4 Μηνες Μετα(τα + Και Τα -)

Reaction score
666
Αντώνη, ο καθένας έχει την άποψή του. Αν νομίζεις ότι γράφουμε μόνο για τα posts καλώς κάνεις. Επέτρεψέ μου όμως να διαφωνώ.

Reaction score
5
Λοιπόν επειδή αντιλαμβάνομαι ότι ήταν λάθος μου να αγγίξω αυτό το θέμα ταμπού δηλώνω ότι από τώρα θέτω τον εαυτό μου εκτός του διαγωνισμού για λόγους που όπως φαίνεται μόνο εγώ τους αντιλαμβάνομαι.
Πριν αρχίσει ο διαγωνισμός ανάφερα ορισμένες επιφυλάξεις μου όχι για το αν είναι σωστός η λάθος ένας τέτοιος διαγωνισμός αλλά κατά πόσο θα διασφαλιζόταν ότι είναι θα είναι μέσα σε σωστά δίκαια και αντικειμενικά πλαίσια και με ένα απώτερο σκοπώ που πιστεύω όλοι αντιλαμβάνεστε.

Όσο κρατά αυτό το παιχνίδι εγώ θα απέχω από όλες τις κατηγορίες εκτός από την κατηγόρια στην οποία είμαι συντονιστής.

Συχωρέστε με αλλά στα πιστεύω μου είμαι σταθερός και δεν κάνω εκπτώσεις.

Reaction score
14
:o :(
:shock: Δεν είναι θέμα ταμπού. Θέμα σαχλαμάρας είναι.

Στην ουσία, επειδή δεν είναι καλό να μην λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, οι βολές του Αντώνη Κ. πάνε προς τον κ.Κολιαβα και τον κ.Μπλάτσιο.

Εγώ εχω αποσυρθεί πολύ νωρίς από το διαγωνισμό, ο Ανδρέας Κ. δεν λαμβάνει μέρος, ο κ.Δημητρόπουλος γράφει ως επι το πλείστον τεχνικά, οπότε...

Μην είναι όμως ένας διαγωνισμός πηγή για έριδες και εμφυλίους. Ας ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ καλύτερα και ας μην κάνουμε κακό στο AVSITE με το να μην συμμετέχουμε στις συζητήσεις του. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Εξάλλου, έτσι όπως πάει...δέκα άτομα γράφουν, θα περισσέψουν και μερικά δώρα...χαχαχα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
25.477
α και με την ευκαιρια:
καμια φορα (η πολλες φορες) το γραψιμο μου ειναι λιγο ωμο.
δεν κατηγορω τον διαχειριστη της diy,απλα επισημαινω το κενο σε σχεση με διπλα.
φυσικα δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη και θελει καμια 10 μελη πραγματικους diyer που να θετουν θεματα και να παρακινουν σε συμμετοχη.
απλα αφου ζητησε ο ανδρεας να μαθει τι δεν παει ακομα καλα το εθεσα.
ενταξει το ξερω οτι δεν παρεξηγηθηκατε, απλα προσπαθω να εκμηδενισω την πιθανοτητα αυτη.

Reaction score
7
Προσωπικα περι διαγωνισμου δεν εχω καταλαβει αν τρεχει ακομα...

Παντως απο... στατιστικης αποψης δεν ανεβηκε ο αριθμος των δημοσιευσεων κανενος σε σχεση με πριν...
Οσες δημοσιευσεις εκανε ο καθενας κανει και τωρα...
Οσο χρονο μπορουσε να διαθεσει προ του διαγωνισμου διαθετει και τωρα...

Δηλαδη  αν πνιγοταν καποιος στη δουλεια (οπως εγω τις 2 περασμενες βδομαδες) τι θα εκανε? Θα εγραφε για να παρει ποντους? Δε νομιζω...

Ασε που εχω χασει ποντους (και σημαντικες δημοσιευσεις) επειδη πολλες φορες οποτε πατουσα ΥΠΟΒΟΛΗ εκανε επανεκινηση το ...τιμημενο... (και φυσικα μετα δεν τα ξαναεγραφα παλι - θυμαμαι η μια φορα που τα πηρα ηταν μολις ολοκληρωσα της εντυπωσεις απο το 2ο συγκριτικο....) :!:  :!:  :!:  :!:  :twisted:

Ασε που δεν παω για δουλεια σημερα γιατι μου εφυγε ενας ποντος απο το καλσον και δεν εχω αλλο....
:twisted: γ....ω τους ποντους μου μεσα.....

Γραφτε λοιπον μην καταποντοιστουμε

Φιλια...

Υ.Γ. Ποντο ποντο πεινασα....
αλλα επειδη ειναι αργα λεω να φαω κατι ελαφρυ...κανενα φρουτο...μια μπανανα πχ...17 ποντους με το συμπαθειο...

ΥΓ2....ειμαι αδιορθωτος το ξερω :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Δεν υπαρχουν θεματα ταμπου σε συζητησεις μεταξυ φιλων,εστω και φιλων μεσω του διαδυκτιου.
Εξαλλου-ειλικρινα σας λεω-προτιμω να συζηταμε καποια θεματα και να μην τα αφηνουμε να μας πνιγουν.Η ακομα χειροτερα να μην αφηνουμε υποψιες να αιωρουνται.

Εχουμε ηδη αποδειξει πως ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πως να ανταλασσουμε αποψεις και κυριως να διαφωνουμε κοσμια.

Τι και εαν εγω πιστευω κατι?Δεν ειναι υποχρεωμενοι να το ασπαζονται και οι υπολοιποι.Στο χερι μας ειναι λοιπον να κανουμε αυτο το site να παει ακομα πιο μπροστα, ακομα και μεσω της διαφωνιας μας.

Ξεκινησα αυτο το thread για διαφορους λογους.
Ενας λογος ηταν πως προσφατα καποιος ισχυριστηκε πως δεν θελει να γινει μελος του avsite, η να συμμετεχει(μπορει να ειναι μελος ηδη, δεν θυμαμαι) λογω των points.

Ξερετε τι πιστευω πανω σ'αυτο?Η μαλλον θα πρεπει πριν να σας πω πως ειναι η πολλοστη δικαιολογια που ακουω για την μη συμμετοχη καποιου(οποιουδηποτε)
Του ενος δεν του αρεσουν τα θεματα, του αλλου του ξυνιζουν τα περιοδικα κλειδωματα, του τριτου του μυριζουν τα πολλα- εκτος οριων-μηνυματα.
Δικαιολογιες φιλοι μου.Και εγω εαν θελω να βρω δικαιολογια για κατι-ακομα και τελειο να ειναι-βρισκω.Ποσο μαλλον σε μια απλη ανθρωπινη προσπαθεια.
Απλα μου την δινει η υποκρισια εκεινων που δεν θελουν να δουν περα απο την μυτη τους.Διοτι εαν δουν...τρομαζουν.

Εψαξα λοιπον να βρω μεταξυ μας, τι ειναι αυτο που ενοχλει πραγματικα.
Γνωμη μου ειναι πως δεν υπαρχει τιποτα μεμπτο.
Εχετε προβλημα με τα points?
Δεν ειναι τιποτα θα το λυσουμε.
Καλη καρδια να υπαρχει και καθαρο μυαλο.

Οταν δεν υπαρχει καλη καρδια και καθαρο μυαλο....εκει ξεκινουν τα προβληματα.
Και δεν σταματουν ποτε...

Συνεχιζουμε ολοι κανονικα και υποσχομαι πως μεχρι το τελος της εβδομαδας θα εχουμε βρει μια δικαιη λυση με τον Γενικο για τα points για να μην σας απασχολει τιποτα :wink:

Reaction score
666
Πραγματικά έρχομαι σε δύσκολη θέση διαβάζοντας αυτά για το διαγωνισμό και τις απόψεις κάποιων.

Θέλω να υπενθυμίσω σε κάποιους ότι και πριν το διαγωνισμό έγραφα συνεχώς και η κατηγορία μουσική είχε τα πιο πολλά νέα θέματα από οποιαδήποτε άλλη. Όλοι θα διαπιστώσατε ότι και τότε είχα πολλά posts και κρατούσα το ενδιαφέρον της κατηγορίας ψηλά και πολλές φορές βάζοντας νερό στο κρασί μου και παρουσίαζα και δίσκους που δεν μου αρέσουν καθόλου απλά και μόνο επειδή πιστεύω ότι κάποιον μπορεί να ενδιέφεραν, κι έστω και ένας να ενδιαφέρεται ένιωσα ότι είχα την υποχρέωση να τους παρουσιάσω.

Και "τα μουσικά όργανα από όλο τον κόσμο" το θεώρησα πάρα πολύ καλό θέμα και κατέβαλα προσπάθεια και μετέφρασα στα ελληνικά από βραζιλιάνικα και ισπανόφωνα sites για να σας τα παρουσιάσω να έχετε μια ιδέα για αυτούς τους πολιτισμούς και τη μουσική τους που μου αρέσει πολύ είναι αλήθεια.

Και πόσα εξώφυλλα δίσκων έκατσα και έψαξα και βρήκα και δεν έγραψα απλά τον τίτλο αλλά έβαλα και links όπου κάποιος με λίγο ψάξιμο μπορούσε ν' ακούσει ένα ηχητικό δείγμα ή και απόσπασμα από το κάθε τραγούδι ( δυστυχώς όχι σε όλα γιατί δεν βρήκα).

Δε θα πω άλλα. Όποιος έχει μάτια αυτιά και ανοιχτό μυαλό, είμαι στην κρίση του και αν θέλει να μου πεί ανοιχτά και ξεκάθαρα τι τον ενοχλεί.

Δε ζήτησα αντάλλαγμα από κανέναν κι ούτε θα το κάνω.
Έχω και τη δουλειά μου να ασχοληθώ και χρήματα κερδίζω ώστε να μπορω ν' αγοράζω ό,τι θέλω χωρίς να περιμένω να μου το κάνουν δώρο. Ούτε ελεημοσύνη ζήτησα από κανέναν.

Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΩ!

Reaction score
666
Δυστυχώς κάποιοι τα θέλουν όλα έτοιμα και σερβιρισμένα χωρίς να προσπαθούν και άλλοι αντί να ανέβουν ψηλότερα με προσπάθεια προσπαθούν χωρίς να αγωνίζονται για να κατεβάσουν τον άλλο στο δικό τους χαμηλό επίπεδογιατί έχουν κόμπλεξ.

Μπορώ να γράφω ό,τι θελω αρκεί να μην προσβάλλω κανέναν και σε ισπανικά fora και σε πορτογαλικά.
Ζητώ λοιπόν να μηδενιστούν οι πόντοι μου και να μην συμμετάσχω στο διαγωνισμό. Αν μου αντιστοιχεί κάποιο δώρο να το πάρουν κάποιοι άλλοι που ίσως το χρειάζονται περισσότερο.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.

Reaction score
7
Εχουμε και λεμε...

Περι points

Points εχουν...

η Τροχαια (point system)
η EUROVISION (Cyprus, 12 points... 12 πουα, δεν ξερω γαλλικα)
ο (συγχωρεμενος) Μπονατσος στο "Παμε γι' αλλα"
η Vodafone (point mania)
τα καλλιστεια
ολοι μας (''I got a point'')
...και αλλοι (βραδυ ειναι, δε με λυπαστε :cry: )

Everybody else is doing it so why can't we (the Cranberries, 1991)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Yo te gusto tambien, pero despasito por favor. :wink:

Iσπανικα και Πορτογαλλικα φορουμ?
Εχει και γυναικες?
Και εμεις τι κανουμε εδω? :shock: :oops:

Reaction score
7
Ετσι ειστε? δεν τα καταλαβα ολα, αλλα κατι επιασα...
Θα βαλω τη γυναικα να σας γραφει στα κινεζικα...
εκτος και αν δεν υποστηριζονται τα ιδεογραμματα απο την κωδικοποιηση του site...
司的各项业务.提供丰富的产品信息

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Γιάννη προσωπικά πιστεύω ότι για την μουσική υπάρχουν ελάχιστε πηγές στην Ελλάδα όπου μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες από το avsite.

Εκτός και αν μιλάμε απλά για τα hits που τα βρίσκεις παντού.

Αυτή η παρέμβασή μου δεν έχει να κάνει με ούτε με όσα γράφτηκαν στα προηγούμενα post ούτε με τον διαγωνισμό.

Ήταν κάτι που ήθελα να το γράψω καιρό τώρα και βρήκα την ευκαιρία.

Όσον αφορά στον διαγωνισμό, αυτός ξεκίνησε όπως έχουμε ξαναπεί από μια απλή ιδέα, από ένα post ενός μέλους.

Το αποτελέσματα του διαγωνισμού κατά την άποψή μου ήταν τα εξής:

1. Έδειξε ότι αυτοί που είχαν τα περισσότερα post πριν τον διαγωνισμό, έχουν και τους περισσότερους πόντους σήμερα.

2. Δεν ξέρω κάποιον που μετά την έναρξη του διαγωνισμού να άρχισε να γράφει σορηδόν μόνο και μόνο για να κερδίσει ένα δώρο.

Όσον αφορά στον διαγωνισμό λοιπόν θα βρούμε σύντομα λύση...

Το βασικό σε ένα φόρουμ δεν είναι πόσοι γράφουν πόσα μηνύματα ή ακόμα και τι γράφουν. Είναι πάνω από όλα η συμμετοχή και η καλή διάθεση μεταξύ των μελών. Αυτό νομίζω το έχουμε και με το παραπάνω. Η διάθεση όποιου γράφει εδώ μέσα είναι καλοπροαίρετη και φαίνεται αυτό σε κάθε μήνυμα.

Είναι πολύ δύσκολο αυτό για ένα forum που από την φύση του στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην προσωπική άποψη, καθώς μιλάμε ουσιαστικά για αισθήσεις (όραση, ακοή...).

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όλους:

Πιστεύετε ότι πρέπει το forum να είναι ανοικτό σε όλους; Ή μόνο στα μέλη; Τι εννοώ:

Η πρώτη σελίδα (portal) έχει κάθε μέρα τα κυριότερα θέματα του avsite. Μήπως για να μπεις και να διαβάσεις τα υπόλοιπα πρέπει να είσαι μέλος;

Προσωπικά δεν έχω καταλήξει ακόμα σε άποψη γι' αυτό το θέμα. Ο Αντρέας πιστεύει ότι πρέπει να είναι ανοικτό. Από την άλλη στα περισσότερα φόρα του εξωτερικού, για να διαβάσεις τα θέματα πρέπει να κάνεις μια απλή εγγραφή.

Ακούω τις απόψεις σας...

Reaction score
7
Ναι να ειναι ανοικτο σε ολους στο να διαβαζουν, αλλα αν θελουν να δημοσιευσουν να απαιτειται εγγραφη, οπως γινεται και σε αλλα fora (και εναν καιρο).

Να ριξω αλλο ενα κινεζικο

后推出的和T两款卡片机凭借万高象素
潜望光学变焦,豪华精致的机身设计,狂扫整个时尚数码相机市场.

Reaction score
7
Για ολα φταιει ο ............. (δε λεω, αν και καταλαβε αυτος, επειδη εχει τη μυγα, χα χα)

Καληνυχτα.

ΥΓ. κανω φιλοτιμες προσπαθειες να ειμαι σοβαρος, αλλα ειλικρινα δεν τα καταφερνω. Ο γιατρος ειπε οτι υπαρχει καποια διενεξη μεταξυ του plug-in της σοβαροτητας με το λειτουργικκο που εχω περασμενο. Θα κανω μια ανασυγκροτηση και μολις bootαρω το πρωι θα τα ξαναπουμε.

Reaction score
666
Για τον Ανδρέα που ζητά ισπανικό forum:

http://miarroba.com/foros/visitar.php?http://altafidelidad.org/modules.php?name=Forums

για δες αυτό!

Γιάννη προσωπικά πιστεύω ότι για την μουσική υπάρχουν ελάχιστες πηγές στην Ελλάδα όπου μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες από το avsite.

Εκτός και αν μιλάμε απλά για τα hits που τα βρίσκεις παντού.
Ευχαριστώ Χρήστο! :D
Προσπαθώ όσο μπορώ να βρίσκω κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι ενδιαφέρον.
Ποτέ δεν με απασχόλησε αν υπάρχουν κι άλλα ελληνικά sites με μουσική που πολλές φορές τυγχάνει να είναι πιο ενημερωμένα. Σκοπός μου δεν είναι να τα ανταγωνιστώ επειδή είναι μόνος και δεν έχω συνεργάτες να ψάχνουν και να μου τα φέρνουν έτοιμα για να τα κάνω post.
Σαν απλός χομπίστας και μουσικόφιλος γράφω. Η αλήθεια είναι ότι διαβάζω πολύ γρήγορα τις σελίδες, είμαι ταχείας σάρωσης, δεν είναι κακό αυτό.

Παίρνω ιδέες από όπου βρω και δεν λέω πολλά λόγια για να μην γίνομαι κουραστικός στον αναγνώστη. Μια εικόνα = 1000 λέξεις και αυτο είναι που μετρά κατά τη γνώμη μου, και γι' αυτό πάντα βάζω εικόνες στα posts μου.

Όποιος θέλει μπορεί να καθίσει να ψάξει και να γράψει στην κατηγορία μουσική, εξάλλου το έχω ζητήσει αυτό επανειλημμένως αλλά δεν βλέπω (εκτός ολίγων εξαιρέσεων) ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αν και με λυπεί το γεγονός αυτό, συνεχίζω να γράφω χωρίς να θέλω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Με ευχαριστεί αυτό που κάνω.
Αν πάψει να μ' ευχαριστεί θα σταματήσω να γράφω ειλικρινά σας μιλώ.
Δεν έχω τίποτα με κανένα από τα υπόλοιπα μελη, ούτε παράπονο, οι σχέσεις μας είναι καλές και δεν κρίνω κανέναν αν δεν τον γνωρίσω καλά πρώτα.

Αν και θα ήθελα κωδικοποίηση UTF-8 στα γραπτά για να φαίνονται καλά τα ισπανικά και πορτογαλικά γράμματα και σημεία στίξης, δεν επέμεινα επειδή ίσως το interface του avsite δεν το προβλέπει σαν option. (Αν κάνω λάθος διορθώστε με).
Μπορούσα να είχα εκνευριστεί και να είχα σταματήσει το γράψιμο επειδή αναγκάζομαι να διορθώνω για να φανούν σωστά μετά το copy- paste των κειμένων.
Αυτά κάποιοι δεν τα βλέπουν και μόνο κριτική ξέρουν να ασκούν εκ του ασφαλούς.
Κρίμα. Πάντως είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε κριτική. Αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι ας το κάνει. Θα τον ακούσω με προσοχή.

Reaction score
49
Ξέρω τι φταίει..............
Ζηλεύετε όλοι σας που οι top posters/ most points έχουν πάει σε περιοχές εκτός Αθήνας!!! :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Γιάννης Κολιαβάς: Άμφισσα
Σπύρος Μπλάτσιος: Κατερίνη
Μιχάλης-giotamike: Πάτρα
Η αφεντομουτσουνάρα μου: Πάτρα
Νίκος Τσαρουχάς: Θεσ/κη

Οι μόνοι που μας παίζουν λίγο είναι.......ο Εφέντης :roll: :mrgreen: (Αντρέας Κ.)
και ο Γιώργος (ναι Ανδρεάδη, δεν σε ξέχασα.......)
Αλλά που θα πάει........
Θα τους χαλάσουμε την σύνδεση και να δω τι θα κάνουν!! :lol: :mrgreen:

Reaction score
49
Γιάννη προχώρα..........
Μην χαλιέσαι!!

Τον Σπύρο ΔΕΝ έχω ακούσει ακόμα και με χαλάει........
Κάτι ετοιμάζει έχω την εντύπωση............ :roll: :roll: :wink:

[scroll]Σπύρο να φορέσω κράνος???[/scroll]

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος