4η Θεματική Συλλογή του AV site: Χριστουγεννιάτικη Συλλογή!!

Reaction score
23
Δυστυχως και σήμερα , μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Αντρέα Κ. , έμαθα πως δεν ήρθε ακόμα στα χέρια του το πακέτο απο τα ΕΛΤΑ.

Ας ελπίσουμε να είναι μόνο , λόγω των ημερών...

Αν μη τι άλλο αισθάνομαι άσχημα , καθώς έκατσα την προηγούμενη Πέμπτη, που έληγε η προθεσμία που είχαμε βάλει , μέχρι τις 2 το πρωι να τα φτιάξω για να προλάβεται να τα έχετε στα χέρια σας μέχρι τις γιορτές...

Reaction score
23
Re: Χριστουγεννιάτικη Συλλογή

Σημερα ταχυδρομήθηκε η "συλλογή" στους 3 καθυστερημένους , δηλαδη στον Σπύρο Μπλάτσιο , τον ak1s και την Loukitsa Λάμπρου.

Κάνω την ίδια ευχή πάλι , γιατί με έχουν τρομοκρατήσει τα ΕΛΤΑ.....ελπίζω να παραλάβετε σύντομα!

Reaction score
23

Οπως με ενημέρωσε ο Αντρέας Κ. τα ΕΛΤΑ εδέησαν και παρέδωσαν το πακέτο με την έκτακτη Χριστουγεννιάτικη συλλογή .

Ετσι οι "δικαιούχοι" να περάσουν από τον Αντρέα να παραλάβουν.

Παρακαλώ πάντα για ενημερωση όταν παραλάβετε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Reaction score
2
Ελπίζω να προλάβω να περάσω από τον Ανδρέα το πρωί.
Διαφορετικά, η υπόσχεση που έδωσα δεν θα τηρηθει και με εκνευρίζει αυτό!

Ευχαριστώ και πάλι.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!!!

Reaction score
2
Σήμερα η αφύπνιση της οικογένειας έγινε από την μουσική του cd που μας έστειλες.

Ωραία δουλειά, δεν περίμενα το δισκάκι να έχει αυτή την εμφάνιση!
Πρέπει να τράβηξες "χοντρό λούκι" για να προλάβεις να τα ετοιμάσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!

Εύγε και διπλά ευχαριστώ!

Καλά Χριστούγεννα!

Reaction score
23
Σήμερα η αφύπνιση της οικογένειας έγινε από την μουσική του cd που μας έστειλες.

Ωραία δουλειά, δεν περίμενα το δισκάκι να έχει αυτή την εμφάνιση!
Πρέπει να τράβηξες "χοντρό λούκι" για να προλάβεις να τα ετοιμάσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!

Εύγε και διπλά ευχαριστώ!

Καλά Χριστούγεννα!

Το artwork είναι οτι πιο βιαστικο και προχειρο μπορουσα να φτιάξω , καθως μέσα σε δυο περίπου ώρες έπρεπε να γίνουν όλα.......

Σημαντική είναι η ενέργεια από τα μέλη του avsite , αυτες τις ημέρες , για την δημιουργία της συλλογής.....

Δεν το πήρε όμως κανείς άλλος χθες ? :oops:

V

VIDEOMIX

Guest
Mην με παρεξηγείτε που δεν γράφω ευχαριστίες για την συλλογή. Ειναι που δυστηχώς δεν την εχω στα χέρια μου ενω πολύ θα ήθελα τέτοιες μέρρες. Οπως άλλωστε δεν εχω καμμία θεματική. :(

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Τα συγχαρητηρια και απο εμενα.
Οπως παντα , μας εχετε κακομαθει κυριε πρεσβη :wink:

Reaction score
23
Mην με παρεξηγείτε που δεν γράφω ευχαριστίες για την συλλογή. Ειναι που δυστηχώς δεν την εχω στα χέρια μου ενω πολύ θα ήθελα τέτοιες μέρρες. Οπως άλλωστε δεν εχω καμμία θεματική. :(
Θάνο ο μόνος λόγος που ζητάω πάντα να γράφετε ότι παραλάβατε τις συλλογές , είναι για να ξέρω ποιοι τελικά την παρέλαβαν.
Αν ήμουν στην Αθήνα θα ήταν πιο ευκολο , αλλα τώρα λόγω απόστασης δεν έχω αυτή την δυνατότητα :cry:

Επίσης θα σε παρακαλέσω όταν πάς αυτες τις μέρες από τον Αντρέα για να πάρεις την Χριστουγεννιάτικη , ενημέρωσέ με αν υπάρχουν και οι υπόλοιπες που έπρεπε να έχεις πάρει εδω και καιρό....

Μετά ξέρεις τ πρέπεις να κανεις :wink:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Reaction score
0
Χάθηκα για λίγο καιρό λογω ενός "Υπεραντλαντικου ταξιδιου" γι αυτό δεν έστειλα νωρίτερα ότι παρέλαβα τη συλλογή

Reaction score
0
Καλή η συλλογή, όλα τα τραγούδια μου άρεσαν το μόνο ελαττωμα της ήταν ότι κάποια δεν "έδεναν" μεταξύ τους αλλά σε τετοιες συλλογές κατι τετοιο είναι λίγο πολύ αναμενόμενο

Reaction score
5
Πολύ καλή δουλειά Σάκη, ευχαριστώ πολύ και για την κάρτα, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm