Acoustic Revive power max 10000 cable

Status
Not open for further replies.

Reaction score
680
Καλησπερα σας

Αν δεν κάνω λάθος από την παραπάνω απάντηση σου στον Bower αγόρασες το καλώδιο 50 ευρω, έβγαλες τα βύσματα και στη συνέχεια αμέσως μετά το πουλας γυμνό 170 ευρω!!!!
Θαυμάζω το θρασος σου "μουσικόφιλε" .

Reaction score
283
Και εγω θα απαντησω και για τους δυο παραπανω,γιατι δεν ειμαι κυνικος και εχω αρ@@δια,Τοσα απιστευτα email πεσανε μονο γιατι θελανε τοσο πολυ αυτα που πουληθηκαν;;;;Μα ολοιιι.Και αν μη μακρυγορω αν κερδιζατε ενα αυτοκινητο σε μια λαχειοφορο αγορα η οπουδηποτε αλλου και για καποιο λογο δεν το θελατε γιατι ειχατε καλυτερο αμαξι η γιατι δεν ειχατε να το συντηρησετε και αποφασιζατε να το δωσετε θα το πουλαγατε η θα το χαριζατε;;;;;;ας λειψει σας παρακαπω πολυ η κριτικη με αυτο τον τροπο,απο ατομα που δεν με ξερουν ουτε γνωριζω,γιατι στη τελικη δεν ξερω ακομη και αν ειστε εμποροι,οποτε η υποκρισια εως εδω.Εγω εβαλα μια αγγελιο σε χωρο αγγελιων,Οποιος ενδιαφερεται καλως ειδαλως να λειπουν τα ακοσμα σχολια απο ανθρωπους που δεν γνωριζω.Και με την ευκαιρια μπορω και εγω να κρινω πολλους εδω μεσα αλλα δεν ασχολουμαι,και αναφερομαι στο γεγονος οτι εχω κανει αψογες συναλλαγες εδω με πολλα μελη και ηταν ολες αψογες και παντα οτι εδωσα ηταν σε αψογη κατασταση και ποτε δεν ενοχλησα και προκαλεσα καποιον ποτε να μου πουλησει κατι στη τιμη που εγω γουσταρω και να γινομαι χυδαιος,να του πουλας πχ καλωδιο 1,5 μετρο που εχει 100 ευρω το μετρο να το δινεις 60 και να σου ρωταει αν εχει και επιχρυσα φις.Εχουν δει πολλα τα ματια μου εχω ακουσει πολλα και δεν δεχομαι καμια κριτικη απο ανθρωπους που δεν ξερω προσωπικα.Την κριτικη στο εαυτο σας.Δεν ενοχλησα κανεναν ειναι χωρος αγγελιων.

Reaction score
680
Πολλα λόγια και κανένα νόημα. To site,όπως πολυ σωστά είπες είναι χώρος αγγελιών. Αυτό που δεν έχεις καταλάβει από ότι φαίνεται είναι ότι εδώ μέσα έρχεται ο κόσμος που έχει μεράκι για τη μουσική και ψάχνει να βρεί άλλους ανθρώπους να μοιραστεί αυτό το μεράκι του είτε βοηθώντας ο ένας τον άλλο με συμβουλές και συζητήσεις είτε ακόμη και αγοράζοντας ο ένας τα μηχανήματα του άλλου από δευτερο χέρι. Αυτό γίνεται πάντα προσδοκώντας για μια καλύτερη τιμη από την αρχική μιας και οι εποχές της οικονομικής υφεσης που περνάει η Ελλάδα το επιβάλουν σε πάρα πολλούς ανθρώπους.
Φυσικά υπάρχουν και άλλοι, που το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να εκμεταλευθούν την άγνοια των απλων ανθρώπων και να τους πουλήσουν υλικά και μηχανήματα που τα αγόρασαν χθές ακόμη από εδώ μέσα 4 ίσως και 5 φορές κάτω. Παράνομο σίγουρα δεν είναι αυτό που κάνεις και για αυτό και δεν σου κάνει κανένας μήνυση. Τώρα όσον αφορά την ηθικότητα, τον αλτρουισμό την τιμιότητα και την καλοσύνη που δείχνει αυτή σου η κίνηση.....άστα καλύτερα...
Να έχεις λίγο κέρδος φίλε μου, κανείς δεν είπε όχι (αν και δεν είναι αυτός ο σκοπός των αγγελιών- το έχεις πιάσει λάθος) αλλα δεν νομίζεις ότι ξέφυηες λιγάκι?

Reaction score
283
..υπαρχει και το ηθικο του πραγματος, μαλλον ομως δε σε απασχολησε και πολυ!
Την καλησπερα μου απο μενα.
Να σου απαντησω δεν αισχροκερδω το καλωδιο εκανε 350 το μετρο.και το δινω σε μια τιμη που αν δεν ηταν αγορασμενο απο το συγκεκριμενο μελος ,και το ειχα βρει στα σκουπιδια η μου το χαριζε ενας φιλος δεν θα ηταν χωμα τα 170 ευρω και πιθανοτατα 140-150.;;;;;Δηλαδη δεν θα το επερνε ο ενδιαφερομενος;;;;;Το ξερω χτυπαει οτι ειναι φρεκια η αγγελια,αν το εβαζα μετα απο δυο χρονια θα ηταν μια χαρα,αλλα δεν με αποσχολει το θεμα της ηθικης σε αυτη τη περιπτωση,και υπαρχουν ατομα να πουν που με ξερουν προσωπικα απο το φορουμ αν εχω ηθος.Ελικρινα με τοσα που εχω ακουσει εδω στις αγγελιες απο καποιους επιδοξους αγοραστες εχω φρικαρει στο παρελθον,καποιοι περιμενουν το τσαμπααα!!! Οποτε δεν με αποσχολει η ηθικη στη συγκεκριμενη περιπτωση,Ι .

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Να σου απαντησω δεν αισχροκερδω το καλωδιο εκανε 350 το μετρο.και το δινω σε μια τιμη που αν δεν ηταν αγορασμενο απο το συγκεκριμενο μελος ,και το ειχα βρει στα σκουπιδια η μου το χαριζε ενας φιλος δεν θα ηταν χωμα τα 170 ευρω και πιθανοτατα 140-150.;;;;;Δηλαδη δεν θα το επερνε ο ενδιαφερομενος;;;;;Το ξερω χτυπαει οτι ειναι φρεκια η αγγελια,αν το εβαζα μετα απο δυο χρονια θα ηταν μια χαρα,αλλα δεν με αποσχολει το θεμα της ηθικης σε αυτη τη περιπτωση,και υπαρχουν ατομα να πουν που με ξερουν προσωπικα απο το φορουμ αν εχω ηθος.Ελικρινα με τοσα που εχω ακουσει εδω στις αγγελιες απο καποιους επιδοξους αγοραστες εχω φρικαρει στο παρελθον,καποιοι περιμενουν το τσαμπααα!!! Οποτε δεν με αποσχολει η ηθικη στη συγκεκριμενη περιπτωση,Ι .
οκ.

Reaction score
680
Μάλιστα.
Είναι η απάντηση ενός ανθρώπου που αγαπάει την μουσική αυτή? Επειδή το κάνανε άλλοι νομίζεις ότι συνεχίζοντας και εσύ το ίδιο τροπάριο θα βγεί κανείς κερδισμένος?
Μακροπρόθεσμα, να είσαι σίγουρος, ότι από τετοιου είδους συμπεριφορές κάποια μέρα θα βγείς ζημιωμένος. Πρέπει να βοηθάμε τους ανθρώπους και να τους εμπιστευόμαστε όσο είναι δυνατόν και όχι να κοιτάμε να βρούμε αδυναμίες για να τους εκμεταλευθούμε. Ασχετως αν κάποιοι δεν τηρούν τον κανόνα. Γιατι όπως λέει και ένα παλιο γνωμικό ....¨Κάνε ότι πρέπει κι ας γίνει ότι θέλει"
Φιλικά πάντα.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.150
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound