Accuphase Ε 550 ολοκληρωμένος class A, πωλειται

Reaction score
0
πρωτο χερι, ελαχιστα χρησιμοποιημένος, αγορασμένο απο τον ελλ. αντιπρόσωπο, με το κουτί του και τα παρελκόμενα, τιμή 5.500€

Reaction score
0
πρωτο χερι, ελαχιστα χρησιμοποιημένος, αγορασμένο απο τον ελλ. αντιπρόσωπο, με το κουτί του και τα παρελκόμενα, τιμή 5.500€
ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΧΡΙ 3500 ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ.

Reaction score
0
Όχι, εννοώ το remote και ότι άλλο έχει το κουτί , όπως αγοράζεται.
Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για τον χρόνο και την ανταπόκρισή σας στις ερωτήσεις μου.
Μήπως θα μπορούσατε να μας δώσετε λίγες πληροφορίες σε σχέση με το πότε τον αγοράσατε (απ´ τον κύριο Λάγιο;),με τον τρόπο που τον δουλέψατε (στο σπίτι σας ή σε επαγγελματικό χώρο), με το αν χρειάστηκε να τον επισκευάσετε και με την διάρκεια και την συχνότητα ή τις εντάσεις και τον αριθμό των χρηστών που είχαν πρόσβαση σ´αυτόν.
Καταλαβένετε πως για μιας τέτοιας τάξης μεγέθους μηχανήματα η κατάστασή τους είναι ίσως πολύ σημαντικότερη και απ´ το ύψος της τιμής κτίσης τους. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.827
Οι συζητήσεις αυτές είναι καλύτερο να γίνονται με PM ή μέσω τηλεφώνου.

Y

Yiannis_B

Guest
Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για τον χρόνο και την ανταπόκρισή σας στις ερωτήσεις μου.
Μήπως θα μπορούσατε να μας δώσετε λίγες πληροφορίες σε σχέση με το πότε τον αγοράσατε (απ´ τον κύριο Λάγιο;),με τον τρόπο που τον δουλέψατε (στο σπίτι σας ή σε επαγγελματικό χώρο), με το αν χρειάστηκε να τον επισκευάσετε και με την διάρκεια και την συχνότητα ή τις εντάσεις και τον αριθμό των χρηστών που είχαν πρόσβαση σ´αυτόν.
Καταλαβένετε πως για μιας τέτοιας τάξης μεγέθους μηχανήματα η κατάστασή τους είναι ίσως πολύ σημαντικότερη και απ´ το ύψος της τιμής κτίσης τους. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
....εκτιμώ ότι ο accufun δεν είναι προστάτης, τουλάχιστον της συγκεκριμένης ανατολίτισσας κορασίδος .:rolleyes:

Reaction score
0
Οι συζητήσεις αυτές είναι καλύτερο να γίνονται με PM ή μέσω τηλεφώνου.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Reaction score
0
Ειναι σε άψογη κατάσταση, δουλεμένος μόνο στο σπίτι και σε εντάσεις χαμηλότατες (κλασσική μουσική και τρίτο πρόγραμμα που τώρα μας κόψανε..), εξού και η επιλογή Α τάξης. . Για τους γνώστες του ..hobby (δεν χαρακτηρίζω τον εαυτό μου τέτοιο) μπορεί να είναι και...άστρωτος. Φυσικά και δεν έχει ανοιχτεί ή επισκευαστεί ποτέ, είναι αγορασμένος από εμένα (πρώτο χέρι) από το κατάστημα του Λαίου, με τον σειριακό αριθμό καταγεγραμμένο.

Συμπληρώνω ότι αγοράστηκε το '08

Last edited by a moderator:

Reaction score
0
Ειναι σε άψογη κατάσταση, δουλεμένος μόνο στο σπίτι και σε εντάσεις χαμηλότατες (κλασσική μουσική και τρίτο πρόγραμμα που τώρα μας κόψανε..), εξού και η επιλογή Α τάξης. . Για τους γνώστες του ..hobby (δεν χαρακτηρίζω τον εαυτό μου τέτοιο) μπορεί να είναι και...άστρωτος. Φυσικά και δεν έχει ανοιχτεί ή επισκευαστεί ποτέ, είναι αγορασμένος από εμένα (πρώτο χέρι) από το κατάστημα του Λαίου, με τον σειριακό αριθμό καταγεγραμμένο.

Συμπληρώνω ότι αγοράστηκε το '08
ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΜΕΣΟΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ e-mail ΜΟΥ. [email protected]
ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Reaction score
0
ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΜΕΣΟΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ e-mail ΜΟΥ. [email protected]
ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
To mail σας έχει καόποιο πρόβλημα (γεμισε)΄η δεν εινια σωστά γραμμένο.

Reaction score
0
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ MAIL BOX ΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΡΩ.

Reaction score
0
Συγνώμη , αλλα μάλλον έχει κλείσει (προηγούνται ήδη δύο) αν δεν αλλαξει τίποτα . Η τιμή είναι αυτή που έγραφα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.135
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop