AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Ενώ ο media player των windows έχει και 5 κατοστάρικα :142::142::142:
-άστο μην το κάνουμε θέμα...
τσάμπα δεν είναι πάντως.. :126:

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Φίλε komhst, ψάξου λίγο στο σύστημα σου, η κάνε ακουόγραμμα. Φιλικά.
Αμάρα, γαργάρα! :142:

Μάλλον δεν θα πάρω τεκμηριωμένη απάντηση....

Reaction score
11
Φίλε μου σου λέω το αυτονόητο με καλή διάθεση, η ειρωνία σου δεν νομίζω ότι θα κάνει το σύστημά σου καλύτερο.

Reaction score
1.188
Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Το αυτονόητο είναι ότι το bit transparent του ενός player είναι "καλύτερο" από το bit transparent του άλλου;
Και γιατί δεν μάς λες λοιπόν ποιός από τους 3 δίνει το καλύτερο bit transparent σήμα;

Reaction score
11
Re: Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Το αυτονόητο είναι ότι το bit transparent του ενός player είναι "καλύτερο" από το bit transparent του άλλου;
Και γιατί δεν μάς λες λοιπόν ποιός από τους 3 δίνει το καλύτερο bit transparent σήμα;
δεν ξέρω φίλε μου και το itunes και το Amarra είvαι bit perfect (αποδεδειγμένα) αλλά είναι τελείως διαφορετικά, δεν είμαι softwareας...

Reaction score
1.188

Μα εγώ δεν μίλησα για αυτά... Μίλησα για PC, windows, Asio, WinAmp, MediaMonkey, και Foobar.

To "αποδεδειγμένα" που λες πώς τεκμηριώνεται;

Reaction score
11
Και εγώ σου ανέφερα ότι γίνεται τελικά δύο software που είναι bit perfect να ακούγονται διαφορετικά.
Το αποδεδειγμένα τεκμηριώνεται από το ενδεικτικό LEDακι στο Weiss DAC202.

Reaction score
1.188

Α!... Μάλιστα... Δεν έχει τέτοιο ledάκι το Weiss! :140:

Reaction score
11
ok then:

A lot of your comparison with the Minerva/DAC2 is based on the earlier model without the added functionality of the new updates (i.e. digital volume control, the 4 way switch for setting ouput level on the back, the bit perfect test in the latest firmware update). Apart from the obvious remote control, what would you say the sound quality differences are between the two, given the 3k difference between the DAC2 and 202?

http://webcache.googleusercontent.c...+bit+perfect&cd=2&hl=en&ct=clnk&client=safari

Reaction score
1.188

Λοιπόν επειδή το Weiss δεν υποστηρίζει δειγματοληψίες κάτω των 44.1 KHz εάν παίξεις ένα αρχείο π.χ. 32 KHz θα πρέπει να ξε-lockάρει κανονικά το DAC και να μην ακούς τίποτα.
Ετσι δεν είναι;

Για πιάσε λοιπόν ένα αρχείο μουσικής, κάνε το resampling στα 22 KHz ή στα 32 KHz και παίξε το με το bit perfect software. Ακούς τίποτα; Κανονικά δεν θα πρέπει να ακούς. :126:

Reaction score
11
Το 202 θα το ακούσω σύντομα, ότι σου λέω είναι από φίλο που εμπιστεύομαι πολύ!

Reaction score
1.188

A! Μάλιστα... Εννοείς λοιπόν ότι ο φίλος που τον εμπιστεύεσαι πολύ έπαιξε τα ειδικά αρχεία που δίνει στο CD του το Weiss και του είπε στο display του (όχι με led, γιατί led δεν έχει) ότι είναι bit transparent.
Και φυσικά αν το βάλει να παίξει αρχεία άλλης μη υποστηριζόμενης δειγματοληψίας δεν θα παίξει... Γιατί έχω μια υποψία ότι θα παίξουν τελικά και τα 32άρια;

Reaction score
11
Re: Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

A! Μάλιστα... Εννοείς λοιπόν ότι ο φίλος που τον εμπιστεύεσαι πολύ έπαιξε τα ειδικά αρχεία που δίνει στο CD του το Weiss και του είπε στο display του (όχι με led, γιατί led δεν έχει) ότι είναι bit transparent.
Και φυσικά αν το βάλει να παίξουν αρχεία άλλης μην υποστηριζόμενης δειγματοληψίας δεν θα παίξουν... Γιατί έχω μια υποψία ότι θα παίξουν τελικά και τα 32άρια;
Για το δεύτερο δεν ξέρω για το πρώτο σου απάντησα.

Reaction score
1.188

Ωραία κάνε λοιπόν την δοκιμή που σού είπα με μη υποστηριζόμενες δειγματοληψίες και μετά πες μου...

Επίσης δεν μού είπες όμως ποιός από τους 3 δημοφιλείς players για windows θα έπρεπε να ακούγεται καλύτερα;

Reaction score
1.188

Δεν έχω, δεν έχω κάνει κανένα τεστ σε windows.
Παρόλα αυτά εγώ θα έπρεπε να έχω κάνει ακουόγραμμα ε;

Λοιπόν έχω κάνει ακουόγραμμα πολύ πρόσφατα και βγήκε άψογο. Μόνο που το ακουόγραμμα που κάνει ο ΩΡΛ είναι μέχρι τα 8KHz οπότε δεν λέει και πολλά... Με γεννήτρια συχνοτήτων και τα AKG μου ακούω άνετα μέχρι τα 16KHz οπότε μάλλον καλά είμαι για την ηλικία μου. Τι λες;

Reaction score
685

Παρόλα αυτά εγώ θα έπρεπε να έχω κάνει ακουόγραμμα ε;

Λοιπόν έχω κάνει ακουόγραμμα πολύ πρόσφατα και βγήκε άψογο. Μόνο που το ακουόγραμμα που κάνει ο ΩΡΛ είναι μέχρι τα 8KHz οπότε δεν λέει και πολλά... Με γεννήτρια συχνοτήτων και τα AKG μου ακούω άνετα μέχρι τα 16KHz οπότε μάλλον καλά είμαι για την ηλικία μου. Τι λες;
το κακο που κανεις στον εαυτο σου ειναι οτι για καποιο περιεργο λογο προσπαθεις να μας πεισεις για πραγματα τα οποια δεν μας νοιαζει να πειστουμε αφου ολοι οσοι εχουν Amarra σε Mac ειχανε η εχουνε και PC και εχουνε παιξει και με PC επανελλειμενως. Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να προσπαθησεις να το ακουσεις στο συστημα σου και να δεις εαν ακους διαφορες η οχι. Παντως το software της Sonic studio ειναι bit perfect και αυτο ειναι γνωστο τοσο απο την εταιρια οσο και τους επαγγελματιες που το χρησιμοποιουν στο studio. Τωρα εαν θες να πιστευεις οτι το JRiver η το Foobar (σεταρισμενα σε bit perfect αναπαραγωγη με Wasapi) ακουγονται το ιδιο με γεια σου με χαρα σου. Απλα να ξερεις οτι ΔΕΝ ακουγονται το ιδιο...

Για να μη το πολυμπλεκουμε το θεμα ασε το Amarra στην ακρη και συγκρινε ενα αρχειο FLAC μεσω Foobar σε PC και το ιδιο κομματι αφου το μετατρεψεις σε Apple Lossless παιξτο απο ενα Mac. ΔΕΝ ακουγονται το ιδιο... Και τα δυο ειναι bit perfect...

Reaction score
1.188

Τωρα εαν θες να πιστευεις οτι το JRiver η το Foobar (σεταρισμενα σε bit perfect αναπαραγωγη με Wasapi) ακουγονται το ιδιο με γεια σου με χαρα σου. Απλα να ξερεις οτι ΔΕΝ ακουγονται το ιδιο...
Ναι βγάζει πιο perfect bits το Amara, ενώ το foobar βγάζει λιγότερο perfect bits
...αφού είναι τζάμπα! :142:

Το MediaMonkey που πωλείται φθηνότερα από το Amara αλλά όχι και free οπως το foobar;
Πως θα παίζει; Μάλλον θα βγάζει ενδιάμεσα perfect bits...
Ούτε τελείως perfect όπως το Amara αλλά ούτε και τελείως unperfect! :142:

Reaction score
777
έστω οτι δέν έχω το weiss.πώς μπορώ να δώ οτι παίζω bitperfect?υπάρχει άλλου τύπου παθητικός τρόπος να το μάθω?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.692
Members
38.735
Νεότερο μέλος
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΕΛΒΗΣ