AMOI LCD37 1920x1080 αποτελέσματα και εντυπώσεις παρουσίασης

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΗD Ready παλιά λεγόταν κάθε μέσο που μπορούσε να χειριστεί σήματα hd δηλ. 720p και 1080i και να τα προβάλει στην ανάλυσή του. Από πέρυσι νομίζω καθιερώθηκε το λογότυπο σε όσα μέσα έχουν hdmi...

Reaction score
0
Κύριοι ενδιαφέρομαι για την αγορά μίας ΑΜΟΙ 37". Ωστόσο ενδιαφέρομαι μόνο για το μοντέλο που έχει tuner σε PAL/SECAM και NTSC καθώς και λήψη σήματος video στο τελευταίο format. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές τις ευρωπαϊκής ΑΜΟΙ 37" (Advent specifications for Europe) εδώ, το μοντέλο που υποστηρίζει και τα 3 format είναι το LC37A1U (και μάλλον και το LC37AF1U). Ωστόσο στο forum βλέπω να γίνεται αναφορά μόνο στο LC37AF1E. Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει αν :

α) Το μοντέλο LC37A1E υποστηρίζει native NTSC (όχι πατέντες τύπου PAL 60);

β) To παραπάνω μοντέλο έχει card reader, όπως αναφέρεται στις προδιαγραφές του LC37A1U;

γ) Αν η απάντηση είναι αρνητική στα δύο παραπάνω, φαντάζομαι αφού η αντιπροσωπεία φέρνει τις τηλεοράσεις απ' ευθείας από Κίνα, δεν θα υπήρξε πρόβλημα να έφερνε μία LC37A1U, σωστά;

Τέλος μήπως γνωρίζει κανείς το F τι παραπάνω λειτουργεία προσθέτει;

Ευχαριστώ.

NLS

Reaction score
1
α) όχι - πράγματι χρειάζεσαι το U που μάλλον πρέπει να βρεις μόνος σου (μια και δεν έρχεται ΚΑΝ ευρώπη) - από την άλλη πάρε ένα τηλέφωνο την Telectron μπας και στο επόμενο κοντέινερ θα μπορούσαν να σου βάλουν μια μέσα (την οποία φυσικά θα πρέπει σχεδόν να έχεις προπληρώσει, κάτι που θα ζητούσα και εγώ στη θέση τους ...μεταξύ μας).

β) όλα τα Advent έχουν.

γ) με πρόλαβες και σε πρόλαβα - μόνο με ένα τηλεφώνημα θα μάθεις όμως

Reaction score
0
Ειδα την ΑΜΟΙ να παιζει σε μαγαζι και ηταν χαλια, δεν ξερω αλλα εμενα μου φαινετε οτι ειναι τρομερη μαϊμου.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Arakis said:
Ειδα την ΑΜΟΙ να παιζει σε μαγαζι και ηταν χαλια, δεν ξερω αλλα εμενα μου φαινετε οτι ειναι τρομερη μαϊμου.
Πάντως εμείς οι 52 που την πήραμε μόνο για μαιμού δεν μας φαίνεται...

Εκτός και δεν είδες την 37άρα που συζητάμε εδώ...

Reaction score
1
Κατα τα λεγομενα σου πρεπει να μην παιρνει κανεις mercedes και bmw κ.α, γιατι βγαζουν μοντελα και στα 1600 κυβικα τα οποια δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους, οποτε ειναι μαιμου!

NLS

Reaction score
1
υπόψη ότι ούτε η 26 είναι μαϊμού
είναι μια χαρά TV για τα "κυβικά" της

τώρα αν την είδες με κάνα *ωλο-σήμα τι περιμένεις να κάνει;

Reaction score
0
Σε μαγαζι ηλεκτρονικων την ειδα, οποτε το σημα ηταν ασχημο ετσι και αλλιως, αλλα σε συγκριση με αυτες που παιζαν διπλα εδειχνε με εντελως ξεπλυμενα χρωματα και η ευκρινεια της δεν ηταν καλη επισης. Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για την αποψη μου κατω απο τετοιες συνθηκες, αλλα πιστευω οτι σε οποιαδηποτε tv αν παιξεις hd σημα θα δειχνει καλα. Οι διαφορες τους θα ειναι σε πιστοτητα χρωματος και σε ρυθμισεις.Και δεν καταλαβαινω γιατι να παρω με 2000-2200€ την Amoi και να μην παρω με 1700€ την κορυφαια 32'' Sony v2000.Ok, αυτα ειναι και λιγο υποκειμενικα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Γιατί με 500 Ευρώ παραπάνω παίρνεις την κορυφαία τηλεόραση σήμερα στις 37 ίντζες (5 περισσότερες από την sony) και με πραγματική ανάλυση 1920Χ1080 και δέχεται και 1080p σήμα και όταν συνδέεται με Pc λειτουργεί ως μόνιτορ χωρίς overscan ή underscan.

Reaction score
0
Καλη φαση, νομιζω οτι απο δω και περα θα σας παρακολουθω πιο πολυ για να μπορεσω να προλαβω την επομενη ευκαιρια.
Και συγνωμη αν σας αμφισβητησα :oops:

NLS

Reaction score
1
1) η συγκεκριμένη TV (Amoi) δυστυχώς από το εργοστάσιο βγαίνει ΠΟΛΥ αρύθμιστη (πράγμα που θέλει να κοιτάξει και η αντιπροσωπεία κάποια στιγμή), οπότε αν δεν έκατσε κάποιος να την φτιάξει λίγο, θα δείχνει αίσχος ναι

2) "αλλα πιστευω οτι σε οποιαδηποτε tv αν παιξεις hd σημα θα δειχνει καλα" - μεγάλο λάθος... πως σου ήρθε αυτό

3) "Οι διαφορες τους θα ειναι σε πιστοτητα χρωματος και σε ρυθμισεις.Και δεν καταλαβαινω γιατι να παρω με 2000-2200€ την Amoi και να μην παρω με 1700€ την κορυφαια 32'' Sony v2000.Ok, αυτα ειναι και λιγο υποκειμενικα." ...2200 κάνει η 37" όχι η 32"... αν συγκρίνεις την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ 37" Amoi με την 32" Sony τότε δεν υπάρχει καμία υποκοιμενικότητα στο ότι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα πάρεις Amoi

Reaction score
1
αν συγκρίνεις την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ 37" Amoi με την 32" Sony τότε δεν υπάρχει καμία υποκοιμενικότητα στο ότι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα πάρεις Amoi
Μ'αρεσουν οι ανθρωποι που δειχνουν αποφασιστικοτητα ασχετως αν κατα τη διαρκεια φανει οτι κανουν λαθος. Ποσο περισσοτερο οταν εχουν δικιο 8)

NLS

Reaction score
1
άκουσα και ένα καλό λόγο (καλός δεν ήταν;...) σήμερα
γιατί ακριβώς αυτή η αποφασιστικότητα παραλίγο να φέρει ένα καβγά με συνεργάτη μου νωρίτερα

Reaction score
0
Να κάνω κ εγώ μια ερώτηση σ' εσάς που είστε "μέσα" στα πραγματα με την ΑΜΟΙ...

Ξέρετε αν τώρα με την έλευση της νεάς ΑΜΟΙ των 42" υπάρχει καμμία περίπτωση να δούμε μείωση στην τιμή της 37άρας?

NLS

Reaction score
1
δεν μπορώ να μιλήσω εκ' μέρους της αντιπροσωπείας αλλά δεν νομίζω

βλέπεις από την μια έχεις 5" παραπάνω, αλλά από την άλλη έχεις δυο tuner, multi-card slot, "πιο ακριβό" design

εν καιρώ φυσικά όλες οι τιμές θα πέσουν (μοιραίο αυτό στην τεχνολογία)
αλλά όχι λόγω της 42"

Reaction score
0
NLS said:
αλλά από την άλλη έχεις δυο tuner, multi-card slot, "πιο ακριβό" design
Αναφέρεσαι στην 37άρα ή την 42άρα?

NLS said:
εν καιρώ φυσικά όλες οι τιμές θα πέσουν (μοιραίο αυτό στην τεχνολογία)
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά δε μπορούμε να περιμένουμε κ για πάντα!!! :?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.186
Members
38.541