Alfa 147 tyres

Reaction score
14
Απάντηση: Alfa 147 tyres

Στην alfa που είχα κάποτε

ξεκίνησα με τα P6000. Δεν ήταν η καλύτερη επιλογή αφού στα πρώτα 12.000 κόπηκε το πρώτο σε ένα σαμαράκι της Εθνικής οδού και στα 38000 έδειξαν αδικαιολόγηση φθορά, μολονότι δεν του κάνω χρήση σκληρή και περισσότερο σε ταξίδια. Σημειωτέον, ότι τακάκια στα πίσω δισκόφρενα άλλαξα στα 100.000χλμ. λόγω των ταξιδιωτικών χιλιομέτρων.

Μετά πήγα στα Michelin Pilot και πιστευω ότι ήταν τα πιο καλά που έχω ποτέ φορέσει σε εκείνο το αυτοκίνητο. Ταξίδια, μικτή χρήση σε πόλη, κράτημα...ήταν άψογα. Τώρα κάποιοι λένε ότι κάνουν θόρυβο. Πάντως εκείνα που είχα βάλει ήταν απλά...τέλεια. 195/50/15

Attachments

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Alfa 147 tyres

Ημερομηνια 40/06 πως μας ακουγεται?
Σεπτέμβρης του 2006 είναι.
Αρκετά καλά είναι.
Άλλωστε όπως είπα και πιο πάνω, τα λάστιχα έχουν μεγάλη φθορά στον χρόνο από την ηλιακή ακτινοβολία, το μίγμα τακάκια-υγρά φρένων- χημικά απ' τους δρόμους κ.ο.κ.
Ένα λάστιχο με ημερομηνία κατασκευής Σεπτέμβρη 2006 θα φθάσει στις αποθήκες του γενικού εισαγωγέα Ελλάδος Νοέμβρη και βάλε.
Και πάντα μιλάμε για αποθήκες και όχι χύμα.

Από κόστος?? Πόσο τα βρίσκεις?
Μην ξεχάσεις ζυγοστάθμιση και αλλαγή βαλβίδων (όχι καπάκια, όλη την βαλβίδα) αλλά και έλεγχος πίεσης στη ρεζέρβα.

Θα πρότεινα πριν πας στο βουλκανιζατέρ να πλύνεις την Α εξωτερικά με ιδιαίτερη έμφαση στις ζάντες. Απλά θα γίνει καλύτερη ζυγοστάθμιση αν είναι καθαρές εξωτερικά και εσωτερικά

Reaction score
51

Γιαννη, βλεπω πως δεν εχεις σε εκτιμηση τα Μισελεν. Γιατι ετσι; ειμαι για αλλαγη και πηγαινα για εκει (θαναι η τριτη φορα)

Δεν τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση.
Συνολικά έχουν καλή εικόνα, όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα σε βρεγμένο.
Αυτά δεν με χαλούν ιδιαίτερα
Με ενοχλεί κάπως το μαλακό πλαϊνό τους σε γενικές γραμμές. Γιατί αφήνει το λάστιχο να "μαγουλιάζει" λίγο περισσότερο από όσο θα ήθελα.
Και μάλλον αυτή είναι γενικά η αιτία που στο όριο είναι συνήθως πιο δύστροπα-απότομα.

Απλά θεωρώ μέχρι ώρας, τα Bridgestone πιο προοδευτικά και κυρίως με καλύτερη πληροφόρηση. Και πάντα μιλάω στο όριο.
Σε αντικειμενική κρίση και οδήγηση μέχρι το 85% είναι όλα πολύ καλά πλέον!

Reaction score
0
Η καλυτερη προσφορα που εχω μεχρι τωρα ειναι 295 ευρω με τις βαλβιδες δωρο. Ρωτσησα για χρονολογια και μου ειπε οτι δε θυμοταν ακριβως αλλα ειναι 2007 και μετα. Ζυγοσταθμιση, τοποθετηση included.

Γενικα παντως εκει παιζουν οι τιμες...Απο 310 μεχρι 360. Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια. Να εισαι σιγουρος οτι το εκτιμω δεοντως :cool_4:

Reaction score
51

295€ είναι πολύ καλή τιμή!!!
Προχώρα άφοβα......:cool_4: :cool_4:

Περιμένω εντυπώσεις από τα λάστιχα.
Στρώσ' τα για τα πρώτα 300 χιλιόμετρα (όχι στραμπούλιγμα στις στροφές, όχι τσαρουχώματα στα φρένα, όχι εκκινήσεις dragster........Αν και αυτά είμαι σίγουρος ότι τα ξέρεις.....:cool_4: :cool_4: )

Reaction score
0
...μαγουλιάζει,στραμπούλιγμα στις στροφές,τσαρουχώματα στα φρένα,εκκινήσεις dragster....do U speak greek???

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Alfa 147 tyres

295€ είναι πολύ καλή τιμή!!!
Προχώρα άφοβα......:cool_4: :cool_4:

Περιμένω εντυπώσεις από τα λάστιχα.
Στρώσ' τα για τα πρώτα 300 χιλιόμετρα (όχι στραμπούλιγμα στις στροφές, όχι τσαρουχώματα στα φρένα, όχι εκκινήσεις dragster........Αν και αυτά είμαι σίγουρος ότι τα ξέρεις.....:cool_4: :cool_4: )
Ναι μωρε χαλαρος ειμαι γενικα. Μονο σε δρομους που ξερω το παταω λιγουλακι:cool_1:

Reaction score
0
Κατεληξα σε bridgestone. Απο λιγο ψαξιμο παντως βρηκα καλα λογια και για τα continental. Απο οτι φαινεται ο Γιαννης ηταν spot on και στις 2 προτασεις :cool_4:

Reaction score
10
Κατεληξα σε bridgestone. Απο λιγο ψαξιμο παντως βρηκα καλα λογια και για τα continental. Απο οτι φαινεται ο Γιαννης ηταν spot on και στις 2 προτασεις :cool_4:
Δε τα χωνευω τα ρημαδια ....
μου χει μεινει απο παλλια με τις μηχανες που τα λεγαμε γλυτζεστρον και τα αλλα τα γιοκοξαπλα.....:crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Reaction score
51

Δε τα χωνευω τα ρημαδια ....
μου χει μεινει απο παλλια με τις μηχανες που τα λεγαμε γλυτζεστρον και τα αλλα τα γιοκοξαπλα.....:crazy_3::crazy_3::crazy_3:
Κι όμως Απόστολε....
Στα Bridgestone μοτ/τας έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη.
Πριν από ένα χρόνο έβαλα στο ZZR τα τελευταία σούπερ-ντούπερ Metzeler (τα M3) και παρ' όλο που όλοι λένε καλά λόγια δεν έχω μείνει τόσο ευχαριστημένος (δεν έχω τόση εμπιστοσύνη στο μπροστινό και εκνευρίζομαι. Ίσως να μην ταιριάζει η κάπως πιο τριγωνική κορώνα του Μ3 με τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του ZZR μου)

Στην επόμενη αλλαγή πάω για Bridgestone δαγκωτό!!!!:crazy_3: :cool_4:

Reaction score
10
Εμ εσεις με τα street τα εχετε αυτα ...αλλα εχετε και επιλογες...

εμεις με τις κατσικες μονο Pirelli kai Metzeler
τα υπολοιπα ειναι για τα μπαζα

Reaction score
51

Κάν' το SuperMottard!!!
Βλέπω στην Πάτρα συνεχώς ένα SuperTenere με 17άρες, USD μπροστινό και δισκόπλακες 300+mm (με 4πίστονες) και είναι άλλο μηχανάκι!!!!

Ή απλά έχεις δύο σετ ζάντες (ένα για καθαρό χώμα και ένα για άσφαλτο):happy_4:

Reaction score
10
Γιαννη εγω πριν ενα μηνα εβαλα τα pirelli pzero nero!Επειδη βλεπω οτι εισαι γνωστης τι αποψη εχεις?

Reaction score
51

Γιαννη εγω πριν ενα μηνα εβαλα τα pirelli pzero nero!Επειδη βλεπω οτι εισαι γνωστης τι αποψη εχεις?

Είναι τα μόνα Pirelli που θα έβαζα ευχαρίστως.:cool_4: :cool_4:
Πάρα πολύ καλά. Τα θεωρώ κορυφαία μαζί με τα RE050A της Bridgestone. Ίσως και λίγο καλύτερα από τα Bridgestone αφού τα Pirelli είναι λίγο πιο φρέσκα......
Το μόνο κακό είναι ότι αναγκαστικά δεν μπορείς να επιλέξεις χαμηλότερο δείκτη ταχύτητας λόγω διάστασης (45άρι προφίλ και 17άρα ζάντα)

Reaction score
14

Εγώ ποιά να βάλω στη μηχανή;

Μήπως είναι καιρός να τα αλλάξω;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.880
Members