A.C.Ryan Playon!DVR

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: A.C.Ryan Playon!DVR

Αν βαλεις χωρα Ελλαδα και Ελληνικα κανει ολη την ωρα restart και μετα ο μονος τροπος να βαλεις την παλια εκδοση ειναι να βγαλεις την τροφοδοσια να εχεις συνδεμενο το στικακι η τον σκληρο που εχει μεσα την παλια version να κρατησεις πατημενο το power button στο κουτι και να βαλεις την τροφοδοσια για να ξεκινησει εγκατασταση.

Reaction score
0

Γεια σας,

με ενδιαφέρει πολύ η εγγραφή από το Video-In για σύνδεση με nova:
1. Μπορείς να πατήσεις pause κατά την διάρκεια εγγραφής;
2. Έχει δυνατότητες βασικού editing στις εγγραφές; (διαγραφή τμήματος, ένωση, διαχωρισμό)

Ευχαριστώ

Reaction score
0

Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους
1) Pause μπορείς να κάνεις
2) Δυνατότητες editing δεν υπάρχουν προς το παρών (πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή αλλά είναι αρκετά χρονοβόρο)

Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό μηχάνημα.

Reaction score
0

... και η επίσημη απάντηση:

Yes, you can pause during a recording by pressing the pause button.

For the editing function, sad to say it hasn’t been implemented yet. This is currently placed on-hold as our development team is in process for migration of our existing Realtek 1073/1283 SDK platform to the new SDK4.0. On top of this migration, it would include the new Playon! GUI v2.0 which will be a full revamp. We will resume development for other features once we complete this migration.

Sorry for any inconvenience.

Warmest Regards,
Technical Support Team

L

LLLEFTERIS

Guest

Αντε να δουμε ποτε θα βγει και το νεο μενου κατι για τελος του χρονου ελεγαν.

Reaction score
2

Απ' ότι βλέπω, έχει και οθόνη (μιας γραμμής;) στο μπροστινό μέρος, μπορείς να κάνεις browsing στο σκληρό δίσκο ώστε να ακούς μουσική χωρίς έχεις ανοιχτή την τηλεόραση;

Reaction score
1.458

Απ' ότι βλέπω, έχει και οθόνη (μιας γραμμής;) στο μπροστινό μέρος, μπορείς να κάνεις browsing στο σκληρό δίσκο ώστε να ακούς μουσική χωρίς έχεις ανοιχτή την τηλεόραση;
Λευτέρη δώσε μας τα φώτα σου,μέρα που είναι κιόλας!:126:

L

LLLEFTERIS

Guest

Ναι διχνει κανονικα αλλα μονο τους λατινικους χαραχτηρες

Reaction score
0

Καλησπέρα σας. Ένας ακόμη κάτοχος, αλλά τυχερός άραγε;

Λοιπόν θα 'θελα σας παρακαλώ τα φώτα σας. Το βασικό πρόβλημα είναι το εξής: Όταν γράφει μια εκπομπή και συ αλλάζεις κανάλια, η εγγραφή γίνεται χάλια. Να το ξαναπώ; Αν κατά τη διάρκεια της εγγραφής ο θεατής επιλέξει άλλο κανάλι να παρακολουθήσει από αυτό που εγγράφεται (έχει αυτό το δικαίωμα), δημιουργείται πάγωμα και πιξέλιασμα σ' εκείνο το σημείο της εγγραφής (το αντιλαμβάνεται κανείς αργότερα στην αναπαραγωγή). Το μαγαζί προς το παρόν κωλυσιεργεί και προβλέπονται ... καβγάδες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν το δικό σας παρουσιάζει κάτι σαν αυτό. Έχω δοκιμάσει το τελευταίο official firmware, αλλά και το τελευταίο beta χωρίς αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ

L

LLLEFTERIS

Guest

Εγω δεν κανω εγραφες ισως το μονο αχρηστο για μενα ειναι το tuner θα προτιμουσα να επερνε εξωτερικο bluray usb παρα το tuner.

Reaction score
0

Γεια χαρα και παλι μετα απο αρκετο καιρο και καλη χρονια να εχουμε.
Να ρωτησω κατι σχετικα με τα files.Σας τα παιζει ολα;
Παρατηρησα πως flv αρχεια σε εμενα δεν παιζει.Εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις του firmware,αλλα δεν αλλαξε κατι.
Επισης (το λεει και μεσα στο μανουαλ βεβαια) δεν παιζει ex Fat δισκους,στικακια κλπ.Ξερεις καποιος αν με καποια αναβαθμιση παιζει και αυτο το φορματ;

:103: :103: :103:

L

LLLEFTERIS

Guest

Δεν εχω καθολου τετοια αρχεια.

Και γιατι να κανεις εναν δισκο ex fat απο την στιγμη που παιζει μια χαρα τους ntfs

Reaction score
0

Για ανακεφαλαιωστε ρε παιδιά τώρα με το νέο firmware Όλα Οκ ; Με τις εγγραφές τι γίνεται; Από εξωτερική πηγή Έχει δοκιμάσει κανείς ; Ποιότητα εγγραφής ; Προβλήματα κατα την ταυτόχρονη παρακολούθηση αλλού προγράμματος ; Είναι αξιοποιησιμο το υλικό της εγγραφής ;

Reaction score
0

Φαίνεται ότι το προϊόν συγκεντρώνει τόσα πολλά χαρακτηριστικά που δεν ενδιαφέρουν τον καθένα. Το δικό μου πρόβλημα το διάβασες παραπάνω. Οι Ολλανδοί εκεί πάνω (δες το forum τους) λένε ότι προσπαθούν να δουν τι συμβαίνει.
Όσον αφορά στις εγγραφές απ' έξωτερική αναλογική πηγή, γράφει σε mpeg2, ρυθμίζει την ποιότητα (5 settings με το καλύτερο να είναι 720x576 ~10Mbps, με ήχο mp2 48Khz, 256Kbps). Στις εγγραφές από το tuner δεν διατίθεται η επιλογή ποιότητας εγγραφής.
Ελληνική γλώσσα στην TV (EPG, teletext), σε μένα τουλάχιστον, μέχρι στιγμής ανύπαρκτη.

Reaction score
0

Μεσα στις προδιαγραφες λεει πως παιζει .flv και μου ετυχε μια ταινια σε .flv και δεν την επαιξε ποτε για αυτο και το ερωτημα.
Και βεβαια ετσι ισως βοηθησω καποιους οι οποιοι μπορει να τους ενδιαφερει περισσοτερο να παιζει .flv files παρα τα αλλα.Να εχουν μια αποψη πως ισως δεν παιξουν ποτε σε αυτ το player.
Οσο αφορα τα φορματ το εκανα xfat γιατι δεν μπορουσα να το κανω ntfs για διαφορους λογους.
Τελικα απο αλλο πισι το εκανα ntfs και λυθηκε το προβλημα.
Γενικα παντως εχω αρχισει και απογοητευομαι απο το μηχανημα.
Ολο κατι βγαζει και απο υποστηριξη στο φορουμ που εχουνε...το απολυτο τιποτα.

Reaction score
0

Για ψάξε το λίγο καλύτερα. Εγώ έκανα δοκιμές με flv (φτιαγμένα με το Imtoo video converter) και φαίνεται να τα παίζει (έχω μέσα το firmware 3582).

Reaction score
0

Εγώ έχω παίξει αρκετά flv που κατέβασα απο διάφορα Blogs και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Επίσης παίζει σχεδόν τα πάντα, και κάποια αρχειάκια που δεν μου έπαιξε με μια μετατροπή στο PC όλα καλά. Με τα ελληνικά στην TV όντως δεν εμφανίζονται αλλά για μένα δεν είναι σημαντικό πρόβλημα. Το μηχάνημα έχει πολλές δυνατότητες που δεν βρίσκεις σε κανένα άλλο σε αυτήν την τιμή. Κολλήματα υπάρχουν μερικές φορές, αλλά από την εμπειρία μου με τα media players (2-3 μοντέλα) μάλλον δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Στην ουσία είναι υπολογιστές, ποιος υπολογιστής δεν κολλάει κάπου κάπου ;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.991
Members
38.524