4 Μηνες Μετα(τα + Και Τα -)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μου αρεσει να κανω απογραφη η αποτιμηση σε εργα-αν προτιματε-και να παρακολουθω τα καλα και τα ασχημα τους, ακριβως οπως προτιμω τους ανθρωπους εκεινους που μου υπενθυμιζουν τα ελαττωματα μου παρα τα οποια πρωτερηματα και με κανουν να προσπαθω παντα για το καλυτερο.

Νομιζω πως πανω κατω ξερουμε ολοι τι εχει πετυχει το AVsite.
Aς μην επαναλαβουμε πραγματα και καταστασεις που και ο πλεον ηλιθιος- η ξεροκεφαλος -δεν μπορει να αρνηθει.

Αυτο που δεν ξερετε ειναι πως πολυ συντομα,ισως εντος της εβδομαδας, θα αλλαξουμε server με συνεπεια να αυξησουμε κατα πολυ την ταχυτητα προσβασης.Και οταν λεω κατα πολυ εννοω ΚΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.(αααχ τσεπουλα μου :( )

Απο εκει και περα θα υπαρξουν καποιες προσθεσεις νεων συντονιστων και ισως η αναγγελια  μιας παρουσιασης που θα αφησει εποχη. Stay tuned λοιπον.

Ας παμε στα ασχημα.
Εμπρος λοιπον με ανοιχτα χαρτια και τσαμπουκα θελω να ακουσω απο εσας τι ΔΕΝ σας αρεσει στο AVsite η τι δεν πηγε  καλα μεσα σε αυτο το τετραμηνο.
Τι ελπιζατε να δειτε και δεν ειδατε.
Ποιες ειναι οι προσδοκιες σας?
Τι θα πρεπει να διορθωσουμε?
Τι θα πρεπει να σταματησουμε?
Που πρεπει να δωσουμε μεγαλυτερη εμφαση?

Μονο ετσι θα κανουμε το καλο  ακομα καλυτερο

Θα δεχτω οποια κριτικη θελετε ακομα και βρισιμο εαν σας κανει κεφι.
Μονο σας παρακαλω στηριξτε τα επιχειρηματα σας σε σωστες βασεις...

Οριστε λοιπον, το βημα δικο σας και πυρ κατα βουληση....

Reaction score
14
Θα ήθελα να γίνει το club πιό οργανωτικά δυνατό. Δηλαδη:

1.Να φτιάξει υλικά που θα δείχνουν τα μέλη του club όπως μπλουζάκια.
2.Να γίνει κατηγορία με ολοκληρωμένες λύσεις/χρήματα. Ας πούμε στην κατηρορία των 2000ευρώ, το club προτίνει ... ...κλπ-κλπ, όπου να τη χρησιμοποιούν μέλη και μη σαν οδηγό στις αγορές τους.
3.Κάρτες μέλους για εκπτώσεις.
4.Συνδρομές

Βέβαια, αν προσέξατε δεν μιλάω για site αλλά για club και νομίζω ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος ενίσχυσης μιας on-line κοινότητας.

Reaction score
5
Ας αρχίσω εγώ πρώτος.

Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου σε αυτούς τους τέσσερις μήνες είναι αυτός ο διαγωνισμός για τα points.

Και εξηγούμαι, τον τελευταίο μήνα βλέπουμε ένα καταιγισμό μηνυμάτων και νέον θεμάτων τα οποία κατά την δική μου άποψη μόνο σκοπό έχουν την συγκέντρωση βαθμών για τα μεγάλα η μικρά δώρα που υποσχέθηκε το site.

Θεωρώ λοιπόν ότι η πλειοψηφία αυτών τον μηνυμάτων δημοσιεύονται απλός και μόνο για τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού δίχως να λαμβάνετε υπόψη ο παράγοντας ποιότητα που πρέπει να υπάρχει σε κάθε νέο μήνυμα. Γίνετε μια μάχη συλλογείς βαθμών που προσωπικά δεν με ευχαριστεί καθόλου.

Πέρα του ότι αυτός ο διαγωνισμός πιστεύω δεν προσφέρει τίποτα στο site, πιστεύω ότι του έχει πάρει από άποψη ποιότητας και επιπέδου.

Εισηγούμαι λοιπόν αυτός ο διαγωνισμός να σταματήσει αμέσως και τα δώρα που θέλει να προσφέρει η διαχείριση του site να τα προσφέρει με κλήρωση σε όλα members η σε άτομα που είναι ενεργά και αποδεδειγμένα έχουν ήδη προσφέρει στο site. Και δεν αναφέρομε στους συντονιστές μόνο αλλά σε όλο τον κόσμο. Ας κάνουμε ένα κατάλογο από 50 άτομα και να γίνει κλήρωση.

Επίσης να σας αναφέρω ότι τα points δεν μετρούνται σωστά και ότι κάποιος αν θελήσει υπάρχει τρόπος με ένα μήνυμα μπορεί να πάρει όσα points θέλει.

Δεν υπαινίσσομαι ότι κάποιος οι κάποιοι το έχουν κάνει αλλά εφόσον υπάρχει η δυνατότητα υποκλοπής αυτό καταστεί τον διαγωνισμό άκυρο.

Επίσης θέλω να σταματήσει η οποία αντιπαλότητα με αλλά sites περιοδικά του ειδικού τύπου.

Το site έχει αναπτύξει σταθερή ανοδική πορεία και καλό θα είναι να την διατηρήσουμε με την ποιότητα τον γραπτών μας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άντε να πω κι εγώ τον πόνο μου.

1. Η ταχύτητα είναι ένα θέμα και οποιαδήποτε αύξηση αυτής θα είναι σοβαρή εξέλιξη.
2. Έχω την αίσθηση ότι κάποια μέλη δεν συμμετέχουν όσο θα ήθελαν, λες και φοβούνται κάτι. Αυτό είναι απλά αίσθηση. Θα ήθελα λοιπόν περισσότερη συμμετοχή από φίλους που βλέπω ότι διαβάζουν με προσοχή τα θέματα. Οι εμπειρίες όλων μας είναι το φόρουμ και όχι πέντε ντεμέκ πολύξερων.
3. Με χαλάει που πολλοί επισκέπτες μας δεν θέλουν να είναι μέλη μας, να συμμετέχουν στις συζητήσεις και να "πάμε παρέα". Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που κάποιος μένει ανώνυμος επισκέπτης αντί να δηλώσει την παρουσία του και να συμμετέχει σε αυτό που ούτως ή άλλως δείχνει να του αρέσει. Τώρα όποιος μπαίνει απλά για να δει και να κουτσομπολέψει να μην γίνει μέλος ποτέ.
4. Μου αρέσουν τα θέματα με νέες συσκευές εικόνας και ήχου. Κάνοντας την αυτοκριτική μου θα πω ότι δεν πολυσερφάρω και συνεπώς σπανίως βρίσκω το νέο για να σας το παρουσιάσω. Θα πω συγχαρητήρια σε όσους το κάνουν και ενημερώνονται συχνότερα από ότι εγώ και ειδικά στον Κολιαβά που δείχνει ακούραστος από την πρώτη στιγμή.
5. Επιπλέον όμως θα ήθελα προσωπικά να δώσουμε λίγο περισσότερη έμφαση σε συζητήσεις και ανταλλαγή εμπειριών. Επίσης θα ήθελα το φόρουμ να γίνει λίγο πιο τεχνικό, όχι με τη λογική του ότι 3 βλαμένοι μιλάνε για κολλητήρια και πυκνωτές αλλά με τη λογική του πως οι τεχνολογίες εφαρμόζονται στο "σπορ" της εικόνας και του ήχου. Εννοείται ότι και τα κολλητήρια έχουν τη θέση τους εδώ μέσα αλλά αυτό που διαπιστώνω σε πρώτη φάση ότι λείπει, είναι η ανταλλαγή απόψεων γενικώς επί τεχνικών θεμάτων και εμπειριών. Ο θεσμός του φόρουμ είναι πάνω από όλα η συζήτηση. Προσωπικά μου αρέσουν τα θέματα τα οποία "σηκώνουν συζήτηση". Ούτως ή άλλως το καλό ξέρουμε όλοι ποιό είναι, πάει ο άλλος το πληρώνει το πέρνει και φεύγει. Όλοι ξέρουμε όμως ότι αυτό δεν αρκεί και γι αυτό είμαστε εδώ... ήτοι για να δούμε τις λεπτομέρειες. Και σε αυτό το σημείο να ξαναπώ ότι άποψη έχουνε ΟΛΟΙ. Ε αυτή θέλουμε. Προσωπικά θεωρώ μεγάλη επιτυχία του avsite να μοιραστεί κάποιος μαζί μας πως ένιωσε χθες όταν έκατσε και άκουσε μουσική ή είδε μια ταινία. Δείχνει αγάπη για το άθλημα αλλά και ότι το περιβάλλον είναι το κατάλληλο για να μοιραστεί την εμπειρία. Συνάμα όμως θα ζητήσω και από τους γνώστες να μας ενημερώσουν και γιατί όχι να γράψουν και εγχειρίδια να τα βάλουμε κορνίζα. :wink:
6. Κατά τα άλλα το avsite το έχω ερωτευτεί. Σαν ερωτευμένος όσα μειονεκτήματα και να σκεφτώ δεν αλλάζει το πρωταρχικό συναίσθημα. Άρα εν κατακλείδι τα βλέπω όλα πολύ ωραία. Και αυτά που δεν είναι 100% όπως θα ήθελα με τον καιρό θα γίνουν.

Νομίζω ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Νομίζω ότι θα πάμε πολύ ψηλά.

Reaction score
666
5. Επιπλέον όμως θα ήθελα προσωπικά να δώσουμε λίγο περισσότερη έμφαση σε συζητήσεις και ανταλλαγή εμπειριών. Επίσης θα ήθελα το φόρουμ να γίνει λίγο πιο τεχνικό, όχι με τη λογική του ότι 3 βλαμένοι μιλάνε για κολλητήρια και πυκνωτές αλλά με τη λογική του πως οι τεχνολογίες εφαρμόζονται στο "σπορ" της εικόνας και του ήχου. Εννοείται ότι και τα κολλητήρια έχουν τη θέση τους εδώ μέσα αλλά αυτό που διαπιστώνω σε πρώτη φάση ότι λείπει, είναι η ανταλλαγή απόψεων γενικώς επί τεχνικών θεμάτων και εμπειριών. Ο θεσμός του φόρουμ είναι πάνω από όλα η συζήτηση. Προσωπικά μου αρέσουν τα θέματα τα οποία "σηκώνουν συζήτηση". Ούτως ή άλλως το καλό ξέρουμε όλοι ποιό είναι, πάει ο άλλος το πληρώνει το πέρνει και φεύγει. Όλοι ξέρουμε όμως ότι αυτό δεν αρκεί και γι αυτό είμαστε εδώ... ήτοι για να δούμε τις λεπτομέρειες. Και σε αυτό το σημείο να ξαναπώ ότι άποψη έχουνε ΟΛΟΙ. Ε αυτή θέλουμε. Προσωπικά θεωρώ μεγάλη επιτυχία του avsite να μοιραστεί κάποιος μαζί μας πως ένιωσε χθες όταν έκατσε και άκουσε μουσική ή είδε μια ταινία. Δείχνει αγάπη για το άθλημα αλλά και ότι το περιβάλλον είναι το κατάλληλο για να μοιραστεί την εμπειρία. Συνάμα όμως θα ζητήσω και από τους γνώστες να μας ενημερώσουν και γιατί όχι να γράψουν και εγχειρίδια να τα βάλουμε κορνίζα.

Για τα τεχνικά θέματα και την ανταλλαγή απόψεων πάνω σ' αυτά θα συμφωνήσω. Όμως δεν είμαι ειδικός κι ούτε έχω τις απαιτούμενες γνώσεις και εμπειρίες και γι' αυτό δεν γράφω.
Μπορώ να βοηθήσω σε ψάξιμο γιατί βλέπω αρκετά sites όχι μόνο αγγλόφωνα αλλά και ισπανικά και πορτογαλικά sites σχετικά με audio και μουσική.
Επίσης συμφωνώ με τη συζήτηση σαν πρωταρχικό στόχο. Βάζουμε τα θέματα για συζήτηση κι όχι μόνο για απλή παρουσίαση.
Και η ανταλλαγή εμπειριών για θέαση ταινιών ή ακροάσεων μουσικής είναι κάτι πολύ θετικό και θα 'θελα να υπάρχει.
Δε συμφωνώ καθόλου με την παρουσίαση "κουτσομπολίστικων" θεμάτων, πράγματα που μπορεί ο καθένας να τα διαβάσει και αλλού.
Αντιθέτως το χιούμορ και τα ανέκδοτα αν δεν γίνεται κατάχρησή τους είναι σημάδι υγείας.

Reaction score
666
Ας αρχίσω εγώ πρώτος.

Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου σε αυτούς τους τέσσερις μήνες είναι αυτός ο διαγωνισμός για τα  points.

Και εξηγούμαι, τον τελευταίο μήνα βλέπουμε ένα καταιγισμό  μηνυμάτων και νέον θεμάτων τα οποία κατά την δική μου άποψη μόνο σκοπό έχουν την συγκέντρωση  βαθμών για τα μεγάλα η μικρά δώρα που υποσχέθηκε το site.

Θεωρώ λοιπόν ότι η πλειοψηφία αυτών τον μηνυμάτων δημοσιεύονται απλός και μόνο για τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού δίχως να λαμβάνετε υπόψη ο παράγοντας ποιότητα που πρέπει να υπάρχει σε κάθε νέο μήνυμα. Γίνετε μια μάχη συλλογείς   βαθμών που προσωπικά δεν με ευχαριστεί καθόλου.

Πέρα  του ότι αυτός ο διαγωνισμός πιστεύω δεν προσφέρει  τίποτα στο  site, πιστεύω ότι του έχει πάρει από άποψη ποιότητας και επιπέδου.

Εισηγούμαι λοιπόν αυτός ο διαγωνισμός να σταματήσει αμέσως και τα δώρα που θέλει να  προσφέρει η διαχείριση του site να τα προσφέρει με κλήρωση σε όλα members η σε άτομα που είναι ενεργά και αποδεδειγμένα  έχουν ήδη προσφέρει στο site. Και δεν αναφέρομε στους συντονιστές μόνο αλλά σε όλο τον κόσμο. Ας  κάνουμε  ένα κατάλογο από 50 άτομα και να γίνει κλήρωση.

Επίσης να σας αναφέρω ότι τα points δεν μετρούνται σωστά και ότι κάποιος αν θελήσει υπάρχει τρόπος με ένα μήνυμα μπορεί να πάρει όσα  points θέλει.

Δεν υπαινίσσομαι ότι κάποιος οι κάποιοι το έχουν κάνει αλλά εφόσον υπάρχει η δυνατότητα υποκλοπής αυτό καταστεί τον διαγωνισμό άκυρο.

Επίσης θέλω να σταματήσει η οποία αντιπαλότητα με αλλά sites περιοδικά του ειδικού τύπου.

Το site έχει αναπτύξει σταθερή ανοδική πορεία και καλό θα είναι να την διατηρήσουμε με την ποιότητα τον γραπτών μας.

Για το διαγωνισμό έχω να πω τα εξής: Η ιδέα ήταν να υπάρχει κάποιο κίνητρο έτσι ώστε και άλλα μέλη να κινητοποιηθούν και να γράφουν περισσότερο βάζοντας κι αυτοί ένα λιθαράκι.
Τώρα αν αυτό λετούργησε βαθμοθηρικά και εις βάρος της ποιότητας των γραφομένων μηνυμάτων εν μέρει έχετε δίκιο. Θα πω για μένα χωρίς να δικαιολογούμαι.

Ναί, ήταν κίνητρο ο διαγωνισμός και η ιδέα της απόκτησης κάποιου δώρου με δραστηριοποίησε περισσότερο. Προσπάθησα να προσφέρω όσα περισσότερα μπορούσα ίσως σε μικρό χρόνο, γράφοντας χωρίς να τα πολυψειρίζω όπως έκανα πιο πριν.
Δεν θέλω όμως να μου πείτε ότι έριξα την ποιότητα των γραφομένων μου για χάρη της ποσότητας. Πιστεύω ότι κάτι μάθατε από μένα. Είπα 100 μάθατε 5 ή 10 πράγματα εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει. Ούτε για επίδειξη γνώσεων το κάνω. Σαν χομπίστας και μουσικόφιλος γράφω για την πλάκα μου , για να περνά η ώρα μου και για να προσφέρω αυτά που ξέρω και να τα μοιραστώ μαζί σας γιατί αυτό είναι κάτι που με ευχαριστεί.
Αν θέλετε με διαβάζετε άν όχι πάλι καλά.
Είναι δικαίωμά σας.
Πάντως ήθελα και θέλω να έχω μαζέψει τους πιο πολλούς πόντους. Έτσι από καπρίτσιο θέλετε, από εγωϊσμό, από ανταγωνιστικότητα κ.λ.π. Έγραψα στις κατηγορίες που ξέρω καλύτερα και συνεχώς έψαχνα και ό,τι έβρισκα (ΙΜΗΟ) ενδιαφέρον το έκανα post.
Νομίζω ότι αγωνίστηκα δίκαια ας με κρίνουν όλοι.
Δε με απασχολεί πια το θέμα.
Σας ευχαριστώ όλους ! :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Η συζητηση εχει ερθει ακριβως εκει οπου περιμενα να ερθει.
Και δεν ειναι πιο ομορφα ετσι?
Να μπορουμε να λεμε τι μας αρεσει και τι οχι?
Αλλωστε δεν εχουμε και τιποτα να χωρισουμε ο ενας απο τον αλλον.

Παρακαλω πολυ ας συνεχισουμε...

Ειναι υγιες να μπορουμε να εξωτερικευουμε οτι μας ενοχλει :wink:

Reaction score
49
5. Επιπλέον όμως θα ήθελα προσωπικά να δώσουμε λίγο περισσότερη έμφαση σε συζητήσεις και ανταλλαγή εμπειριών. Επίσης θα ήθελα το φόρουμ να γίνει λίγο πιο τεχνικό, όχι με τη λογική του ότι 3 βλαμένοι μιλάνε για κολλητήρια και πυκνωτές αλλά με τη λογική του πως οι τεχνολογίες εφαρμόζονται στο "σπορ" της εικόνας και του ήχου. Εννοείται ότι και τα κολλητήρια έχουν τη θέση τους εδώ μέσα αλλά αυτό που διαπιστώνω σε πρώτη φάση ότι λείπει, είναι η ανταλλαγή απόψεων γενικώς επί τεχνικών θεμάτων και εμπειριών. Ο θεσμός του φόρουμ είναι πάνω από όλα η συζήτηση. Προσωπικά μου αρέσουν τα θέματα τα οποία "σηκώνουν συζήτηση". Ούτως ή άλλως το καλό ξέρουμε όλοι ποιό είναι, πάει ο άλλος το πληρώνει το πέρνει και φεύγει. Όλοι ξέρουμε όμως ότι αυτό δεν αρκεί και γι αυτό είμαστε εδώ... ήτοι για να δούμε τις λεπτομέρειες. Και σε αυτό το σημείο να ξαναπώ ότι άποψη έχουνε ΟΛΟΙ. Ε αυτή θέλουμε. Προσωπικά θεωρώ μεγάλη επιτυχία του avsite να μοιραστεί κάποιος μαζί μας πως ένιωσε χθες όταν έκατσε και άκουσε μουσική ή είδε μια ταινία. Δείχνει αγάπη για το άθλημα αλλά και ότι το περιβάλλον είναι το κατάλληλο για να μοιραστεί την εμπειρία. Συνάμα όμως θα ζητήσω και από τους γνώστες να μας ενημερώσουν και γιατί όχι να γράψουν και εγχειρίδια να τα βάλουμε κορνίζα. :wink:
6. Κατά τα άλλα το avsite το έχω ερωτευτεί. Σαν ερωτευμένος όσα μειονεκτήματα και να σκεφτώ δεν αλλάζει το πρωταρχικό συναίσθημα. Άρα εν κατακλείδι τα βλέπω όλα πολύ ωραία. Και αυτά που δεν είναι 100% όπως θα ήθελα με τον καιρό θα γίνουν.

Νομίζω ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Νομίζω ότι θα πάμε πολύ ψηλά.
Συμφωνώ Νίκο!
Να ρωτήσω όμως κάτι?
Αυτά: http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1078

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1079

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1928

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1927

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=2113

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=2570

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=2571

είναι τεχνικά άρθρα που υπάρχουν στην κατηγορία CarAudio από αρχές Οκτώβρη!
Έχω πολλές φορές αναρωτηθεί πόσοι τα έχουν διαβάσει. :?

Προσπάθησα να βρω και άλλους τρόπους να τραβήξω το ενδιαφέρον του κόσμου όπως αυτό (μετά από κουβέντα με τον κολλητό μου Μιχάλη "giotamike"):

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=2566

(ακόμα και στο Δίχως Όρια & Θέμα το έβαλα για να το δει πιο πολύς κόσμος)

Το AVsite πραγματικά το αγαπώ & το σέβομαι.
Είναι πολλές οι φορές που κοιμάμαι μόλις 2 ή 3 ώρες γιατί ξενυχτάω τις περισσότερες φορές μέχρι τις 6 & 6.30 το πρωί για να γράψω.(όπως και σήμερα)
Και έχω γράψει πολλά!
Παραπάνω ίσως από ό,τι θα έπρεπε.
Και κάποιοι θα το παρεξηγήσουν ότι το έκανα για τους πόντους.
Τους έχω χσμνς τους πόντους!
Ό,τι δώρο κι αν είναι αποκλείεται με την αξία του να ξεπληρώσει τις ώρες ύπνου που έχω χάσει και τις προσπάθειες που καταβάλω με μια καταραμένη dial up γραμμή και μέση ταχύτητα 41kbit/sec.

Και βέβαια ΔΕΝ γράφω για το δώρο.............
Απ' την πρώτη μέρα που έγινα μέλος στο AVsite στις 9 Αυγούστου, γράφω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και ο μέσος όρος posts/μέρα ΔΕΝ έχει πέσει ΠΟΤΕ κάτω από τα σχεδόν 10! Κάποιες φορές είναι 9.90, συνήθως 11.70 με 12.30 και σήμερα είναι στα 12.70.
Και μιλάμε για μηνύματα που συνήθως είναι μακροσκελή και αναλυτικά. Με κείμενο και εικόνες. Τα μικρά μηνύματα είναι λιγότερα από το 40% και αυτό το θεωρώ καλό πρώτα για μένα και μετά για όλα τα υπόλοιπα!
Αυτή είναι η ξερή στατιστική για μένα!
Και εξαιρώ τα πμ ανα περιόδους (με ερωτήσεις γιαφόρων θεμάτων.............)

Και τι έγινε??
Αν δεν το γουστάριζα, αν δεν το ήθελα ΔΕΝ (επαναλαμβάνω ΔΕΝ) θα συνέχιζα με τον ίδιο ρυθμό!

Συνεχίζω κανονικά...........Μέχρι να με πάνε στο νοσοκομείο λόγω λιγοστής ξεκούρασης............ :roll: :wink:

Υ.Γ.: Νίκο δεν στην "πέφτω"......Το αντίθετο θα έλεγα. Απλά χρησιμοποίησα μια φράση σου για να ξεκινήσω την γκρίνια! Ελπίζω να μην με παρεξήγησες! :roll: :wink:
Ομοίως και εσύ Αντώνη Κ. Μην νομίσεις ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ότι αναφέρομαι στην παρατήρηση σου περί πόντων. Αφορμή μου έδωσες να τα πω! Ευχαριστώ! :wink:

Υ.Γ. Συνονόματε (ναι Κολιαβά παιδί μου) προχώρα.........Μαζί σου! :D

Υ.Γ. Μιχάλη, όλα καλά αυτά που λες. Αλλά σε ένα πράγμα θα διαφωνήσω......στην συνδρομή! Εγώ θα τα δώσω.....σίγουρα! Αυτό όμως θα απομακρίνει πολύ κόσμο. Και εμείς ΘΕΛΟΥΜΕ τον κόσμο να έρθει εδώ. Ακόμα και για μία καλημέρα!!!

Καλημέρα σε όλους.......Είναι ήδη 6:42 τα ξημερώματα!!!
Πάλι 3 ώρες θα κοιμηθώ!!

Reaction score
14
Και το θέμα της συνδρομής μπορεί να ρυθμιστεί έτσι που να είναι ελκυστική λόγω των παροχών που θα παρέχει. Ας πούμε τα μέλη του AV με την κάρτα τους να έχουν κάποιες παροχές ή εκπτώσεις σε αγορές. Πολλά μπορούν να γίνουν.

Αυτοί που θα μπαίνουν για καλημέρα, θα μπαίνουν και πάλι. Δεν θα είναι κλειστή η σελίδα, απλά για παραπάνω δικαιώματα θα πρέπει να γίνει κανείς μέλος. Εσύ είδες πόσα έχω δώσει στο Kawasaki Club της Αγγλίας, για ρούχα κλπ-κλπ.

Reaction score
7
επισης:
no diy μεχρι στιγμης...
Σε αυτο εχω ευθυνη και εγω, αλλα μαλλον ειναι επειδη πιανουν τα χερια μου αλλαδεν κατεβαζει ιδεες το μυαλο μου... οποτε απο φευγω να βαζω link για diy αλλων...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ολίγες διευκρινήσεις.

Όσα έγραψα πιο πάνω δεν αφορούν κανέναν "ειδικά" πάρα σε κάποιο σημείο τον Κολιαβά που θα ξαναπώ ότι η προσφορά του ίσως είναι η μεγαλύτερη όλων μας μέχρι στιγμής, με εξαίρεση ίσως το section προβολείς όπου παίζει και το συγκριτικό και το ενδαφέρον βέβαια για x,y λόγους είναι μεγαλύτερο. Και χαλάλι του οι πόντοι και χαλάλι του και τα δώρα δηλαδή. Σάματι καμιά ρωσίδα θα του στείλουνε μωρέ? :lol: Αν είχε τέτοιο δώρο θα είχαμε ήδη πιάσει τα 350,000 θέματα :lol:

Γιάννη μου Δημητρόπουλε περιμένω τόσο καιρό να μου τη πέσεις μπας και τα φιάξουμε αλλά εσύ τίποτα. :lol:

Θα κάνω μια σημαντική για μένα παρατήρηση.
Έχει διαπιστωθεί μέσω των μηνυμάτων μας αλληλεγγύη αφενός, ήτοι δεν έχουμε (ακόμη) πλακωθεί μεταξύ μας αλλά και αλληλοκάλυψη αφετέρου. Είναι δεδομένο ότι κανείς δεν είναι παντογνώστης και ειδικά οι συντονιστές. Πρώτο παράδειγμα εγώ. Εντάξει έχω μια δόση μούρλας. Έχω αφήσει ποτέ την αίσθηση όμως ότι είμαι ο hi endάς που περίμενε ο πλανήτης για να σωθεί? Αυτάκια έχω και ακούω και όπου μου γουστάρει λέω και την άποψή μου.
Το ίδιο νομίζω ισχύει για όλους μας άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο, με εξαίρεση ίσως ανθρώπους που είναι η δουλειά τους. Εγώ λοιπόν δεν αισθάνομαι άσχημα που κάποιος άλλος ξέρει περισσότερα από εμένα. Το ίδιο νομίζω πως πρέπει να αισθάνονται όλοι εδώ μέσα συντονιστές και μη.
Το avsite το αισθάνομαι δικό μου βήμα και ως τέτοιο το αντιμετωπίζω. Συνεπώς ότι μου 'ρχεται το λέω, σωστό - λάθος, τεχνικό ή μη. Γνωρίζοντας τους περισσότερους από εσάς μέσω των κειμένων σας, έχω την αξίωση κατ' αρχάς να μην παρεξηγούμαι και κατά δεύτερον να με συμπληρώσουν - διορθώσουν και να μη με αφήσουν να λέω κοτσάνες. Αυτό εγώ θέλω και από συντονιστές αλλά και από μέλη. Περισσότερο για να μάθω μπαίνω στο avsite παρά για να δώσω και δεν ντρέπομαι γι αυτό.

Και μιας και μιλάμε για συντονιστές, θα πω πως τελικά ο οικοδεσπότης μας, έχει κάνει χρυσές επιλογές ασχέτως γνώσεων, εμπειριών και σεξουαλικής προτίμησης (Δημητρόπουλε :lol: ). Ταυτόχρονα σε ένα χώρο που παρεβρίσκονται "καλά παιδιά" δεν μπορεί να εισέρθει το "μαλακισμένο" στοιχείο που έχουμε βιώσει καλώς ή κακώς αλλού, συμφέροντα, μίζες, μπρίζες κλπ παπαριές μη χομπύστικες, αλλά και αυτό που λέμε "μαγαζάκια". Τα λέω ευθέως και όποιος θέλει ΝΑ ΜΗΝ ρωτήσει λεπτομέρειες. Είναι σαφές για μένα ότι όπως και σε όλους τους χώρους έτσι και σε αυτόν υπάρχουν κάποιοι επαγγελματίες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον το κάνει, αν απλά το δηλώσει.

Σε ότι έχει να κάνει με την diy, συμφωνώ ότι υπάρχει όντως ένα κενό. Και για να μην λέμε ότι θέλουμε εγώ βλέπω σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες κενά. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά δεν αναπληρώνονται. Για τέσσερις μήνες μιλάμε και όχι για 4 χρόνια έτσι? Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι κατά την άποψή μου η πιο δύσκολη από όλες. Θέλει βαθιά γνώση και όχι απλά απόψεις. Θέλει κάποιον της δουλειάς που να έχει κάνει και 5-10 κατασκευές μόνος του, να ξέρει από υλικά και φυσικά την χρησιμότητά τους στα δικά μας χωράφια. Και είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί τέτοιος "καθηγητής". Νομίζω όμως ότι κάποτε θα γίνει κι αυτό. Δεν πιστεύω να αγχώνεται κανείς που δεν διαβάζει diy.... Χαλαρώστε.

Το avsite κύριοι θέλει μέλη. Χωρίς μέλη forum δεν παίζει. Τα μέλη μας αυξάνονται με πολύ υψηλούς ρυθμούς αλλά μόνο ο χρόνος θα φέρει τόσα μέλη και θα φιάξει τόσες "παρέες" ώστε όλα αυτά για τα οποία συζητάμε να μην τα συζητάμε. Μέχρι στιγμής το πολύ θετικό είναι ότι όλοι δείχνουν ακούραστοι, το επίπεδο είναι άριστο και εφόσον συνεχίσει έτσι το πράμα, γρήγορα θα φτάσουμε τα επιθυμητά επίπεδα.

Τέλος θέλω να πω ότι θεωρώ κάποιες κατηγορίες όχι αυστηρά περιττές αλλά too much. Και πάλι όμως είναι πολύ-πολύ νωρίς για να το κρίνει κάποιος...

Reaction score
666
Ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια. :D
Σκοπός δεν είναι να βάλουμε στη ζυγαριά ποιος προσφέρει περισσότερο και ποιος λιγότερο. Το τελευταίο πράγμα που θα μ' ενδιέφερε είναι αυτό.
Ο καθένας προσφέρει όπως μπορεί, ό,τι μπορεί, όποτε μπορεί κι ανάλογα με το αντικείμενο που τον ενδιαφέρει και γνωρίζει κάτι παραπάνω γι' αυτό. Κι ο Σπύρος έχει προσφέρει πολλά στο AV-Site να μην τον ξεχνάμε.

Δεν είναι ανάγκη να πιέζουμε τα πράγματα. Αυτοί που γράφουν εδώ θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να το κάνουν επειδή τους αρέσει, κι όχι επειδή εξαναγκάζονται από πρόσωπα ή καταστάσεις.

Συμφωνώ επίσης να δηλώνουν οι επαγγελματίες την ιδιότητά τους. Έτσι αποφεύγονται τυχόν παρεξηγήσεις γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι κι ο ανταγωνισμός υψηλός.

Με καλή θέληση και περισσότερη συμμετοχή μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα! :D

Reaction score
5
Θεωρώ ότι το θέμα του διαγωνισμού είναι πολύ λεπτό και χρειάζονται αμέσως αποφάσεις από την διαχείριση για το μέλλον του διαγωνισμού.

Εδώ θέλω να κάνω μια εισήγηση σχετικά με τα points που πιστεύω αν γίνει σωστή χρήση τους μπορούν να προσφέρουν στο φόρουμ.

Έχω προσέξει ότι η ιστοσελίδα έχει την δυνατότητα κάποιος συντονιστής η κάποιο απλό μέλος δεν γνωρίζω ακριβός πως γίνεται να μπορεί να προσφέρει points σε κάποιον αναφέροντας και το λόγω για τον οποίο θέλει να τα προσφέρει.

Πιστεύω αυτό είναι καλό και πρέπει να εφαρμοστή διότι έτσι αναγνωρίζεται η προσφορά η βοήθεια και οι γνώσεις κάποιου, και του δίνεται κίνητρο έτσι ώστε να συμμετάσχει πιο ενεργά. Και γιατί όχι στο τέλος του χρόνου πάρει και τα δώρα του.

Reaction score
14
:o
Μα καλά; Είναι δυνατόν;

....εντύπωση μου προκαλεί τόσο μεγάλη μάχη για τα points και παρόμοιες σαχλαμάρες (για εμένα).

Έτσι είναι τα φόρουμ. Μιλάει ο καθένας γι'αυτό που θέλει, αρκεί να μην προσβάλει τους άλλους. Άλλοι έχουν τεχνικές γνώσεις, άλλοι μαθαίνουν, άλλοι κάνουν το χόμπυ τους ανταλλάσοντας πληροφορίες και εντυπώσεις.
Τι είναι αυτό το πράγμα με τους πόντους που σας έχει πιάσει;

Έτσι θέλει ο καθένας και βάζει μπούρδες ποστ για να παίρνει πόντους. Από τη στιγμή που δεν σου αρέσει, μην τα διαβάζεις ή κάνε παράπονα γιατί αδικείσαι. Όμως, μην κρίνουμε τη προσφορά από τα points γιατί είναι άδικο.

Για εμένα, το ότι μερικοί διαβάζουν και σχολιάζουν αυτά που γράφω είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση, όχι γιατί παίρνω πόντους αλλά γιατί υπάρχει επικοινωνία.
Μάλλον θα έπρεπε να απασχολεί τους μόνιμους συγγραφείς (Συντονιστές και μη) για το γεγονός ότι από τα 600 μέλη τα 30 (το πολύ) είναι ενεργά και πως τα υπόλοιπα θα δραστηριοποιηθούν, παρά οι πόντοι και όλα τα άλλα.

Επιτέλους....τέλος με τους πόντους. Ακόμα και εδώ βαθμοθηρία...Ήμαρτον.... :cry:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis