4k υλικο

Reaction score
1
Απάντηση: 4k υλικο

152 ίντσες, 3,416 x 1,801 mm
Ανάλυση: 4K 4.096x2.160 3D
Βάρος: 590 kg
Κατανάλωση: 4.500w

Ποποπο, απίστευτα νούμερα!

Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, αν ανάβει αυτή η πλάσμα κατά μέσο όρο οχτώ ώρες την ημέρα, θα καταναλώνει 35 περίπου κιλοβατώρες την ημέρα, δηλαδή 4.200 κιλοβατώρες σε ένα τετράμηνο! :111:

Αμ το βάρος βρε παιδιά;!

Δεν είμαι πολιτικός μηχανικός βεβαίως, αλλά τι διάβολο, υπάρχει νορμάλ τοίχος που μπορεί να στηρίξει οποιοδήποτε αντικείμενο βάρους 590 κιλών;!!! :111:

Δεν θα τον γκρεμίσει κανονικά τον τοίχο; :118:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Και μετά λένε βαρύ τον προβολέα μου! Χα! Χα! Χα!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Γιατί έβαλες την τιμή; :110:
Τώρα που την είδαν θα τρέξουν όλοι να την αγοράσουν και δεν θα την προλάβω :142:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.433

Τώρα που την είδαν θα τρέξουν όλοι να την αγοράσουν και δεν θα την προλάβω :142:
:142: :142:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Re: Απάντηση: 4k υλικο

Ωστέ εσύ είσαι ο Σουλτάνος του Μπρουνέι!!!:135:

Reaction score
0

Δεν είμαι πολιτικός μηχανικός βεβαίως, αλλά τι διάβολο, υπάρχει νορμάλ τοίχος που μπορεί να στηρίξει οποιοδήποτε αντικείμενο βάρους 590 κιλών;!!! :111:

Δεν θα τον γκρεμίσει κανονικά τον τοίχο; :118:
Φυσικα και θα τον γκρεμισει.

Η στηριξη γινετε με βιομηχανικους ατσαλινους δοκους δεδομενης διατομης για το μη αναρτωμενο βαρος και ενισχυμενες αντηριδες.

Βεβαια σπανια καποιος θα θελησει να κανει κατι τετοιο, ακομα και απο το target group του εν λογω προιοντος, οποτε συνηθως πατωμα η εντοιχισμενα custom μεταλλικα επιπλα.

Reaction score
15.548

καλως ηρθες ....... pioneer....:116:

ακριβως ετσι......οπως τα λες ειναι.

Reaction score
1

Φυσικα και θα τον γκρεμισει.

Η στηριξη γινετε με βιομηχανικους ατσαλινους δοκους δεδομενης διατομης για το μη αναρτωμενο βαρος και ενισχυμενες αντηριδες.

Βεβαια σπανια καποιος θα θελησει να κανει κατι τετοιο, ακομα και απο το target group του εν λογω προιοντος, οποτε συνηθως πατωμα η εντοιχισμενα custom μεταλλικα επιπλα.

Σε ευχαριστώ για την τεκμηριωμένη απάντηση. :107:

Αυτό που φαντάζομαι ότι ο κάθε υποψήφιος αγοραστής μιας τέτοιας γιγάντιας πλάσμα θα ήθελε να δημιουργήσει, είναι η «οπτική ψευδαίσθηση» ότι η πλάσμα στηρίζεται στον τοίχο σαν κάδρο, και όχι στο πάτωμα. Οπότε θα φτιαχνόταν γύρω της μια κατασκευή από γυψοσανίδα, ενώ στο πίσω μέρος της φυσικά θα υπήρχε η μεταλλική κατασκευή που θα την στήριζε στο πάτωμα...

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ για την τεκμηριωμένη απάντηση.
Anytime.

Και να γυρισουμε στο θεμα, ακομα και το τελευταιο revision του MPC-HC αρνειται πεισματικα να υποστηριξει μεσω DXVA/VDPAU η χωρις υλικο 4Κ, και ο kmplayer παιζει μεν αλλα δεν παιζει δε, αφου εχει κανονικη κινηση αλλα στην μιση ταχυτητα.. :402: Μαλλον δεν τον εχω ρυθμισει σωστα οποτε τα φωτα σας εδω.

Οταν δοκιμασα στην 5450 ATi του server μου, ο 11,2 Catalyst επειδη δεν υποστηριζει η AMD 4k Video Support αποφασισε να μου κρεμασει τον σερβερ και να τον επανεκκινησει ετσιθελικα, μετα απο μηνες συνεχους λειτουργειας.
Τελος παντων καμια ιδεα-προταση κανεις?

Reaction score
0
Θα προσπαθησω να τα τρεξω και με CoreAVC μιας και απο CUDA cores αλλο καλο.
Το εχει δοκιμασει κανεις?

Reaction score
0
Λοιπον το εφτιαξα.

Πληρη υποστηριξη και flowless αναπαραγωγη κατω απο MPC-HC (build 1.5.2.3104) υλικου με average bitrate που ξεπερναει τα 50mbps.

Το decode γινετε αποκλειστικα απο τον CPU (i7 860), ο οποιος για την περισταση ειναι χρονισμενος στα 3,2Ghz.
Οι πιο παρατηρητικοι θα δουν οτι εκει που ετυχε να κανω pause για το shot το current bitrate ανερχεται στα 96Mbps το οποιο συχνα πυκνα ξεπερνα ευκολα τα 100Mbps.

Τα ρολογια της GPU GTX570 καθονται στο 405Mhz (low 3D) και υπο το δεδομενο φορτο (που δεν αναλαμβανει) εχουμε οπως ειναι λογικο, GPU usage στο ~5-8%.

Πληρης συγχρονισμος εικονας-ηχου-υποτιτλων. Παιζει οσο ανετα οσο ενα BD, λαϊκιστι "βουτυρο".

Επισεις επαιξε απροβληματιστα το γνωστο "Ducks take off" στο 1920x1080 115Μbps average bitrate, αλλα για το 3840x2160 version ο χρονισμος των 3,2Ghz δεν επαρκει καθως η διαμεταγωγη του average bitrate ανερχεται στο αστρονομικο μεγεθος των 250Mbps.
Εκει θα χρειαστουμε η περισσοτερους native cores η χρονισμους που ξεπερνανε τα 4Ghz+.

Εικονες για του λογου το αληθες.
Yea babe, this is what am talking about.

Mpc_4K_details1.jpg mpc_4K1.jpg 4K_playback1.jpg

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Πωωωωωω. Τα νούμερα είναι τρελά! Θα με βάλεις βραδιάτικα να κάνω overclock.:107:
By the way, σε οθόνη τα είδες τα video; Ανάλυση της;

Reaction score
0
Eπειδη δουλευα στον υπολογιστη τοση ωρα μεχρι να το σεταρω σωστα, προς το παρον το εχω τρεξει μονο στο μονιτορ μου, που δεν ειναι τιποτα σπουδαιο συγκεκριμενα:

Samsung F2380
Native 1920x1080 23" PVA panel ρυθμισμενο:
White = 144cd/m2, Black = 0.05cd/m2, CR = 2740:1, dE-0.7.

Η διαφορα εναντι ενος κανονικου 1080 BD ειναι απλα αποστομωτικη ακομα και στις 23".
Για κατσε να το ριξω στην Kuro να δουμε τι ψαρια πιανει.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Μην βιάζεστε, η επόμενη γενιά καρτών θα τα αναπαράγει μια χαρά, εκτός κι αν έχετε τα χρήματα για να αγοράσετε καμία Quadro ή Tesla με κόστος 4.000+ ευρώ.
Αγαπητέ Epicfail έχεις όμως dropped frames :137:

Reaction score
0
Eνταξει και το σημερινο hardware τα παιζει αλλα θελει τροπο.
Δεν χρειαζεσαι GPU των 4000e για να παιζεις 4Κ υπαρχουν και πολυ φτηνες Quadro. Τωρα το αν παιζουν ειναι αλλο θεμα.
Οπως ειδες και στην δικη μου μεθοδο η GPU ειναι αμετοχη στο ολο θεμα, το βαρος του decode πεφτει σε εναν κοινο entry level Corei7 των 280e με ενα OC της ταξης του 16.3%.

Αγαπητέ Epicfail έχεις όμως dropped frames :137:
Aυτα παθαινεις οταν κανεις random fast seeking. :606:

Reaction score
15.548

αν και κινεζικα κατεμε.......μπραβο για το κουραγιο σας pcακιδες....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.332
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis