Alpha TV...............Ρε ούστ.............

Reaction score
49
Σεβασμός στον τηλεθεατή πάνω απ' όλα............ :evil:
Γνώση της τεχνολογίας επίσης............ :evil:

Μετά από ένα πλήρες 11ωρο δουλειάς το Σάββατο σκέφτηκα να ξεκουραστώ για να μπορέσω να δω το GP F1 στην Suzuka (JAPAN). Λογική σκέψη μια και η σύνδεση ήταν προγραμματισμένη για τις 8:15 το πρωί..........

Την νύχτα, λόγω ανάγκης, κατά τύχη άνοιξα την τηλεόραση κατά τις 3:30 (αν θυμάμαι καλά) και βλέπω στον Alpha......δοκιμαστικά!! Την ώρα που στην πίστα γύρναγε ο Webber (με την Jaguar) "γράφοντας" πολύ καλό χρόνο σε βρεγμένο οδόστρωμα (και χτυπώντας την pole)
Για λίγο βέβαια....μέχρι δηλαδή να μπει ο Michael (Schumacher) και να κατεβάσει τον χρόνο σχεδόν 0.8 του δευτερολέπτου!
Με τα πολλά κρατάει την πρώτη θέση (γιατί δεν μπόρεσα να κρατηθώ όλη την ώρα ξύπνιος και έβλεπα με δόσεις.....)

7:45 το πρωί και....ΤΙ ΤΙ ΤΙ ΤΙ ΤΙ ΤΙ ΤΙ το ΝΟΚΙΑ χτυπάει βαθειά μεσ' το μυαλό μου!!
Σηκώνομαι, πάω για ντουζ, ντύνομαι και με καφεδάκι στα χέρια ανοίγω τον 5700 και βάζω Alpha........... :D
Ακούω το γνωστό soundtrack....."κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ" :shock:
"δεν είναι δυνατόν.....κάτι έχω κάνει λάθος" :(
Ψάχνω εκ νέου όλες τις συχνότητες και.............τζίφος!! :cry:

Ο Alpha είναι ΝΕΚΡΟΣ!!!!!!!!!! :cry:
Και τα νεύρα μου τσαντάλια....... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Σβήνω τον 5700 (μην καίει τσάμπα η λάμπα......) και ψάχνω να βρω λύση......
Η μοναδική είναι αυτή του RAI αλλά χωρίς λεφτά, το μόνο που βλέπεις είναι εικόνα με πολλά νερά και χιόνια............ :(

Εντάξει είδα ότι νίκησε ο Σούμι (.....πάλι....) είδα όσο φαίνονταν και κάποιες προσπεράσεις (κυρίως του Barrichello) αλλά δεν μπορούσα να διακρίνω νούμερα των χρονομέτρων κ.ο.κ

Και το χειρότερο ότι είχα κανονίσει να πάω για δουλειά στις 10:30 (μέχρι τις 5:30) και αποκλείεται να έβλεπα το μεσημέρι τον αγώνα............. :(

Και επειδή, για όλα υπάρχει χειρότερο, ΔΕΝ είχα σκεφτεί να αγοράσω ένα DVD+R για να τον γράψω στο DVDr αλλά και κανείς φίλος δεν είχε βιντεοκασ. για να τον γράψει σε VHS...................... :cry:

Αν κάτι είναι να πάει στραβά....θα πάει! :evil:

Στην Πάτρα είναι σίγουρο ότι υπήρχε πρόβλημα....Σε εσάς υπήρχε, ή έπαιξε κανονικά?

Και αν ήταν μόνο τοπικό, γιατί δεν το ανακάλυψαν γρήγορα?
(και σίγουρα ΔΕΝ ήταν κεραίας, γιατί όλα τα υπόλοιπα κανάλια έπαιζαν κανονικότατα!)

Reaction score
49
Βέβαια, αν ήταν για κανένα ποδοσφαιρικό αγώνα ή για καμιά ομιλία (πχ του βουλευτή της άνω-κάτω μπανανίας) τώρα θα είχαν κατέβει....πολλά βρακιά!! :wink:

Απ' την άλλη το κακό με την αναμετάδοση των αγώνων της F1 το κακό έχει παραγίνει!!

Πέρα απ' τους ΆΣΧΕΤΟΥΣ παρουσιαστές (και όλα εκείνα τα σχόλια που κάνουν) έχουμε και εκείνα τα "διαφημιστικά σποτ" που είναι για τα κλάματα! Τρώνε σχεδόν το 1/3 του αγώνα, και μάλιστα ακόμα και σε κρίσιμες στιγμές του!!
Σποτ τεράστια, των 20 δευτ. το καθένα και μάλιστα των ίδιων εταιριών κατ' επανάληψην!!

Στην RAI (που σέβονται τον θεατή) τα σποτ για κάθε εταιρία ΔΕΝ υπερβαίνουν τα 5 δευτερόλεπτα, παρουσιάζοντας κυρίως το logo της εταιρίας και τα τελευταία καρέ του πλήρους σποτ.............

Θα μου πείτε, είναι συνδρομητική..........

Ναι φίλοι μου αλλά τα λεφτά που πληρώνει κανείς πάνε σε ένα τεράστιο επιτελείο δημοσιογράφων (που σου αναλύουν μέχρι και πόσα κλικ κάτω ρύθμισαν τις αεροτομές του Σούμι στο τελευταίο του πιτ......), σε απεσταλμένους με κάμερες και μικρόφωνα σε ΚΑΘΕ πίστα και ζωντανές εικόνες μέσα στο pit-lane, μικρές συνεντεύξεις οδηγών που εγκατέλειψαν και γυρνούν στο motorhome, σου δείχνουν στο τέλος του αγώνα την συνέντευξη τύπου (και όχι απόσπασμά της στις 2 ή 3 τα ξημερώματα....) και κάθονται και μετά τον αγώνα για κανα 3ωρο για να σχολιάσουν τον αγώνα με έμπειρους δημοσιογράφους, οδηγούς της F1 (πρώην μεν, μεγάλα ονόματα δε: Alesi, Berger κ.ο.κ) ή και τεχνικούς διευθυντές (πχ σε ιταλικά GP μπορεί κανείς να δει ακόμα και τον J.TODD ή R.BROWN)

Ναι....εκεί να πληρώσεις! :D
Όχι όμως να δώσεις και χρήμα σε δύο (2) σχεδόν άσχετους, να λένε ό,τι λένε και να μας ζαλίζουν και με τις διακοπές!!

Και εκείνος ο Παλομπαρίνι....... :shock: :shock: ..............
Από πότε έγινε ειδικός στην F1 και δεν το καταλάβαμε?
(αν και φαντάζομαι γιατί είναι εκεί: έχει στο ένα αυτί το ακουστικό σε σύνδεση με RAI, και αφού ξέρει Ιταλικά κάνει μια πρόχειρη μετάφραση όσων ακούει μπας και πούνε τίποτα σοβαρό!! :wink: :wink: :wink: )
Αλλά αν δεν ξέρεις.....τις λίρες θα τις ακούς για....μπύρες (κατά το γνωστό...ανέκδοτο)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιάννη έχεις απόλυτο δίκιο.
Οι άνθρωποι είναι για κλάματα. Ο Πουρναράκης είναι ψαγμένος μεν, το κανάλι όμως έχει την f1 χεσμένη και ο άλλος είναι ότι καλύτερο για διαφήμιση κατά της τριχόπτωσης.... Έλεος!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Τι περιμένεις από τύπους τους που έχουν τα κανάλια για να ασκούν πολιτικές πιέσεις???

Έξω μιλάνε για HDTV κι εμείς εδώ δεν έχουμε αξιωθεί να έχουμε ούτε stereo σήμα της προκοπής. Για όλους αυτούς τους "καναλάρχες" η τηλεόραση είναι πάρεργο.

Δεν τους ενδιαφέρει να έχουν σωστές εκπομπές, σωστούς δημοσιογράφους, σωστό εξοπλισμό, παρά μόνο να έχουν ένα μοχλό πίεσης στα χέρια τους.

Άλλες δουλειές τους ενδιαφέρουν...

Reaction score
14
Ποτε επιτέλους θα δείξει και γκολφ η Ελληνκή τηλεόραση. Με ένα πλήρες δίκτυο δημοσιογράφων, να δω και εγώ λίγο τον S.Davis να βαζει τη μπαλα στην CX4. H μήπως αυτός είναι στο μπιλιάρδο..?χαχααχ

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ προτιμώ το μπειζμπολ...

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Εθνική Ελλάδος ήταν κάθε μέρα sold out στο μπέιζμπολ...

Γιατί δεν δείχνουν τίποτα...

Και στο Supersport βαρέθηκα να έχει συνέχεια μπιλιάρδο. Ποιό δημοφιλές είναι;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εμένα από την άλλη ρε Χρήστο δεν μου κάνει καθόλου κούκου με το μπέιζμπολ.
Δεν ξέρω τι του βρίσκετε κι εσύ κι ο Ανδρέας....?!

Ίσως είναι και πολύ αμερικλάνικο για μένα και γι αυτό αντιδράω έτσι.

- Όσον αφορά στο μπιλιάρδο, έχει πάρα πολλούς fun στην ευρώπη, αλλά προφανώς έχει και φθηνά δικαιώματα μετάδοσης :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ναι δεν είπα να καταργήσουν το μπιλιάρδο... και εγώ βλέπω που και που...

Απλά θέλω και λίγο μπέιζμπολ. Είναι ένα άθλημα που μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω σε μία μόνο φάση. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τον νικητή ποτέ. Βέβαια συνήθως δεν έρχονται...

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι Έλληνες στο συγκεκριμένο άθλημα είναι πως γίνεται αυτός που πετάει την μπάλα να είναι ο αμυνόμενος...

Reaction score
49
Τελικά, την Κυριακή το πρωί, είδε κάποιος από εσας φίλοι μου τον αγώνα Live?
'Η είχε και στην Αθήνα (ή και αλλού) διακοπή?

Απλά για να ξέρω αν ήμουν ο μόνος που......κατούρησα στο πηγάδι!! :( :( :(

Reaction score
49
Να ξυπνησω στις 8 το πρωι της Κυριακης για να δω αγωνα?
Πας καλα? :)
Μονο για δουλεια εχω ξυπνησει πρωι Κυριακης...επειδη πληρωνεσαι.
Και μετά μου λες ότι.......τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία!!! :roll: :roll: :roll:

(σιγά μην δε το σχολίαζα!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Reaction score
14
Εγω το είδα το πρωι. Μόλις γύρναγα από τα μπουζουκια και κάθησα να ξενερώσω λίγο. Κέρδισε ο Σουμάχερ.

Reaction score
49
Εγω το είδα το πρωι. Μόλις γύρναγα από τα μπουζουκια και κάθησα να ξενερώσω λίγο. Κέρδισε ο Σουμάχερ.
Τ σ σ σ σ σ ς ς ς ς ς ς ς ς ς ς ς ς ς ς ! ! ! ! !

Πρόσεχε μην σκίσεις κανένα μαγιώ!!!

(μετά το βίντεο της Ιταλίας πήγες μπουζούκια............ :roll: :roll: :roll: )

Reaction score
7
Να ξυπνησω στις 8 το πρωι της Κυριακης για να δω αγωνα?
Πας καλα? :)
Μονο για δουλεια εχω ξυπνησει πρωι Κυριακης...επειδη πληρωνεσαι.
Και μετά μου λες ότι.......τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία!!! :roll:  :roll:  :roll:

(σιγά μην δε το σχολίαζα!! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: )

Τα λεφτά ΔΕΝ φέρνουν την ευτυχία

[updown]
Τα ΠΟΛΛΑ λεφτα την φερνουν...
[/updown]

Reaction score
0
εδω δεν ειχε προβλημα,και εγω κανονικα τον ειδα.Να πω με τη σειρα μου ποσο ενοχλητικες ειναι οι διαφημισεις αλλα και οτι δεν θεωρω τον Πουρναρακη ασχετο...αν υπαρχει καποιος σχετικος αυτος ειναι ο Πουρναρακης.Να μην θυμηθουμε τον Κολλια με τα κοπκιτ στην Νετ...

Reaction score
7
σας εχει πει ποτε γυναικα που βλεπετε μαζι F1 και δεν της αρεσει, να χαμηλωσετε την ενταση?
Γιατι ποιος ο ολογος να ακουτε αυτο το ''βζζζζ'' που κανουν τα αυτοκινητα...?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489