Adam T10 S Powered Subwoofer

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
18.921
Reaction score
32.894
Αν το ψάχνεις για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις ΟΚ.

Για όλα τα άλλα δεν χρειάζεται να σπάμε τα κεφάλια μας. Λέμε τη έχουμε και τη θέλουμε σε αυτούς που ξέρουν και τα υπόλοιπα είναι δική τους δουλειά.
 


Μηνύματα
813
Reaction score
1.789
Το κοιτάω... το ξανακοιτάω... το ξαναμανακοιτάω... Μήνες τώρα.
και συνέχεια βλέπω αυτό "Number of audio channels 2 in, 4 out"
Μα πώς στο καλό? Πώς εντάσσεται σε πολυκάναλο? Όταν θέμε 11 ή 7 ή, έστω μόνο 5 δορυφόρους και τουλάχιστον 2 σαμπς?? Μα και μόνο για το μπας μάνατζμεντ, τι γίνεται αν κάποιος ξεπεράσει τα 4 σαμπς??
Το SHD δεν κάνει για πολυκάναλο. Είναι streamer, προενισχυτής, bass management και dirac για stereo (2 channels in). Εύκολα καλύπτει 2 δορυφόρους και 2 sub. Σε περίπτωση περισσότερων sub θα πρέπει όπως είπε ο Wizzy να κάνεις daisy chain μεταξύ των subs ή να βρεις μια λύση με κάποιον splitter αν υπάρχει και δουλεύει (δεν ξέρω). Πάντως stereo. Όχι κάτι άλλο.
 





Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Μηνύματα
3.032.117
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis
Top