες βγαίνουν με άλλο περιεχόμενο που έχουν κέρδη πολλά κι αυτές. Και στο τέλος τέλος δεν με νοιάζει εαν βγάλουν δισεκατομύρια. Μου αρκεί το θετικό αποτέλεσμα που βίωσα παρακολουθώντας την ταινία αλλα και τα.... παιδάκια η νεολαία μας που προβληματίζονται και θα πούνε.... καλά, άλλα (η και τίποτα) μας έχουν πει στις αίθουσες τις σχολικές οι καθηγητές, τα βιβλία μας, τα κόμματα που μας πατρονάρουν στο πανεπιστήμιο κλπ!!!!!!!!!!γιατι φιλε μου απο τη μεταπολιτευση και μετα καθε τι πατριωτικο ηταν "επικινδυνο" να θεωρηθεις εθνικιστης!!! οποτε
επρεπε να θαβεται καθε περηφανεια για την πατριδα,και συνεχιζεται αυτο και σημερα ,απλα παθανε στραπατσο λιγο με το euro οταν βγηκανε οι ελληνικες σημαιες.Δυστυχως κατι χρυσες αυγες κανουν παλι ζημια στο θεμα αυτο.
Που εισαι ρεεε !!!
ΗΠΑ: Τον σκότωσαν γιατί διαφωνούσαν για την ταινία «300»
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63980150
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο!!!!!!!!!