3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glasses)

Reaction score
21
Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyp

Στα external filters προσθετουμε τα παρακατω και με τη συγκεκριμενη σειρα ως προτιμωμενα (prefer merit)

Απο τα internal φιλτρα του pleyer θα πρεπει να απενεργοποιησουμε τα εξης

Avi, DTS, matroska για τα source filters και DTS, AC3, H264, Xvid, Divx, Ms MPEG4

ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (δεν υπαρχει αλλου στο διαδικτυο)

Reaction score
21
Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyp

Οι ρυθμιζεις γινονται απο το γνωστο φιλτρο του stereoscopic edtv.at stereo transformation

Κι εδω interlaced βαζουμε ως ρυθμιση.Στο output το γνωστο anaglyph yellow-blue

Παρατηρησεις : αν επιλεγει ο nvidia stereo driver χρειαζεται μαλλον καποιο registry setting για την αποθηκευση των επιλογων της σελιδας input του φιλτρου που δεν επιτρεπεται ακομη.Αρα για τα κλασσικα nvidia active shutter γυαλια μονο stereoscopic (και αλλοι players αν προτιματε)

Δε δοκιμασα ακομη τα filtra της intervideo να δω διαφορα .Μαλλον δε θα το κανω ακομη γιατι ολα δουλευουν καλα μεχρι στιγμης

Υπαρχει ακομη ο colorcode3d VLC plugin.Δεν ξερω πως θα "δεσει" με τα υπολοιπα φιλτρα για οσους αγαπουν τον VLC

To κλασσικο anaglyph με red-cyan δε δουλεψε καλα σε μενα.Χανω πολλη χρωματικη πληροφορια.

Και κατι ακομα : ηρεμια με τις ωρες θεασης 3D γιατι ακομη δεν εχουμε μακροχρονιες μελετες για τις επιπτωσεις στα ματια μας.Ως γιατρος ειμαι υποχρεωμενος να το αναφερω

Καλες θεασεις

Reaction score
21

Ελπιζω η imageshack.us που ειναι ανεβασμενες οι εικονες να μη μας προδωσει.Αν πιστευετε σε καποια καλυτερη λυση καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Reaction score
21

Και ενα λινκ απο την προσωπικη ιστοσελιδα του δημιουργου του stereoscopic με φωτογραφιες του , επεξηγηση των τυπων anaglyph που χρησιμοποιησε και γιατι και ,τελος, το "μυστικο" γυρω απο το optimized anaglyph .
Για λιγη απομυθοποιηση

http://mitglied.multimania.de/stereo3d/anaglyphcomparison.htm

Ο colorcode3d player χρησιμοποιει πιο σοφιστικε proprietary αλγορυθμο.Προς στιγμην μπορεουμε να τον μιμηθουμε μονο μεσω avisynth script (αρκετα αργο) και port στον ffsdhow που το υποστηριζει.Θα επανελθω

Reaction score
0
Re: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glas

Παιδιά συγνώμη που εξαφανίστηκα, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω ένα θέμα με τα ηχεία μου, Logitech z-5500, και έχω λίγο τρέξιμο...........
Και drebel, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο οτι συνεισφέρεις στο συγκεκριμένο Thread από την πλευρά μου, ίσα ίσα το Αντίθετο!! ;)
Και πιστεύω οτι είναι καλύτερο να είναι μαζεμένες όλες οι πληροφορίες σχετικά με την ColorCode τεχνολογία σε ένα Thread... ;)
Θα επανέλθω... ;)

Reaction score
1
Re: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glas

δηλ. εγω μπορω να βαλω ενα dvd 2δ και με τα ποιο πανω προγραμματα να το κανω σε 3d στερεοσκοπικα.
Konstantine77 νομιζω πρεπει να ερθεις κυπρο να μου τα κανονισεις γιατι δεν εχω υποθεση με το pc.
τελος γραψε μας τι κανει
μετατρεπει 2δ σε 3δ?
ειναι για 3δ αρχεια ?
ειναι στεραιοσκοπικη η μετατροπη?
ευχαριστω

Reaction score
0

Γεια σας παιδια, νεος στο θεμα αν και εχω colorcode 3d γυαλια εδω και 2 χρονια. και εχω καποιες αποριες/προβληματα:
α) εχω τον stereoscopic player και οποτε ανοιγω ενα αρχειο 3d τοτε ο Player κολλαει και δεν παιζει καθολου.
β)μπορω με καποιο τροπο να κανω τον mpc hc να παιζει αρχεια 3d;

Reaction score
0

παρα πολυ καλος οδηγος παιδια. θα το δοκιμασω και θα σας πω τις εντιποσεις μου μετα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.963
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou