ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Μου αρεσει να κανω απογραφη η αποτιμηση σε εργα-αν προτιματε-και να παρακολουθω τα καλα και τα ασχημα τους, ακριβως οπως προτιμω τους ανθρωπους εκεινους που μου υπενθυμιζουν τα ελαττωματα μου παρα τα οποια πρωτερηματα και με κανουν να προσπαθω παντα για το καλυτερο.
Νομιζω πως πανω κατω ξερουμε ολοι τι εχει πετυχει το AVsite.
Aς μην επαναλαβουμε πραγματα και καταστασεις που και ο πλεον ηλιθιος- η ξεροκεφαλος -δεν μπορει να αρνηθει.
Αυτο που δεν ξερετε ειναι πως πολυ συντομα,ισως εντος της εβδομαδας, θα αλλαξουμε server με συνεπεια να αυξησουμε κατα πολυ την ταχυτητα προσβασης.Και οταν λεω κατα πολυ εννοω ΚΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.(αααχ τσεπουλα μου
)
Απο εκει και περα θα υπαρξουν καποιες προσθεσεις νεων συντονιστων και ισως η αναγγελια μιας παρουσιασης που θα αφησει εποχη. Stay tuned λοιπον.
Ας παμε στα ασχημα.
Εμπρος λοιπον με ανοιχτα χαρτια και τσαμπουκα θελω να ακουσω απο εσας τι ΔΕΝ σας αρεσει στο AVsite η τι δεν πηγε καλα μεσα σε αυτο το τετραμηνο.
Τι ελπιζατε να δειτε και δεν ειδατε.
Ποιες ειναι οι προσδοκιες σας?
Τι θα πρεπει να διορθωσουμε?
Τι θα πρεπει να σταματησουμε?
Που πρεπει να δωσουμε μεγαλυτερη εμφαση?
Μονο ετσι θα κανουμε το καλο ακομα καλυτερο
Θα δεχτω οποια κριτικη θελετε ακομα και βρισιμο εαν σας κανει κεφι.
Μονο σας παρακαλω στηριξτε τα επιχειρηματα σας σε σωστες βασεις...
Οριστε λοιπον, το βημα δικο σας και πυρ κατα βουληση....
Νομιζω πως πανω κατω ξερουμε ολοι τι εχει πετυχει το AVsite.
Aς μην επαναλαβουμε πραγματα και καταστασεις που και ο πλεον ηλιθιος- η ξεροκεφαλος -δεν μπορει να αρνηθει.
Αυτο που δεν ξερετε ειναι πως πολυ συντομα,ισως εντος της εβδομαδας, θα αλλαξουμε server με συνεπεια να αυξησουμε κατα πολυ την ταχυτητα προσβασης.Και οταν λεω κατα πολυ εννοω ΚΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.(αααχ τσεπουλα μου
Απο εκει και περα θα υπαρξουν καποιες προσθεσεις νεων συντονιστων και ισως η αναγγελια μιας παρουσιασης που θα αφησει εποχη. Stay tuned λοιπον.
Ας παμε στα ασχημα.
Εμπρος λοιπον με ανοιχτα χαρτια και τσαμπουκα θελω να ακουσω απο εσας τι ΔΕΝ σας αρεσει στο AVsite η τι δεν πηγε καλα μεσα σε αυτο το τετραμηνο.
Τι ελπιζατε να δειτε και δεν ειδατε.
Ποιες ειναι οι προσδοκιες σας?
Τι θα πρεπει να διορθωσουμε?
Τι θα πρεπει να σταματησουμε?
Που πρεπει να δωσουμε μεγαλυτερη εμφαση?
Μονο ετσι θα κανουμε το καλο ακομα καλυτερο
Θα δεχτω οποια κριτικη θελετε ακομα και βρισιμο εαν σας κανει κεφι.
Μονο σας παρακαλω στηριξτε τα επιχειρηματα σας σε σωστες βασεις...
Οριστε λοιπον, το βημα δικο σας και πυρ κατα βουληση....