Alien Box set Blu-ray

Reaction score
89
μια χαρα φαινεται!! εγω το παραγγειλα τη προηγουμενη βδομαδα αλλα ακομα να φτασει το ατιμο με προλαβες!!!

Reaction score
89
αυτο που παραγγειλα εγω τσου.... τωρα αν ο jd το παρηγγειλε απο κανενα αμαζον μαγγολειας μπορει χαχαχααααα :142::142::142:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
αυτο που παραγγειλα εγω τσου.... τωρα αν ο jd το παρηγγειλε απο κανενα αμαζον μαγγολειας μπορει χαχαχααααα
Θα έχει και μέσον στη Μογγολία, το δικό μου έφυγε στις 20...:114:

Αλλά τουλάχιστον σήμερα ήρθε το Apocalypse Now με τα βιβλιαράκια του και με κάλμαρε! :116:

Reaction score
89
Θα έχει και μέσον στη Μογγολία, το δικό μου έφυγε στις 20...

Αλλά τουλάχιστον σήμερα ήρθε το Apocalypse Now με τα βιβλιαράκια του και με κάλμαρε!
αμα σου πω οτι σκεφτομουν να το παραγγειλω κ αυτο μαζι??? απλα ανταυτου πηραη τη τριλογια του mission impossible επειδη ειμαι ολιγον φαν των δυο πρωτων εργων..... Αντε να δουμε ποτε θα φτασουν τωρα αλλιως θα βαζω τον jd να τα παραγγελνει αντι για μενα χαχαχαααα

Reaction score
59
Απάντηση: Re: Alien Box set Blu-ray

αμα σου πω οτι σκεφτομουν να το παραγγειλω κ αυτο μαζι??? απλα ανταυτου πηραη τη τριλογια του mission impossible επειδη ειμαι ολιγον φαν των δυο πρωτων εργων..... Αντε να δουμε ποτε θα φτασουν τωρα αλλιως θα βαζω τον jd να τα παραγγελνει αντι για μενα χαχαχαααα
και που να δεις το amazon που ανοιξε στο Tσιμπουτι !!!

ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ Παραδοση ΛΕΜΕ !!!:143:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Δε με βλέπω να προλαβαίνω σήμερα Δημήτρη...

Ερχονται Γιώργος Στριφτός και Μανωλιός Nelson τώρα! :107:

EDIT: Από υπότιτλους, μόνο Αγγλικούς βλέπω, ποιός ρωτούσε?

Reaction score
89
ρε τι κωλοβυσμα εχετε και οι δυο σας δε μου λετε????? αντε καλες θεασεις θηρια!!!! :142::142::142::142:

Reaction score
89
να και ενα review φρεσκο απτο αγαπημενο μας hitech

Uploaded with ImageShack.us

ελπιζω μονο να φαινεται η γραμματοσειρα τους χιχιχιιιιι

Reaction score
59
Απάντηση: Alien Box set Blu-ray

A number of reports from Sony Blu-ray player owners who say they're having problems playing Fox's Alien Anthology discs. Specifically, they can play the first disc fine, but the Disc Unbound or Mother Mode option seems to be choking their players when they try to switch to another disc from the set. If you're having problems with this or ANY Blu-ray title, be sure to contact your player's customer support service ASAP. The more people who contact them quickly when having a problem, the faster these issues can be resolved via new firmware updates.

You'll find Sony's, Oppo's, Panasonic's & Samsung's here.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Re: Απάντηση: Alien Box set Blu-ray

A number of reports from Sony Blu-ray player owners who say they're having problems playing Fox's Alien Anthology discs. Specifically, they can play the first disc fine, but the Disc Unbound or Mother Mode option seems to be choking their players when they try to switch to another disc from the set. If you're having problems with this or ANY Blu-ray title, be sure to contact your player's customer support service ASAP. The more people who contact them quickly when having a problem, the faster these issues can be resolved via new firmware updates.

You'll find Sony's, Oppo's, Panasonic's & Samsung's here.

Με ένα μικρό τεστ που έκανα, το Dune που γενικά έχει προβληματάκια, τα έπαιξε όλα, ένα Pioneer BDP-120 το ίδιο, αλλά το HTPC με AnyDVD καθυστέρησε αρκετά κι έκανε update σε όλους τους δίσκους, που σημαίνει διαφορετικό DRM update γιά την κάθε ταινία.

Reaction score
33
Από εικόνα πως τα πάει?
Έχω την DVD anthology -παλιός φαν γαρ- αξίζει η αγορά και των BR?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Από εικόνα πως τα πάει?
Έχω την DVD anthology -παλιός φαν γαρ- αξίζει η αγορά και των BR?
WARNING!

:116:Απο το λίγο που είδα με φως άρα σχετικά ανακριβές!:116:

Εχω το Region 1 Alien Legacy 20th Anniversary boxed set, μεγάλη διαφορά το Blu-Ray.

Προφανώς το Alien δείχνει τα χρόνια του, αλλά το DVD ήταν χάλι μαύρο. Τα άλλα προοδευτικά και χρονολογικά καλύτερα.

Από το Blu-Ray.com.

"To start with, I never dreamed that Alien could look as good as it does here, courtesy of an all-new 4K master and 1080p/AVC encode. The print is immaculate, film grain is fine and intact, and clarity is greatly boosted in comparison to the standard definition DVD."

"I'd give Alien an unhesitant 5/5 and the remaining three films not-quite-perfect-but-definitely impressive 4/5s."

"The quadrilogy's audio presentation on Blu-ray is fantastic."

Reaction score
89
μαζι σου ζιζικο!!! η dvd εκδοση μπορω να πω οτι δε με ειχε συγκλονισει!! Αν και τοτε που τα ειχα δει δεν ειχα κ τη κουρο αλλα δεν ηταν απτις ταινιες που θα εβαζα για να εντυπωσιασω καμμια ομορφουλα χαχχαχαααα !!! :137::137::137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo