Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53

Είμαι εδώ και 4 ημέρες ένα ευτυχής κάτοχος της 47άρας LG7000.
Οι λόγοι που την προτίμησα από την καλύτερή της plasma panasonic pz85 είναι η ¨πρασινάδα¨ που έβλεπα στην panasonic.
Οι πρώτες εντυπώσεις μου:
1. Η τηλεόραση overall είναι πάρα πολύ καλή για τα χρήματά της (1100 Ευρώ).
2. Χρώματα πάρα πολύ καλά. Το κόκκινο υπερτερεί λιγάκι αλλά διορθώνεται εύκολα αυτό.
3. Κίνηση άψογη. Το true motion δουλεύει πάρα πολύ καλά. Ελάχιστες οι φορές που παρουσιάζει κάποια προβληματάκια αλλά ανεπαίσθητα.
4. Εξοπλισμός πολύ καλός. Μέχρι και bluetooth!
5. Ρυθμίσεις: ΑΨΟΓΕΣ!!!! Έχει πλήρες μενού ρυθμίσεων κατά ISF. Κάνεις τα πάντα και όλα έρχονται πάρα πολύ σωστά στο τέλος. Τέλος πάντων όσο σωστά μπορεί να το φέρει κάποιος χομπύστας του είδους. Μετά από πολλές ώρες σκληρής δουλειάς βέβαια. Πρέπει να έφαγα πάνω από 10 ώρες για να ρυθμίσω με το Kiss 600 (ταιριάζει τέλεια με την τηλεόραση αυτή και η εικόνα είναι πάρα-πάρα πολύ καλή) αλλά και το htpc και μάλιστα με διαφορετικούς codec και προγράμματα! Για όποιον βαριέται υπάρχουν και οι ειδικοί...
6. Μαύρο: μμμ... είναι lcd... ΟΚ... Η panasonic έχει σίγουρα καλύτερο μαύρο. Αλλά σε σχέση με αρκετές άλλες lcd η LG7000 είναι πάρα πολύ καλή. Μάλιστα με τις ρυθμίσεις που έχει μπορεί κανείς να φέρει το μαύρο σε πολύ καλό επίπεδο...
Ορισμένα hint για την τηλεόραση:
1. Το true motion πάντα στην θέση low. Αλλιώς έχει προβλήματα.
2. Αν το μαύρο στο μενού expert είναι στο τέρμα το contrast στο ίδιο μενού καλύτερα να είναι στο χαμηλό. Αλλιώς δεν ρυθμίζεται εύκολα. Το gamma δεν είνα καλό να είναι στο τέρμα.
3. Για τα χρώματα εγώ πείραξα μόνο το gamma στο αρχικό μενού μετατοπίζοντας λίγο προς το πράσινο. Έτσι βλέπεις σωστά και το ματζέντα και το κίτρινο στην αντίστοιχη κάρτα δηλ. λύνεις το μικρό πρόβλημα του τονισμένου κόκκινου.
4. Δεν πείραξα τίποτα από τις ρυθμίσεις των χρωμάτων στο υπομενού expert. Δεν είχα τα κατάλληλα εργαλεία...
5. Με htpc κλειδώνει και στα 100 αλλά και στα 120 Hz. Ανάλογα αν παίζω blu-ray ή άλλο υλικό 24p το κλειδώνω στα 120 αλλιώς το έχω στα 100 που είναι και το native της τηλεόρασης για όλα τα υπόλοιπα.
Η τηλεόραση θέλει ακόμα αρκετό ψάξιμο... θα σας ενημερώνω...