4 Μηνες Μετα(τα + Και Τα -)

Reaction score
49
Για ολα φταιει ο ............. (δε λεω, αν και καταλαβε αυτος, επειδη εχει τη μυγα, χα χα)
Μου την κλέψανε την μύγα Γιώργο!!
Ξέρεις κάτι? :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ. Το ότι οι τελείες έχουν πλήθος ίδιο ακριβώς με του επωνύμου μου.......ήταν τυχαίο ή το ήθελες? :shock: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
49
Ξέρω τι φταίει..............
Ζηλεύετε όλοι σας που οι top posters/ most points έχουν πάει σε περιοχές εκτός Αθήνας!!! :lol:  :lol:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Γιάννης Κολιαβάς: Άμφισσα
Σπύρος Μπλάτσιος: Κατερίνη
Μιχάλης-giotamike: Πάτρα
Η αφεντομουτσουνάρα μου: Πάτρα
Νίκος Τσαρουχάς: Θεσ/κη

Οι μόνοι που μας παίζουν λίγο είναι.......ο Εφέντης :roll:  :mrgreen: (Αντρέας Κ.)
και ο Γιώργος (ναι Ανδρεάδη, δεν σε ξέχασα.......)
Αλλά που θα πάει........
Θα τους χαλάσουμε την σύνδεση και να δω τι θα κάνουν!! :lol:  :mrgreen:

Ωχχχχ
Δεν έγραψα και για τον Ακρατόπουλο και θα με........φάει!!

Χρήστο μου καλέ, καλέ μου Χρήστο!
Κοίτα τι σου 'χω εδώ............Δωράκι........

(δεν θα με μαλώσεις..........έτσι? :roll: :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όταν λες δώρο... τι εννοείς???????

Να το περιμένω σπίτι μου;

Ή μήπως καλύτερα να έρθω να το πάρω ο ίδιος από την Πάτρα; Έχω και καιρό να έρθω...

Αλήθεια ο φίλος μου ο Γαλάνης έχει ανοίξει κανένα καλό μαγαζί φέτος;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ρε σεις, ο Γενικος σαν πολλους φιλους να εχει παντου....

Τσαρουχαααας, πως τα ανεχεσαι ολα αυτα? :lol:
Παω στοιχημα πως ετοιμαζει εκδρομη εις τας Πατρας για να χαλασει Δημητροπουλους , Giotamike και λοιπους...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Τον Σπύρο ΔΕΝ έχω ακούσει ακόμα και με χαλάει........
Κάτι ετοιμάζει έχω την εντύπωση...........
Δεν ακούγομαι γιατί δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι αντιπαραθέσεις.

Είμαστε 606 άτομα σε ένα forum, που οι περισσότεροι από μας δεν έχουν γνωριστεί (και ούτε και θα γνωριστούμε ποτέ) μεταξύ μας, και που όλοι κάνουμε την πλάκα μας και το hobby μας, γεμίζοντας τον ελεύθερο χρόνο μας δημιουργικά. Το θεωρώ τουλάχιστον γκροτέσκο να έχουμε τέτοιες καταστάσεις (του στυλ άκουσα, μου είπανε, τι έκανε ο ένας, τι έκανε ο άλλος κλπ κλπ) μέσα στο forum. Αυτά που μας απομάκρυναν από κάπου αλλού δεν θέλω να τα βλέπω κι εδώ.

Επι της ουσίας έγινε ένα topic για παρατηρήσεις για την βελτίωση του site και άρχισαν ενστάσεις επί προσωπικού. ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ PM !!! Δεν φταίει σε τίποτα το κάθε μέλος και επισκέπτης να τρώει τα προσωπικά του καθενός στην μάπα του...

Το site πρεπει να ανοίξει όχι να πέσει σε εσωστρέφεια...

Τώρα επί της ουσίας όταν ξεπεράσουμε το σύνδρομο της "Τατιανιάς" θα τοποθετηθώ κι εγώ στο τι μπορεί να αλλάξει στο avsite...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....

Σας ανακοινώνω ότι από 1/1/2005 εγώ ο Γενικός και ο Δημητρόπουλος ξεκινάμε το νέο forum που θα "σπάσει ταμεία". Το forum θα λέγεται Dr Ruth (προς τιμήν της μεγάλης σεξολόγου) και θα απευθείνεται σε όσους έχουν σεξουαλικά προβλήματα παντός είδους.

Ά! Θα έχει και points (ανάλογα με το μέγεθος του κουφογιάγκου που θα το δηλώνετε κατά την εγγραφή σας) :lol:
Φυσικά θα είναι club και θα έχει και συνδρομή (όποιος εγγράφεται θα πρέπει να μας γνωρίζει κι από ένα πιπίνι).

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ. Για να δω προσέλευση!

p.s. Σπύρο τι έχει ρε η Τατιανή? Μια χαρά γκομενάκι είναι και ο εισαγγελάτος φαίνεται να περνάει καλά!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ότι πει ο Νίκος εγώ είμαι μέσα!!!

Σε αυτές τις προσπάθειες για την ανάπτυξη της "διαδραστικής επικοινωνίας" της ελληνικής κοινωνίας θέλω να είμαι ιδρυτικό μέλος!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
εισαγγελάτος περνάει καλά, αλλά όσοι την βλέπουν κάθε μεσημέρι αναπτύσουν το "σύνδρομο επίκτητης κουτσομπολιάς" και πρήζουν τους υπόλοιπους...

Reaction score
5
Πρώτα θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ρίχνω βολές εναντίον κανενός και ιδικά για τον Γιάννη Κολιαβά σχετικά με την ποιότητα τον μηνυμάτων του.

Πιστεύω όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι αυτός ο διαγωνισμός έγινε για ένα και μοναδικό σκοπώ να δώσει κίνητρο όχι σε εμάς τους συντονιστές που έτσι και αλλιώς ο κάθε ένας προσπάθησε στο μέτρο τον δυνατοτήτων από της πρώτες μέρες τις λειτουργίας του site να δώσει μια δυναμική ξεκινήματος και ανόδου στο site αλλά στα απλά νέα μέλη.

Εγώ έτσι έχω αντιληφθεί τον διαγωνισμό και αν έχω λάθος διορθώστε με.

Με το ξεκίνημα του διαγωνισμού φάνηκε ότι ήταν καταδικασμένος σε αποτυχία διότι φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι συντονιστές που από την αρχή της λειτουργίας του φόρουμ που είχαν τον πρώτο ρόλο σε νέα θέματα και απαντήσεις μηνυμάτων εξακολουθούσαν με τον ίδιο και με ακόμα μεγαλύτερο ρυθμό και με ιδιαίτερη προτίμηση στα νέα θέματα να γράφουν αδιαφορώντας κατά πόσο αυτό το νέο θέμα είχε ένα αποδεκτό αριθμό αναγνωστών και λέω αναγνωστών και όχι hits διότι όλοι ξέρουμε ότι 10 hits δεν αντιστοιχούν σε 10 αναγνώστες.

Αυτός ο τεράστιος αριθμός από νέα μηνύματα λειτούργησε αρνητικά για το φόρουμ διότι πολύ απλά τα περισσότερα είναι του τύπου copy paste από διάφορα sites καθαρά ενημερωτικού περιεχομένου όπου κάποιος μπορούσε να τα βρει αυθεντικά σε διπλανές σελίδες και επίσης δεν περιέχουν το στοιχείο τις δικής μου γνώμης άποψης απορίας και κριτικής πράγμα που πρέπει να περιέχει κάθε νέο μήνυμα για να μπορέσει να εξελιχθεί σε μια συζητήσει από πολλά άτομα και το οποίο θα έπρεπε να είναι ο αντικειμενικός σκοπός κάθε νέου θέματος αν δεν θέλουμε να περνούν απαρατήρητα.

Επίσης ιδικά στην κατηγορία εκτός θέματος επικρατεί ένα χάος από νέα θέματα τα περισσότερα τον οποίον έχουν περάσει απαρατήρητα όχι μόνο από εμένα που αφιερώνω πολλές ώρες στο φόρουμ αλλά και από άτομα που δεν μπαίνουν τόσο συχνά.

Έχετε σκεφτεί τι αριθμό νέον θεμάτων έχει να διαβάσει κάποιος που μπαίνει στο φόρουμ κάθε 2 μέρες? Νομίζετε ότι θα κάτσει να ασχοληθεί με όλα αυτά η θα ανοίξει 2-3 που ο τίτλος του θέματος θεωρεί ότι τον ενδιαφέρει? Άσε που από το μάγκωμα που επικρατεί στο site το πολύ να δει 1-2 και να σπάσουν τα νεύρα του και να φύγει.

Δεν έχω διάθεση αντιδικίας με κανένα απλός λέω χωρίς περιστροφές την άποψη μου για το συγκεκριμένο θέμα.

Πιστεύω τέτοιες συζητήσεις που έχουν σκοπό την καλή λειτουργία και ανάπτυξη του φόρουμ πρέπει να γίνονται συχνά για να μπορεί κάποιος συντονιστής η επιλεγμένο μέλος να λέει την γνώμη του ελεύθερα και προτείνω την δημιουργία μια ειδικής κλειδωμένης κατηγόριας ώστε να μπορούμε να συζητούμε τα καλά τα κακά και τα άσχημα του site δίχως κοινή θέα.

Reaction score
5
Ομολογώ πως δεν διάβασα όλο το thread.....

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που με "χαλάει" στο forum , είναι ότι όταν ανοίγει ένα topic πχ με ερωτήσεις για βιντεοπροβολέα ..... dvd etc.... τα 7 από τα 10 μηνύματα είναι χιουμοριστικού ύφους μεταξύ γνωστών και τελείως out of topic......

Αυτό για ευνόητους λόγους..... διότι το forum προσφέρει έργο όταν κάποιος κάνει search για κάτι που έχει συζητηθεί παλαιότερα και θα του δώσει πιθανή λύση.

Reaction score
14
Γιατί έχω την εντύπωση, ότι 990 από τα 1000 θέματα του φόρουμ είναι copy & paste από άλλες σελίδες;;

Είναι κακό αυτό; Δεν νομίζω. Αυτό θελει νομίζω κάθε φόρουμ, να καλύπτει τους επισκέπτες και μέλη του, οπότε να είναι καλυμένος και να μην γυρνάει από εδώ και από εκεί.
Να καλύπτει πολλούς τομείς και να είναι χιουμοριστικό αλλά και ενημερωτικό. Αλλιως να μην έμπαινε κατηγορία "Εκτός Θέματος".

Σε όλα τα φόρουμ που μέχρι τώρα έχω γραφτεί (και αποτελούνται από ερασιτέχνες συντάχτες) -μα όλα- είτε ελληνικά είτε ξένα, παίρνουν τις παρουσιάσεις των επισήμων εταιριών και τις βάζουν μέσα στη σελίδα για να ενημερώνουν τα μέλη τους ώστε να μην ψάχνουν γύρω-γύρω το δίκτυο. Επίσης, όλοι κάνουν σχολιασμό και χιουμοριστικά σχόλια.

Αν όλα αυτα΄δεν πρέπει να γίνονται, γιατί να μην το κάνουμε Intranet και να κάνουμε log in με κρυφό κωδικό για να μπαίνουμε και να μιλάμε;;; :roll:

Reaction score
0
Αγαπητοί φίλοι , η απόψεις μου είναι γνωστές σε όλους τους δειαχηριστες εδώ και καιρό για κάποια πράγματα που με χαλάνε και φυσικά καταλαβαίνετε ότι δεν τίθεται θέμα δημιουργία εντυπώσεων με αυτά που γράφω... Παρακολούθησα το thread από την αρχή μια και ήταν μια καλή ευκαιρία να καταλάβω τη σκέφτονται οι ανθρώποι που διαχειρίζονται την τύχη του site αν και παλιότερα έχει αναφερθεί ότι ένα site είναι οι ανθρώποι που το παρακολουθούν... (συγχωρέστε με δεν θυμάμαι ποιος το εχει αναφέρει...)

Στην αρχή του thread γράφτηκαν κάποια θέματα τα οποία θα πρέπει να μελετηθούν περαιτέρω... άλλα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εμένα είχε η συμμετοχή των υπολοίπων μελών του Avsite … μηδενική (πλην των Κον Λιοπρασιτη, Κροκου , Giotamike ) αυτό δεν θα σας ανησυχεί ? (αν μη τη άλλο θα έπρεπε να σας παραξενέψει...) Ακόμα και μερική συμμετοχή στη συζήτηση από τους υπόλοιπους διαχειριστές ? Συμφωνώ απολυτά με τον Αντώνη Κ. Στα θέματα που θίγει , συμφωνώ επίσης με τον Κο Τσαρουχά και Stelio Fan μια κε θέτουν κάποια πράγματα στην σωστή τους διάσταση...πως μπορώ όμως να συμφωνήσω με τον Κο Κολιαβά ?
Αγαπητέ ανταγωνισμός υπάρχει όταν διαγωνίζονται οι πολλοί όχι όταν διαγωνίζεσαι μονός σου... λάβε υπόψιν σου ότι το 60% των μηνυμάτων είναι μηνύματα των διαχειριστών (10 από 600+ άτομα) μάλλον τους συνδιαχειριστές σου ανταγωνίζεσαι ... εάν αυτό σε ευχαριστεί καλός, διαφορετικά ξανασκέψου αυτά που γράφεις (στο post σου)...

Δεν θα ήθελα να αντιδικήσω με κανέναν, άλλα προσωπικά θα ήθελα να καταλάβω πως μεταφράζεται τα μηνύματα αυτά ...? εννοώ την μικρή συμμετοχή σε posts των υπολοίπων χρηστών, το υπερβολικο αριθμό post χωρίς πραγματική αξία (και δεν με χαλάει καθόλου η πλάκα που γίνεται σε κάποια thread είναι κομμάτι της ζωής ενός internetikou forum) ακόμα και τα νούμερα που αναφέρονται κατά καιρούς τα οποία λίγο με την πραγματική εικόνα έχουν να κάνουν... Φίλοι, ο στρουθοκαμηλισμός κάπου θα καταλήξει όχι όμως πολύ μακριά... είναι ακόμα νωρίς και θεωρώ τα περισσότερα παιδικές ασθένειες ελπίζω να μην γίνουν χρόνιες ...

Reaction score
666
πως μπορώ όμως να συμφωνήσω με τον Κο Κολιαβά ?
Αγαπητέ ανταγωνισμός υπάρχει όταν διαγωνίζονται οι πολλοί όχι όταν διαγωνίζεσαι μονός σου... λάβε υπόψιν σου ότι το 60% των μηνυμάτων είναι μηνύματα των διαχειριστών (10 από 600+ άτομα) μάλλον τους συνδιαχειριστές σου ανταγωνίζεσαι ... εάν αυτό σε ευχαριστεί καλός, διαφορετικά ξανασκέψου αυτά που γράφεις (στο post σου)...
Αγαπητέ GeonX, αν νομίζετε ότι γράφω για να ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου ή ότι διαγωνίζομαι μόνος μου, καλώς κάνετε και έχετε αυτή την άποψη. Επίσης είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας να μη συμφωνείτε μαζί μου.
Ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σας. :D

Reaction score
666
Πρώτα θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ρίχνω βολές εναντίον κανενός και ιδικά για τον Γιάννη Κολιαβά  σχετικά με την ποιότητα τον μηνυμάτων του.

Πιστεύω όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι αυτός ο διαγωνισμός έγινε για ένα και μοναδικό  σκοπώ να δώσει κίνητρο όχι σε εμάς τους συντονιστές που έτσι και αλλιώς ο κάθε ένας προσπάθησε στο μέτρο τον δυνατοτήτων από της  πρώτες μέρες τις λειτουργίας του site να δώσει μια δυναμική ξεκινήματος και ανόδου στο site αλλά  στα απλά νέα μέλη.

Εγώ έτσι έχω αντιληφθεί τον διαγωνισμό και αν έχω λάθος διορθώστε με.

Με το ξεκίνημα του διαγωνισμού φάνηκε ότι ήταν καταδικασμένος σε αποτυχία διότι φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι συντονιστές που από την αρχή της λειτουργίας του φόρουμ που είχαν τον πρώτο ρόλο σε νέα θέματα και απαντήσεις μηνυμάτων εξακολουθούσαν με τον ίδιο και με ακόμα μεγαλύτερο ρυθμό και με ιδιαίτερη προτίμηση στα νέα θέματα  να γράφουν αδιαφορώντας κατά πόσο αυτό το νέο θέμα είχε ένα αποδεκτό αριθμό αναγνωστών και λέω αναγνωστών και όχι hits διότι όλοι ξέρουμε ότι 10 hits δεν αντιστοιχούν σε 10 αναγνώστες.

Αυτός ο τεράστιος αριθμός από  νέα μηνύματα λειτούργησε αρνητικά για το φόρουμ διότι πολύ απλά τα περισσότερα είναι του τύπου copy paste από διάφορα sites καθαρά ενημερωτικού περιεχομένου όπου κάποιος μπορούσε να τα βρει αυθεντικά σε διπλανές σελίδες και επίσης δεν περιέχουν το στοιχείο τις δικής μου γνώμης άποψης απορίας και κριτικής  πράγμα που πρέπει να περιέχει κάθε νέο μήνυμα για να μπορέσει να εξελιχθεί σε μια συζητήσει από πολλά άτομα και το οποίο θα έπρεπε να είναι ο αντικειμενικός σκοπός κάθε νέου θέματος αν δεν θέλουμε να περνούν απαρατήρητα.

Επίσης ιδικά στην κατηγορία εκτός  θέματος  επικρατεί ένα χάος από νέα θέματα τα περισσότερα τον οποίον έχουν περάσει απαρατήρητα όχι μόνο από εμένα που αφιερώνω πολλές ώρες στο φόρουμ αλλά και από άτομα που δεν μπαίνουν τόσο συχνά.

Έχετε σκεφτεί τι αριθμό νέον θεμάτων έχει να διαβάσει κάποιος που μπαίνει στο φόρουμ κάθε 2 μέρες?  Νομίζετε ότι θα κάτσει να ασχοληθεί με όλα αυτά η θα ανοίξει 2-3 που  ο τίτλος του θέματος θεωρεί ότι τον ενδιαφέρει?   Άσε που από το μάγκωμα που επικρατεί στο site το πολύ να δει 1-2 και να σπάσουν τα νεύρα του και να φύγει.

Δεν έχω διάθεση αντιδικίας με κανένα απλός λέω χωρίς περιστροφές  την άποψη μου για το συγκεκριμένο θέμα.

Πιστεύω τέτοιες συζητήσεις που έχουν σκοπό την καλή λειτουργία και ανάπτυξη του φόρουμ πρέπει να γίνονται συχνά για να μπορεί κάποιος συντονιστής η επιλεγμένο μέλος να λέει την γνώμη του ελεύθερα και προτείνω την δημιουργία μια ειδικής κλειδωμένης κατηγόριας ώστε να μπορούμε να συζητούμε τα καλά τα κακά και τα άσχημα του site δίχως κοινή θέα.
Θα ευχαριστήσω τον Αντώνη Κ. για το ξεκαθάρισμα τον προθέσεών του σχετικά με μένα.
Θα διαφωνήσω σχετικά με τον αποδεκτό αριθμό αναγνωστών του κάθε νέου θέματος ή μηνύματος. Δεν με νοιάζει τι θα κάνει ο καθένας που θα μπεί να διαβάσει,
τι θα επιλέξει και τι θα αφήσει αδιάβαστο. Αν είναι να κοιτάμε μόνο την "τηλεθεατική "
(αν μου επιτρέπετε την έκφραση) πλευρά λες και οι αναγνώσεις είναι μηχανάκια της AGB και θα πάρουμε bonus σαν συγγραφείς μηνυμάτων, ή περιμένουμε να πάρουμε επιβεβαίωση του στυλ " Α, ωραίος ο τάδε είναι best read τα μηνύματά του", νομίζω ότι χάνουμε την ουσία του θέματος και παύουμε πια να είμαστε χομπίστες αλλά επαγγελματίες που πρέπει να ζητήσουμε και αμοιβή για την υψηλή αναγνωσιμότητα των μηνυμάτων μας.
Φχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

Reaction score
0
Κε Κολιαβα, μάλλον βλέπεται το δέντρο και χάνεται το δάσος ... σε συνδυασμό με τα γραφόμενα σας δεν ξέρω τη να καταλάβω ...? και εξηγώ, όταν γράφεται :

Ναί, ήταν κίνητρο ο διαγωνισμός και η ιδέα της απόκτησης κάποιου δώρου με δραστηριοποίησε περισσότερο. Προσπάθησα να προσφέρω όσα περισσότερα μπορούσα ίσως σε μικρό χρόνο, γράφοντας χωρίς να τα πολυψειρίζω όπως έκανα πιο πριν.
:D
και πιο κάτω...

Πάντως ήθελα και θέλω να έχω μαζέψει τους πιο πολλούς πόντους. Έτσι από καπρίτσιο θέλετε, από εγωϊσμό, από ανταγωνιστικότητα κ.λ.π.
:D

Και σήμερα :

Αν είναι να κοιτάμε μόνο την "τηλεθεατική " (αν μου επιτρέπετε την έκφραση) πλευρά λες και οι αναγνώσεις είναι μηχανάκια της AGB και θα πάρουμε bonus σαν συγγραφείς μηνυμάτων, ή περιμένουμε να πάρουμε επιβεβαίωση του στυλ " Α, ωραίος ο τάδε είναι best read τα μηνύματά του", νομίζω ότι χάνουμε την ουσία του θέματος και παύουμε πια να είμαστε χομπίστες αλλά επαγγελματίες που πρέπει να ζητήσουμε και αμοιβή για την υψηλή αναγνωσιμότητα των μηνυμάτων μας.
Φχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
Τη θέλετε να καταλάβω ότι την μια μέρα γράφεται τα μηνύματα επειδή έτσι σας αρέσει σαν χομπιστας και δεν περιμένετε αναγνώριση η bonus ενώ παλιότερα γράφατε επειδή από καπρίτσιο η εγωισμό/ανταγωνιστικότητα θέλατε την αναγνώριση και κάποιο πιθανό δώρο ?
Κε Κολιαβα παρακαλώ διαβάζετε αυτά που γράφεται δεν χρειάζεται να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό νομίζω ότι μάλλον το έχετε κέρδισε το δώρο ας δούμε τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά , προσοχή δεν σας κρίνω στο αντικείμενο που ασχολείστε, μπορεί να είστε και πολύ κάλος μάλιστα (ομολογώ ότι η ομοβροντία των μηνυμάτων σας με άφηνε αδιάφορο γιατί άπλα ήταν πολλά ...) προσωπικά μαζί δεν έχω τίποτα ούτε γνωριζόμαστε ούτος η άλλος το θέμα δεν είστε εσείς ,άλλα η συμμετοχή και αυτή είναι η αντιδικία μου μαζί σας (προς θεού εννοώ με τον θεσμικό σας ρολό, γιατί προφανώς δεν έχετε καταλάβει ότι με τον Κολιαβα δεν έχω τίποτα να χωρίσω ούτε μου χρωστάει ούτε του χρωστάω... άλλα όταν ο διαχειριστής μιας κατηγορίας δεν καταλαβαίνει ότι η προσπάθεια του κατευθύνεται σε λάθος κατεύθυνση οφειλή κάποιος να του το πει... και μια και το είπαμε και αυτό να ξεκαθαρίσω και κάτι ακόμα, καμιά επιθυμία η βλέψη προς κάποια θέση έχω η επιθυμώ...

Reaction score
666
Κύριε GeonX σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας. Δε θα επεκταθώ περισσότερο στο θέμα. Όμως τη χάρη που μου ζητάτε δεν θα σας την κάνω.
Και πάλι ευχαριστώ.

Reaction score
1
Θα συμφωνήσω 1000% με τα λεγόμενα του Αντώνη αλλά και του Geon.Είναι απίστευτα ενοχλητικό,κουραστικό αλλά και ίσως αστείο,μέσα σε 5-10 ώρες να υπάρχουν 150-200 και τι βλέπω τώρα!!! από εχθές το βράδυ 374 δημοσιεύσεις μετά την τελευταία μου επίσκεψη!!!
Έλεος.
Δεν καταλαβαίνετε ότι με αυτό τον τρόπο χάνει την σοβαρότητά του το site?Δείτε την ανταπόκριση των 606+ μελών του avsite ακόμη και στο παρόν θέμα.10 μέλη,σχολιάζουν απαντούν και ανταπαντούν.Και το ίδιο γίνεται σε ΟΛΑ τα thread,τεχνικά ή λιγότερο τεχνικά.
Πέντε φίλοι,απαντούν συνήθως με αστεισμούς,με αποτέλεσμα το avsite να έχει μια εικόνα μικρού chat room.Είναι πέρα για πέρα λάθος ο τρόπος που έχετε επιλέξει για την άνοδο του avsite και εδώ ίσως την κύρια ευθύνη την έχει ο Ανδρέας.Κύριοι Κολιαβά και giotamike,όχι δεν είναι "ότι γράφω ότι θέλω και όποιος θέλει τα διαβάζει".Για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν τα chat rooms και όχι τα τεχνικά sites.
Με αυτό τον τρόπο επίσης η μαγειά των 185 μελών από "δίπλα" πάει χαμένη.
Χαμένη πάει όμως και η πραγματικά συγκινητική προσπάθειά σας και ενασχόλησή σας -ώρες πολλές και δύσκολες όπως αναφέρει ο Κος Δημητρόπουλος-με την άνοδο του avsite.
Ίσως ήταν πιό σωστό,η άνοδος αυτή να γίνει σταδιακά και να πάρει περισσότερο χρόνο,παρά να επιτευχθεί με δημοσιεύσεις του στύλ "Μπράβο","έγραψες","χι χι" και φατσούλες.
Ακόμα και σαν επιχείρημα για προσέλκυση διαφημιστών δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί,γιατί εκτός από την κατάταξη,ο υποψήφιος "πελάτης"πριν δώσει τα λεφτά του,θα μπει να ρίξει μια ματιά.

Μάλλον τα γραφόμενά μου θα ενοχλήσουν πολλούς,αλλά πιστέψτε με,πριν βγάλετε λάθος συμπεράσματα για τις προθέσεις μου,τα παραπάνω τα έχω πει τηλεφωνικά στον Ανδρέα και με pm στον Χρήστο με μοναδικό σκοπό την άνοδο-ουσιαστική- του avsite.

Reaction score
14
Οι επισημάνσεις μου με κόκκινο.

Είναι απίστευτα ενοχλητικό,κουραστικό αλλά και ίσως αστείο,μέσα σε 5-10 ώρες να υπάρχουν 150-200 και τι βλέπω τώρα!!! από εχθές το βράδυ 374 δημοσιεύσεις μετά την τελευταία μου επίσκεψη!!!

Αυτό σημαίνει ότι υπήρχαν 374 απαντήσεις και όχι 374 νέα θέματα. Δηλαδή να βάλουμε μέτρο στις απαντήσεις;;; Είναι αυτό τρόπος για να γίνει καλύτερο το AVSITE;;; Αν είναι έτσι, τότε να βάλετε max τις 10 απαντήσεις την ημέρα.

Έλεος.
Δεν καταλαβαίνετε ότι με αυτό τον τρόπο χάνει την σοβαρότητά του το site?

Όχι βέβαια, γιατί να την χάνει; Εκτός και αν υπονοείτε ότι αυτοί που γράφουν το κάνουν να χάνει τη σοβαρότητά του.

Δείτε την ανταπόκριση των 606+ μελών του avsite ακόμη και στο παρόν θέμα.10 μέλη,σχολιάζουν απαντούν και ανταπαντούν.Και το ίδιο γίνεται σε ΟΛΑ τα thread,τεχνικά ή λιγότερο τεχνικά.

Το έχω ήδη επισημάνει και αυτό είναι το πρόβλημα για εμένα. Όχι η ποσότητα των μυνημάτων αλλά η μικρή συμμετοχή των μελών.
Πέντε φίλοι,απαντούν συνήθως με αστεισμούς,με αποτέλεσμα το avsite να έχει μια εικόνα μικρού chat room.Είναι πέρα για πέρα λάθος ο τρόπος που έχετε επιλέξει για την άνοδο του avsite και εδώ ίσως την κύρια ευθύνη την έχει ο Ανδρέας.

Αυτό που έχω επιλέξει φαίνεται από τις προτάσεις μου

Κύριοι Κολιαβά και giotamike,όχι δεν είναι "ότι γράφω ότι θέλω και όποιος θέλει τα διαβάζει".Για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν τα chat rooms και όχι τα τεχνικά sites.

Σας είπα, αν είναι τεχνικό και μόνο αυτό να μην γράφω. Δεν είμαι τεχνικός και έχω επισημάνει τους λόγους που μπαίνω και γράφω, πολλάκις. Γιατί τότε υπάρχει το θέμα ¨χωρίς όρια¨;; Δεν υπάρχει για να γράφει ο καθένας ότι θέλει χωρίς να μπερδεύει τα τεχνικά θέματα;;

Με αυτό τον τρόπο επίσης η μαγειά των 185 μελών από "δίπλα" πάει χαμένη.
Χαμένη πάει όμως και η πραγματικά συγκινητική προσπάθειά σας και ενασχόλησή σας -ώρες πολλές και δύσκολες όπως αναφέρει ο Κος Δημητρόπουλος-με την άνοδο του avsite.

Ίσως ήταν πιό σωστό,η άνοδος αυτή να γίνει σταδιακά και να πάρει περισσότερο χρόνο,παρά να επιτευχθεί με δημοσιεύσεις του στύλ "Μπράβο","έγραψες","χι χι" και φατσούλες.

Ακόμα και σαν επιχείρημα για προσέλκυση διαφημιστών δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί,γιατί εκτός από την κατάταξη,ο υποψήφιος "πελάτης"πριν δώσει τα λεφτά του,θα μπει να ρίξει μια ματιά.

Δεν μπορώ να πω, ότι με απασχολεί αυτό. Αν θέλουν οι σχεδιαστές να το κάνουν διαφημιστική πλατφόρμα να μου το πουν και να σβήσουν αυτά που έχω ήδη γράψει. Είναι όμως για εμένα αισχρό να χρησιμοποιηθεί ο κόπος κάποιου συντονιστή ή μέλους που απαντάει σε άλλους φίλους ή μη για να φτιαχτεί στη πλάτη τους κάτι διαφημιζόμενο.
Μάλλον τα γραφόμενά μου θα ενοχλήσουν πολλούς,αλλά πιστέψτε με,πριν βγάλετε λάθος συμπεράσματα για τις προθέσεις μου,τα παραπάνω τα έχω πει τηλεφωνικά στον Ανδρέα και με pm στον Χρήστο με μοναδικό σκοπό την άνοδο-ουσιαστική- του avsite.

Αλίμονο και αν με ενοχλούσαν οι διαφορετικές απόψεις. Γι’ αυτό υπάρχει άλλωστε και το φόρουμ για να μιλάνε όλοι και να λένε αυτό που θέλουν. Ακόμα και αν βάλουν και μερικές φατσούλες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis