60s Garage & Psychedelic

S

sk4t4

Guest
Η επιτομη τηs μαγκιαs στο γκαραζ μουσικο ιδιωμα,η καυλα του ξεφωνημενου ηλεκτρικου πιανου του daryl hooper.TO κορυφαιο γκαραζοψυχεδελικο γκρουπ των sixties
Θα διαφωνησω με τον Protrudi σχετικα με το πιανο.Ισα-ισα που το πιανο κανει τα τραγουδια τους πιο ποπ και οχι μονο τα δικα τους.Για μενα οταν υπαρχει farfisa,vox,η βαλτε ο,τι αλλη μαρκα θελετε, το πιανο δεν εχει θεση.Κατι αναλογο πιστευω και για το σαξοφωνο.Οχι για ροκ μουσικη.Βεβαια τωρα θ αρχισετε τις αντιδρασεις...

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Θα διαφωνησω με τον Protrudi σχετικα με το πιανο.Ισα-ισα που το πιανο κανει τα τραγουδια τους πιο ποπ και οχι μονο τα δικα τους.Για μενα οταν υπαρχει farfisa,vox,η βαλτε ο,τι αλλη μαρκα θελετε, το πιανο δεν εχει θεση.Κατι αναλογο πιστευω και για το σαξοφωνο.Οχι για ροκ μουσικη.Βεβαια τωρα θ αρχισετε τις αντιδρασεις...
Sk@t@ τα εκανες sk@t@, εμ νομιζες ότι θα σ'αφηνα ετσι χωρις να στην ελεγα? :lol::D:lolsign::roflmao:

S

sk4t4

Guest
Sk@t@ τα εκανες sk@t@, εμ νομιζες ότι θα σ'αφηνα ετσι χωρις να στην ελεγα? :lol::D:lolsign::roflmao:
Δε βλεπω ομως το αντεπιχειρημα σου ομως.Βαλε τους Seeds διπλα στους Music Machine, προσοχη δε συμπεριλαμβανω συγκροτηματα που εβγαλαν 1 η 2 7ιντσα ,και ξαναπες μου. Οι μεν εχουν επιρροες απο γκαραζ, ενω οι δε παιζουν γκαραζ.Για τον ιδιο λογο δε μπορω να πω γκαραζ και τους Remains.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Δε βλεπω ομως το αντεπιχειρημα σου ομως.Βαλε τους Seeds διπλα στους Music Machine, προσοχη δε συμπεριλαμβανω συγκροτηματα που εβγαλαν 1 η 2 7ιντσα ,και ξαναπες μου. Οι μεν εχουν επιρροες απο γκαραζ, ενω οι δε παιζουν γκαραζ.Για τον ιδιο λογο δε μπορω να πω γκαραζ και τους Remains.
Ρε συ sk@t@ σε πιο ακριβως επιχειρημα να φερω αντεπιχειρημα? 8-) sk@t@ τακανεσ :lol: με αυτα που λες οτι ναναι λεμε, ειμαι στον παιδιατρο και περιμενω αλλα με βλεπω να με εξεταζει και μενα :roflmao:

S

sk4t4

Guest
Ρε συ sk@t@ σε πιο ακριβως επιχειρημα να φερω αντεπιχειρημα? 8-) sk@t@ τακανεσ :lol: με αυτα που λες οτι ναναι λεμε, ειμαι στον παιδιατρο και περιμενω αλλα με βλεπω να με εξεταζει και μενα :roflmao:
Τοτε παιξε στον παιδιατρο Seeds ν' αποφασισει αυτος ποιος εχει δικιο. Ν' Ακουσουμε και τη γνωμη της επιστημης.Το επιχειρημα μου ειναι οτι τα τραγουδια των Seeds,ακουγονται πιο ποπ λογω του πιανου.Περαστικα στο παιδακι σου.Θυμηθηκα κι εγω τις ατελειωτες ωρες αναμονης στον παιδιατρο οταν τα παιδια μου ησαν μικρα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Τοτε παιξε στον παιδιατρο Seeds ν' αποφασισει αυτος ποιος εχει δικιο. Ν' Ακουσουμε και τη γνωμη της επιστημης.Το επιχειρημα μου ειναι οτι τα τραγουδια των Seeds,ακουγονται πιο ποπ λογω του πιανου.Περαστικα στο παιδακι σου.Θυμηθηκα κι εγω τις ατελειωτες ωρες αναμονης στον παιδιατρο οταν τα παιδια μου ησαν μικρα.
Ευχαριστω sk@t@, όλα καλα.

Reaction score
6.582
Andwella's Dream
- Cocaine (1969) LP ''Love and Poetry''

- High On A Mountain
Πιο μεγαλη ΔΙΣΚΑΡΑ!

Μην ακους τον cosmarpan Σταθη, μα αυτος ειναι ασχετος.
Εμενα να ακους. Kαι θες την γνωμη μου?
Πιο μεγαλη ΔΙΣΚΑΡΑ λεμε. :)

(εγω παντως θα επελεγα αυτο, απο αυτο το album).

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488

Έσκασα 150 ευρωπουλα και το άρπαξα πριν 2 βδομάδες!!!! Εξευτελιστική τιμή, τους πήρα τα σώβρακα :D

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Φυσικά Βoss και ακούω εσένα, μάλλον πρώτα εσένα και μετά τον cosmarpan, thnx και για το κομμάτι, θα το έβαζα και αυτό!

..άλλος παίρνει μουσακά για μεσημεριανό άλλος φιλέτο κοτόπουλο.(άσχετο) :)

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.998
Members
38.525