ALFA ROMEO Mi.TO

Reaction score
51
Απάντηση: ALFA ROMEO Mi.TO

Το ξαναγράφω

Αμα τα 120 άλογα προσφέρονται σε λόγική τιμή ( max διαφορά +2.000 ευρώ ) από το grande punto , νομίζω πως το 2009 θα γίνω ορκισμένος αλφίστι ...

Νίκο....
Δεν θα είναι 120 άλογα.
Θα είναι 155 άλογα!:126:

Reaction score
1

Νίκο....
Δεν θα είναι 120 άλογα.
Θα είναι 155 άλογα!:126:
Αντε πάλι ...

το grande punto βγαίνει στα 120 άλογα κοντά στις 15000 ευρώ ...

το Mi.To θα βγει και στα 120 άλογα , και λέω , εαν έχει τιμή κάτω από 17000 ( Ιταλία αρχική τιμή 16000 ) το χτυπάω χαλαρά ...

Reaction score
51

Δεν πιστεύω να βρει στα 120 άλογα.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχω διαβάσει, μιλούν για 90 ατμόσφαιρα και 155 στο T-Jet.
Τα ατμοσφαιρικά ακούγονται.
Τα 155 είναι σίγουρα.....
Πιστεύω είναι λάθος να το φέρουν ατμοσφαιρικό γιατί είναι βαρύ.
Άλλωστε μπορούν το 155άρι να το ξεκινούν από τα 19 χιλιάρικα και να έχουν έτσι σαν "βάση" όλης της γκάμας αυτό το νούμερο!
Να οριοθετήσουν έτσι την Alfa σαν το ακριβό τμήμα του Groupo

Reaction score
1

στο ιταλικό projecto955 γίνονται καθαρά αναφορές για 95 , 120 ή 135 , 155 ή 165 , όπως και μεταφέρονται στο alfisti forum ...

minimum price 16000 για 95 ... ενώ το punto T-jet 120 το παίρνεις full extra 15.000 ( έχει προσφορά αυτή την εποχή 1000 ευρώ , κανονική τιμή 16.000 )

Πάντως δεν είναι option να δώσω παραπάνω από 2000 ευρώ διαφορά σε Mi.To ...

ΥΓ από που παίρνεις πληροφορίες;

Reaction score
264

Εγω παντος κυριοι alfaromeakides, αν και σας αγαπω.....δεν προκειται να παψω να σας δουλευω:116::116::116::116::116:Ακου alfa romeo??????? χε χε χε:142::142::142:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Ότι και να είναι δεν πρόκειται να γίνει καλύτερη απο το
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Smart μου!!!! :131::131::131:

(καλά καλά βρε παιδιά!!! μην πετάτε όλοι μαζί της ντομάτες και τα αγγούρια!!! Ένας ένας :136::139::139::142::142::142::142:)

Reaction score
1.772
Re: Απάντηση: ALFA ROMEO Mi.TO

Εγω παντος κυριοι alfaromeakides, αν και σας αγαπω.....δεν προκειται να παψω να σας δουλευω:116::116::116::116::116:Ακου alfa romeo??????? χε χε χε:142::142::142:

ακου bmw δωδεκαετιας ιχιχιχιχιχ.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: ALFA ROMEO Mi.TO

κυκλοφορανε ενα σορο απο αυτα τα αμαξια και θα συνεχησουνε για πολλα χρονια ακομα.Δυστηχος δεν ειναι και πολοι αυτοι που τα πουλανε γιατι ειναι ΑΜΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ οποτε δυσκολα θα βρεις αν ψαχνεσαι.Πολυ περισσοτερο αν θες και 318is coype:137::137::137::137:.Tωρα αν θες κανενα ιταλικο χρεπι, εχει οσα θες στην χρυση ευκερια 2-3 ετων
αλλα σκεψου το καλα πριν.:601::601::601:

Reaction score
264

Ασε που εδω και 5 ημερες αναγκαζομαι να οδηγω μια 156 και τα ποδια μου πανανε ολη μερα.Πολυ αβολο ρε αυτο το μπ@ρδ@@@@@λο.Ο χωρος για το ποδι το αρηστερο ειναι ελαχιστος και συνεχος το εχω μαζεμενο.Εχω πιαστει,δεν μπορω να πεπατησω.:141::141::141:

Reaction score
0
Αν δε σου αρεσει,δωστη σε μενα που δε κουραζεται το ποδι μου καθολου,χαρισμα σου η BMW.

Reaction score
51

ΥΓ από που παίρνεις πληροφορίες;

Πολλά forum alfisti (ελληνικό αλλά και σε Ιταλία, Αγγλία & cz) περιοδικά (Ελληνικά και Ιταλίας).
Υπάρχουν τα σενάρια που αναφέρεις, όχι από επίσημη πηγή αλλά την απλή λογική....
Ναι, το ατμοσφαιρικό (αν βγει) θα έχει 95 ίππους (έκανα λάθος πριν από βιασύνη) και ναι μπορεί να βγει T-Jet με 120+ και 150+ ίππους (αφού αντίστοιχες επιδόσεις έχουμε δει ήδη από την Fiat)

Πιστεύω ότι το ατμοσφαιρικό δεν θα βγει γιατί το αυτοκίνητο θα είναι αργό (θα παίζει γύρω στα 13sec τα 0-100km/h) και δε νομίζω να είναι καλό για την Alfa αφού το προωθούν ως αντίπαλο του Mini......
Η λογική επιβάλει να βγει τουλάχιστον με το 120άρι T-Jet αλλά μετά θα αλληλοσφαχτούν με το G. Punto που είναι βεβαίως κακό για τον όμιλο.....
Αν βγει μόνο το 155άρι και τα diesel και αργότερα με το αναμενόμενο 1.8Τ-Jet των 200+ ίππων ανοίξει τον κύκλο θα πάει καλύτερα.
Έτσι πιστεύω και ελπίζω να βγω αληθινός.
Σε εκ νέου έλεγχο πάντως που έκανα κάπως έτσι ακούγονται τα σενάρια.....

Reaction score
51

κυκλοφορανε ενα σορο απο αυτα τα αμαξια και θα συνεχησουνε για πολλα χρονια ακομα.Δυστηχος δεν ειναι και πολοι αυτοι που τα πουλανε γιατι ειναι ΑΜΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ οποτε δυσκολα θα βρεις αν ψαχνεσαι.Πολυ περισσοτερο αν θες και 318is coype:137::137::137::137:.Tωρα αν θες κανενα ιταλικο χρεπι, εχει οσα θες στην χρυση ευκερια 2-3 ετων
αλλα σκεψου το καλα πριν.:601::601::601:

Άρα τα BMW είναι θεϊκά και οι Alfa χρέπια.....
Χμμμ......
Επιχειρήματα δεν βλέπω......

Ασε που εδω και 5 ημερες αναγκαζομαι να οδηγω μια 156 και τα ποδια μου πανανε ολη μερα.Πολυ αβολο ρε αυτο το μπ@ρδ@@@@@λο.Ο χωρος για το ποδι το αρηστερο ειναι ελαχιστος και συνεχος το εχω μαζεμενο.Εχω πιαστει,δεν μπορω να πεπατησω.:141::141::141:
Την προηγούμενη βδομάδα Τάκη σε ενοχλούσε το δεξί πόδι (πάνω στην κεντρική κονσόλα)
Τώρα σε ενοχλεί το αριστερό.....
Την επόμενη θα σε ενοχλούν τα αυτιά σου (πχ γιατί θα λες ότι κάνει θόρυβο)
Την παραπάνω θα σε ενοχλεί το πορτ μπαγκάζ κ.ο.κ

Εγώ ξέρω ότι με 35 χιλιάρικα κανείς αγοράζει σήμερα μια 316i με καλό εξοπλισμό ή μια Α159 1.9 με επίσης καλό εξοπλισμό (αν όχι καλύτερο)
Τι να κάνουμε??
Η Α159 είναι καλύτερη.....
Μπορείς να διαβάσεις τεστ παντού!!!
Και αφήνω στην άκρη την αγάπη μου για τις Alfa......
Αλλά ναι.....
Ξέχασα.....
Η Μ316i λόγω αυτοκόλλητου Μ βγάζει καμιά 50αριά άλογα παραπάνω..... :142: :142: :138: :138: :137:

Reaction score
51

Ειλικρινά απορώ.....
Πως διάλα χωράω στο μπορντέλο μου!!
Μάλλον δεν είμαι 1.90 τελικά....
Θα είμαι 1.60 και έκαναν λάθος μέτρηση!!! :116: :142: :138:

Reaction score
264

Ειλικρινά απορώ.....
Πως διάλα χωράω στο μπορντέλο μου!!
Μάλλον δεν είμαι 1.90 τελικά....
Θα είμαι 1.60 και έκαναν λάθος μέτρηση!!! :116: :142: :138:

Αγαπημενοι μου Alfaromeoaκιδες εισται κολημενοι.Τα χρεπια σας τα σηχαινονται ολοι οι συνεργιαδες.Οι μονοι που τα λατρευουνε ειναι μονο οσοι εχουνε συνεργεια αποκληστηκα για alfa γιατι εχει πολυ ψωμι η μαρκαΑπο ζημιες να φανε και οι κοτες.:143::143::143:
Παντος σας γουσταρω οσο δεν φανταζεστε γιατι μου πατε κοντρα και δεν κανετε τις παπιες.:137::137::137::137::137:

ΕΣΥ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.ΤΟ ΑΡΗΣΤΕΡΟ ΣΟΥ ΠΟΔΙ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΒΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΛΩΣΕΙΣ???????????

Το δεξι παει και ερχεται,αλλα το αλλο υποφερει απο τον θολο που ειναι κολητα με το πενταλ του αμπριαγιαζ.Το παν σε ενα αμαξι δεν ειναι τα γκαζια,αλλα η γενικοτερη εικονα και ο τροπος που σε παει ξεκουραστα καπου.Περα απο την πλακα, δεν ειμαι στοκος να λεω οτι μονο τα ΒΜW ειναι καλα,υπαρχουνε και καλητερα, αλλα μην λετε εσεις οι αλφακιδες οτι εχετε και απο τα καλητερα αμαξια ετσι?Και για να μην το κουραζουμε αλλο το θεμα παρτε ενα αλφα ενα BMW κανα δυο ακομα ευρωπαικα και ενα χοντα η' τουοτα,ολλα απο 10ετων και πανω και καντε συγκριση.Εκει θα δειτε τη θελω να πω.

Φυλακια πολλα κολημενακια μου:136::136::136:

Reaction score
264

Αλλά ναι.....
Ξέχασα.....
Η Μ316i λόγω αυτοκόλλητου Μ βγάζει καμιά 50αριά άλογα παραπάνω..... :142: :142: :138: :138: :137:
Γιαννακι οταν βλεπεις το Μ να ξερεις οτι εχει μεγαλη διαφορα απο ενα αλλο BMW χωρις το Μ.Ψαξτω λιγο και θα δεις τι θελω να πω.Οι BMWδακιδες ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΝΕ ΕΤΣΙ ΞΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.Το δικο μου δεν ειναι Μ πακ και ειμαι λιγο κακοκεφος.

Reaction score
2
Αυτο ειναι το ολο θεμα. Οτι μια bmw με το M εχει μια σημαντικη διαφορα απο μια bmw χωρις το M. Γι' αυτο θα επρεπε η αναρτηση του σε οποιοδηποτε αυτοκινητο περαν των M-division tuned εκδοσεων, να τιμωρειται με προστιμο, φυλακιση και αφαιρεση διπλωματος εφ' ορου ζωης.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: ALFA ROMEO Mi.TO

Αυτο ειναι το ολο θεμα. Οτι μια bmw με το M εχει μια σημαντικη διαφορα απο μια bmw χωρις το M. Γι' αυτο θα επρεπε η αναρτηση του σε οποιοδηποτε αυτοκινητο περαν των M-division tuned εκδοσεων, να τιμωρειται με προστιμο, φυλακιση και αφαιρεση διπλωματος εφ' ορου ζωης.
Εσυ τωρα το ξεκανες εντελως.Εκτος απο την αναρτιση,που περιλαμβανει ζαμφορ-ελατηρια-αμορτισερ της belstein(το ηξερες?)
ζαντες κ.α εχει και διαφορετικη χαρτογραφιση στον εγκεφαλο(δεν το παραδεχεται η BMW) εχει και διαφορες στον εξοπλισμο κ.α.Αλλα που να ξερουνε οι χρεπιοφιατακιδες...εεεεε......συγνωμη οι αλφακιδες ηθελα να πω:410::410:.Συνροφια του avsite καντε ενα ταξηδακι με μπεμπα πρωτα και μετα μας λετε αν εχει φοβερη καβαλα στο δρομο,να το πω ετσι χωριατικα.

Reaction score
0
Κατηγορουνε την alfa για τα κακης ποιοτητας πλαστικα της (δεκτο στα παλιοτερα μοντελα),και για την αξιοπιστια της (πλεον δεν ισχυει,αν και πιστευω οτι ποτε δεν ειχε προβλημα) ΑΛΛΑ δεν εχω ακουσει ποτε κατι αρνητικο για την αισθηση πισω απο το τιμονι και την ανεση του οδηγου.Σε λιγο θα μας πουνε και οτι δεν στριβουνε...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.957
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou