ALFA ROMEO Mi.TO

Reaction score
51
Ένας νέος μύθος γεννιέται??
Είναι κούκλα και η GTA θα είναι killer!!!!

DRIVE mag said:
Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Alfa Romeo Mi.To, η οποία αναμένεται να λανσαριστεί τον Ιούνιο.

Αν και η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν έδωσε ακόμα πολλές πληροφορίες, η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τέσσερις turbo κινητήρες βενζίνης και diesel με ιπποδύναμη από 90 έως 155 ίππους που θα συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια 6 σχέσεων. Στο μέλλον δεν αποκλείεται να δούμε και έκδοση 1,8 λίτρων με 230 PS που ενδεχομένως να φέρει το λογότυπο GTA.

Βασισμένη στο πάτωμα του Grande Punto, η Mi.To έχει δανειστεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από την 8C όπως τον προφυλακτήρα και τα στρογγυλά φώτα εμπρός καθώς και τα LED στο πίσω μέρος. Με μήκος 4,06 m, πλάτος 1,72 m και ύψος 1,44m η Mi.To θα είναι αποκλειστικά 3θυρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο εκτός από το σύστημα ευστάθειας VDC, θα είναι εφοδιασμένο με ένα σύστημα που ονομάζεται DNA, το οποίο θα μπορεί να μεταβάλλει τις παραμέτρους λειτουργίας του κινητήρα, των φρένων, του τιμονιού, της ανάρτησης και του κιβωτίου ταχυτήτων. Ο οδηγός να μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε σπορ και νορμάλ ρύθμιση, ενώ θα υπάρχει και ρύθμιση για κίνηση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Τέλος, σε ό,τι αφορά την ονομασία του μοντέλου, αν και είχε προκηρυχθεί μέχρι και διαγωνισμός για να βρεθεί το κατάλληλο, αποφασίστηκε τελικά να χρησιμοποιηθούν τα αρχικά των δύο πόλεων, του Μιλάνο και του Τορίνο, όπου έγινε η σχεδίαση και η κατασκευή αντίστοιχα.

Reaction score
1
Απάντηση: ALFA ROMEO Mi.TO

Αμα τα 120 άλογα προσφέρονται σε λόγική τιμή ( max 2000 ευρώ ) από το grande punto , νομίζω πως το 2009 θα γίνω ορκισμένος αλφίστι ...

Reaction score
51

Αμα τα 120 άλογα προσφέρονται σε λόγική τιμή ( max 2000 ευρώ ) από το grande punto , νομίζω πως το 2009 θα γίνω ορκισμένος αλφίστι ...

Πσσσττττ.......Νίκο!!
20 χιλιάρικα....Όχι 2!! :105: :137: :138:

Τόσο ακούγεται πάντως!
Μέχρι 20 χιλιάρικα η 1.4 T-Jet 155 ίπποι! :135:

Διαβάστεεεεεεεεεεεε

http://www.alfamitoblog.it/default.php?lang=english

Reaction score
1

Πσσσττττ.......Νίκο!!
20 χιλιάρικα....Όχι 2!! :105: :137: :138:

Τόσο ακούγεται πάντως!
Μέχρι 20 χιλιάρικα η 1.4 T-Jet 155 ίπποι! :135:

Διαβάστεεεεεεεεεεεε

http://www.alfamitoblog.it/default.php?lang=english
αναφερόμουν στην διαφορά του με το punto ! στα ίδια περίπου άλογα

Reaction score
2
Μαζευω απο τωρα λεφτα. Εσυ απο πανω μην σκυβεις πολυ, δεν θα εισαι σε φορμα μετα :137:

Reaction score
0
Ρε παιδια,μη κανετε τετοια πραγματα βραδυατικα,πως θα κοιμηθουμε?
Καλα,εσυ μαζευε,ουτε τις ζαντες δε θα παρεις,αντιθετα κατι αλλο....:142::142::142::142:

Reaction score
264

20.000 ευρω για alfa romeo??????????????????:140::140:
Και δεν παμε να παρουμε ενα φιατακι με λιγοτερα λεφτα που εχουνε και φθηνα ανταλακτικα?

Reaction score
1

20.000 ευρω για alfa romeo??????????????????:140::140:
Και δεν παμε να παρουμε ενα φιατακι με λιγοτερα λεφτα που εχουνε και φθηνα ανταλακτικα?
Δεν είπα 20.000 ευρώ , είπα fiat + 2000 ευρώ = alfa romeo ( στην ίδια ιπποδύναμη ) εαν είναι λιγότερα από 2000 ευρώ η διαφορά , τότε alfa , εαν παραπάνω τότε fiat ... εαν είναι ακριβώς , θα το παίξω κορώνα γράμματα ...

Reaction score
1

Το ξαναγράφω

Αμα τα 120 άλογα προσφέρονται σε λόγική τιμή ( max διαφορά +2.000 ευρώ ) από το grande punto , νομίζω πως το 2009 θα γίνω ορκισμένος αλφίστι ...

Reaction score
14

Δεν μου αρέσει. Περιμένω να την δω και από κοντά.

Reaction score
0
σχεδιαστικά δεν μου λεει κάτι ειδικά σε σχέση με αλλα πανεμορφα μοντελα της A-R
αλλά και αυτός ο 1.4 T-Jet των Ιταλών είναι πολύ φρέσκος και δεν ξερω τί θα παίζει
με την αξιοπιστία του

Reaction score
264

Το ξαναγράφω

Αμα τα 120 άλογα προσφέρονται σε λόγική τιμή ( max διαφορά +2.000 ευρώ ) από το grande punto , νομίζω πως το 2009 θα γίνω ορκισμένος αλφίστι ...
Τωρα ειδα οτι εγω ειμαι ο στραβος.Νικο συγχωρεσαι με:134::134: γιατι αλιως πουλαω τωρα την μπεμπα μπιρ-παρα τιμη και παιρνω το πρωτο alfa romeo που θα βρω μπροστα μου:139::139::139:

Reaction score
1

Δεν πειράζει , είχε συντακτικά λάθη σε πρώτη φάση ... οπότε το διόρθωσα για να γίνει πιο κατανοητό ... Συγχωρεμένος ...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.954
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou