6μηνος «εκτροχιασμός» για το Μετρό

Reaction score
7.258
argi ....
ξερεις γιατι δεν εγινε μελετη να περασει γραμμη τραινου απο την γεφυρα ριο, απο την στιγμη που υπηρχε προβλεψη να παει το τραινο μεχρι την ηγουμενιτσα? ΟΧΙ

γιατι?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Ρε συ, μην με ρωτάς τέτοια εφτασφράγιστα μυστικά... Μόνο εσύ το ξέρεις αυτό... Σε λίγο θα με ρωτήσεις για το Άγιο Δισκοπότηρο... :142:
Είσαι 38-22=16. Από 16 ετών δουλεύεις στον τομέα; Βρε μπράβο! :142:
Άντε...
τη δευτερα θα ανεβασω το φυλλο ποιοτητας μου να δεις την ημερομηνια προσληψης
ελπιζω να καταλαβαινεις οτι το εχεις γυρισει στην ειρωνεια και οχι στα επιχειρηματα
συνεχισε ετσι
με τις μαντικες σου ιδιοτητες που προβλεπεις τι μπορει να συμβει σε κατι που μαλλον δεν ξερεις που εχει εισοδο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
argi ....

γιατι?
μασα γκραντε
Αν το εργο γινοτανε μια και εξω δεν θα μπορουσαν καποιοι στο μελλον να ξαναφανε τον αγλεωρα φτιαχνοντας ακομα μια γεφυρα.
Και ετσι αφησαν το τραινο εκτος.
Μολις καποιοι αντεδρασαν καποιοι πιο πανω τους ταξανε αποκλειστικη γραμμη για το βενιζελο και ολα τλειωσαν εκει.

Reaction score
0
Φιλτατε Βασιλη please .
Να λειπουν οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι
Αrgi αν θες βαλε μονο τελειες και κομματα .
Για τα υπολοιπα αν θες λες .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Δεν πειραζει .
Συνηθως με βριζουν.
Ειναι το πιο ευκολο οταν δεν εχεις επιχειρηματα.
Αντι να προσπαθησουμε ολοι μαζι να γινουμε καλυτεροι διαλεγουμε τον ευκολο τροπο.
Ευτυχως δεν πεφτω σε τετοιου ειδους παγιδες.
Δεν χαρακτηρζω αφηνω τα λεγομενα των αλλων προς την κριση σας.
Οτι θελετε να μαθετε και ξερω εδω ειμαι.
Εννοηται πως θελω και εγω να μαθω πραματα.

Reaction score
164
Φιλτατε Βασιλη please .
Να λειπουν οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι
Αrgi αν θες βαλε μονο τελειες και κομματα .
Για τα υπολοιπα αν θες λες .
Θα με συγχωρέσεις, αλλά δεν είναι κανένας χαρακτηρισμός προσωπικός. Θα ήταν αν έγραφα "είσαι αγράμματος" πχ. Αλλά απλά δηλώνω το πασιφανές, και οποιοσδήποτε δάσκαλος από όσους έχουμε εδώ μπορεί να το επιβεβαιώσει: Η σύνταξη των μηνυμάτων, η ορθογραφία και ο τρόπος έκφρασης είναι αυτοί ενός μικρού παιδιού. Για όλα τα άλλα, δεν έχω να πω κάτι, πέρα από τα προφανή, τα οποία, οπποισδήποτε με στοιχειώδη λογική, θα μπορούσε να κρίνει.
Η δήλωση του πασιφανούς δεν είναι, και δεν πρέπει να θεωρείται προσβλητική, ιδίως όταν το πασιφανές αυτό μπορεί να οδηγήσει και σε άλλα συμπεράσματα, ωφέλιμα για την συζήτηση.
Για παράδειγμα, ΄μπορεί να θεωρηθεί προσβολή το "καλώς τον κοντοστούπη" για έναν κοντό. Αλλά αν πούμε ότι "δεν φτάνεις γιατί είσαι κοντός", δεν είναι προσβλητικό.
Πολύ περισσότερο δεν είναι προσβλητικό αν βγει και πει εδώ "έπαιζα σέντερ στο μπάσκετ επαγγελματικά" και κάποιος του απαντήσει "από το 1.60 του ύψους σου, μπορούμε να συμπαιράνουμε πόσο είναι αλήθεια αυτό που λες"
Αυτά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Το τι ειναι προσβητικο ειναι κατι το σχετικο,
εμενα με βριζεις και δεν τρεχει μια
και τον αλλο τον στραβοκοιτας και σε στελνει.
Απο τη στιγμη που δεν σε χαρακτηρισα καλο θα ηταν να κανεις το ιδιο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Θα με συγχωρέσεις, αλλά δεν είναι κανένας χαρακτηρισμός προσωπικός.
Μάλλον τα μέσα σταθερής τροχιάς έχουν πσρόβλημα, γιατί υποθέτω ότι θα σχεδιάζεις, όπως γράφεις. Δηλαδή, τρεις λαλούν και δύο χορεύουν. Δεν χρειάζεται να μας πεις άλλο για το τι δουλειά κάνεις. Τα γραπτά σου μιλάνε για σένα

Αυτα τα πιο πανω δεν ειναι προσωπικος χαρακτηρισμος
η απευθυνεσαι σε καποιον αλλο
καλυτερα αγραμματος παρα ατολμος και ευθυνοφοβος
εκτος αν ξεχνας τι γραφεις
Μια συγνωμη δεν βλαπτει.
Αλλα μαλλον δεν εχει το εξαιρετικο σου λεξικο αυτη την λεξη.

Reaction score
1
Εγω παντως εβγαλα τα συμπερσαματα μου.
Το μετρο εκτροχιαστηκε και εφτασε στο Ριο και οι επιβατες θα πηγαινουν πλεον αεροπορικως στον Βενιζελο. :143:
....με πεδιλα.
:137::137::137::138::138::138::137::137::137:

Reaction score
7.258
Αν το εργο γινοτανε μια και εξω δεν θα μπορουσαν καποιοι στο μελλον να ξαναφανε τον αγλεωρα φτιαχνοντας ακομα μια γεφυρα.
Και ετσι αφησαν το τραινο εκτος.
Μολις καποιοι αντεδρασαν καποιοι πιο πανω τους ταξανε αποκλειστικη γραμμη για το βενιζελο και ολα τλειωσαν εκει.
.....επειδη εγω νομιζα οτι το τραινο θα παει Ηγουμενιτσα αλλα απο τον αλλο Σιδηροδρομικο αξονα (του βορρα). Τη συγκεκριμενη περιοδο γινεται η προμελετη του συγκεκριμενου τμηματος .

Reaction score
1
......................

Μάλλον τα μέσα σταθερής τροχιάς έχουν πσρόβλημα, γιατί υποθέτω ότι θα σχεδιάζεις, όπως γράφεις. Δηλαδή, τρεις λαλούν και δύο χορεύουν. ....................................

Και για να τελειώνουμε, στο επανειδείν φίλτατε! Ήταν χαρά μας που μοιράστηκες τις γνώσεις σου μαζί μας.

:137::137::137::138::138::138::137::137::137:

Reaction score
14
και οι γραμμές Πελοποννήσου που είναι στενότερες τι θα γίνουν θα βάλουμε μέγκενη να ανοίξουν ή θα τρέξουμε κανα φαρδύ τρένο να τις ξεχειλώσει??

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Η γραμμη ΣΠΑΠ ειναι στους 80 ποντους και ονομαζεται μετρικη γραμμη.
Η γραμμη ΣΕΚ ειναι στους 100 ποντους και ονομαζεται κανονικη
τι θες να πεις ?

Reaction score
1
Εμένα παίδες πάντως, μου φιάξατε την διάθεση!!!:137::137::137:

μέσα από αυτήν την φιλική "διαμάχη" απόψεων, αλλά και του τρόπου έκφρασης, πέρα από τα στοιχεία όσον αφορά το θέμα, - το οποίο δηλώνω ότι δεν κατέχω- , φανερώνεται ότι αν μή τι άλλο έχετε χιούμορ!

Αν διαβάσετε ξανά τα post (έστω σε άλλη ανύποπτη στιγμή που θα είστε πιο χαλαροί...) - σαν να τα έγραψαν άλλοι σε αλλο forum - πραγματικά θα "ανεβείτε" από θέμα διάθεσης!

Από μέρους μου....:rei:

Reaction score
1
και οι γραμμές Πελοποννήσου που είναι στενότερες τι θα γίνουν θα βάλουμε μέγκενη να ανοίξουν ή θα τρέξουμε κανα φαρδύ τρένο να τις ξεχειλώσει??

:cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
164
Εγώ θα επιμείνω ότι τα γραπτά μιλάνε για τον καθένα μας, πολλές φορές, πιο παραστατικά απ' ό,τι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε.
Ίσως έδωσα λάθος εντύπωση για μένα με τα όσα έγραψα. Δεν μένει παρά να ζητήσω συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιον, με τον τρόπο που εκφράστηκα.

Δεν το κάνω επειδή μου έκανε κάποιος παρατήρηση ή επειδή μου το ζήτησαν. Το κάνω γιατί πάντα έβρισκα άνανδρο να χρησιμοποιώ τις όποιες αδυναμίες του άλλου για να βγω από πάνω. Και νομίζω πως σε αυτή την περίπτωση φέρθηκα άνανδρα.

Η ουσία και η αμφισβήτηση από μέρους μου παραμένει, αποσύρρω μόνο τους έμμεσους ή άμεσους χαρακτηρισμούς.

Reaction score
0
χιλια μπραβο σου
να πω και γω το ιδιο
αν συνεχισεις να βαζεις τελειες και κομματα ?

....και να συνεχισουμε το θεμα μας που ειναι ο αμιαντ...εεε τα τρενα.

Reaction score
786
Το θεμα μας ειναι τα πεδιλα, αν θυμαμαι καλα.

Η' αυτα ή τα βατραχοπεδιλα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.930
Members
38.627
Νεότερο μέλος
hatzopou