AMOI LCD37 1920x1080 αποτελέσματα και εντυπώσεις παρουσίασης

GTX

Reaction score
39
Χρήστο έχεις Nvidia??? εγω που έχω μια 6600gt αμα πάω με δεξί κλίκ στα properties και βάλω το ένα απο τα 2 (50 ή 60 δε θυμάμαι ποιό) δημιουργεί κάποιο τρέμουλο και κάτι γραμμές. Αν πας ομως στο advanced και μετά στα settings της nvidia κάπου έχει advanced timings εκεί σου βγάζει επιλογή για 1080p σε 50Hz και σε 59.8Hz (60 δηλαδή) άμα τα βάλεις απο κει παίζει τέλεια!!!

Reaction score
1
Παιδια καλως σας βρηκα, καινουριος στο κουρμπετι.

παρακολουθω μηνες το forum και αυτο ηταν που με αποτρεψε στην αγορα της
37'' 9830. για μην λεω πολλα κατεληξα στην amoi και την παιρνω αυτην τη βδομαδα.
θα ηθελα να ρωτησω αν κανει upscale στα απλα dvd η ιδια η tv, και αν ναι τι χρειαζεται το επιπλεον dvd player με scaler; αυτη τη στιγμη εχω ενα απλο dvdp.

Ευχαριστω

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
smooth criminal said:
Παιδια καλως σας βρηκα, καινουριος στο κουρμπετι.

παρακολουθω μηνες το forum και αυτο ηταν που με αποτρεψε στην αγορα της
37'' 9830. για μην λεω πολλα κατεληξα στην amoi και την παιρνω αυτην τη βδομαδα.
θα ηθελα να ρωτησω αν κανει upscale στα απλα dvd η ιδια η tv, και αν ναι τι χρειαζεται το επιπλεον dvd player με scaler; αυτη τη στιγμη εχω ενα απλο dvdp.

Ευχαριστω
Κάνει αλλά ο scaler ενός καλού dvd player είναι πολύ καλύτερος από αυτόν της ΑΜΟΙ όπως είναι καλύτερος και από σχεδόν οποιασδήποτε άλλης τηλεόρασης...

Reaction score
0
επιτελους τοποθετησα και εγω την amoi στο μαγαζι.
θα ηθελα βοηθεια σε δυο πραγματα.
Κανενα καλο link για HD βιντεακια και πως θα διορθωσω τα πολλα ειδωλα(ειδικοτερα σε κινησεις οπως τωρα στο mudial) που βλεπω με απλη κεραια.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
eliasgk74 said:
επιτελους τοποθετησα και εγω την amoi στο μαγαζι.
θα ηθελα βοηθεια σε δυο πραγματα.
Κανενα καλο link για HD βιντεακια και πως θα διορθωσω τα πολλα ειδωλα(ειδικοτερα σε κινησεις οπως τωρα στο mudial) που βλεπω με απλη κεραια.
Για τα είδωλα χρειάζεσαι τεχνικό για να σου ρυθμίσει την κεραία...

Reaction score
0
Καλημέρα!! Επιτέλους τελίωσα το htpc που ετοίμαζα τοσο καιρό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση της amoi σε ψηφιακό σήμα. :D
Αυτό όμως που μου κινεί την περιέργεια είναι οτι σε κάθε restart του Η/Υ η ανάλυση χαμηλώνει στο minimum,λιγότερο απο 800x600.
Η σύνδεση γίνεται με ένα φθηνό καλώδιο DVI-HDMI και η κάρτα γραφικών είναι RADEON X800 GTO.
Υπάρχει καμιά πρόταση;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
billy1710 said:
Καλημέρα!! Επιτέλους τελίωσα το htpc που ετοίμαζα τοσο καιρό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση της amoi σε ψηφιακό σήμα. :D
Αυτό όμως που μου κινεί την περιέργεια είναι οτι σε κάθε restart του Η/Υ η ανάλυση χαμηλώνει στο minimum,λιγότερο απο 800x600.
Η σύνδεση γίνεται με ένα φθηνό καλώδιο DVI-HDMI και η κάρτα γραφικών είναι RADEON X800 GTO.
Υπάρχει καμιά πρόταση;
Και εγώ το ίδιο παθαίνω... ίσως το firmware της τηλεόρασης δεν στέλνει πληροφορία στην κάρτα γραφικών για την ανάλυση του pannel και γι' αυτό η κάρτα γραφικών πάει αυτόματα στην χαμηλότερη δυνατή ανάλυση για να δείξει σίγουρα εικόνα...

Ίσως αυτό διορθωθεί κάποια στιγμή με νέους drivers από την κάρτα...

Δεν είναι εντυπωσιακή πάντως η εικόνα σε 1920Χ1080? Αν και εγώ όταν κάνω δουλειές pc όπως π..χ internet βάζω την ανάλυση στα 1280Χ720 για να έχω μεγαλύτερες γραμματοσειρές...

Reaction score
0
Πράγματι η εικόνα είναι εντυπωσιακή σε 1920x1080! :D
Επίσης δοκίμασα να ρίξω την ανάλυση σε 800x600 και δουλέυω άνετα σε 3,5 μέτρα για internet mail word etc.
Ελπίζω πάντως να διορθωθεί το θέμα της ανάλυσης με καινούργιους drivers γιατί είναι λίγο ενοχλητικό...

Reaction score
0
Μήπως ξέρει κανείς γιατί μου εμφανίζει κατά άτακτα διαστήματα μία πράσινη κάθετη γραμμή στο 1/4 από αριστερά προς τα δεξιά; Εμφανίζεται μόνο στο star και στο mega και έχω την εντύπωση ότι δεν εμφανίζεται στις διαφημίσεις τους αλλά μόνο στο κυρίως πρόγραμμα. Δεν εμφανίζεται ούτε σε DVD ούτε σε δορυφορική. Μήπως είναι προβληματικό το tuner; Μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
cospan said:
Μήπως ξέρει κανείς γιατί μου εμφανίζει κατά άτακτα διαστήματα μία πράσινη κάθετη γραμμή στο 1/4 από αριστερά προς τα δεξιά; Εμφανίζεται μόνο στο star και στο mega και έχω την εντύπωση ότι δεν εμφανίζεται στις διαφημίσεις τους αλλά μόνο στο κυρίως πρόγραμμα. Δεν εμφανίζεται ούτε σε DVD ούτε σε δορυφορική. Μήπως είναι προβληματικό το tuner; Μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων;
Έχει ξαναπαρουσιαστεί αυτό... πάρε ένα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία... νομίζω ότι η λύση είναι πολύ απλή...

NLS

Reaction score
1
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Δεν είναι εντυπωσιακή πάντως η εικόνα σε 1920Χ1080? Αν και εγώ όταν κάνω δουλειές pc όπως π..χ internet βάζω την ανάλυση στα 1280Χ720 για να έχω μεγαλύτερες γραμματοσειρές...
και γιατί δεν μεγαλώνεις τα fonts;;;;;;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
NLS said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
και γιατί δεν μεγαλώνεις τα fonts;;;;;;
Δεν δείχνει ωραία με τόσο μεγάλα fonts... ενώ με την ανάλυση 1280Χ720 είναι μια χαρά!

Reaction score
1
Μετα απο μια βδομαδα θεασης με την tv ειμαι πολυ ικανοποιημενος :D Μου αρεσαν πολυ τα χρωματα, μετα και τις ρυθμισεις του κ. Λαμπρου, αλλα και η εικονα με γρηγορη κινηση. Στα αρνητικα ειναι σιγουρα η μη υπαρξη του μαυρου, οπως ειναι φυσικο. Η εικονα στα καναλια ειναι πολυ καλη, κατι που δεν περιμενα, και ακομα καλυτερη στα dvd. Ακομα δεν εχω δει hd αφου τo htpc ειναι υποκατασκευη. Να ρωτησω ομως κατι γιατι η tv πανω στο πλαισιο γραφει hd ready και οχι true hd ή full hd;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
smooth criminal said:
Μετα απο μια βδομαδα θεασης με την tv ειμαι πολυ ικανοποιημενος :D Μου αρεσαν πολυ τα χρωματα, μετα και τις ρυθμισεις του κ. Λαμπρου, αλλα και η εικονα με γρηγορη κινηση. Στα αρνητικα ειναι σιγουρα η μη υπαρξη του μαυρου, οπως ειναι φυσικο. Η εικονα στα καναλια ειναι πολυ καλη, κατι που δεν περιμενα, και ακομα καλυτερη στα dvd. Ακομα δεν εχω δει hd αφου τo htpc ειναι υποκατασκευη. Να ρωτησω ομως κατι γιατι η tv πανω στο πλαισιο γραφει hd ready και οχι true hd ή full hd;
Είναι hd ready που σημαίνει ότι έχει hdmi είσοδο συμβατό με hdcp...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μιχάλης Κορ. said:
Έπρεπε όμως να γράφει true hd καθώς έχει πάνελ 1920*1080p !
To hd ready είναι παγκόσμιο Logo που μπορούν να το βάλουν μόνο όσες τηλεοράσεις έχουν hdmi με hdcp... Δεν έχει να κάνει με την ανάλυση της τηλεόρασης ή άλλα χαρακτηριστικά της...

Reaction score
1
Ευχαριστω για τη διευκρινιση. Εχει δωθει η εντυπωση οτι hd ready λεγονται οι τηλεορασεις με χαμηλοτερη αναλυση=1366χ768.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas