80s,90s Garage & Psychedelic Revival

Reaction score
1.657
Βρε,ασε το παραμυθι...Σε λιγο θα μας πεις πως ο McComb σε ειχε αφησει κληρονομο των κασετων στη διαθηκη του,χε,χε,χε.Και να ξερεις πως οταν συναντηθουμε στο Μοναστηρακι την "πατησες" γιατι ο γνωστος μου και συνονοματος σου εργαζεται σε πασιγνωστο δισκοπωλειο εκει.Θα σε δειξω οπως οι κουκουλοφοροι στην Κατοχη,ΑΥΤΟΣ εχει τις κασετες,και μετα αντε να ξεμπλεξεις απο τον Triffidoλογο.Βλεπεις,αντιπαθει το Cd.Αν παντως ο ηχος στο 10πλο ειναι σαν τις αλλες επανεκδοσεις των Triffids στη Domino,τοτε να λειπει."Φουσκωμενο,αργο, βαρυ" χαμηλο και "κουρεμενες" υψηλες.Μου θυμιζει τον ηχο των "χρυσων" cds της Mobile Fidelity.Ειχα 2 Domino και τα εδωσα.Σαφως προτιμοτερες οι Αυστραλιανες εκδοσεις των Triffids σε cd.
Το 10πλο cd μιά χαρά ακούγεται . Το έχω συγκρίνει και με βινύλια και με cd εκδόσεις / επανεκδόσεις. Γιά κασέτες δεν θα σου πώ.

Reaction score
1.657
Νath , πούσουνα ρε?:D

View attachment 57374
φτου γαμωτη μου! Κι έλεγα που θα πάει θα το ξεχάσουν. Ούτε στις φωτό στο fb δεν τολμάω να κάνω like (και σου πάαααει το μαύρο μπλουζάκι!!) .
Voxx διακρίνω στο πικάπιον, τι να ήταν άραγε?
Family business Nick με κρατήσαν μακριά.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Jack Frost - Cousin/Angel from LP "Snowjob" (1995) Karmic Hit Records

Ενα απο τα αγαπημενα μου pop albums ολων των εποχων σε μια συνεργασία των αρχηγών δυο πολυ αγαπημένων μου Αυστραλεζικων groups, τον μακαρίτη Grant McLennan απο The Go-Betweens, και τον Steve Kilbey απο The Church. Την τερμάτισαν την ποπ μεχρι εκει που δεν παιρνει, τοςο πολυ που ο μακαρίτης απεβίωσε στον ύπνο του με ενα πλατύ χαμόγελο.

Reaction score
1.657
Jack Frost - Cousin/Angel from LP "Snowjob" (1995) Karmic Hit Records

Ενα απο τα αγαπημενα μου pop albums ολων των εποχων σε μια συνεργασία των αρχηγών δυο πολυ αγαπημένων μου Αυστραλεζικων groups, τον μακαρίτη Grant McLennan απο The Go-Betweens, και τον Steve Kilbey απο The Church. Την τερμάτισαν την ποπ μεχρι εκει που δεν παιρνει, τοςο πολυ που ο μακαρίτης απεβίωσε στον ύπνο του με ενα πλατύ χαμόγελο.
ωραιότατο εξώφυλλο, θα μπορούσαν να το ονομάσουν και blow job άνετα

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Mmoss - Wander from LP "Only Children (2012) Trouble In Mind Records.

Ξεκίνησαν το 2010 με το καταπληκτικό "i", προχώρησαν μίλια με αυτο το δευτερο "Only Children", κι ενώ περίμενα το 2015 να μας διάολοστείλουν με ενα αριστούργημα, δεν το εκαναν, έχοντας 3 χρονια να βγάλουν album. Μυρίζομαι, και ελπίζω, να το κανουν το 2016.

S

sk4t4

Guest
Θετουν πολυ σοβαρη υποψηφιοτητα για τη διαδοχη του θρονου των Music Machine...
The X-Ray Harpoons - Zombie Love (Official Video)

The X- Ray Harpoons - Get attuned to my tyme

The X-Ray Harpoons - Snake Woman

The X Ray Harpoons - Phantom On My Mind

The X-Ray Harpoons - NEW Album out on copaseDisques (Teaser)

The X Ray Harpoons - Shame
https://www.youtube.com/watch?v=HnKAjsarqYE

The X Ray Harpoons - Cheat & Lie - 60's Garage Rock - Germany
https://www.youtube.com/watch?v=tdt6AU1kOV0

S

sk4t4

Guest
Ευχαριστουμε τον "πατερουλη" Πουτιν.Αντε,και οταν παρουμε την Πολη,με τη βοηθεια των Ρωσων εννοειται,θα γινει συναυλια των Thunderbeats στην πλατεια Ταξιμ...
The Thunderbeats - Heavily Drunk - 2015 Garage Rock

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members