- Reaction score
- 0
Re: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glas
Και γενικά όταν "μπουκάρουμε" το pc μας με πολλούς codecs δεν είναι οτι καλύτερο.... ;-)
Οι υπότιτλοι και όλα τα υπόλοιπα είναι δοκιμασμένα από πάρα πολλά άτομα σε διάφορες συνθέσεις!!
Η διαδικασία δεν είναι κάτι δύσκολο απλά θέλει προσοχή την πρώτη φορά που εφαρμόζεται και αναλυτικά ανάγνωση του οδηγού, όλα αυτά για την πρώτη φορά της χρήσης του οδηγού!!
Φίλε μου τι να σου πω... από την στιγμή που δεν έχεις ακολουθήσει τα βήματα του οδηγού δεν μπορώ να σε βοηθήσω....Επίσης δεν κατάφερα με τίποτα να δω υπότιτλους... Δεν έβαλα αυτά που λες όπως τα λες (διότι με το HTPC βλέπω και άλλα video) αλλά έβαλα τελευταία Klite full και έκανα ανάλογες ρυθμίσεις αλλά τζίφος...
Επίσης έχω απαγοητευτεί πολύ άσχημα από το Performance... δεν θέλω να πειράξω το HTPC και έλπιζα να μπορεί να παίζει ένα HalfSBS 720p χωρίς να χάνω frames. Το κακό είναι ότι δεν υποστηρίζει DXVA και ελπίζω σε κάποια επόμενη έκδοση του Stereoscopic Player να διορθωθεί αυτό...
Και γενικά όταν "μπουκάρουμε" το pc μας με πολλούς codecs δεν είναι οτι καλύτερο.... ;-)
Οι υπότιτλοι και όλα τα υπόλοιπα είναι δοκιμασμένα από πάρα πολλά άτομα σε διάφορες συνθέσεις!!
Η διαδικασία δεν είναι κάτι δύσκολο απλά θέλει προσοχή την πρώτη φορά που εφαρμόζεται και αναλυτικά ανάγνωση του οδηγού, όλα αυτά για την πρώτη φορά της χρήσης του οδηγού!!