- Reaction score
- 283
Πωλειται το παρον καλώδιο Ρεύματος ατερματιστο 1.5 μετρο,αψογη κατασταση τιμη 170 ευρω.
Αν σας ενδιαφερει το καλωδιο ευχαριστως μου στελνετε μηνυμα
Αν δεν κανω λαθος δεν πρεπει να ειναι το ιδιο φιλε , το αλλο ειχε 50€ και αυτο που δινει εδω εχει 170€.
Να σου απαντησω δεν αισχροκερδω το καλωδιο εκανε 350 το μετρο.και το δινω σε μια τιμη που αν δεν ηταν αγορασμενο απο το συγκεκριμενο μελος ,και το ειχα βρει στα σκουπιδια η μου το χαριζε ενας φιλος δεν θα ηταν χωμα τα 170 ευρω και πιθανοτατα 140-150.;;;;;Δηλαδη δεν θα το επερνε ο ενδιαφερομενος;;;;;Το ξερω χτυπαει οτι ειναι φρεκια η αγγελια,αν το εβαζα μετα απο δυο χρονια θα ηταν μια χαρα,αλλα δεν με αποσχολει το θεμα της ηθικης σε αυτη τη περιπτωση,και υπαρχουν ατομα να πουν που με ξερουν προσωπικα απο το φορουμ αν εχω ηθος.Ελικρινα με τοσα που εχω ακουσει εδω στις αγγελιες απο καποιους επιδοξους αγοραστες εχω φρικαρει στο παρελθον,καποιοι περιμενουν το τσαμπααα!!! Οποτε δεν με αποσχολει η ηθικη στη συγκεκριμενη περιπτωση,Ι ...υπαρχει και το ηθικο του πραγματος, μαλλον ομως δε σε απασχολησε και πολυ!
Την καλησπερα μου απο μενα.
οκ.Να σου απαντησω δεν αισχροκερδω το καλωδιο εκανε 350 το μετρο.και το δινω σε μια τιμη που αν δεν ηταν αγορασμενο απο το συγκεκριμενο μελος ,και το ειχα βρει στα σκουπιδια η μου το χαριζε ενας φιλος δεν θα ηταν χωμα τα 170 ευρω και πιθανοτατα 140-150.;;;;;Δηλαδη δεν θα το επερνε ο ενδιαφερομενος;;;;;Το ξερω χτυπαει οτι ειναι φρεκια η αγγελια,αν το εβαζα μετα απο δυο χρονια θα ηταν μια χαρα,αλλα δεν με αποσχολει το θεμα της ηθικης σε αυτη τη περιπτωση,και υπαρχουν ατομα να πουν που με ξερουν προσωπικα απο το φορουμ αν εχω ηθος.Ελικρινα με τοσα που εχω ακουσει εδω στις αγγελιες απο καποιους επιδοξους αγοραστες εχω φρικαρει στο παρελθον,καποιοι περιμενουν το τσαμπααα!!! Οποτε δεν με αποσχολει η ηθικη στη συγκεκριμενη περιπτωση,Ι .