S
sk4t4
Guest
Stems - Just Ain't Enough
Το 10πλο cd μιά χαρά ακούγεται . Το έχω συγκρίνει και με βινύλια και με cd εκδόσεις / επανεκδόσεις. Γιά κασέτες δεν θα σου πώ.Βρε,ασε το παραμυθι...Σε λιγο θα μας πεις πως ο McComb σε ειχε αφησει κληρονομο των κασετων στη διαθηκη του,χε,χε,χε.Και να ξερεις πως οταν συναντηθουμε στο Μοναστηρακι την "πατησες" γιατι ο γνωστος μου και συνονοματος σου εργαζεται σε πασιγνωστο δισκοπωλειο εκει.Θα σε δειξω οπως οι κουκουλοφοροι στην Κατοχη,ΑΥΤΟΣ εχει τις κασετες,και μετα αντε να ξεμπλεξεις απο τον Triffidoλογο.Βλεπεις,αντιπαθει το Cd.Αν παντως ο ηχος στο 10πλο ειναι σαν τις αλλες επανεκδοσεις των Triffids στη Domino,τοτε να λειπει."Φουσκωμενο,αργο, βαρυ" χαμηλο και "κουρεμενες" υψηλες.Μου θυμιζει τον ηχο των "χρυσων" cds της Mobile Fidelity.Ειχα 2 Domino και τα εδωσα.Σαφως προτιμοτερες οι Αυστραλιανες εκδοσεις των Triffids σε cd.
φτου γαμωτη μου! Κι έλεγα που θα πάει θα το ξεχάσουν. Ούτε στις φωτό στο fb δεν τολμάω να κάνω like (και σου πάαααει το μαύρο μπλουζάκι!!) .
Voxx διακρίνω στο πικάπιον, τι να ήταν άραγε?
ωραιότατο εξώφυλλο, θα μπορούσαν να το ονομάσουν και blow job άνεταJack Frost - Cousin/Angel from LP "Snowjob" (1995) Karmic Hit Records
Ενα απο τα αγαπημενα μου pop albums ολων των εποχων σε μια συνεργασία των αρχηγών δυο πολυ αγαπημένων μου Αυστραλεζικων groups, τον μακαρίτη Grant McLennan απο The Go-Betweens, και τον Steve Kilbey απο The Church. Την τερμάτισαν την ποπ μεχρι εκει που δεν παιρνει, τοςο πολυ που ο μακαρίτης απεβίωσε στον ύπνο του με ενα πλατύ χαμόγελο.