- Reaction score
- 1.285
Συμφωνω μαζι σου αλλα κανενας απο τους δυο δεν πηρε το 60αρι ! Θα τα φαει σουβλακια στο Ελλαδα ο Σουηδος !
Τα μηχανηματα αγοραστηκαν δεκαδες χιλιαδες Ευρω, και η αξια του μαστορα αλλο τοσο! Ομως στην Ελλαδα του 2017 εχοντας επιλογες πλεον, αυτος που εχει το μαρουλι στο χερι αποφασιζει που θα το δωσει.
Σε αυτη την περιπτωση ηθελα να το δωσω εδω στην Ελλαδα αλλα δεν ηθελαν να το παρουν.
Χαμενα νοηματα, τι θελει να πει ο ποιητης δεν εχει σημασια.
Το αποτελεσμα ειναι οτι και οι δυο εχασαν και κερδισε ο Σουηδος. Με 70 η 80 Eυρω και βεβαια θα το εφτιαχνα εδω αλλα επειδη ΔΕΝ κανω σχεδον ποτε παζαρια και δεν μπηκα στον κοπο να αναφερω οτι αλλου εχει τα μισα λεφτα τα δυο αυτα μηχανουργεια εχασαν την δουλεια.
Ειναι κακο λοιπον να προσπαθουμε να δειξουμε στον μπογιατζη που ζηταει 500 για ενα δωματιο, στον φωτογραφο που ζηταει 800 ευρω μονο για ενα 30χ30 Ψηφιακο αλμπουμ(χωρις επεξεργασια), και στον μηχανουργο που ζηταει 130 ευρω για ενα πλακακι οτι θελουμε να μεινουν τα χρηματα εδω αλλα ετσι οπως δουλευει τελικος θα τα παρει την δουλεια ο αλλοδαπος μπογιατζης, ο συναδελφος που "βγαζει καλες φωτο" και ο Σουηδος που τα πουλαει ετοιμα???
Γιατί δεν μπαίνεις στη διαδικασία;Αν καποιος του ελεγε οτι " εγω το βρισκω με 60 Ε μου το κανεις εσυ με 70-80 ??" Ισως και να το εκανε με 80.
Εγω προσωπικα δεν μπαινω σε αυτη την διαδικασια.
πολλοί δίνουν υπερβολική τιμή για να μή πάρουν τη δουλειά επειδή το θερούν αγγαρεία.
Το έχω κάνει κι εγώ....