- Reaction score
- 1.657
Οχι νέος, μπουμπούκι είσαι ακόμη! !!!Πάλι στην απέξω είμαι, τι θα γίνει ειναι τοςο κακό να ειναι κάποιος νέος?![]()
Οχι νέος, μπουμπούκι είσαι ακόμη! !!!Πάλι στην απέξω είμαι, τι θα γίνει ειναι τοςο κακό να ειναι κάποιος νέος?![]()
Μωρή τσου-τσου κωλογρια με γλυκοκοιταζεις καιρο τωρα, καλα το ειχα καταλάβειΟχι νέος, μπουμπούκι είσαι ακόμη! !!!
Sweet little sixteen ρε. Μ' αρέσει που με καταλαβαίνεις με τη μια και πέφτουν και τα like απ' τον stathis. Να τον γλυκάνουμε κι αυτόν λίγο, τι λες. Ή θα μπεί ο διαχειριστής και θα φάμε καμιά ομαδική αποβολή για προσβολή των ηθών?Μωρή τσου-τσου κωλογρια με γλυκοκοιταζεις καιρο τωρα, καλα το ειχα καταλάβει![]()
Γεια σου ρε nath γίγαντα verginian. Αντε πάρε κι Το πράσινο ντέφι διασκευή απο τα Μαρσιποφορα. (Παρεπιπτόντως το εχεις ρε συ να το ριπαρεις? δεν υπάρχει τίποτα στο ιντερνετι εκτός απο αυτο το κοματι). Η πρεπει να επίσπευςω το project μου?Sweet little sixteen ρε. Μ' αρέσει που με καταλαβαίνεις με τη μια και πέφτουν και τα like απ' τον stathis. Να τον γλυκάνουμε κι αυτόν λίγο, τι λες. Ή θα μπεί ο διαχειριστής και θα φάμε καμιά ομαδική αποβολή για προσβολή των ηθών?
Η πρεπει να επίσπευςω το project μου?
Έχεις κληρονομικό χάρισμα...Sweet little sixteen ρε. Μ' αρέσει που με καταλαβαίνεις με τη μια και πέφτουν και τα like απ' τον stathis. Να τον γλυκάνουμε κι αυτόν λίγο, τι λες. Ή θα μπεί ο διαχειριστής και θα φάμε καμιά ομαδική αποβολή για προσβολή των ηθών?
Χωρίς την αφιέρωση του VILLA21, για να μην έχουμε πάλι "παρεξηγήσεις"Lime Spiders - When I Was Young
Ή αλλιώς Daisy Veterans και σε εκτέλεση για αρσενικούς.
Η Raphaella με δυό inputs...φοβερό!!!
Αυτη καλη ειναι ρε συ? μ'εχει ψιλό πείσει κι η Raphaella εν τω μεταξύ την γουστάρω πολυ σαν τραγουδίστρια.![]()
Το βαζει στην τσαντα της και φευγει ρε....αυτά είναι, ψεκαστε, σκουπιστε, τελειώσατε.Η Raphaella με δυό inputs...φοβερό!!!
Aν και τόσο νέος οι προτάση σου για τους Direct Hits είναι *****(πεντάστερη) !!!Το βαζει στην τσαντα της και φευγει ρε....αυτά είναι, ψεκαστε, σκουπιστε, τελειώσατε.κολλημα το κοματι ε?
![]()