3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glasses)

Reaction score
0
Re: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glas

Επίσης δεν κατάφερα με τίποτα να δω υπότιτλους... Δεν έβαλα αυτά που λες όπως τα λες (διότι με το HTPC βλέπω και άλλα video) αλλά έβαλα τελευταία Klite full και έκανα ανάλογες ρυθμίσεις αλλά τζίφος...

Επίσης έχω απαγοητευτεί πολύ άσχημα από το Performance... δεν θέλω να πειράξω το HTPC και έλπιζα να μπορεί να παίζει ένα HalfSBS 720p χωρίς να χάνω frames. Το κακό είναι ότι δεν υποστηρίζει DXVA και ελπίζω σε κάποια επόμενη έκδοση του Stereoscopic Player να διορθωθεί αυτό...
Φίλε μου τι να σου πω... από την στιγμή που δεν έχεις ακολουθήσει τα βήματα του οδηγού δεν μπορώ να σε βοηθήσω....
Και γενικά όταν "μπουκάρουμε" το pc μας με πολλούς codecs δεν είναι οτι καλύτερο.... ;-)

Οι υπότιτλοι και όλα τα υπόλοιπα είναι δοκιμασμένα από πάρα πολλά άτομα σε διάφορες συνθέσεις!!
Η διαδικασία δεν είναι κάτι δύσκολο απλά θέλει προσοχή την πρώτη φορά που εφαρμόζεται και αναλυτικά ανάγνωση του οδηγού, όλα αυτά για την πρώτη φορά της χρήσης του οδηγού!!

Reaction score
0
Re: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glas

Πάντως τα γυαλιά που αγόρασα για ένα κομάτι ψωμί από το eBay, αν και είναι τσίπικα παίζουν μια χαρά, είναι βολικά στο κεφάλι, έχουν καλής ποιότητας πλαστικούς φακούς και γενικά είναι ένα κι ένα για τις πρώτες δοκιμές.... ;-)

Reaction score
0

Πάντως τα γυαλιά που αγόρασα για ένα κομάτι ψωμί από το eBay, αν και είναι τσίπικα παίζουν μια χαρά, είναι βολικά στο κεφάλι, έχουν καλής ποιότητας πλαστικούς φακούς και γενικά είναι ένα κι ένα για τις πρώτες δοκιμές.... ;-)
Ναι φίλε μου γιατί είναι free licence, και εγώ μπορώ να κατασκευάσω και να πουλάω και να μην μου ζητήσει κανένας τίποτα... ;-)
Το ColourCode ανήκει σε συγκεκριμένη εταιρία και δεν πληρώνεις μόνο τα γυαλιά αλλά και τα διακαιώματα χρήσης αυτής (CopyRight!! :102: )

Και γενικά δεν έχει καμία σχέση σαν κωδικοποίηση το ColourCode με το Red-Cyan.... είναι πιο πολύπλοκος σαν κώδικας... ;-)

Reaction score
0

Ναι φίλε μου γιατί είναι free licence, και εγώ μπορώ να κατασκευάσω και να πουλάω και να μην μου ζητήσει κανένας τίποτα... ;-)
Το ColourCode ανήκει σε συγκεκριμένη εταιρία και δεν πληρώνεις μόνο τα γυαλιά αλλά και τα διακαιώματα χρήσης αυτής (CopyRight!! :102: )

Και γενικά δεν έχει καμία σχέση σαν κωδικοποίηση το ColourCode με το Red-Cyan.... είναι πιο πολύπλοκος σαν κώδικας... ;-)
Με τέσσερα ευρώ πήρα πέντε ζευγάρια γυαλιά... να τον βράσω εγώ τον κώδικα... :103::103::103:

Reaction score
0

Με τέσσερα ευρώ πήρα πέντε ζευγάρια γυαλιά... να τον βράσω εγώ τον κώδικα... :103::103::103:
Κοίταξε άμα δεν σε χαλάει οτι από το Red-Green-Blue της εικόνας λείπει το Red..... Κανένα Πρόβλημα!!! :139: :140: :135:

Reaction score
0

ΓΕΝIΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST KAI MONO ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE!!!!!!!!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!!!

:145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145:

Reaction score
0

Κοίταξε άμα δεν σε χαλάει οτι από το Red-Green-Blue της εικόνας λείπει το Red..... Κανένα Πρόβλημα!!! :139: :140: :135:
Δε λείπει τίποτα... μια χαρά παίζουν... ειδικά με το διπλό που έβαλα (χωριστό Left-Right 1080p) μου έπεσε το σαγόνι από την ποιότητα... :114::114::114:

Reaction score
0

Δε λείπει τίποτα... μια χαρά παίζουν... ειδικά με το διπλό που έβαλα (χωριστό Left-Right 1080p) μου έπεσε το σαγόνι από την ποιότητα... :114::114::114:
Έχει φίλε μου πρόβλημα με την απόδοση του κόκκινου χρώματος...
Αυτό είναι παγκόσμια γνωστό δεν είναι δική μου γνώμη.

Γενικά δεν συγκρίνεται το Red-Cyan με το ColourCode 3D (Full-Colour)

Reaction score
0

Έκανα μερικά test με το διπλό Left-Right 1080p αρχείο που έχω το οποίο το θεωρώ σκότωμα για τον επεξεργαστή ο οποίος πρέπει να κάνει decode δυο FullHD streams παράλληλα. Στο βασικό μου HTPC με Core 2 Duo E8400 έπαιξε τραγικά αργά. Το έβαλα να παίξει στο Server (Core i7 920) και έπαιξε νεράκι με κάτω από 10% CPU Usage. Τέλος το έβαλα να παίξει στο μικρό μου HTPC με Core i3 540 όπου με έκπληξή μου είδα ότι έπαιξε περίφημα με Cpu Usage κοντά στο 35%. Το τελευταίο με παραξένεψε διότι θεωρώ τον i3 ισάξιο του E8400 και περίμενα κάτι ανάλογο σε επιδόσεις... Θα το ψάξω...

Reaction score
0

Έκανα μερικά test με το διπλό Left-Right 1080p αρχείο που έχω το οποίο το θεωρώ σκότωμα για τον επεξεργαστή ο οποίος πρέπει να κάνει decode δυο FullHD streams παράλληλα. Στο βασικό μου HTPC με Core 2 Duo E8400 έπαιξε τραγικά αργά. Το έβαλα να παίξει στο Server (Core i7 920) και έπαιξε νεράκι με κάτω από 10% CPU Usage. Τέλος το έβαλα να παίξει στο μικρό μου HTPC με Core i3 540 όπου με έκπληξή μου είδα ότι έπαιξε περίφημα με Cpu Usage κοντά στο 35%. Το τελευταίο με παραξένεψε διότι θεωρώ τον i3 ισάξιο του E8400 και περίμενα κάτι ανάλογο σε επιδόσεις... Θα το ψάξω...
Τι να ψάξεις μωρέ.... Κανόνας Πρώτος, δεν βάζουμε ποτέ ένα κιλό codecs μέσα σε ένα PC!! ;-)

Φιλικά Πάντα!! ;-)

Reaction score
0

Τι να ψάξεις μωρέ.... Κανόνας Πρώτος, δεν βάζουμε ποτέ ένα κιλό codecs μέσα σε ένα PC!! ;-)

Φιλικά Πάντα!! ;-)
Έχω βάλει ακριβώς το ίδιο Codec Pack, την ίδια στιγμή, για πρώτη φορά και ρυθμισμένο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στα τρία μηχανήματα... Δεν φταίει αυτό...

Reaction score
0

Έχω βάλει ακριβώς το ίδιο Codec Pack, την ίδια στιγμή, για πρώτη φορά και ρυθμισμένο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στα τρία μηχανήματα... Δεν φταίει αυτό...
Φίλε μου, εγώ έδωσα οδηγίες για το FFDShow γιατί είναι πιο απλό, πολύ γνωστό και σχετικά εύκολο να παίξει κάποιος μαζί του.... ;-)
Καλή συνέχεια στις δοκιμές σου... ;-)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D H

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Χτές αγόρασα τα ColorCode Viewer Poly. Για την Nvidia κάτι έχω βρει με χρηση του Nvidia 3Dvision για ColorCode3D ... θα το δοκιμάσω όταν λάβω και τα γιαλία, και θα σας πώ την διαδικασία. :126:
Ο iZ3D 3D Driver κάνει για NVIDIA... ;-)

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=1278813#post1278813

Reaction score
0

Με τα γυαλιά πού δίνουν τα village cinema μπορω να κανω δοκιμες?

Reaction score
0

ΓΕΝIΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST KAI MONO ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE!!!!!!!!!

:145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145::145:

Reaction score
0

Μήπως να διορθώσεις λίγο αυτό που φωνάζεις?
ΓΕΝIΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST Thread KAI MONO ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE!!!!!!!!!

Φιλικα.

Reaction score
0

Μήπως να διορθώσεις λίγο αυτό που φωνάζεις?
ΓΕΝIΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST Thread KAI MONO ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE!!!!!!!!!

Φιλικα.
Εντάξει μωρέ, μικρό το κακό.... ;)
Το μήνυμα να περνάει.... ;)
Σ'ευχαριστώ πάντως!! ;)
Στην επόμενη Ανάρτηση... lol lol ;)
Τα είχα "πάρει" λίγο όταν το έγραφα και ούτε καν το πρόσεξα... ;)
Την κάνω τώρα για νάνι... Night!!

Reaction score
65
Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyp

εννοηται για ολο αυτο,πρεπει να υπαρχει και 3dtv ή το βλεπουμε και σε "απλη" τιβι..?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.963
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou