30 Ιουνίου 2005 #41 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 305 Κι εγώ μόλις το παρέλαβα... άψογη δουλεία!!!!
30 Ιουνίου 2005 #42 sothoms Μηνύματα 2.376 Reaction score 427 Διονύση ευχαριστούμε για τη συλλογή. Ιδίως το εξώφυλλο είναι super.
30 Ιουνίου 2005 #43 ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Μηνύματα 2.310 Reaction score 23 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Για να πω την αλήθεια το ήθελα λίγο καλύτερο το εξώφυλλο , αλλά με πίεζε ο χρόνος....
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Για να πω την αλήθεια το ήθελα λίγο καλύτερο το εξώφυλλο , αλλά με πίεζε ο χρόνος....
30 Ιουνίου 2005 #44 G giannis11 Μηνύματα 231 Reaction score 1 Re: 70's Avsite.gr Classic Rock Collection. Μόλις το δανείστηκα και εγώ απο τον Ανδρέα. Πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Διονύση σε ευχαριστώ πολύ. Φιλικά Γιάννης
Re: 70's Avsite.gr Classic Rock Collection. Μόλις το δανείστηκα και εγώ απο τον Ανδρέα. Πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Διονύση σε ευχαριστώ πολύ. Φιλικά Γιάννης
1 Ιουλίου 2005 #45 Λ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 2175 Μηνύματα 483 Reaction score 0 Χτές το δανείστηκα κι' εγώ... Συγχαρητήρια για τις επιλογές και την καλλιτεχνική δουλειά... Να ευχαριστήσω και τα παιδιά της Ηχοέκφρασης για τη καλή τους διάθεση...
Χτές το δανείστηκα κι' εγώ... Συγχαρητήρια για τις επιλογές και την καλλιτεχνική δουλειά... Να ευχαριστήσω και τα παιδιά της Ηχοέκφρασης για τη καλή τους διάθεση...