Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΧΡΙ 3500 ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ.πρωτο χερι, ελαχιστα χρησιμοποιημένος, αγορασμένο απο τον ελλ. αντιπρόσωπο, με το κουτί του και τα παρελκόμενα, τιμή 5.500€
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, όχι.ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΧΡΙ 3500 ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ.
ΣΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ PHONO?Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, όχι.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, όχι.
Πικ απ εχεις ή το παζαρευεις;ΣΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ PHONO?
Όχι, εννοώ το remote και ότι άλλο έχει το κουτί , όπως αγοράζεται.ΣΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ PHONO?
Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για τον χρόνο και την ανταπόκρισή σας στις ερωτήσεις μου.Όχι, εννοώ το remote και ότι άλλο έχει το κουτί , όπως αγοράζεται.
πρωτο χερι, ελαχιστα χρησιμοποιημένος, αγορασμένο απο τον ελλ. αντιπρόσωπο, με το κουτί του και τα παρελκόμενα, τιμή 5.500€
....εκτιμώ ότι ο accufun δεν είναι προστάτης, τουλάχιστον της συγκεκριμένης ανατολίτισσας κορασίδος .Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για τον χρόνο και την ανταπόκρισή σας στις ερωτήσεις μου.
Μήπως θα μπορούσατε να μας δώσετε λίγες πληροφορίες σε σχέση με το πότε τον αγοράσατε (απ´ τον κύριο Λάγιο,με τον τρόπο που τον δουλέψατε (στο σπίτι σας ή σε επαγγελματικό χώρο), με το αν χρειάστηκε να τον επισκευάσετε και με την διάρκεια και την συχνότητα ή τις εντάσεις και τον αριθμό των χρηστών που είχαν πρόσβαση σ´αυτόν.
Καταλαβένετε πως για μιας τέτοιας τάξης μεγέθους μηχανήματα η κατάστασή τους είναι ίσως πολύ σημαντικότερη και απ´ το ύψος της τιμής κτίσης τους. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.Οι συζητήσεις αυτές είναι καλύτερο να γίνονται με PM ή μέσω τηλεφώνου.
Ειναι σε άψογη κατάσταση, δουλεμένος μόνο στο σπίτι και σε εντάσεις χαμηλότατες (κλασσική μουσική και τρίτο πρόγραμμα που τώρα μας κόψανε..), εξού και η επιλογή Α τάξης. . Για τους γνώστες του ..hobby (δεν χαρακτηρίζω τον εαυτό μου τέτοιο) μπορεί να είναι και...άστρωτος. Φυσικά και δεν έχει ανοιχτεί ή επισκευαστεί ποτέ, είναι αγορασμένος από εμένα (πρώτο χέρι) από το κατάστημα του Λαίου, με τον σειριακό αριθμό καταγεγραμμένο.Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για τον χρόνο και την ανταπόκρισή σας στις ερωτήσεις μου.
Μήπως θα μπορούσατε να μας δώσετε λίγες πληροφορίες σε σχέση με το πότε τον αγοράσατε (απ´ τον κύριο Λάγιο,με τον τρόπο που τον δουλέψατε (στο σπίτι σας ή σε επαγγελματικό χώρο), με το αν χρειάστηκε να τον επισκευάσετε και με την διάρκεια και την συχνότητα ή τις εντάσεις και τον αριθμό των χρηστών που είχαν πρόσβαση σ´αυτόν.
Καταλαβένετε πως για μιας τέτοιας τάξης μεγέθους μηχανήματα η κατάστασή τους είναι ίσως πολύ σημαντικότερη και απ´ το ύψος της τιμής κτίσης τους. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΜΕΣΟΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ e-mail ΜΟΥ. [email protected]Ειναι σε άψογη κατάσταση, δουλεμένος μόνο στο σπίτι και σε εντάσεις χαμηλότατες (κλασσική μουσική και τρίτο πρόγραμμα που τώρα μας κόψανε..), εξού και η επιλογή Α τάξης. . Για τους γνώστες του ..hobby (δεν χαρακτηρίζω τον εαυτό μου τέτοιο) μπορεί να είναι και...άστρωτος. Φυσικά και δεν έχει ανοιχτεί ή επισκευαστεί ποτέ, είναι αγορασμένος από εμένα (πρώτο χέρι) από το κατάστημα του Λαίου, με τον σειριακό αριθμό καταγεγραμμένο.
Συμπληρώνω ότι αγοράστηκε το '08
To mail σας έχει καόποιο πρόβλημα (γεμισε)΄η δεν εινια σωστά γραμμένο.ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΜΕΣΟΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ e-mail ΜΟΥ. [email protected]
ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
To mail σας έχει καόποιο πρόβλημα (γεμισε)΄η δεν εινια σωστά γραμμένο.
To mail σας έχει καόποιο πρόβλημα (γεμισε)΄η δεν εινια σωστά γραμμένο.
Πικ απ εχεις ή το παζαρευεις;
Καλημέρα, έλειπα.Καλημέρα,υπάρχει ακόμα ο ενισχυτής;
Σε τι τιμή ειναι τώρα αν δύναμαι να τον πάρω,ευχαριστώ...Καλημέρα, έλειπα.
Ναι, προς το παρόν υπάρχει ακόμη, αλλά είναιι πολύ πιθανόν να φύγει άμεσα.