50ρα LED Sony ή Plasma LG

Reaction score
0

Reaction score
1.391
η τεχνολογία πλάσμα εχει καταργηθεί....

δαγκωτο θα παρεις απο τη δεη με τα 500 βατ που θα καιει... :)

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Μεταξυ των 2, αν το ζητουμενο ειναι η ποιοτητα της εικονας πηγαινεις σε πλασμα.
Αν θελεις ποιοτητα πλασμα με χαμηλη καταναλωση πηγαινεις σε oled.

Reaction score
0
η τεχνολογία πλάσμα εχει καταργηθεί....

δαγκωτο θα παρεις απο τη δεη με τα 500 βατ που θα καιει... :)

Led sony

Annual Energy Consumption*

100 kWh

PlasmaLG 172KWhτο χρόνο

Διαφορά 72KWh με max 0,20 ευρώ ανά kWh διάφορα το χρόνο 14 ευρώ σε δέκα χρόνια 140 με διάφορα τιμής 330 ευρώ δεν υφίσταται θέμα κατανάλωσης

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
απο Βουλγαρια, θα εχει Ελληνικα στο μενου? Θα εχει εγγυηση?

Και κατι πολυ χαζο, μη με κοροιδεψετε, μην ειναι τιποτα Β' διαλογης?
:D:p

Reaction score
228
Καλημέρα,

αν βλέπεις ημέρα και υπάρχει φως στο δωμάτιο πας αναγκαστικά σε LED. Οι plasma συνήθως είναι πιο σκοτεινές, έχουν περισσότερες αντανακλάσεις και θα έχεις θέμα.

Αν βλέπεις 90+% ταινίες βράδυ πας σε plasma. Απύθμενο μαύρο, άρα και καλύτερη εικόνα.

Ανήκω στη δεύτερη κατηγορία. Έχω plasma και δεν το έχω μετανοιώσει

Reaction score
1.391
ουτε ολες oi LED ....

οσο για το πεδιο του μαυρου που υπηρχε καλυτερο στις plasma πριν μια πενταετια ναι...θα συμφωνησω

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.572
Το επίπεδο του μαύρου των τελευταίων plasma Pioneer ξεπεράστηκε μόνο από την τελευταία (πριν σταματήσει οριστικά) σειρά plasma της Panasonic, και μόλις τώρα από τις oled. Ακόμα και οι καλύτερες led ούτε να το πλησιάσουν.

Reaction score
228
τελευταίων plasma Pioneer ξεπεράστηκε μόνο από την τελευταία (πριν σταματήσει οριστικά) σειρά plasma της Panasonic, και μόλις τώρα από τις oled. Ακόμα και οι καλύτερες led ούτε να το πλησιάσουν.
ναι. Panasonic έχω. Την είχα δει δίπλα δίπλα σε LED και δεν υπήρχε σύγκριση στο μαύρο.

Προφανώς δεν ισχύει αυτό για όλες τις plasma και όλες τις LED...

ika

News
Reaction score
16.741
Εγώ από 2 PANA plasma πήγα σε PANA LED και το μετάνιωσα από πλευράς εικόνας.

Reaction score
0
και γω pani πλάσμα έχω την GT50 και θα την αλλάξω μόνο με oled. Είμαι λάτρης των σκοτεινών σκηνών και θέασης ταινιών. Αλλά δεν θα προτιμούσα από εξωτερικό χωρίς εγγύηση ιδικά plasma. Οπότε θα σου έλεγα να πας στην sony άλλα τσέκαρε και τον εσωτερικό mediaplayer που έχει κατα πόσο καλά παίζει τους υπότιτλου , αν του δείχνει μεγάλους , γιατί εγώ με την panasonic έχω πρόβλημα ( τους δείχνει πολύ μικρούς)

Reaction score
864
Και εγώ έχω εδώ και χρόνια την lg 50pg 7000 και ενώ το μαύρο της δεν εντυπωσιάζει μπροστά στις πιο σύγχρονες plasma θα με συντροφεύει μέχρι να τα φτύσει και να πάω σε oled.

Reaction score
228
Όλες οι σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν πολύ καλή εικόνα. Μόνο σε σύγκριση Α-Β καταλαβαίνεις τη διαφορά. Πιστεύω ότι αυτό ισχύει στα περισσότερα (καλά) ομοειδή προιόντα εικόνας και ήχου

Reaction score
1.831
χάλασε η ντουλάπα-φιλιπς του φάδερ και είπα να το παίξω έξυπνος, του έδωσα την αρχαία plasma panasonic 42pv60 που είχα κι εγώ ψώνισα καινούργια, 50ρα led lg 670.

Ακόμα με πιάνουν τα κλάματα όταν πηγαίνω στο φάδερ και τη βλέπω....

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.