Advance EL 250

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Advance EL 250

Τωρα εσεις θα με πειτε τρελλο,αλλα οσο περναει η ωρα,τοσο ανακαλυπτω πραγματα που δεν ακουγα σε γνωστα μου σιντακια. Αυτο το χαμηλο τους,ειναι για ναναι ομως! Κολλησα ασχημα μου φαινεται,θελω γιατρο...:p
Σε ευχαριστω πολυ! Στο θεμα φινιρισματος ο Γαλλοκινεζος εχει κανει εξαιρετικη δουλεια,ειναι στολιδι στον χωρο!
ΥΓ.
Ανοιξα και το CD player,Advance 203 II απο το κουτακι του. Ξερει καποιος χριστιανος πως παιρνει μπαταριες το ρημαδοκοντρολ του? Μη μου πειτε για manual,δεν αντεχω...

Αν θυμάμαι καλά έχει 2 βίδες μπροστά τις ξεβιδώνεις και είναι συρταρωτό

Και ένας consonance είχε γάντια μέσα στην συσκευασία , όταν τον πούλησα έδωσα και τα γάντια και πήγα και αγόρασα από αυτά που κάνουν παρέλαση

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Advance EL 250

Σ'ευχαριστώ!Ειχα ( και τα εχω δλδ ακόμα...) Acoustat 1200 Pininfarina,που εχουν καμπίνα με 8άρι γούφερ στο κάτω μέρος τους και ηλεκτροστατικό πάνελ στο επάνω.
Φίλε audioj, πως συγκρίνεις σαν σύνολο τον ήχο τους σε σχέση με τα, (ηλεκτροστατικά), Acoustat;

:121:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Re: Απάντηση: Advance EL 250

Φίλε audioj, πως συγκρίνεις σαν σύνολο τον ήχο τους σε σχέση με τα, (ηλεκτροστατικά), Acoustat;

Χμ,δυσκολη ερωτηση... Ειναι παντως αληθεια,πως οταν τα ηλεκτροστατικα ηταν σε καινουργια κατασταση,επαιζα,με ολα τα συν και πλην φυσικα που εχει,η καλυτερα ειχε,η τεχνολογια τους. Κατα καιρους,λογο επαγγελματος,ειχα τα περισοτερα μοντελα της Acoustat στο σπιτι μου,μεχρι και τα θηριωδη 4400,οπου και μονο η θεα τους,προκαλουσε δεος... Τα πραγματα ομως πανε μπροστα και οι εποχες αλλαζουν! Σε αυτα παντως τωρα,με εχει μαγεψει το χαμηλο τους και ο τροπος που εχει πετυχει το δεσιμο του γουφερ τους με το μιντ τους. Δεν μπορω να εντοπισω ''τρυπες'' και αυτο,για μενα ,λεει παρα πολλα και ειναι κατι που στα ηλεκτροστατικα δεν το εβλεπα,αφου παντα κατι εντοπιζα αναμεσα στο γουφερ και στο πανελ. Επισης η εικονα τους,ειναι πιο συμπαγης και επιπροσθετως δεν με αναγκαζει να καθομαι στρατιωτακι ακινητο για να μην χασω κατι. Εκτος απροοπτου οπως ξαναεγραψα,θεωρω το συγκεκριμενο ηχειο ευκαιρια στα χρηματα του,αλλα και ενα εξαιρετικο ηχειο,ανεξαρτητως χρηματων,αλλα με καποιες προυποθεσεις,οπως ικανος ενισχυτης,γιατι θελει βατ,πολλα βατ και χωρις να ειμαι 100% σιγουρος,οχι λαμπα. Αυτο το λεω,γιατι μπορει ναι μεν να ''γλυκανει'' στα μεσουψηλα του( δεν ειναι σκληρο,ισα ισα...) ,αλλα φοβαμαι πως θα χασει τον απιστευτο δυναμισμο του χαμηλου του,ισως δλδ ''φουσκωσει'' το χαμηλο του. Αν καποιος εχει λαμπατο,καλο θα ηταν να καναμε και καμια δοκιμη,ετσι,απλα να δουμε τι γινεται:)

Reaction score
4.250
Απάντηση: Advance EL 250

Χμ... δηλαδη μας λες λιγο πολυ: πανελ - κουτι = 0-1
Για ξανασκεψου το γιατι δε σε βλεπω καλα, θ αποκτησεις οχτρους! Μαλιστα μερικοι μερικοι λενε οτι ποτε πανελακιας δεν γυρναει στο κουτι. Εσυ μεθυσμενος εκανες την επιλογη :143::142:

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Advance EL 250

Χμ,δυσκολη ερωτηση... Ειναι παντως αληθεια,πως οταν τα ηλεκτροστατικα ηταν σε καινουργια κατασταση,επαιζα,με ολα τα συν και πλην φυσικα που εχει,η καλυτερα ειχε,η τεχνολογια τους. Κατα καιρους,λογο επαγγελματος,ειχα τα περισοτερα μοντελα της Acoustat στο σπιτι μου,μεχρι και τα θηριωδη 4400,οπου και μονο η θεα τους,προκαλουσε δεος...Αν καποιος εχει λαμπατο,καλο θα ηταν να καναμε και καμια δοκιμη,ετσι,απλα να δουμε τι γινετα

Mετά από ακροάσεις με δύο "πολύφερνα" μοντέλα από δύο διαφορετικές μάρκες πολύ αναγνωρισμένων ηλεκτροστατικών, εντάξει ίσως όχι πάντα με ιδανικές συνθήκες, (δεν λέω ποιά γιατί όπως βλέπεις "την έχουν στημένη με το τουφέκι"), συμφωνώ μαζί σου!

Γιατί σε απασχολεί τόσο το εάν παίζουν με λαμπάτο αφού έχεις λύσει το πρόβλημα "ενισχυτής;".

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Χμ... δηλαδη μας λες λιγο πολυ: πανελ - κουτι = 0-1
Για ξανασκεψου το γιατι δε σε βλεπω καλα, θ αποκτησεις οχτρους! Μαλιστα μερικοι μερικοι λενε οτι ποτε πανελακιας δεν γυρναει στο κουτι. Εσυ μεθυσμενος εκανες την επιλογη :143::142:
Προς τα κει κλεινω πλεον... Τι να ξανασκεφτω? Αυτο που ακουω? Αφου μ'αρεσει,τι να κανω γμτ... Για ναμαι ειλικρινης και εγω αυτης της αποψης ημουνα,αλλα ας το κρατησουμε μεταξυ μας,μη διαρευσει:) Α και δεν πινω... ( γενικα δλδ ;) )

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Advance EL 250

Mετά από ακροάσεις με δύο "πολύφερνα" μοντέλα από δύο διαφορετικές μάρκες πολύ αναγνωρισμένων ηλεκτροστατικών, εντάξει ίσως όχι πάντα με ιδανικές συνθήκες, (δεν λέω ποιά γιατί όπως βλέπεις "την έχουν στημένη με το τουφέκι"), συμφωνώ μαζί σου!

Γιατί σε απασχολεί τόσο το εάν παίζουν με λαμπάτο αφού έχεις λύσει το πρόβλημα "ενισχυτής;".

Μα και να μην συμφωνουσες,δεν ειναι κακο. Αν υπηρχε το τελειο μηχανημα,θα παιρναμε ολοι αυτο και θα ησυχαζαμε,ασε που δεν θα υπηρχαν εκατονταδες εταιριες-προτασεις μηχανηματων:) Αποψεις ανταλλασουμε,οπου στο τελος ο καθενας μας πιστευει πως εχει το...καλυτερο:)) ( και γιατι οχι,αν τον ικανοποιει...)
Δεν απασχολει εμενα αν παιζουν με λαμπατο,το ειπα γιατι το ηχειο δεν υπαρχει διαθεσιμο για ακροαση σε καποιο μαγαζι,οποτε αν καποιος εχει λαμπατο και ενδιαφερεται,ας...κοπιασει:) Ασε δε,που οι δοκιμες, μας δινουν χαρα και εμπειριες με το ρημαδοχομπυ που εχουμε μπλεξει:))

Reaction score
4.250

Μηπως εισαι κρυφο...λαμπακιας? Αν τ ακουσεις τα ηχεια σου με κανα σοβαρο ενισχυτη λυχνιας θα πεταξεις απο το μπαλκονι τους διακοπτικους που εχεις (κοιτα μονο κατω μην περναει ο ....EAR :142::142:).

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Μηπως εισαι κρυφο...λαμπακιας? Αν τ ακουσεις τα ηχεια σου με κανα σοβαρο ενισχυτη λυχνιας θα πεταξεις απο το μπαλκονι τους διακοπτικους που εχεις (κοιτα μονο κατω μην περναει ο ....EAR :142::142:).
Χμ,να σου πω... Μ'αρεσει η λαμπα,αλλα σαν προενισχυση και αυτο δεν ειναι και απολυτο... Λαμπα σαν τελικη ενισχυση,δεν... Θελω δυναμισμο,αναλυση,ταχυτητα. Ισως φυσικα να τα βρισκεις αυτα και σε λαμπατο,με κανα 20αρι 25αρι,αλλα ευχαριστω πολυ,δεν θα παρω,ευχαριστω! Ουτε μετοχες στη ΔΕΗ εχω! Κατι λαμπατους παντως που εχω ακουσει,δεν με τρελλανανε,αμα θελω κουρτινες εχω και τις δικες μου;)

Reaction score
4.250

Χμ,να σου πω... Μ'αρεσει η λαμπα,αλλα σαν προενισχυση και αυτο δεν ειναι και απολυτο... Λαμπα σαν τελικη ενισχυση,δεν... Θελω δυναμισμο,αναλυση,ταχυτητα. Ισως φυσικα να τα βρισκεις αυτα και σε λαμπατο,με κανα 20αρι 25αρι,αλλα ευχαριστω πολυ,δεν θα παρω,ευχαριστω! Ουτε μετοχες στη ΔΕΗ εχω! Κατι λαμπατους παντως που εχω ακουσει,δεν με τρελλανανε,αμα θελω κουρτινες εχω και τις δικες μου;)
Υπαρχει και η λυση με τα φωτοβολταικα :113:. Πρεπει να βλεπουμε το μελλον! Επομενως το ενα το επιχειρημα επεσε.

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Επανέρχομαι στο θέμα,αφού τα ηχεία έχοντας παίξει πλέον αρκετά,εχουν δείξει τον χαρακτήρα τους. Το χαμηλό τους πλέον συγκλονίζει,έχοντας ταχύτητα,ατάκα και πάντα είναι σφικτό και βαθύ. Οι μεσαίες τους είναι φυσικότατες,χωρίς να ''φωνάζουν'' και η φωνή βγαίνει αβίαστα ακόμα και σε στάθμες που θα επεμβει εισαγγελέας... Ψηλά ειναι αναλυτικότατο,και αποκαλυπτικό,με οτι συν και πλην εχει αυτό,που σημαίνει πως αν η εγραφή που ακούς δεν είναι αψογη,έχεις θέμα... Οσον αφορά το θέμα δυσκολίας,το ηχείο δεν είναι και το πιο εύκολο,αλλά γενικά είναι βατό σαν φορτίο. Θέλει όμως βατ,πολλά βατ! Με 2Χ280 rms / 8 ohms παίζει μεν εντυπωσιακά,αλλά μοιάζει να θέλει άλλα τόσα! Πάντως,όπου το πετύχετε,αξίζει να το ακούσετε,στα λεφτά του είναι απίστευτο,αλλά είναι και ενα πολύ καλό ηχείο ανεξαρτήτως χρημάτων. Με λίγα λόγια,είναι απο τις περιπτώσεις που αναρωτιέσαι αν θα πρέπει να δώσεις παραπάνω λεφτά και για ποιόν λόγο,αφού το ηχείο κάνει και για easy listening ,οσο και για παρτυ! Αυτά!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489