- Reaction score
- 7.258
πως?Απο το ριο θα παει.
πως?Απο το ριο θα παει.
Μπορεις να παραθεσεις καποιο link γι αυτο που λες? Γνωριζεις κατι μεσα απο την υπηρεσια σου? Απλα ρωταω γιατι μου φαινεται απιθανο σαν λυση η κατασκευη δευτερης γεφυρας και μαλιστα σιδηροδρομικης.Εδω ο ΕΡΓΟΣΕ κανει παζαρια (τρομερα παζαρια) στην αναβαθμιση της γραμμης Κορινθου-Πατρας με αποτελεσμα τον κακο σχεδιασμο της νεας γραμμης.Aν πανε καλα τα πραγματα μεσα στο 2010 θα ξεκινησει η κατασκευη μιας νεας γεφυρας ,που θα φτιαχτει πιο γρηγορα.
Μιας και υπαρχει ειδη η μελετη για αυτη ,και θα ειναι μονο για τραινα.Κατι που θα μπορουσε ειδη να υπαρχει σε αυτη που εχουμε τωρα.
Κατόπιν σε ρωτάει ο tanto τα ακόλουθα:Aν πανε καλα τα πραγματα μεσα στο 2010 θα ξεκινησει η κατασκευη μιας νεας γεφυρας ,που θα φτιαχτει πιο γρηγορα.
Μιας και υπαρχει ειδη η μελετη για αυτη ,και θα ειναι μονο για τραινα.Κατι που θα μπορουσε ειδη να υπαρχει σε αυτη που εχουμε τωρα.
Και του παραθέτεις αυτό το "αποδεικτικό" των λόγων σου:Μπορεις να παραθεσεις καποιο link γι αυτο που λες? Γνωριζεις κατι μεσα απο την υπηρεσια σου? Απλα ρωταω γιατι μου φαινεται απιθανο σαν λυση η κατασκευη δευτερης γεφυρας και μαλιστα σιδηροδρομικης.
Στο οποίο λινκ μετά από ψάξιμο - γιατί δεν δίνεις την σωστή σελίδα, η οποία είναι αυτή - αναφέρονται, κατά λέξη, τα πιο κάτω:
Come again????Αγάπιε , δεν νομίζω πως αναφέρθηκε σε νέα γέφυρα , αλλά στο γιατί δεν έγινε "πακέτο" με την γέφυρα ρίο-αντίριο ...
Aν πανε καλα τα πραγματα μεσα στο 2010 θα ξεκινησει η κατασκευη μιας νεας γεφυρας ,που θα φτιαχτει πιο γρηγορα.
Τώρα μπερδεύτηκα , θα κάτσουμε να κάνουμε αντιπαραθέσεις;Come again????
Ούτε εγώ είχα δίκιο , ούτε και εσύ ...Ο Ο.Σ.Ε. μελέτησε σε ερευνητικό επίπεδο, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας για την ένταξη του έργου - μέσω του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου - Καθηγητής Γ. Γκαζέτας - την εναλλακτική λύση της μελλοντικής σύνδεσης της γραμμής Ιωαννίνων - Αντιρρίου με υποθαλάσσια σήραγγα ή επικαθήμενη στον πυθμένα.
αυτοι που ειχαν αγωνια ,την ειχαν προμηθευτει απο τους συνδικαλιστες.
Θα δωθουν σε ιδιωτη-ες πραματα που μπορουν να δωθουν και να συμφερει να αγοραστουν.
Οπως οι επισκευες.
Αλλα απο την στιγμη που καποιος ειναι μονιμος τι να φοβηθει?
παι δε γουει,
οι σιδηροδρομικοι εχουν τους χαμηλοτερους μισθους απο ολες τις δεκο
βιρτουαλ ελλειμα και παει λεγοντας.
Εδώ έχω να πώ ότι η επισκευές είναι μια πληγή ανοιχτή.αυτοι που ειχαν αγωνια ,την ειχαν προμηθευτει απο τους συνδικαλιστες.
Θα δωθουν σε ιδιωτη-ες πραματα που μπορουν να δωθουν και να συμφερει να αγοραστουν.
Οπως οι επισκευες.
Αλλα απο την στιγμη που καποιος ειναι μονιμος τι να φοβηθει?
παι δε γουει,
οι σιδηροδρομικοι εχουν τους χαμηλοτερους μισθους απο ολες τις δεκο
βιρτουαλ ελλειμα και παει λεγοντας.