- Reaction score
- 29.519
Απάντηση: 3D περιορισμοι
Τώρα για τα άλλα που λες πιο πάνω , μέσα σε ενα και κάτι χρόνο έδωσα , 5500 για προ, 5500 για τελικό , 4500 για player , συν κάτι ψηλά, 2000 για προβολέα , άααλλα 1100 για player, kai πάει λέγοντας.Και τελικούς είχα πριν , και εχω ακόμα και προβολέα είχα , και οθόνη που άλλαξα , άλλα 1700ε , .
Οσο για το πόσο δίνεις αμα είσαι μερακλής πίστεψέ με δίνεις παραπάνω, πολύ , απο 2000ε για προβολικό.Μια μέση κατάσταση 4000-6500 , οι ακριβοί είναι στα 10000 και βάλε.
Η διαφορά της ποιότητας που πήρα με όλα αυτά τα high def μηχανάκια είναι συγκριτικά με τα προηγούμενα της τάξης του 30%.Πίστεψέ με δεν είναι καθόλου λίγο αυτό.
Οπως είπε και ο abcd είναι το χόμπυ μας και τα χώνουμε.Τώρα για το αν κρατάς προβολέα και ενισχυτικά 10 χρόνια η οσο ενα αυτοκίνητο είναι τελείως υποκειμενικό θέμα.
Δεν πήγα σε 720 p , αλλά απο 720p σε 1080p.Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε αυτό. Απλά για τα δικά μου δεδομένα, ακόμα και τα 3 χρόνια είναι λίγος καιρός. Πόσα θα δώσεις για ένα προτζέκτορα άμα είσαι μερακλής 1500,2000 Ευρώ?? Γιατί μέσα σε τόσο λίγο καιρό να τον ξαναλλάξεις; Τι γίνεται με τον παλιό; Δεν θεωρείς ότι είναι πεταμένα λεφτά;
Την αγορά ενός πλήρους συστήματος για home cinema την αντιμετωπίζω σαν αγορά αυτοκινήτου (είτε είναι σωστό ή λάθος αυτό), πρέπει δηλαδή να σου μείνει για μια 10ετία τουλάχιστον.
Δεν θέλω να σκάω 2000 για προτζέκτορα, 1200 για a/v receiver και 200-300 για blue ray player και 1500 για μια αντίστοιχη τηλεόραση...
Αυτό βέβαια έχει να κάνει με το κάθε άτομο...
Ο καθένας κάνει ότι θέλει...
Υ.Γ. πως και πήγες για 720p projector και δεν περίμενες μια και καλή για 1080p; Νομίζω είχαν ανακοινωθεί και οι 3 αναλύσεις όταν ξεκίνησε η φασαρία με το hd
Τώρα για τα άλλα που λες πιο πάνω , μέσα σε ενα και κάτι χρόνο έδωσα , 5500 για προ, 5500 για τελικό , 4500 για player , συν κάτι ψηλά, 2000 για προβολέα , άααλλα 1100 για player, kai πάει λέγοντας.Και τελικούς είχα πριν , και εχω ακόμα και προβολέα είχα , και οθόνη που άλλαξα , άλλα 1700ε , .
Οσο για το πόσο δίνεις αμα είσαι μερακλής πίστεψέ με δίνεις παραπάνω, πολύ , απο 2000ε για προβολικό.Μια μέση κατάσταση 4000-6500 , οι ακριβοί είναι στα 10000 και βάλε.
Η διαφορά της ποιότητας που πήρα με όλα αυτά τα high def μηχανάκια είναι συγκριτικά με τα προηγούμενα της τάξης του 30%.Πίστεψέ με δεν είναι καθόλου λίγο αυτό.
Οπως είπε και ο abcd είναι το χόμπυ μας και τα χώνουμε.Τώρα για το αν κρατάς προβολέα και ενισχυτικά 10 χρόνια η οσο ενα αυτοκίνητο είναι τελείως υποκειμενικό θέμα.