Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Εχεις τιποτα επι του θεματος? :137:Κατα τα αλλα αυτο το τοπικ αφορα τον εξαμηνο εκτροχιασμο του μετρο....Τι να πω?
Φυσικα και εχω. Αλλα ετσι οπως το πηγαν το θεμα ειπα να μην γραψω τελικα τιποτε μπας και βρεθω εγω τελικα εκτος θεματος!!Εχεις τιποτα επι του θεματος? :137:
Βρε συ, ετσι ειναι ολες οι συζητησεις μεταξυ φιλων.
Ξεκινανε απο καπου και καποια στιγμη (ισως και λογω εγωισμου) "εκτροχιαζονται" και φτανουν αλλου. :126:
Κι εγώ τις ελάχιστες φορές που μπαίνω σε ΜΜΜ,χρησιμοποιώ το τρένο από τη Δ. Πλακεντίας. Θα με ένοιαζε εάν θα υπάρξουν πιο συχνά δρομολόγια στον Προαστιακό.Anyway επειδη και γω ανηκω στην κατηγορια των πληγεντων (χρησιμοποιω την Δ. Πλακεντιας) ξερει κανεις αν αυτο το εξαμηνο θα μπορουμε να εξυπηρετηθουμε εμεις με τον προαστιακο? Εννοω θα αυξηθουν π.χ τα δρομολογια προς Νερατζιοτισα για καποιον που θελει να παει προς το κεντρο?
Κι εγώ τις ελάχιστες φορές που μπαίνω σε ΜΜΜ,χρησιμοποιώ το τρένο από τη Δ. Πλακεντίας. Θα με ένοιαζε εάν θα υπάρξουν πιο συχνά δρομολόγια στον Προαστιακό.
Έτσι είναι οι σωστοί εργαζόμενοι!!! :119:με αυτή την αλλαγή πρέπει να ξεκινάω νωρίτερα για τον σταθμό και θα φτάνω και νωρίτερα στη δουλειά...
Να πάρεις αμάξι να σωθείς.
Η Ελλάδα δέν κάνει για συγκοινωνίες.
Τώρα που θα το παρκάρεις είναι άλλο θέμα. Μπορείς σε εμενα. Με το κατάλληλο τίμημα φυσικά εεεε....