5 χρόνια avsite.gr. Σβήνουμε κεράκια στο Room 12/9

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.083
Απάντηση: Re: 5 χρόνια avsite.gr! Σβήνουμε κεράκια στο Room 12/9!!!

χαχαχαχαχαχαχ..........:143::143:

Ρε τι γελιο....
Τι γράφεις βρε Μελέτη τα ''χαχαχαχαχαχα'', αφού τα έχεις στην υπογραφή σου:142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Απάντηση: 5 χρόνια avsite.gr! Σβήνουμε κεράκια στο Room 12/9!!!

Μηπως το πραγματικο ονομα του dream_gr ειναι...Ντρημογιαννατος?:121:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Πάντως, καλά το πάτε... Το κλίμα θερμαινεται... :142:

Πιστεύω η εκδήλωση θα έχει κόσμο (και γέλιο...)

(και γκόμινες...???!!!??? :121:)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Φέτος την βιντεοσκόπηση θα την αναλάβει η Λιάνα... από τα new entry που έχω υποσχεθεί στον Καφάτο!!!

Καλού κακού να έχουμε και άλλον έναν... ποιός θα βιντεοσκοπεί την Λιάνα;;;:121:

Reaction score
3

Μηπως το πραγματικο ονομα του dream_gr ειναι...Ντρημογιαννατος?:121:
Μπορεί, αφού κάνει καλές λήψεις. Εκεί φαίνεται η διαφορά.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730

Φέτος την βιντεοσκόπηση θα την αναλάβει η Λιάνα... από τα new entry που έχω υποσχεθεί στον Καφάτο!!!

Εμενα αλλα μου υποσχεθηκες...:144:

Reaction score
3

Άμα έχετε 2 άτομα για βιντεοσκόπηση μπορείτε να το κάνετε και multicam, επιλέγοντας τις καλύτερες σκηνές κι από τις 2 κάμερες.
Ελπίζω η Λίανα να είναι Κεφαλονίτισα, για να βγει καλό αποτέλεσμα:126:

Reaction score
3

Τα κινητά δεν κάνουν καλές λήψεις εκτός από μερικά και φυσικά δεν έχουν εξακάναλο ήχο (ακόμα).

Reaction score
164

Ως προς την καταγωγή, για ψάξε να δεις λίγο στο παγκόσμιο χάρτη πόσοι Κεφαλονίτες βρίσκονται ανά την υφήλιο και έχουν διαπρέψει;
Θες και εγχώριο παράδειγμα;
Ποιός έχει βιντεοσκοπήσει μέχρι τώρα τις γιορτές του AVSite(απ΄όσες έχουν βιντεοσκοπηθεί);
Μα φυσικά ένας Κεφαλονίτης, ο υποφαινόμενος.
Ένας μόνο μη Κεφαλονίτης βιντεοσκόπησε μια φορά (dream_gr) και πάλι όμως στον υποφαινόμενο ζητήθηκε και "καθάρισε" φτιάχνοντας το DVD.:126:
Ναι, σε αυτό έχεις δίκιο. Το όνομά σου έχει γραφτεί με χρυσές σελίδες και στην ιστορία του νησιού, και στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου. Δες και στο IMDB τι γράφει για σένα... Μάλιστα το ότι δεν έχεις πάρει ακόμα Όσκαρ έχει γραφτεί στις μαύρες σελίδες της Ακαδημίας, μαζί με την αδιαφορία προς τον Τσάπλιν...
Απορώ πώς δεν σου έχουν κάνει άγαλμα στο Αργοστόλι, πώς δεν σε έχουν κάνει πλατεία...
Φαντάζομαι όταν πηγαίνεις στο νησί τι θα γίνεται... Θα μαζεύεται ο κόσμος και οι τοπικοί άρχοντες και θα ζητωκραυγάζουν "Γκόρτσος, Γκόρτσ... εχμ... Kosdion, Kosdion!"
Όσο για τον Ντρημ, έχω δει δουλειά του και είναι τελειωμένη υπόθεση, η ντροπή του site...

Κρίμα βρε συ που δεν παντρεύεσαι... θα είχες μια ευκαιρία να ξελαμπικάρεις, αλλά "δεν"... Εκεί, κλεισμένος στον εγωκεντρικό, εσωστρεφή μικρόκοσμό σου... Στον κόσμο σου!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: 5 χρόνια avsite.gr! Σβήνουμε κεράκια στο Room 12/9!!!

Άμα έχετε 2 άτομα για βιντεοσκόπηση μπορείτε να το κάνετε και multicam, επιλέγοντας τις καλύτερες σκηνές κι από τις 2 κάμερες.
Ελπίζω η Λίανα να είναι Κεφαλονίτισα, για να βγει καλό αποτέλεσμα:126:
Η Λιάνα δεν είναι Κεφαλονίτισα... δυστυχώς Κων/νε...

Αλλά δεν νομίζω να δώσει και κανείς σημασία στην καταγωγή της...:126:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Τη Λιάνα θα την βιντεοσκοπώ εγώ... :136:

(μα πχιά είναι αυτή η Λιάνα?)

Reaction score
3

Ναι, σε αυτό έχεις δίκιο. Το όνομά σου έχει γραφτεί με χρυσές σελίδες και στην ιστορία του νησιού, και στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου. Δες και στο IMDB τι γράφει για σένα... Μάλιστα το ότι δεν έχεις πάρει ακόμα Όσκαρ έχει γραφτεί στις μαύρες σελίδες της Ακαδημίας, μαζί με την αδιαφορία προς τον Τσάπλιν...
Απορώ πώς δεν σου έχουν κάνει άγαλμα στο Αργοστόλι, πώς δεν σε έχουν κάνει πλατεία...
Φαντάζομαι όταν πηγαίνεις στο νησί τι θα γίνεται... Θα μαζεύεται ο κόσμος και οι τοπικοί άρχοντες και θα ζητωκραυγάζουν "Γκόρτσος, Γκόρτσ... εχμ... kosdion, kosdion!"
Όσο για τον Ντρημ, έχω δει δουλειά του και είναι τελειωμένη υπόθεση, η ντροπή του site...

Κρίμα βρε συ που δεν παντρεύεσαι... θα είχες μια ευκαιρία να ξελαμπικάρεις, αλλά "δεν"... Εκεί, κλεισμένος στον εγωκεντρικό, εσωστρεφή μικρόκοσμό σου... Στον κόσμο σου!
Βλέπεις λοιπόν με αυτά που γράφεις παραπάνω ότι πράγματι δεν μπορείς να αντιληφτείς τη διαφορά μεταξύ αστείου (του ωραίου αστείου) και του κακόγουστου αστείου.
Ειδικά, το τελευταίο κομμάτι του ποστ σου, πέρα από προσβλητικό (γιατί αναφέρεσαι στην προσωπική μου ζωή με έκφραση που είναι επιεικώς απαράδεκτη), χαλάει και όλο το σημερινό γέλιο.
Όσο για τον ντρημ που γράφεις, εγώ έχω άλλη γνώμη από τις λήψεις του που έχω δει.

ΣΗΜ. Παράκληση μόνο να μην αναγράφεις το επίθετό μου, το έχω ήδη ζητήσει και παρακαλώ πολύ να το διορθώσεις.

Reaction score
164

Βλέπεις λοιπόν με αυτά που γράφεις παραπάνω ότι πράγματι δεν μπορείς να αντιληφτείς τη διαφορά μεταξύ αστείου (του ωραίου αστείου) και του κακόγουστου αστείου.
.
Καλά, έχεις δίκιο... Φημίζεσαι για το χιούμορ σου... Όπως ο Σαβάλας για τα μαλλιά του και ο Γεωργίου για το χαμόγελό του...

Πάντως, άσχετα αν ήταν ή δεν ήταν ο σκοπός σου, έχουμε ξεραθεί στο γέλιο. Να 'σαι καλά! :142:

Πάντως κρίμα που δεν θα έρθεις. Για να χρειάζεσαι 2 μήνες ξεκούραση πριν το πάρτυ, θα είσαι τρελό party-animal! :142:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 5 χρόνια avsite.gr! Σβήνουμε κεράκια στο Room 12/9!!!

Η Λιάνα δεν είναι Κεφαλονίτισα... δυστυχώς Κων/νε...

Αλλά δεν νομίζω να δώσει και κανείς σημασία στην καταγωγή της...:126:
Κρίμα Χρήστο. Θα είχατε τουλάχιστον 60% καλύτερη λήψη άμα ήταν.:114:
Και σε τι θα δώσει σημασία δηλαδή;
Γιατί ξέρεις, αν όλοι ασχολούνται με τη βιντεοσκοπούσα, τότε δεν θα βγει καλό το αποτέλεσμα.
Ξέρεις τον χρυσό κανόνα που ακολουθώ;
Ο βιντεοσκοπών πρέπει να είναι πάντα "αόρατος", "ανύπαρκτος" και "αμέτοχος" για να πετύχει το τελειότερο αποτέλεσμα.
(σημ. ο κανόνας είναι δικιά μου επινόηση με βάση την πείρα που έχω).

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp