80s,90s Garage & Psychedelic Revival

S

sk4t4

Guest
Το πιο 'διαφορετικο' τραγουδι του the days of wine and roses και προαγγελος της κατευθυνσης που θα ακολουθουσε η Kendra Smith.
the dream syndicate - too little, too late.wmv

S

sk4t4

Guest
The Triffids - Kathy Knows
Μεγαλο συγκροτημα.Μονο εκει στο τελος μου τα χαλασαν με το Black Swan.Εξαφανισμενες εδω και δεκαετιες παραμενουν οι κασετες που ειχαν κυκλοφορησει σε 50 κομματια η καθε μια,και μοιραζονταν στις συναυλιες τους,πριν κυκλοφορησει το πρωτο τους βινυλιο.Τα τραγουδια σ' αυτες,εκτος απο ελαχιστα που μπηκαν αργοτερα σε δισκους,ειναι αγνωστα...Ακομα και γνωστος, Triffidολογο τον εχω βγαλει λογω του οτι εχει οτιδηποτε εχουν κυκλοφορησει οι Triffids λογω μεγαλης αγαπης προς το συγκροτημα, δεν εχει δει ουτε ζωγραφιστες τις κασετες, παρα τις ερευνες στην Αυστραλια...

Last edited by a moderator:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Μεγαλο συγκροτημα.Μονο εκει στο τελος μου τα χαλασαν με το Black Swan.Εξαφανισμενες εδω και δεκαετιες παραμενουν οι κασετες που ειχαν κυκλοφορησει σε 50 κομματια η καθε μια,και μοιραζονταν στις συναυλιες τους,πριν κυκλοφορησει το πρωτο τους βινυλιο.Τα τραγουδια σ' αυτες,εκτος απο ελαχιστα που μπηκαν αργοτερα σε δισκους,ειναι αγνωστα...Ακομα και γνωστος, Triffidολογο τον εχω βγαλει λογω του οτι εχει οτιδηποτε εχουν κυκλοφορησει οι Triffids λογω μεγαλης αγαπης προς το συγκροτημα, δεν εχει δει ουτε ζωγραφιστες τις κασετες, παρα τις ερευνες στην Αυστραλια...
Εχω 2 κασετες που μου έστειλε ο μακαρίτης McComb, τον ειχα πιασει στο πιτσι-πιτσι πριν μας αφήσει χρόνους. Πάντως τα εχει βγαλει ολα η Domino, σε ενα δεκαπλό cd box set, που εχει τα απαντα τους, συμπεριλαμβανομένων και των κασετών.
Άκου σου τα χάλασαν με το Black Swan...θα σου αμόλησω την Shub Niggurath.:lol:
Ρε συ σκ@τ@ ανταλάσσεις το Benini με τις κασέτες? :lolsign:

Reaction score
1.657
θα συμφωνήσω με τον νεανία (αν και ενημερωμένο) cosmarpan. Και για το δεκαπλό cd , αν και κοστίζει αρκετά και για το black swan.
Κατ' τα τ' άλλα συμφωνούμε όλοι ότι οι triffids ήταν μπαντάρα και φυσικά ο McComb !!
[DOUBLEPOST=1458076629][/DOUBLEPOST]FOUR HOURS SLEEP (feat. David McComb) - This song Can Save You

S

sk4t4

Guest
Εχω 2 κασετες που μου έστειλε ο μακαρίτης McComb, τον ειχα πιασει στο πιτσι-πιτσι πριν μας αφήσει χρόνους. Πάντως τα εχει βγαλει ολα η Domino, σε ενα δεκαπλό cd box set, που εχει τα απαντα τους, συμπεριλαμβανομένων και των κασετών.
Άκου σου τα χάλασαν με το Black Swan...θα σου αμόλησω την Shub Niggurath.:lol:
Ρε συ σκ@τ@ ανταλάσσεις το Benini με τις κασέτες? :lolsign:
Βρε,ασε το παραμυθι...Σε λιγο θα μας πεις πως ο McComb σε ειχε αφησει κληρονομο των κασετων στη διαθηκη του,χε,χε,χε.Και να ξερεις πως οταν συναντηθουμε στο Μοναστηρακι την "πατησες" γιατι ο γνωστος μου και συνονοματος σου εργαζεται σε πασιγνωστο δισκοπωλειο εκει.Θα σε δειξω οπως οι κουκουλοφοροι στην Κατοχη,ΑΥΤΟΣ εχει τις κασετες,και μετα αντε να ξεμπλεξεις απο τον Triffidoλογο.Βλεπεις,αντιπαθει το Cd.Αν παντως ο ηχος στο 10πλο ειναι σαν τις αλλες επανεκδοσεις των Triffids στη Domino,τοτε να λειπει."Φουσκωμενο,αργο, βαρυ" χαμηλο και "κουρεμενες" υψηλες.Μου θυμιζει τον ηχο των "χρυσων" cds της Mobile Fidelity.Ειχα 2 Domino και τα εδωσα.Σαφως προτιμοτερες οι Αυστραλιανες εκδοσεις των Triffids σε cd.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa