Accuphase E-202

Status
Not open for further replies.
Reaction score
209
Δίνεται ο Accuphase E-202 σε άριστη κατάσταση all original. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες και reviews στο internet για τον ενισχυτή αυτόν. Έλεγχος και δοκιμή (Ιωάννινα) με τα δικά σας ηχεία αν θέλετε, επικοινωνία και φωτογραφίες μέσω πμ. Τιμή 1000 ευρώ.

Reaction score
209
Για περιορισμενο χρονικο διαστημα μεχρι τις γιορτες στα 800 Ευρω.

Reaction score
6.237
Καλησπερα,τον ενισχυτή δεν τον είχατε σε τιμη 720 ευρω την τελευταία φορά ;
Έρχεται σε κάποια αντίθεση με τους κανόνες του φορουμ αν σε προηγούμενη αγγελία που έχει πλέον κατέβει ήταν σε χαμηλότερη τιμή;

Reaction score
0
Δεν ξέρω αλλά σε όσες αγγελίες έχω διαβάσει εδώ δεν έχω δει να ανέβει η τιμή πάλι στην ίδια αγγελία, στην συγκεκριμένη έχει σβηστεί ένα ειρωνικό σχόλιο ,οταν εγινε η μειωση στα 720, και η απαντήση σε αυτό.
Έχτος και αν υπάρχει και άλλη αγγελία αλλά έχω βάλει να λαμβάνω ειδοποιήσεις για την συγκεκριμενη.

Reaction score
30.456
28 Νοεμβρίου είναι ρε παιδιά το τελευταίο μήνυμα του πωλητή για 800 ευρώ...δεν το έγραψε σήμερα.

Πότε δηλαδή εβαλε 720 και πού πήγε αυτό το ποστ?
Μάλλον φίλε Denoid κάνεις κάπου λάθος.

Reaction score
0
Επειδή παρακολουθώ την αγγελία από τότε μέχρι σήμερα,με ενδιαφέρει ο ενισχυτής ,έχουν σβηστεί σχολια τα οποία εγίναν πριν καποιες μερες απλά δεν θυμάμαι ακριβώς τις ημερομηνίες.
Αν κάνω λάθος θα πρεπε να φαίνεται ότι κάποια αγγελία για τον ίδιο ενισχυτή, από τα Ιωάννινα έχει κλείσει αλλά ψάχνοντας δεν υπάρχει άλλη αγγελία.
Απλά υπάρχει μια περίπτωση να σβήστηκαν τα σχόλια και απλά να ξέχασαν να βάλουν την τελευταία τιμή η να ήταν να γίνει τώρα αυτο

Reaction score
0
:lolsign:
Μια απλή αναζήτηση στο φόρουμ βγάζει παλιότερη αγγελία για τον ίδιο ενισχυτή από άλλο μέλος όμως:)
Η αγγελία όπου ο ενισχυτής ήταν από κλήρωση που έκανε ο κύριος Πετρόπουλος?

Reaction score
0
Την ξέρω αυτήν την αγγελία αλλά δεν έχω βάλει παρακολουθηση μιας αγγελίας πριν 5 χρόνια...έχω βάλει αυτής...
Ξεκίνησε 1000 πήγε πριν γιορτές 800, μετά 720 ,μετά έγινε το σχόλιο ,δεν θυμάμαι το όνομα που το εκανε και μετά απάντηση στο σχόλιο.
Το σχόλιο ήταν ειρωνικό και το θυμάμαι γιατί μου έκανε εντύπωση και αν θυμάμαι καλά η απάντηση ήταν σε στυλ άμα δεν τον θες τόσα παρε τον με την προηγούμενη τιμή.

Reaction score
1.155
Μου φαίνεται κουλό κάποιος από τους διαχειριστές να διέγραψε ολόκληρη αγγελία ακόμα κι αν υπήρχαν ειρωνικά σχόλια όπως λες, ίσως για κάποιον άλλο λόγο;; ο μόνος που μπορεί να σε διαφωτίσει είναι το μπλε στρουμφάκι.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο δημιουργός αυτής της αγγελίας έχει ένα warning για διπλή αγγελία αν αυτό σημαίνει κάτι.

Reaction score
0
Μου φαίνεται κουλό κάποιος από τους διαχειριστές να διέγραψε ολόκληρη αγγελία ακόμα κι αν υπήρχαν ειρωνικά σχόλια όπως λες, ίσως για κάποιον άλλο λόγο;; ο μόνος που μπορεί να σε διαφωτίσει είναι το μπλε στρουμφάκι.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο δημιουργός αυτής της αγγελίας έχει ένα warning για διπλή αγγελία αν αυτό σημαίνει κάτι.
Δεν κατηγορω κάποιον μπορεί απλα να είναι κάποιο roll back ας το πω έτσι στην συγκεκριμένη αγγελία ,ο δαίμονας του σέρβερ αλλιώς.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.823
Αυτή η αγγελία δεν είχε άλλη μείωση ούτε διαγράφηκε κάτι.

Τα σχόλια όμως θα διαγραφούν. :p

Reaction score
30.456
Αυτή η αγγελία δεν είχε άλλη μείωση ούτε διαγράφηκε κάτι.

Τα σχόλια όμως θα διαγραφούν. :p
Από χθες το βράδυ που έδωσα εντολή να επιληφθείς του θέματος ,εσύ σήμερα απαντάς?:D

Reaction score
209
Ο Accuphase εδοθη εκτος φορουμ, οποτε μπορει να κλεισει η αγγελια, Denoid εαν πραγματικα ενδιαφεροσουν για τον ενισχυτη θα ειχες στειλει ενα πμ να με ρωτησεις, ετσι δεν ειναι?

Reaction score
0
Δεν ενδιαφέρομουν στο χιλιάρικο που το πουλάς ούτε στα 800 ...έτσι δεν πάει?Οπότε γιατί να στείλω μυνημα?

Status
Not open for further replies.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116