A.C.Ryan Playon!DVR

Reaction score
0
Απάντηση: A.C.Ryan Playon!DVR

το θέμα μια χαρά το άνοιξες.

είναι το μόνο με 2 δέκτες και τα HD φορμάτα στον ήχο.

από πού το πήρες και τι κόστισε;

υπάρχει καμιά πληροφορία για αναλογικό δέκτη (1+1!)

L

LLLEFTERIS

Guest

Μου το εστειλαν απ΄εξω στα 250 ευρω μαζι με δισκο 1TB αλλα του εβαλα 2TB τωρα για 1+1 δεκτη δεν ξερω εμενα εχει δυο ψηφιακους μαλλον για να γραφεις με τον εναν και με τον αλλον να βλεπεις αλλα καναλια.

Reaction score
0

Γειά σας παιδιά. Μιας και το πήρα και εγώ το μηχάνημα μπορώ να σας βοηθήσω λίγο.
Για αρχή να πώ οτι αν ο Λευτέρης το πήρε 250€ με μεταφορικά και δίσκο 1Τ είναι πολύ τυχερός. Το μηχανάκι κάνει 250 χωρίς δίσκο με τα μεταφορικά από το site τηε ACRyan. Βέβαια μιλάω για το ACR-PV76120 με διπλό ψηφιακό tuner.
Για αναλογικό δέκτη (1+1!) που διάβασα παρακάτω υπάρχει μόνο το παλαιότερο μοντέλο το καινούριο βγαίνει μόνο με διπλό ψηφιακό. Μπορείς να γράφεις 2 κανάλια ταυτόχρονα ή να κάνεις Timeshift το 1 και να βλέπεις το άλλο, δεν μπορείς όμως να κάνεις Timeshift το 1 και να γράφεις ένα άλλο. Από αρχεία παίζει τα πάντα. Στο EPG υπάρχει πρόβλημα με τα ψηφιακά της ΕΡΤ που έχουν Ελληνικά και δεν εμφανίζονται σωστά. Με DIGEA όλα καλά.
Κατι που δεν μου άρεσε είναι ότι τα κανάλια που εκπέμπουν σε 4/3 δεν γεμίζουν την οθόνη της τηλεόρασης (στην δική μου μια Philips 37PFL9604 σε κανένα mode διευρυνσης δεν μπορεσα να το διορθώσω) το SKAI που εκπέμπει 16/9 κανένα πρόβλημα.

Το forum για το συγκεκριμένο μοντέλο ειναι :
http://www.acryan.com/forums/viewforum.php?f=126&sid=bd66f2b02635d914e4f3dc7f855a0f12

Παρακάτω διάφορα Reviews :

http://www.acryan.com/forums/viewforum.php?f=128

L

LLLEFTERIS

Guest

Ναι αυτο με το 4/3 το εχω δει και εγω αλλα ρυθμιζω την τηλεοραση και ετσι τα βλεπω 16/9 ασχετα που δεν βλεπω τηλεοραση απο το μηχανημα αλλα κανονικα απο την τηλεοραση αλλα ισως στο μελλον να μου χρειαστει για καμια εγραφη.

Δισκο εχει εναν 5400 στροφες Samsung EcoGreen F3 HD105SI 32MB 1TB αλλα εγω τον εβγαλα και του εβαλα εναν Western Digital Caviar Black WD2001FASS 2TB HDD 3.5" (64MB Cache, 7200RPM, SATA 3Gb/s)

L

LLLEFTERIS

Guest

Παντως αν θελει κανενας να κανει τιποτα τεστ δοκιμες κλπ μπορει να περασει απο το σπιτι μου εδω στο Περιστερι αρκει να φερει σοκολατα στον γιο μου που φυσικα θα την φαω εγω γιατι ειναι μονο 7 μηνων!

Reaction score
0

Γεια σου φιλε.
Αγορασα το 75100 με 500 GB δισκο.
Εχω καποια θεματακια που με προβληματιζουν.
Κατα αρχας το αγορασα γιατι με ενδιεφεραν 2 πραγματα.Ο αναλογικος δεκτης και το AV In.
Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν τελικα παιζει DVD απο USB DVD ROM.
Εχει το εικονιδειο αλλα οταν βαζω καποιο DVD μου γραφει NO DISC...
Κατι αλλο που εχω παρατηρησει ειναι πως καποια μενου (οπως βλεπεις στις φωτο μιλαω για το info bar του ψηφιακου καναλιου ή ακομα και το "σεταρισμα" των καναλιων πανω αριστερα στην οθονη) δεν τα βλεπεις καθολου καλα γιατι ειναι μικρα σαν εικονιδεια και δεν βγαζεις ακρη.
Δες φωτο.

Εχει και καποια αλλα θεματα που δεν ξερω τι γινεται αλλα αφορουν την αναλογικη τηλεοραση.
Για την ψηφιακη οπως εγραψα το μενου εχει τοσο χαλια εικονα που δεν καταλαβαινεις τι γραφει για να κανεις χειροκινητα μια ανιχνευση σε συχνοτητα.
Κανει καποια ξεκαρφωτα reboot ενω καποιες φορες χανω τον ηχο του AV In στο οποιο εχω συνδεσει το δορυφορικο.Επανερχεται ειτε με reboot,ειτε με περιηγηση στα αλλα μενου του player.
Σε γενικες γραμμες και χωρις να εχω εμπειρια απο media players πιστευω πως ειναι καλο για να δεις να γραψεις ή να δεις TV,αλλα δεν αξιζει τα λεφτα του.
Και αυτο το λεω γιατι εχει απαραδεκτο μενου.
Εχω εμπειρια απο δεκτες (δορυφορικους και επιγειους) οι οποιοι κανουν "παπαδες" με 100-120 ευρω.
Απλα δεν εχουν σκληρο δισκο.
Ξερω πως επειδη εχω το 75100 ισως να διαφερει αρκετα απο το 76120 και να μην τα εχει αυτα το δικο σου.
Επισης θελω να αναφερω πως ολα αυτα τα εχω δει σε CRT TV.Αλλα και στην HD TV που εχω δεν ειδα κατι διαφορετικο.

Αυτα προς το παρον.

L

LLLEFTERIS

Guest

Εμενα το δικο μου του βαζω εξωτερικο DVD απο αυτα που πουλανε για τα Netbook και οχι μονο το παιζει αλλα το ξεκιναει αμεσως σαν ενα απλο dvd player.

Αυτο που θελω να του βαλω ειναι εξωτερικο Blu-ray γιατι καπου διαβασα πως παιζει κανονικα!

Τωρα για την τηλεοραση ριξε μια ματια στο βιντεο που εχω βαλει να δεις πως μου το διχνει εμενα γιατι δεν θυμαμαι και δεν μπορω να το δω αυτη την στιγμη.

Reaction score
0

Καμμια σχεση φιλε.
Σε εσενα ειναι ευαναγνωστα μεγαλα και σωστα.
Ισως να φταιει η CRT TV.
Σε τι τηλεοραση το εχεις βαλει?

Reaction score
0

Γειά σας παιδιά. Μιας και το πήρα και εγώ το μηχάνημα μπορώ να σας βοηθήσω λίγο.
Για αρχή να πώ οτι αν ο Λευτέρης το πήρε 250€ με μεταφορικά και δίσκο 1Τ είναι πολύ τυχερός. Το μηχανάκι κάνει 250 χωρίς δίσκο με τα μεταφορικά από το site τηε ACRyan. Βέβαια μιλάω για το ACR-PV76120 με διπλό ψηφιακό tuner.
Για αναλογικό δέκτη (1+1!) που διάβασα παρακάτω υπάρχει μόνο το παλαιότερο μοντέλο το καινούριο βγαίνει μόνο με διπλό ψηφιακό. Μπορείς να γράφεις 2 κανάλια ταυτόχρονα ή να κάνεις Timeshift το 1 και να βλέπεις το άλλο, δεν μπορείς όμως να κάνεις Timeshift το 1 και να γράφεις ένα άλλο. Από αρχεία παίζει τα πάντα. Στο EPG υπάρχει πρόβλημα με τα ψηφιακά της ΕΡΤ που έχουν Ελληνικά και δεν εμφανίζονται σωστά. Με DIGEA όλα καλά.
Κατι που δεν μου άρεσε είναι ότι τα κανάλια που εκπέμπουν σε 4/3 δεν γεμίζουν την οθόνη της τηλεόρασης (στην δική μου μια Philips 37PFL9604 σε κανένα mode διευρυνσης δεν μπορεσα να το διορθώσω) το SKAI που εκπέμπει 16/9 κανένα πρόβλημα.

Το forum για το συγκεκριμένο μοντέλο ειναι :
http://www.acryan.com/forums/viewforum.php?f=126&sid=bd66f2b02635d914e4f3dc7f855a0f12

Παρακάτω διάφορα Reviews :

http://www.acryan.com/forums/viewforum.php?f=128
Το πρόβλημα με τα κανάλια που εκπέμπουν σε 4:3 έχει λυθεί με την νέα έκδοση firmware (beta) Version: v8.3.2 r4090 (Asian) / v8.3.3 r4090 (European).

New Features / Improvements / Bug Fixes
01. Improved HDMI compatibility
02. Improved REPEAT modes images
03. Improved auto scaling of video resolution to user defined screen size resolution
04. Add frames seek function during video playback (video dependent)
• Press left or right button during video playback to jump to frames backward or forward.05. Add new options in Setup/Video menu
• Plasma mode (Dark/Dim/Light)
• Screen size resolution06. Improved skipping of music tracks by pressing the Previous or Next button
• During music playing, pressing Next button will play the next track or Previous button to play previous
track07. Fix incorrect displaying of repeat modes when setting schedule recordings from Player Web Management
08. Fix wrong indication of Audio and Video description in INFO display
09. Fix prompting of password during files deletion in BROWSER even when folder protection is off
10. Fix overlapping of DNS entry portion when setting a fixed IP address for wireless connection
11. Fix unable to eject USB optical drive after being mounted by system
12. Fix VFD always displaying TORRENTS when BT is turned on but not active
13. Fix displaying of parameters present in certain subtitle format

http://www.acryan.com/downloads/PV76120/Beta/Firmware_PV76120_v8.3.3.r4090_European.zip

L

LLLEFTERIS

Guest

Λοιπον το εβαλα τελος το προβλημα με τους υποτιτλους που επρεπε σε καθε ταινια να τους ενεργοποιω.

Τωρα παλι 4 προς 3 διχνει τα καναλια που ειναι 4 προς 3 εκτος και αν στις ρυθμισεις δεν το βαλεις αυτοματο η hdmi 1080P αλλα PAL

Reaction score
0
Παιδια συγνωμη για την ερωτηση που θα κανω αλλα θα εχετε καλυτρη αποψη απο εμενα στο θεμα.....
Λοιπον βρηκα αυτο εδω για ενα φιλο>>>

http://www.eager.gr/product.php?productid=4517&cat=435&page=1

Ειναι παραπλησιο με αυτο που λετε εδω??
Μπορω να του βαλω εωτερικα σκληρο δισκο οπως εσεις??
Αυτο με ενδιαφερη πιο πολυ...
Ειναι τοσο καλο σαν αυτο που εχετε εσεις??

Ευχαριστω και συγνωμη για το εκτος θεμετος.
Κωστας.

L

LLLEFTERIS

Guest

Οχι ειναι ποιο παλιο μοντελο και εχει 1073DD Chipset και δεν εχει πχ dts hd αλλα σκληρο μεσα περνει κανονικα.

Αυτο που εχω εγω εχει το 1283DD+ Chipset καιπαιζει ολα τα νεα φορματ ηχου.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: A.C.Ryan Playon!DVR

Οχι ειναι ποιο παλιο μοντελο και εχει 1073DD Chipset και δεν εχει πχ dts hd αλλα σκληρο μεσα περνει κανονικα.

Αυτο που εχω εγω εχει το 1283DD+ Chipset καιπαιζει ολα τα νεα φορματ ηχου.
Οκ ευχαριστω, αρα η διαφορα εαν καταλαβαινω καλα ειναι στον ηχο
οποτε δεν εχω προβλημα μιας και δεν εχω ενυσχιτικα για 7καναλο
φορματ.Κατα τα αλλα ειναι ολοιδια.
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να παιρνει σκληρο εσωτερικα.
Υποθετω οτι μπαινει ευκολα φιλε Λευτερη??

Reaction score
0

Φίλε kostas1 η βασική διαφορά αυτού που επέλεξες είναι ότι δεν έχει τον διπλό ψηφιακό δέκτη για να βλέπεις και να γράφεις από την τηλεόραση. Επίσης δεν έχει AV-IN για εγγραφή που είναι πολύ χρήσιμο εάν θέλεις να μετατρέψεις παλιές βιντεοκασέτες σε αρχείο ή να γράψεις από διάφορες άλλες εξωτερικές πηγές.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: A.C.Ryan Playon!DVR

Φίλε kostas1 η βασική διαφορά αυτού που επέλεξες είναι ότι δεν έχει τον διπλό ψηφιακό δέκτη για να βλέπεις και να γράφεις από την τηλεόραση. Επίσης δεν έχει AV-IN για εγγραφή που είναι πολύ χρήσιμο εάν θέλεις να μετατρέψεις παλιές βιντεοκασέτες σε αρχείο ή να γράψεις από διάφορες άλλες εξωτερικές πηγές.
Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!Η διαφορες που εχει δεν με ανδιαφερουν
καν και ειμαι απολυτα καλλημενος,εψαξα και ειδα και διαφορα videos
παιρνει και σκληρο πανευκολα οποτε>>>
Αυριο-μεθαυριο το πολυ παω για αγορα.........

Σας ευχαριστω και συγνωμη....τελος τα εκτος θεματος απο εμενα!!!

Reaction score
0

Κάπου παραπάνω είχα γράψει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να γράφεις ένα κανάλι και να κάνεις timeshift κάποιο άλλα. Αυτό ισχύει αλλα μπορείς να το παρακάμψεις εάν κάνεις εγγραφή τα 2 κανάλια που σε ενδιαφέρουν και ταυτόχρονα μπορείς να μπείς στον browser και απο τον φάκελο REC να διαλέξεις να δείς το ένα από τα κανάλια που γράφεις. Ναι πράγματι μπορείς την ιδια ώρα που κάνεις εγγραφή ένα κανάλι (ή και 2 ακόμη) να μπεις και να αναπαράγεις το αρχείο εγγραφής, οπότε το timeshift στο δευτερο κανάλι δεν χρειάζεται.

L

LLLEFTERIS

Guest

Αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως γραφεις κατι απο τον σκληρο σε αλλον σκληρο εξωτερικο και το αντιθετο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas