Aκριβό μου watt(Το πιό ακριβό του κόσμου;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.899
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aκριβό μου watt(Το πιό ακριβό

Όταν θες να ακούσεις σοβαρή μουσική όμως?
σοβαρή; δηλαδή κάτι σε χάρρυ κλυν να πούμε?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aκριβό μου watt(Το πιό ακ

Τρία :143:, κουαρτέτα, be-bop, ξέρεις ακουστικά όργανα γενικώς. Κάτι που τέλος πάντων να έχει μία υποτυπώδη σύνθεση...:144:

Γιατί εγώ το σύστημα δεν το φτιάχνω για να ακούω metal, ούτε το ψευτομπάσο των Massive attack, Moby που αναλόγως πόσα ναρκωτικά είχαν πάρει είχε φτάσει το slider στο τέρμα μήπως καταλάβουν κάτι η για να παίζουν τα κομμάτια τους σε διαγωνισμούς SPL.

Καθάριζα και με δύο JBL αν ήταν έτσι η μουσική.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aκριβό μου watt(Το πιό ακριβό του κόσμου;)

Νίκο τα Verity για μένα είναι η χρυσή τομή για ολιγόβατο ενισχυτή με πολύδρομο ηλεκτροδυναμικό ηχείο. Αν μπορείς να ζήσεις με λίγο χειρότερο έλεγχο και χωρίς μεγάλα ορχηστρικά η χοροδίες σε υψηλές εντάσεις είσαι μια χαρά!
αμ'εκ'ειναι που σε θελω ,γουσταρω να ακουω την ενατη με το βολιουμ στις 12 η ωρα!!!!!!!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aκριβό μου watt(Το πιό ακριβό του κόσμου;)

αμ'εκ'ειναι που σε θελω ,γουσταρω να ακουω την ενατη με το βολιουμ στις 12 η ωρα!!!!!!!
Και πάλι θα την ακούσεις αλλά θα χάσεις κάποια πράγματα σε δυναμικά, staging κτλ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.899
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aκριβό μου watt(Το πιό ακριβό του κόσμου;)

Λοιπον κυριε Κωστα ΕΑΡ μας, ειδες τελικα που εισαι καλο παιδι??:116:

Ζητηστε Κυριοι, σημερα, που ο Κωστας εχει κεφια, για να λαβετε!!:136:
(αν κ ειμαι σιγουρος οτι δε χαλας χατιρι ποτε σε κανεναν..)

Επισης να σου προτεινω μιας που το φερε η κουβεντα, στο ονομα σου στο αβαταρ να το αλλαζεις καθε μερα η οποτε θελεις , αναλογως με τα κεφια σου, σε Κωστας Α η σε Κωστας D, απ τις γνωστες ταξεις-κλασεις ενισχυτων, για να μπορουμε να σε τσιγκλαμε αναλογως!!!:143::138:
εσύ πιτσιρίκε, μου φαίνεται ότι δε ξέρεις τι εστί "EAR".

λοιπόν, μάθε ότι αντιστοιχεί σε Esoteric Audio Research. Την φίρμα του αρχι-λαμποκέφαλου γκουρού τιμ ντε παραβιντσίνι.

Τουτουνού ήταν ο τελευταίος μου μη κλας ντε-τε ενισχυτής, το θεριό EAR 509 mkII, με τον πολύ ιδιαίτερο μετασχηματιστή εξόδου του.

Είχε κι ένα αδερφάκι αυτό το θεριό, με 4 509-519 ανα κανάλι, με διπλάσια ισχύ. Αλλά αυτά είναι επί εποχής καποδίστρια...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.941
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aκριβό μου watt(Το πιό ακριβό του κόσμο

λοιπόν, μάθε ότι αντιστοιχεί σε Esoteric Audio Research. Την φίρμα του αρχι-λαμποκέφαλου γκουρού τιμ ντε παραβιντσίνι.

μωρε ξερω τι θα πει EAR, ασχετα με την ηλικια μου μαλλον...:112:
γι αυτο κ το εγραψα, να σε πειραξω, να δω η αληθεια αν το ηξερες κι εσυ...!!:111::138::139:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aκριβό μου watt(Το πιό ακριβό του κόσμο

ήμουν ξεκάθαρος αλλά συ επιμένεις. :136:

όχι, προτιμώ βαρβάτους πους-πουλ με τσουβαλάτα βατ.

το γιατί είναι απλό: δεν ακούω μόνο ένα βιολί ή μια ξινή.

θέλω το μόμπι μου και τους μάσιβ ατάκ μου, τα καφέ ντελ μαρ και τα μπούντα μπαρ, με το κακό τους μπάσο και τα συναφή αντιχαλιεντικά ακούσματα, κι όχι σε στάθμες μεταμεσονύκτιες.

αυτό που θέλω δεν το ονειρεύεται καν κανένας σετ. δεν είναι φτιαγμένοι για τέτχια μούζικα. όταν θες στάθμες, δυναμικά, εκτεταμένη απόκριση, έλεγχο, μπάσο, ντάμπινγκ φάκτορ και τα συναφή, ξεχνάς τα γκακου-ον-ειδή, συμβιβάζεσαι ανέτως με πους-πουλ-ο-ειδή και τη βρίσκεις εντελώς με κλας ντε-τε-ο-ειδή.

ανεξαρτήτως καλωδίων. (ε, να μη τα βάλω κι αυτά στο παιχνίδι? αμ πως....)

είδες πόσο γλυκά στο περνάω? από δω το πάω, από κει το φέρνω, πάλι στις αηδιαστικές "λοιπες βαρετες" τεχνολογίες καταλήγω, ε?:142::137::138:

να, πάλι για ενεργά κλάιν-μάιν θέλω να γράψω, αλλά ....κρατιέμαι.
για αυτο τι λες?

300 Watts Mono Power Output
Balanced Design
Multifilar Wound output Transformers
Wide Power Bandwidth
Two Balanced Inputs/Outputs
Remote Power Control with Meter Light Control
Low Distortion from 20Hz to 20kHz
Large Gold Plated Five-Way Binding Posts
½” Thick Glass Front Panel

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.899
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aκριβό μου watt

Γιατί εγώ το σύστημα δεν το φτιάχνω για ....
δε ξέρω μάνα μου γιατί το φτιάχνεις εσύ το σύστημα, κι ούτε με ενδιαφέρει, γιατί αν πάω να ασχοληθώ με το σύστημά σου θα χρειαστώ πολλά ντεπόν.:136:

εγώ απ'την άλλη, το "σύστημα" τό'χω για να παίζει τα πάντα όλα, να διασκεδάζω με μουσική που εσένα δε σ'αρέσει ρε παιδί μου. Να κάνω και πάρτυ, να παίζει και στο χομ σίνεμα τους δεινόσαυροι, να παίζει και σφαίρες και ζβαρτζενέγκερ και άλιεν.

α, να παίζει και βιολί. :136:

και χορωδίες. μεγάλες, πολύ μεγάλες. πιο μεγάλες. σε μεγάλες στάθμες.

και χάρρυ κλυν. και ημισκούμπρια. και άγαμοι θύτες. και τα συναφή.

και πινκ φλόιντ αργάμισι το βράδυ, μετά τα μαλτ.

μήπως να δούμε το Klein + Hummel με τα σαμπάκια του ξανά? :136:

(χωρίς καλώδια - διότι και να θες καλώδια, δεν έχεις που να τα βάλεις)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.899
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aκριβό μου watt(Το πιό ακριβό

για αυτο τι λες?
δε λέω, αλλά ...έχω άλλα γούστα ρε παιδί μου, τίποτα σε Wotan, άντε κάτι σε Siegfried, να βολευτούμε. α, τριενίσχυση, ε? :142::136::142::136:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.899
Απάντηση: Aκριβό μου watt(Το πιό ακριβό του κόσμου;)

α, να κι ένα λινκ για τον μικρό.

και τα ποταπά σπεκς του μεγάλου.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aκριβό μου

μήπως να δούμε το Klein + Hummel με τα σαμπάκια του ξανά? :136:
καλα τα λες γιατι στο gearslutz λενε οτι τα 0300 εχουν περιορισμενο headroom και μολις ανεβασουν λιγο σταθμες βαρανε οι περιοριστες. την λυση δινουν τα σαμπ που φυσικα κροσαρουν ενεργα τα ηχεια τα οποια παιζουν πλεον αανεετααα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.665

Όχι ρε χαμένε! Βλοσυρή, κάτι μεταξύ Θόδωρου Μορίδη και Ζώρα Τσάπελη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.899

εσύ άκου καμιά οπερέτα.

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aκριβό μου watt

Τρία :143:, κουαρτέτα, be-bop, ξέρεις ακουστικά όργανα γενικώς. Κάτι που τέλος πάντων να έχει μία υποτυπώδη σύνθεση...:144:

Γιατί εγώ το σύστημα δεν το φτιάχνω για να ακούω metal, ούτε το ψευτομπάσο των Massive attack, Moby που αναλόγως πόσα ναρκωτικά είχαν πάρει είχε φτάσει το slider στο τέρμα μήπως καταλάβουν κάτι η για να παίζουν τα κομμάτια τους σε διαγωνισμούς SPL.

Καθάριζα και με δύο JBL αν ήταν έτσι η μουσική.
Βαλτός είσαι ανθρωπέ μου,να με συγχύσεις?Ασε τα jbl στην ησυχία τους.:142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.899

Βαλτός είσαι ανθρωπέ μου,να με συγχύσεις?Ασε τα jbl στην ησυχία τους.:142:
τι ξέρει αυτός από jbl βρε, μη τον παρεξηγείς...:136:

έχουν και τα ηχεία του μπαταρία στους πυκνωτές, τι να σου πω....

αλλά όταν θα ρωτήσει: "τι χρειάζεται η μπαταρία στους πυκνωτές;", στείλτον σούμπιτο να διαβάσει λιγάκι τα pdf των jbl, μπας και καταλάβει τι παίζει! :138::137:

Reaction score
81

Μουσικη ειναι ολα τα ειδη,αρκει να τα ακους χωρις κομπλεξ και να ακους οτι σου αρεσει χωρις να υποβιβαζεις αυτο που αρεσει στον αλλο!

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aκριβό μου

τι ξέρει αυτός από jbl βρε, μη τον παρεξηγείς...:136:

έχουν και τα ηχεία του μπαταρία στους πυκνωτές, τι να σου πω....

αλλά όταν θα ρωτήσει: "τι χρειάζεται η μπαταρία στους πυκνωτές;", στείλτον σούμπιτο να διαβάσει λιγάκι τα pdf των jbl, μπας και καταλάβει τι παίζει! :138::137:

Εχθές το βράδυ είχε κάποιος γείτονας πάρτυ και δεν ξερώ γιατί αλλά μου ήρθε στο μυαλό η JBL. Λέω λοιπόν μιας και έχω μαζέψει και τρεις επαγγελματικούς, με την πρώτη ευκαιρία να χτυπήσω δυο επαγγελματικά JBLια κι ένα sub για έξω έτσι για να κάνω μεγάλο σαματά. Να παίζω τη Gaga μου, την Keys μου και κανένα πριόνι που και που βρε αδερφάκι μου...:137:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.294

Ρίξε και κανά κλαρίνο μετά :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.616
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger