Alfa Romeo GT

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Alfa Romeo GT

Οσο για το τελωνειο, βαρανε στο σταυρο. Για ενα αυτοκινητο αξιας 5-6κ € που εβλεπα, οι δασμοι ηταν αλλοι τοσοι περιπου.

Γενικως, εχετε υπ' οψιν σας οτι εχει εκδοθει ευρωπαϊκη οδηγια που απαγορευει τετοιου ειδους φορολογιες, αλλα οι μαγκες νταβατζηδες εδω την γραφουν στα @@ τους. Φυσικα τρωμε τσουχτερα προστιμα καθε χρονο, αλλα ποσα των δασμων ειναι υπερδιπλασια απο το προστιμο, οποτε....

Διαβαζα οτι μεχρι το χειμωνα θα εχει καταργηθει, αλλα θα εκπλαγω τα μεγιστα εαν το δω να γινει πραξη.

Είχαν πει για Σεπτέμβρη.....
Αλλά οι εκλογές έφεραν τα πάνω κάτω.....
Δυστυχώς. :mad_3: wall_1 wall_1

Πολύ θα ήθελα να βρω A156 GTA (SW) με 15 (άντε 20) χιλιάρικα σε άριστη κατάσταση..... :happy_4: :cool_4:

Reaction score
2
Και ο πατερας μου ψηνεται για 147 διλιτρη και ανω. Παντως με κατι τιμες που εχω δει στις gtv (4-5 χιλιαρικα για την 2λιτρη) την εφερνα και με τα ποδια...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Παντως με κατι τιμες που εχω δει στις gtv (4-5 χιλιαρικα για την 2λιτρη) την εφερνα και με τα ποδια...
Πώς αλλιώς να τη φέρεις? Αφού δεν έχεις δίπλωμα..! :happy_5: :happy_5:

Έλα, sorry, απλά με έχει αφήσει ο Joseph στο πόδι του. :happy_9:

Reaction score
3
Και ο πατερας μου ψηνεται για 147 διλιτρη και ανω. Παντως με κατι τιμες που εχω δει στις gtv (4-5 χιλιαρικα για την 2λιτρη) την εφερνα και με τα ποδια...
Εδώ είμαι :happy_6:

Λέγε και άλλα τέτοια να σου πουν ότι μόνο με τα πόδια μπορείς να τη φέρεις, αφού με τη φοβερή της αξιοπιστία σιγά μη πάρει εμπρός η γραία.:happy_8:

Reaction score
49

Λέγε και άλλα τέτοια να σου πουν ότι μόνο με τα πόδια μπορείς να τη φέρεις, αφού με τη φοβερή της αξιοπιστία σιγά μη πάρει εμπρός η γραία.:happy_8:

Άντε μη σου πω τίποτε τώρα για τον Boxer σου.....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Alfa Romeo GT

Άντε μη σου πω τίποτε τώρα για τον Boxer σου.....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Ο Δημητρόπουλος τελείωσε με το μπάνιο της μικρής του :happy_4: και ήρθε να επιβάλει την τάξη.
Αυτό είναι κύριοι η Υπερ-Διαχείριση:happy_9:

Reaction score
49
Απάντηση: Alfa Romeo GT

Έτσι-έτσι......:happy_5: :happy_5:

Όλοι

:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
2
Πιο γρηγορα θα βγαλω διπλωμα, παρα θα καταργηθει το τελωνειο. Σιγουρα ομως.

Reaction score
5

Και για τους οπαδούς της μπροστινής κίνησης (ή τέλος πάντων για όσους δεν συμπαθούν την πίσω κίνηση)...
ΠΟΥ'ΝΑΙ; ΠΟΥ'ΝΤ'ΟΙ; Να τουφεκιστούν παραδειγματικά! :mad_5:
Άκου μπροστινή κίνηση...:sleeping: :lol:

Όσο πιο "κουβάς" είναι ένα αυτοκίνητο τόσο περισσότερο νοιώθεις την ταχύτητα.
Μεγάλη αλήθεια. Όποιος έχει μπει σε S-Class ή Bentley καταλαβαίνει...

Ήθελα νά 'ξερα, τί γλείψιμο έχουν στο μηχανολογικό και βγάζουν τέτοιες πινακίδες... :happy_9: :happy_9: :happy_9:
Μπα. Τα σκάνε στους πλειστηριασμούς. Οι πινακίδες σε κάποιες χώρες αγοράζονται και πουλιούνται ανάλογα με το τι γράφουν. Επίσημα. Στην Βρετανία π.χ. http://www.regtransfers.co.uk/
Πινακίδες όπως το "A1" πουλιέται (όταν πουλιέται) για εξαψήφια νούμερα λιρών...

Εμένα, να πω την αλήθεια μου, με έχει πείσει ο Γιάννης. Τόσο πάθος για την Alfa, δεν μπορεί, κάτι θα ξέρει...:-D

Η αλήθεια είναι ότι σε ένα ferry boat φέτος είδα μια 159 JTS λεπτομερειακώς, μέσα-έξω, και μου άρεσε πολύ. Σίγουρα θα ήταν ένα από τα οικογενειακά που θα σκεφτόμουν.

Η GT μου μοιάζει λίγο κλειστοφοβική. Προτείνω test drive πρώτα, μετά παρκαρίσματος, για να παρθεί η απόφαση.

Τώρα...να ήταν και πισωκούνα...:lol:

Reaction score
0

Originally Posted by Κώστας Φ.
Όσο πιο "κουβάς" είναι ένα αυτοκίνητο τόσο περισσότερο νοιώθεις την ταχύτητα.

Μεγάλη αλήθεια. Όποιος έχει μπει σε S-Class ή Bentley καταλαβαίνει...
Ισχυει....μπορεις να εισαι σε ενα αυτοκινητακι 15ετιας, να πηγαινεις με 120, να τριζουν τα παντα, να νιωθεις οτι ο αγιος πετρος σου χτυπαει το τζαμακι , και να νομιζεις οτι πας με 250 τουλαχιστον...

Ωστοσο υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος. Μπορεις να μπεις στο golf με τον γνωστο 8βαλβιδο 1.400 75hp κινητηρα , που με το ζορι μπορει να κουνησει τα 1300+ κιλα του αμαξωματος (και που ο ελληναρας προτιμαει γιατι ειναι το πιο φτηνο......"Golf!")... Η ασφαλεια που θα νιωσεις ειναι απεριγραπτη...δεν κουνιεται τιποτα....μπορεις να πιασεις και την ιλλιγκιωδη ταχυτητα των 150km/h και να υπαρχει απολυτη σταθεροτητα... τωρα σε ποση ωρα θα την πιασεις και ποσο πιο πανω μπορεις να πας....κλαφτα χαραλαμπε.

Τελικα ποια περιπτωση ειναι πιο "κουβας"?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Alfa Romeo GT

Τελικα ποια περιπτωση ειναι πιο "κουβας"?
Η πρώτη περίπτωση είναι "κουβάς" και η δεύτερη "μη-κουβάς" που δεν πάει μία. :happy_8:

Reaction score
0
εγω σαν αντικειμενικος (δεν φαινεται αλλωστε?) μπορω να πω οτι η alfa δεν παιζεται ουτε σε οδηγικη απολαυση ουτε σε design...σε οσους δεν αρεσει ή πιστευουν τα οσα ακουγονται περι αναξιοπιστιας ας μην αγορασουν ποτε μια...αυτοι θα χασουν!!

Reaction score
0
εγω σαν αντικειμενικος (δεν φαινεται αλλωστε?) μπορω να πω οτι η alfa δεν παιζεται ουτε σε οδηγικη απολαυση ουτε σε design...σε οσους δεν αρεσει ή πιστευουν τα οσα ακουγονται περι αναξιοπιστιας ας μην αγορασουν ποτε μια...αυτοι θα χασουν!!

Reaction score
2
Εγω ενα εχω να πω.Αν και λατρης των ιταλικων και Γαλικων αυτοκινητων και πρωην κατοχος Εστω και εμμεσα (αδερφος πατερας θειος τα ειχαν) hf integrale,renault 5 gt turbo,renault 11 turbo, ο μεγαλος ερωτας ηρθε στο mazda rx8.Οδηγησα και την alfa gt, brera αλλα δεν μου εκαναν την εντυπωση περα απο εμφανιση και καλαισθησια εσωτερικου οπως ο ιαπωνας.Το rx8 με καθηλωσε πισω απο το τιμονι του με το μπολε διαφορικο και την πισω κινηση με το απιστευτο τιμονι και τα φρενα του.Ειναι ισως το καλυτερο αυτοκινητο που εχω οδηγησει στα χρηματα αυτα και προσφερει μεγαλες συγκινησεις! Δεν θα σταθω σε αξιοπιστιες γιατι λιγο πολυ ολα τα αυτοκινητα βγαζουν τις βλαβουλες τους.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Οσο για τα περι αξιοπιστιας των AR, θα πω μονον οτι η Α146 1,4 ΤS του 10ου/99 με 155.000 χλμ, με μια εξαιρεση του γνωστου (για κινητηρες twin spark) ξεροβηχα (λογω μαλλον λ), ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ουπς, ψεμματα: καηκε το λαμπακι στο ρολόι!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Λάκη, το πρόβλημα των Ιταλών δεν είναι αυτό που υπονοείς. Το πρόβλημα των Ιταλών είναι η εντελώς απαράδεκτη πολιτική παραγωγής, που συνάγεται στη φράση "βάζουμε ό,τι βρούμε". Εάν παρουσίαζαν όλες οι Alfa προβλήματα βλαβών, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που κάποιο τμήμα της παραγωγής τους είναι προβληματικό, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ, και το υπόλοιπο παρουσιάζει φυσιολογικά έως και πολύ χαμηλά επίπεδα βλαβών. Αυτό σημαίνει αλλοπρόσαλλο έλεγχο παραγωγής, ακόμα και για τους Ισπανούς, πλέον. Τα προβήματα των Ιταλών είναι συγκεκριμένα, τα ΞΕΡΟΥΝ, (κυρίως ηλεκτρικά, τροφοδοσία και αντλίες), και δεν κάνουν τίποτα. Το ίδιο βιολί εδώ και χρόνια.

Έχουν γίνει βούκινο με το ανέκδοτο "να μη σου τύχει κομμάτι που φτιάχτηκε Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι", αν και δεν είναι αυτή η αιτία. Η αιτία είναι η απαράδεκτη ποιότητα συγκεκριμένων ανταλλακτικών, με πρώτη και χειρότερη τη Marelli. Ήμαρτον πια.

Reaction score
1.772
ποια marelli το δικο μου εχει bosch ηλεκτρονικα.
η μηπως στα fiat το λυσαν το προβλημα;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Η αληθεια ειναι πως ειναι γενικα απαραδεκτοι. Ενω γνωριζουν το προβλημα ασταθειας του ρελαντι, δεν ασχολουνται καν - οπως και με το οτι ο μεταβλητος χρονισμου μπαινει εξτρα! Η δε τιμολογιακη πολιτικη τους εξισου απαραδεκτη, γιατι το σκεπτικο τους ειναι στηριγμενο σε μια "αλφα"" φημη για τα αυτοκινητα τους (οτι οδηγικα ειναι αριστα κλπ - αυτα που λεμε οι ...αλφιστι) και το παιζουν μαγκες:"οσοι θελουν AR ξερουν το γιατι και θα την πληρωσουν οσο οσο"! Και βαλτους 5000 "υπεραξια" εναντι των αλλων. Και η αληθεια ειναι οτι κολλας με τις Αlfa.Πλησιαζω για τη φαση της αλλαγης, και δεν μου παει να αγορασω πχ Σιτροεν (να φτιαξει λιγο η μεση μας, επιτελους) ή Τογιοτα-Αβενσις (εγγυηση, λενε) ή Χοντα (με 7ετια εγγυησης). Με φανταζομαι με ενα απο αυτα και να περναει διπλα μου η GTA, δεν θα ....;

Γιατι δεν μου αρεσει η 159;

Reaction score
0

Αν είσαι λάτρης της αυτοκίνησης, η Alfa Romeo είναι μονόδρομος. Κανένα αμάξι αντίστοιχο της 147 1.6 δεν έχει την αίσθηση που έχει η 147, το σαλόνι της, το σύστημα διεύθυνσης και πολλά άλλα. Οδήγησα τα πάντα σε αυτή την κατηγορία και το μόνο που μου άρεσε σχεδόν όσο η 147 ήταν το Α3 αλλά η τιμή του ήταν €5000 πιο πάνω και ήθελα και 5θυρο.

Η GT είναι υπερβολικά ακριβή κατά τη γνώμη μου και για να δεις επιδόσεις πρέπει να πας σε 2.0lt ή 3.2lt. Είναι όμως πανέμορφο αυτοκίνητο και καλοστημένο. Αν το οικονομικό δεν είναι θέμα, πάρε τη GT 2.0lt.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster