300: Rise Of An Empire (2014)

Reaction score
384
Εγω παντως εχω κλεισει για σημερα το βραδυ σε Imax 3D. Θα καταναλωσω και 5000 θερμιδες σε σαβουρες σιγουρα! :dance2:

Reaction score
8.349
να πουμε και μια αλλη διασταση,αυτα τα εργα αποτελουν τεραστια τουριστικη διαφημιση για την Ελλαδα,καλως η κακως οτι δειχνει τοΧολλυγουντ γινεται πολος ελξης τουριστων,δυστυχως η χωρα μας ,το ελληνικο κρατος δηλαδη,
δεν εχει να δειξει παρα πρωτοφανη αδιαφορια για τα ιστορικα μερη οπως η Σαλαμινα που αφορα αυτη την ταινια.
Τα ιδια ισχυουν και για την Σπαρτη που εδειχνε η πρωτη ταινια.Μπαζωματα και χαβουζες εχουν γινει πολλες ιστορικες τοποθεσιες ,και ευτυχως που δεν ταχουν δει οι ξενοι.Μετα φωναζουμε για την κριση και τα χαλια μας.Μα υπαρχει λογος που ειμαστε η χωρα που ειμαστε.

loyis7

Movies
Reaction score
4.142
Sullivan Stapleton hints at 300: Rise of an Empire sequel

Warner Bros. and Legendary Pictures' long-awaited sequel 300: Rise of an Empire debuted this past weekend and has already grossed over $140 million at the global box office, despite opening seven years since the original film's release. Though there's been no official word on the matter from the studio, star Sullivan Stapleton says there's plenty of room for another sequel should they decide to move forward.

"As for the sequel, it’s a huge story," he said in an interview with Deadline. "And those battles between the Greeks and Persians went on for years and years. I hope to God we do another sequel. If we don’t, hopefully they put me in another film."

Reaction score
89
καλη ταινιουλα δε μπορω να πω!!! Το θεικο ηταν οτι επειδη το ειδα στη ξενιτια νομιζα θα ημουν ο μονος ελληνας με το κολλητο μου στο σινεμα. Ελα ομως που δεν ημουν..... Εκει που τις πεταγε τα ματια εξω ακουστηκε το θεικο..... "Παρτα μωρηηη αρρωστηηηη" :gotcha::gotcha::gotcha:

Αθανατο ελληνικοοοοον πνευμαααα :drinks:

Reaction score
118
καλη ταινιουλα δε μπορω να πω!!! Το θεικο ηταν οτι επειδη το ειδα στη ξενιτια νομιζα θα ημουν ο μονος ελληνας με το κολλητο μου στο σινεμα. Ελα ομως που δεν ημουν..... Εκει που τις πεταγε τα ματια εξω ακουστηκε το θεικο..... "Παρτα μωρηηη αρρωστηηηη" :gotcha::gotcha::gotcha:

Αθανατο ελληνικοοοοον πνευμαααα :drinks:
Ήταν και η μόνη στιγμή συνολικά έως που επέστρεψε ο Θεμιστοκλής, που υπήρξαν γέλια στην αίθουσα. Ενω στο υπόλοιπο, πραγματικά 1 καθηλωμένο κοινό σε μια αίθουσα του Μόλ, την τεράστια του, με 3D!
Oi εντυπώσεις μου άριστες τόσο στην υλοποίηση της ταινίας για την υψηλή ποιότητα των στοιχείων της όσο και για το σενάριο και την ταύτιση σε μεγάλο ποσοστό με την πραγματική ιστορία. Και δυστυχώς σε σχέση με το 2007 και το 300, τώρα πολλοί συνειρμικά θα σκεφτούν την ώρα της ταινίας του ποιοί ήταν οι Έλληνες και πως την κατάντησαν τώρα οι πολιτικάντηδες και σε μεγάλο βαθμό και ο απλός "νεοέλληνας"! Και φυσικά θα πω οτι σκέφτομαι με τέτοιες ταινίες οτι ο κάθε χολιγουντιανός παραγωγός σέβεται την τεράστια ιστορία μας περισσότερο απο το ραγιάδικο αυτό κρατίδιο που ζούμε σήμερα.
Ανεπιφύλακτα την προτείνω αλλα προσοχή. Είναι πολύ πιο σκληρή απο την πρώτη. Αυτό το λέω για να ξεχάσετε την σκέψη οτι θα τάξετε σε μικρά παιδιά σας, να τα πάρετε μαζί σας να την δούνε.

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Πότε πρόλαβαν και την είδαν όλοι αυτοί που την "έβαψαν" αμερικανιά και ξεχειλίζει η "κριτική" τους από υπέρμετρη αγάπη για την Ελλάδα ,σε σημείο παρεξηγήσιμο που θυμίζει ΧΑ...

Αν ο θεατής πάει να δει μια ταινία σε στυλ κόμικ,δεν θ'απογοητευτει,ούτε θα τον πειράξει αν υπάρχουν ιστορικές ανακρίβειες.Αν θέλει να δει κάτι τετοιο,ας παρακολουθήσει καλύτερα ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ.
Η ταινία έχει άφθονα εφφε , (ούτε αυτό τους άρεσε:p)αλλωστε συμμετέχουν 5 από τα καλύτερα vfx studios και αν δεν απατώμαι 2 απ'αυτα χρησιμοποιούν και δικό τους software.

2 ωρίτσες χαβαλέ,εικόνα εκπληκτική κι ας ελπίσουμε μια ανάλογη μεταφορά σε δισκάκι...

Reaction score
8.349
"! Και φυσικά θα πω οτι σκέφτομαι με τέτοιες ταινίες οτι ο κάθε χολιγουντιανός παραγωγός σέβεται την τεράστια ιστορία μας περισσότερο απο το ραγιάδικο αυτό κρατίδιο που ζούμε σήμερα.
.
γιατι φιλε μου απο τη μεταπολιτευση και μετα καθε τι πατριωτικο ηταν "επικινδυνο" να θεωρηθεις εθνικιστης!!! οποτε
επρεπε να θαβεται καθε περηφανεια για την πατριδα,και συνεχιζεται αυτο και σημερα ,απλα παθανε στραπατσο λιγο με το euro οταν βγηκανε οι ελληνικες σημαιες.Δυστυχως κατι χρυσες αυγες κανουν παλι ζημια στο θεμα αυτο.

Reaction score
118
γιατι φιλε μου απο τη μεταπολιτευση και μετα καθε τι πατριωτικο ηταν "επικινδυνο" να θεωρηθεις εθνικιστης!!! οποτε
επρεπε να θαβεται καθε περηφανεια για την πατριδα,και συνεχιζεται αυτο και σημερα ,απλα παθανε στραπατσο λιγο με το euro οταν βγηκανε οι ελληνικες σημαιες.Δυστυχως κατι χρυσες αυγες κανουν παλι ζημια στο θεμα αυτο.
Αυτό το ξέρω. Κάποιοι το φωνάζουμε εδώ και χρόνια αλλα οι "μπολιασμένοι" απο την πλύση εγκεφάλου του συστήματός τους( που τους σέρνει απο την μύτη όπου αυτό γουστάρει) μας έλεγαν και μας λένε ακραίους. Που είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος; Έχουν βγάλει κάτι για την Σαλαμίνα η τις Θερμοπύλες η τις Πλαταιές; Μόνο κάτι κουλτουριάρικες αηδίες ξέρουν να παίζουν, να παράγουν και να ασχολούνται. Διότι αυτά πρεσβεύουν φυσικά. (και εσκεμμένα πολλές φορές) Για μένα λοιπόν ο κάθε ηθοποιός η και σεναριογράφος και παραγωγός της ταινίας που είδα χθές βράδυ, είναι πιο Έλληνας απο τους νεοραγιάδες του κρατιδίου μας. Και ποσώς με ενδιαφέρει εαν το έκαναν και για εμπορικά κέρδη. Τίποτε δεν λέει αυτό διότι πάμπολλες ταινίες βγαίνουν με άλλο περιεχόμενο που έχουν κέρδη πολλά κι αυτές. Και στο τέλος τέλος δεν με νοιάζει εαν βγάλουν δισεκατομύρια. Μου αρκεί το θετικό αποτέλεσμα που βίωσα παρακολουθώντας την ταινία αλλα και τα.... παιδάκια η νεολαία μας που προβληματίζονται και θα πούνε.... καλά, άλλα (η και τίποτα) μας έχουν πει στις αίθουσες τις σχολικές οι καθηγητές, τα βιβλία μας, τα κόμματα που μας πατρονάρουν στο πανεπιστήμιο κλπ!!!!!!!!!!

Reaction score
89
Που εισαι ρεεε !!!

Εκει κοντα στο Μανχαταν που πεφτουν τα κτιρια απτα..... αερια χαχαχααααα!!! Ολα καλα ομως κραταω γερα ακομα!!!!! Κανονησα να παω να ξαναδω τους 300 κ με αλλη παρεα δε μου φτασε η μια φορα χαχαχααα

Reaction score
89

Reaction score
8.349
σημερα το ειδα το εργακι,μαλλον απογοητευση,τραβαει πολυ,πολλες σκηνες με παπαροκουβεντα,αλλες σκηνες ανουσιες,η υποθεση με τον Ξερξη που εγινε θεος απιστευτα βαρετη,η ναυμαχια κακογυρισμενη κατα τη γνωμη μου,δεν πιασανε καθολου την ομορφια της θαλασσας,ισως το κομικ δεν πιανει στη θαλασσα,και τελικα μεγαλη πατατια που ξεφτυλισανε τον φουκαρα τον Θεμιστοκλη,ο οποιος αντι να σωζει την ελλαδα,ηταν τελικα ενας αποτυχημενος ψευτογκομενος που περιμενε τους Σπαρτιατες ναρθουν να τον σωσουν!!!Ενταξει ειπαμε ανακριβειες δεν μας πειραζουν αλλα να βοηθανε στο μυθο οχι να τον ξεκατινιαζουν!!!Μου φαινεται το μονο που τους ενοιαζε ηταν να πηδηχτει η Αρτεμισια με το Θεμιστοκλη!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Θα συμφωνησω με τον Δημητρη Α ,σχεδον unwatchable , ενω οι 300 ειχαν καποιο γουστο..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster