Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Μπράβο Κωνσταντίνε, να ζήσετε και καλούς απογόνους.
...
...
Βρε πράγματι θα μας λείψεις! :142:Βλέπω πολύ μεγάλη απήχηση (3 ποστ) επί της απουσίας μου.
Άσχετα από το αν με ειρωνεύονται ή πράγματι θα τους λείψω, από τη μια η κούραση στο σπίτι, από την άλλη η έλλειψη διακοπών με έχουν αναγκάσει να περικόψω τις εξόδους και τις διασκεδάσεις.
Άλλωστε έχω και γάμο σε 2 μήνες......., οπότε πρέπει να κάνω εξοικονόμηση δυνάμεων.
Κατσε ρε συ Κων/νε!Όχι, δεν παντρεύομαι εγώ.
Ένας ανηψιός μου παντρεύεται κι επειδή του είχα υποσχεθεί ότι θα πάω, βλέπω ότι δύσκολα θα τα καταφέρω.
Γι αυτό και πρέπει να "κόψω" κάθε άλλη έξοδο, δεν υπάρχει κουράγιο πλέον.
:144::405::405::405:Εγω και την ιδια μερα να παντρευομουν ο ιδιος θα τα καταφερνα
Μόνο που δεν είμαστε στην ίδια κατάσταση, οπότε δεν μπορεί να γίνει σύγκριση.Κατσε ρε συ Κων/νε!
Επειδη παντρευεται ο ανηψιος σου σε δυο μηνες δεν θα πας εσυ στην
γιορτη του AVSite?
Εγω και την ιδια μερα να παντρευομουν ο ιδιος θα τα καταφερνα:126:
Τις αντοχές τις μετράμε σε δύσκολες συνθήκες :126: και όχι με βάση την καταγωγή.Ειδατε για να εχει κρητικες ριζες ο ιδρυτης ?? DURACELL ειναι !!!!! ολα τα καταφερνει !!!
Ωχ...θα αρχίσει σε λίγο ο ελληνικός εμφύλιος:137:Αλλά κι από πλευράς καταγωγής να το πάρεις, πάλι οι Κεφαλονίτες τους βάζουν όλους κάτω.
Σε τι ιι ; :105:....
Αλλά κι από πλευράς καταγωγής να το πάρεις, πάλι οι Κεφαλονίτες τους βάζουν όλους κάτω.
:142::142:Σε όλα.
Αλλά μη φεύγουμε εκτός θέματος.
+ 1 :142::142::142:
Περαστικά !!!:137:Αλλά κι από πλευράς καταγωγής να το πάρεις, πάλι οι Κεφαλονίτες τους βάζουν όλους κάτω.
Θα εκλάβω τις ευχές σου ως προς την κατάσταση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή.Περαστικά !!!:137:
Κρίμα που δεν τον είδα τον Χ"νικολάου να το αναφέρει, πως μου ξέφυγε;:114:Έτσι ακριβώς. Το παράδειγμα της βοντεοσκόπησης γιορτών του AVSite από Κεφαλονίτη είναι πανελληνίως γνωστό και φυσικά αποδεκτό. Νομίζω το ανέφερε και ο Χ"νικολάου πέρυσι σε δελτίο ειδήσεων.
...
Έτσι ακριβώς. Το παράδειγμα της βοντεοσκόπησης γιορτών του AVSite από Κεφαλονίτη είναι πανελληνίως γνωστό και φυσικά αποδεκτό. Νομίζω το ανέφερε και ο Χ"νικολάου πέρυσι σε δελτίο ειδήσεων.
...
Της συμφορας βιντεοσκοπιστης δηλαδη ο Ντρημογιαννος...:114::143:Ένας μόνο μη Κεφαλονίτης βιντεοσκόπησε μια φορά (dream_gr) και πάλι όμως στον υποφαινόμενο ζητήθηκε και "καθάρισε" φτιάχνοντας το DVD.:126: