- Reaction score
- 59

Θα έχει και μέσον στη Μογγολία, το δικό μου έφυγε στις 20...:114:αυτο που παραγγειλα εγω τσου.... τωρα αν ο jd το παρηγγειλε απο κανενα αμαζον μαγγολειας μπορει χαχαχααααα
αμα σου πω οτι σκεφτομουν να το παραγγειλω κ αυτο μαζι??? απλα ανταυτου πηραη τη τριλογια του mission impossible επειδη ειμαι ολιγον φαν των δυο πρωτων εργων..... Αντε να δουμε ποτε θα φτασουν τωρα αλλιως θα βαζω τον jd να τα παραγγελνει αντι για μενα χαχαχααααΘα έχει και μέσον στη Μογγολία, το δικό μου έφυγε στις 20...
Αλλά τουλάχιστον σήμερα ήρθε το Apocalypse Now με τα βιβλιαράκια του και με κάλμαρε!
και που να δεις το amazon που ανοιξε στο Tσιμπουτι !!!αμα σου πω οτι σκεφτομουν να το παραγγειλω κ αυτο μαζι??? απλα ανταυτου πηραη τη τριλογια του mission impossible επειδη ειμαι ολιγον φαν των δυο πρωτων εργων..... Αντε να δουμε ποτε θα φτασουν τωρα αλλιως θα βαζω τον jd να τα παραγγελνει αντι για μενα χαχαχαααα
Kαλες θεασεις Μητσο !!!:116:Πάντως το δικό μου Alien ΜΟΛΙΣ ήρθε!!! :602:
A number of reports from Sony Blu-ray player owners who say they're having problems playing Fox's Alien Anthology discs. Specifically, they can play the first disc fine, but the Disc Unbound or Mother Mode option seems to be choking their players when they try to switch to another disc from the set. If you're having problems with this or ANY Blu-ray title, be sure to contact your player's customer support service ASAP. The more people who contact them quickly when having a problem, the faster these issues can be resolved via new firmware updates.
You'll find Sony's, Oppo's, Panasonic's & Samsung's here.
WARNING!Από εικόνα πως τα πάει?
Έχω την DVD anthology -παλιός φαν γαρ- αξίζει η αγορά και των BR?