V
VIDEOMIX
Guest
Eγώ ήδη έχω πεί κάτι. Do They Know It's Christmas?
Eυχαριστώ πολύ. Αν και ακόμα περιμένω την 3η θεματική οπου έχει την αγαπημένη μου μουσική εποχή των 80'ς.Τα μέλη που θα πααλάβουν από τον Αντρέα Κ. στην Αθήνα είναι οι :
VIDEOMIX
Γιώργος (MAC) Αναμουρλίδης
Nick_Greek
Sambalis
ANDREAS K.
Mάριος Λαζάρου
Αντώνης Χατζηκωνσταντή
Ειδικά για τον Αντώνη αν δεν είναι Αθηναίος ας μου στείλει PM με την διευθυνσή του.
Οι giotamike & Andreas_P θα το πάρουν από εμένα.
Τα μέλη που θα πααλάβουν από τον Αντρέα Κ. στην Αθήνα είναι οι :
VIDEOMIX
Nick_Greek
Sambalis
ANDREAS K.
Mάριος Λαζάρου
Αντώνης Χατζηκωνσταντή
Ειδικά για τον Αντώνη αν δεν είναι Αθηναίος ας μου στείλει PM με την διευθυνσή του.
Eυχαριστώ πολύ. Αν και ακόμα περιμένω την 3η θεματική οπου έχει την αγαπημένη μου μουσική εποχή των 80'ς.Τα μέλη που θα πααλάβουν από τον Αντρέα Κ. στην Αθήνα είναι οι :
VIDEOMIX
Nick_Greek
Sambalis
ANDREAS K.
Mάριος Λαζάρου
Αντώνης Χατζηκωνσταντή
Οι giotamike & Andreas_P θα το πάρουν από εμένα.![]()
Τα μέλη που θα πααλάβουν από τον Αντρέα Κ. στην Αθήνα είναι οι :
VIDEOMIX
Nick_Greek
Sambalis
ANDREAS K.
Mάριος Λαζάρου
Αντώνης Χατζηκωνσταντή
Εμείς θα μπορέσουμε κύριε συντονιστά???? :roll: :roll: :roll: :roll:
Αγαπητέ Διονύση τον τελευταίο καιρό ήμουν συνεχώς στο τρέξιμο είτε μεΠου είσαστε τόσο καιρό κ. Δημητρόπουλε ? :mrgreen:
Θα μπορέσουμε , λόγω ....... :mrgreen:εντοπιότητας
Αυτό μάλλον είναι αδύνατον , καθώς σήμερα ταχυδρομήθηκαν στον Αντρέα Κ.Θα πρότεινα στον Ανδρέα να κάνει δυο τρεις κόπιες και να τις φέρει στην αυριανή συνάντηση στη Stepcom για εμάς που δεν κοιτάμε συχνά την κατηγορία "Μουσική"...
Ναι όντως έτσι είναι...αλλωστε το τόνισα σε πιο πανω Post...Πολύ "κρόκ" συλλογή!
Metallica και Sinatra μαζί.
Τρελό fun ιδιαίτερα μετά από κανένα-δυό χριστουγενιάτικα μπουκαλάκια !!
Με ένα PM με την διευθυνσή σου , αν θελεις την συλλογή σαν collector's item που είναι , θα την έχεις...Eγώ πάλι καθυστερημένη.
Πάρα πολύ καλή η προσπάθεια των δύο συντονιστών και με την σειρά μου να ευχηθώ καλές γιορτές,με μπόλικο χιόνι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()