AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Λοιπόν το θέμα έχει ξαναπεράσει, αλλά μου έχουν μείνει ακόμη μερικές απορίες.

Οι γαλάζιες χάντρες παίζουν ουσιαστικό-δομικό ρόλο ή είναι απλά διακοσμητικές;
Μήπως είναι για να αποφεύγει το σύστημά μας το μάτιασμα από τους κακεντρεχείς;
Μήπως αν τα κυπελλάκια ήταν από τιτάνιο ή ραδόνιο ή ουράνιο θα είχαμε βελτίωση στις μικροδυναμικές του τίμπρου;

Τα θέματα αυτά συνδυασμό με αυτό με κάνουν να πιστεύω ότι έχουμε πιάσει σχεδόν τον απόλυτο πάτο...

Το μοναδικό που περιμένω πλέον είναι:
α) τηλεφωνική υποστήριξη ξεματιάστρας (της μορφής 090-) για να ξεματιάσει το σύστημά μας.
β) χρυσά καλώδια usb και firewire για τους media servers μας. (είμαστε πολύ κοντά σε αυτό, πιστέψτε με)
γ) Audio grade σκληρούς δίσκους με επίχρυσες επαφές και επίχρυσα πλατό για καλύτερη απόδοση στον ήχο και λιγότερο jitter...

Βοήθα με Θεούλη μου να ζήσω να τα δω...

Reaction score
877
Ρε Μάνο, έτσι επειδή είμαι περίεργος, με ποιά δικαιολογία και πάνω από όλα με ποιό δικαίωμα ο πάπας του hi end και κατά φαντασίαν αρχηγός όλων των audiophiles μπάναρε εσένα, έναν συντονιστή του ACA forum και μέλος του club; Επίσης βλέπω και άλλου είδους ξήλωμα. Τα βρόντηξες; Φυσιολογικό. Το έσωσε το μαγαζάκι βάζοντας στην θέση σου τον νέοπα που λέει μόνο "ναι". Μόνο τέτοιους θέλει.

...
Έκανα τον ιεραπόστολο 1 χρόνο περίπου...Θελημένα...
Με υπομονή...Είχα το σκοπό μου...Πιστεύω πως τον πέτυχα σε μεγάλο βαθμό...Το αποτέλεσμα είναι πως...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ θα είναι το ίδιο από δω και μπρος στο ACA...

Τα περισσότερα παλιά μέλη και όλα τα νέα μου τηλεφώνησαν και μου ζήτησαν να μείνω...Αυτό είναι πολύ θετικό...
Το τι καλά λόγια μου είπαν δε για τον πατρόνα δε λέγεται...

------------------

Αν εννοείς το ξήλωμα των φωτο το έκανα εγώ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τα περισσότερα παλιά μέλη και όλα τα νέα μου τηλεφώνησαν και μου ζήτησαν να μείνω...Αυτό είναι πολύ θετικό... Το τι καλά λόγια μου είπαν δε για τον πατρόνα δε λέγεται...
Μα γιατί;... Έχει προσφέρει τόσα πολλά στο hi end. Μέχρι και site έκανε (με τα λεφτά τους), για να βάζει φωτογραφίες από το σύστημά του. Είναι υποχρεωτικό δε, επειδή έτσι γουστάρει αυτός, να ασχοληθούν όλοι με το internet. :114:
Τυχεροί όσοι την έκαναν τότε ομαδικώς. Και τις συναντήσεις τους κάνουν και το κεφάλι τους είναι ήρεμο. Αλλά αυτοί δεν προσφέρουν, μόνο ο ακατανόμαστος προσφέρει. Προσφέρει στην μείωση του παγκόσμιου bandwidth ανεβάζοντας σε ελληνικά και ξένα φόρα τεράστιες φωτογραφίες. :142:

...

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Εγώ τόπα αλλά κανείς δεν μιλάει.....

:429:(Θα είναι της 'κυβέρνησης')
Θυμασαι στο δημοτικο οτι αυτος που ειχε την καλυτερη μπαλα διαλεγε παικτες και ομαδες ?

Ε μην νομιζεις οτι εχουν αλλαξει και πολυ τα πραγματα.:126:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Θυμασαι στο δημοτικο οτι αυτος που ειχε την καλυτερη μπαλα διαλεγε παικτες και ομαδες ?

Ε μην νομιζεις οτι εχουν αλλαξει και πολυ τα πραγματα.:126:
Ωραία !
Να παίξουμε και κανένα ματσάκι :126:

Reaction score
2
βρε κυττα μην πουλας τον JJ322 και ενδιαφερομαι.
Θανάση μετά απο το σοκ
με τα μπιχλιμπίδια αυτά
Τό μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι άν είνα να διαλέξω ανάμεσα σε καλύτερα μηχανήματα διπλάσιας τιμής και τα παιχνίδια απλά θα διάλεγα τα παιχνίδια πρώτα και μετά όλα τα άλλα ..μηχανήματα...έπιπλα...στηρικτικά κλπ...
Πρώτα ο Χώρος όσο και να σου φαίνεται απίστευτο όπως και σε μένα ....
δεν βρίσκω λόγω για καλύτερα μηχανήματα
θα είμαι ικανοποιημένος και με τον JJ422
αν καταφέρω να τα αγοράσω
Αν και έχω την περιέργεια να ακούσω εντυπώσεις και γνώμες απο φίλους στον χώρο με κορυφαία μηχανήματα ...

ΥΓ άν πουληθεί ο JJ θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθει

Reaction score
2
Το θέμα το έβαλα απλά γιά να προβληματισμούτε όλοι γιά μερικά πράγματα που δεν γνωρίζουμε και τα παραβλέπουμε .......όπως πρώτος εγώ!!! γιατί γνώρισα τα παιχνιδάκια αυτά πρίν 3 χρόνια στο site της VD και αυτό που σκέφθηκα απλά είναι το τι μαλ..ες πουλάνε???τόσο ακριβά???απλά το ξεπέρασα και είπα άλλο ένα παραμύθι στον χώρο...σαν τόσα άλλα.
Σαν προσωπική εμπειρεία το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι ίσως είναι το μόνο παιχνίδι που αξίζει να αγοράσουμε πρίν ψαχτούμε γιά οτιδήποτε άλλο....
Το τι κάνουν????τα παιχνίδια????απλά ψάξτετο στο δίκτυο ή προσπαθήστε να τα ακούσετε

Παρακαλώ τους mοderators να κλεδώσουν το θέμα.....
Δεν έχει λόγω ύπαρξης

Reaction score
1.685

Βγαινω κι εγω λιγο εξω απο το θεμα αλλα μεσα στο "κλιμα" για να προσθεσω ενα νεο "φρουτακι" που θα συζητηθει...

http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=3067
"Το τοπικ λοιπόν το οποίο άνοιξε ο Νίκος Μενδρινός μεταφέρεται στην δημόσια κατηγορία AUDIO DISCUSSIONS in GREEK η οποία κατηγορία σε λίγο θα γίνει κλειστή με πρόσβαση μόνον στα μέλη του Forum αν κάνουν log-in.

Με αυτό τον τρόπο θα αποφεύγονται "πειρασμοί" από θερμόαιμους καλοθελητές ενθεν κακείθεν και ...

... ζήσαν αυτοί καλά και μεις... καλύτερα...
"

Ηδη η σελιδα εκλεισε......το προλαβα στο τσακ...

Reaction score
2
Πω πω συμφορά! Οι άπειροι αναγνώστες του πρόεδρα θα μαραζώσουν. :114:

...
και τι θα μάνουμε χωρίς βαρβάρους και πρόεδρο κουφό με χαιριασμένα μηχανήματα και 69 παιχνίδια????
Το έχεις σκεφθεί??

Reaction score
4

....
...

Με αυτό τον τρόπο θα αποφεύγονται "πειρασμοί" από θερμόαιμους καλοθελητές ενθεν κακείθεν και ...

... ζήσαν αυτοί καλά και μεις... καλύτερα...
"

Ηδη η σελιδα εκλεισε......το προλαβα στο τσακ...
Έτσι είναι.
από παλιά υπήρχε ένα θέμα αν η γνώση πρέπει να δίνεται σε όλους ή μόνο στους εκλεκτούς - μυημένους. :132:

Αγοράζεις ένα πικάπ, φωνάζεις δυνατά και υπογράφεις "αποτάσσομαι τα ψηφιακά", πληρώνεις την συνδρομή και έμαθες :142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τρελά hit θα χτυπήσει όταν τελικά διώξουν τον "βράχο" από εκεί, διότι τους έχει κάνει ρόμπα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Και από ότι φαίνεται, δεν αργεί αυτή η μέρα. Ξύπνησαν πολλοί και... απότομα. :114:

...

Reaction score
877
Τρελά hit θα χτυπήσει όταν τελικά διώξουν τον "βράχο" από εκεί, διότι τους έχει κάνει ρόμπα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Και από ότι φαίνεται, δεν αργεί αυτή η μέρα. Ξύπνησαν πολλοί και... απότομα. :114:

...
...:114:...:114:...:114:...

Reaction score
2
Μέ κάθε εγγραφή στο forum προσφέρουν και μία νταμιτζάνα ούζο απο τους αμπελώνες του πάρεδρου
είναι αλήθεια????

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος