ADVANCE PARIS WTX-StreamPro

A

AKARL

Guest
Καλησπέρα κοπέλια!

Φίλος με χωρίς πρόζβαση στο αβουσάιτ σκέφτεται να αρχίσει να το στρημάρει το σποτιφύ. Δοκίμασε τη δωρεάν έκδοση στην ταμπλέτα του και του ψιλοάρεσε. Τη σύνδεσε με το σετάπ του και γούσταρε.

Δεδομένου ότι θέλει να ζμπρώξει τα λιγότερα δυνατά λ7 εγώ, αν και άσχετος από τα πσηφιακά, του προτείνω το ADVANCE PARIS WTX-StreamPro που κοστίζει λιγότερο από μισό αβουγουδού.

Ήντα λέτε οι πσηφιολάγνοι για το συγκεκριμένο μηχανάκι;

Reaction score
5.922
Συμφωνω απολυτα για το εν λογω μηχανακι,με Burr-Brown PCM5121 DAC
Αψογο σε ολα,πολυ καλος ηχος,το εχω λιωσει καθε μερα.
Στα μειον του,οτι δεν εχει optical out,ωστε να συνδεθει με ενα εξωτερικο ντακ. Το προτεινω ανεπιφυλαχτα αν δεν τον ενδιαφερουν τα εξτρα του advance.
  • Services: Spotify, Tidal, Deezer, Napster, Juke, Qobuz DLNA support

• Burr Brown DAC
  • Yamaha MusicCast multiroom enabled

• Wi-Fi, Apple Airplay and Bluetooth streaming
  • 24-bit 192 kHz High Res Audio compatible

IMG_20180624_191246.jpg

yamaha-wxad-11-3.jpg

Αdvance
_big_0355132001518104974.jpg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.768
Δε νομίζω να υπάρχει media player που να μη παίζει Spotify.
Όλα δουλεύουν.
Βρες την λύση που σε βολεύει χρηστικά, ως συνδεσιμότητα και δυνατότητες.
Από κει και πέρα, και media player των 15€ με μια ψηφιακή έξοδο, κάνουν.
Κι όποιο πισί έχεις στο σπίτι. Ή λάπτοπ, ή τάμπλετ με ψηφιακή έξοδο.
Και της Google το μαρκούτσι κάνει, μέχρι και κάποια ψυγεία με ανάλογη εφαρμογή..

Reaction score
5.922
Και της Google το μαρκούτσι κάνει
http://www.trustedreviews.com/reviews/chromecast-audio

Πολυ καλο για τα χρηματα που ζηταει,αλλα το παροπλισα λογω των συχνων αποσυνδεσεων που εκανε. Οτι διαλεξεις να εχει εισοδο ethernet οπωσδηποτε και οχι συνδεση wifi μονο.

A

AKARL

Guest
Να τον πεις τον φίλο, να κάνει ενγραφη στο αβουσαιτ μπας και κσεστραβωθεί...

Πεστον να πάρει και κάνα κραουν επανγκελματικό ενισχυτή να γουστάρει..
Σχετικά με το πρώτο μέρος, αφτό αποκλείεται. Είναι πχιό έξυπνος από 'μένα που έμπλεξα ... :p

Σχετικά με το δέφτερο μέρος ... πσήνεται. ;)
[DOUBLEPOST=1529861282][/DOUBLEPOST]
μέχρι και κάποια ψυγεία με ανάλογη εφαρμογή.
Λέω να αποφύγω να του προτείνω να πάρει πσυγείο για να το συνδέσει στο σετάπ του για να ακούει σποτιφύ. Θα πλακωθούμε στο κσύλο. :biggrin:

A

AKARL

Guest
Κοπέλια γροικάτε: Αφτή τη στιγμή ο φίλος με χωρίς πρόζβαση στο αβουσάιτ ακούει το Πέρφεκτ Σενς του Ρογήρου του Μεγίστου από το σποτιφύ. Από τάμπλετ των 70 γιουρόπουλων συνδεδεμένο από την έξοδο των ακουστικών του (το δικό του ντακ δηλαδή) σε προ, σε Κραουνάκη, σε Κλιπς και ΦΡΑΙΝΕΤΑΙ!!!! ... and it makes Perfect Sense indeed. ;)
:party::dance2::dance: :party:

Να το πάρει το Αντβάνς ή όχι;

A

AKARL

Guest
Που τα ήβρε τα κλιπς ο φίλος χωρίς πρόσβαση?
Γιατί νόμιζα πως είχε γουαρφεδάλε?
Εμπερδεύτηκες dear Expert Cake. :gotcha:

Τα γουαρφεδάλε τα έχω εγώ ... τιμή μου και καμάρι μου. :king:

Ο φίλος με χωρίς πρόζβαση στο αβουσάιτ έχει Κλιπς (Θρησκεία και Λατρεία!). :lolsign:

Reaction score
30.456
Εμπερδεύτηκες dear Expert Cake. :gotcha:

Τα γουαρφεδάλε τα έχω εγώ ... τιμή μου και καμάρι μου. :king:

Ο φίλος με χωρίς πρόζβαση στο αβουσάιτ έχει Κλιπς (Θρησκεία και Λατρεία!). :lolsign:
Α ,δεν είσαι εσύ ο φίλος χωρίς πρόσβαση?:D

Reaction score
30.456
Μα πως σου ήρθε αφτό; :idk:
Έλα ντε...πίστεπσα και εγώ πως θα εκσυγχρονιστείς λίγο και θα δώσεις στα ΨΔ σου τη θέση που τους ανήκει...
(με πετονιά στο μπαλκόνι...)

Reaction score
5.922
Να το πάρει το Αντβάνς ή όχι;
Αφου του αρεσει αυτο που ακουει τωρα με το ταμπλετ,και δεν βαριεται να σηκωνεται,μην το παρει,και δεν τον ενδιαφερει να στριμαρει μουσικη απο nas η pc.

Eγω παντως με το yamaha την εχω καταβρει. Νet radio,Spotify, και στριμαρισμα μεσω foobar απο το pc,και ολα αυτα ξαπλα στο κρεβατι μου μεσω του κινητου.

Attachments

Reaction score
7.191
αν ακουει απο την εξοδο ακουστικων της ταμπλετας και του αρεσει,τοτε ας μην αγορασει τιποτα, γιατι μαλλον χαμενο θα παει (η καλυτερη συσκευη εννοω). Αληθεια ποια ειναι η βασικη του πηγη? Απο που ακουει δηλαδη κυριως μουσικη?

A

AKARL

Guest
αν ακουει απο την εξοδο ακουστικων της ταμπλετας και του αρεσει,τοτε ας μην αγορασει τιποτα, γιατι μαλλον χαμενο θα παει (η καλυτερη συσκευη εννοω). Αληθεια ποια ειναι η βασικη του πηγη? Απο που ακουει δηλαδη κυριως μουσικη?
Επειδή είναι καλό μου φιλαράκι, και αν δεν ταιργιάζαμε δε θα συμπεθεργιάζαμε, ακούει σχεδόν αποκλειστικά δίσκους και ΣιΝτί. ;)

Reaction score
7.191
Επειδή είναι καλό μου φιλαράκι, και αν δεν ταιργιάζαμε δε θα συμπεθεργιάζαμε, ακούει σχεδόν αποκλειστικά δίσκους και ΣιΝτί. ;)
τοτε μου κανει ενυπωση που ο καλυπτει ο ηχος που μπορει να βγαλει μια ταμπλετα,ακομα και με το spotify. Moνη δικαιολογια για αυτο,οτι δεν εχει premium συνδρομη,οποτε ακουει με το πιο χαμηλο bitrate,που επειδη ειναι χαλια ετσι και αλλιως,δεν φαινεται και το ποσο χαλια ειναι η εξοδος ηχου της ταμπλετας.

Μιας και ειμαι και εγω κατοχος του wxad-10,θα το προτεινω για την χρηση που το θελει,spotify δηλαδη και net radio.Δεν χρειαζεται να παει στο ακριβοτερο advance,δεν θα δει διαφορα στον ηχο,ενω η application της yamaha-musicCast ειναι πολυ καλη. Για κατι ουσιαστικα καλυτερο και με περισσοτερες δυνατοτητες ,θα πρεπει να κινηθει σε συσκευες πανω απο 400-450 ευρω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.572
Members
38.574
Νεότερο μέλος
Red