AMOI LCD37 1920x1080 αποτελέσματα και εντυπώσεις παρουσίασης

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.906
kissifer said:
Παιδια μια ερωτηση αν παρω την 32 αξιζει να την χρησιμοποιησω σαν οθονη PC Η θα στραβωθω?????
Είναι καθαρά θέμα προσωπικής προτίμησης. Πάντως δε στραβώνεσαι. Εγώ έχω μια 26άρα LCD για monitor εδώ και 2 χρόνια. Η απόσταση θέασης είναι περίπου στο μισό μέτρο και περνάω πάνω από 6 ώρες τη μέρα μπροστά στην οθόνη. Ακόμα βλέπω μια χαρά... :)

NLS

Reaction score
1
να στραβωθείς αντικειμενικά όχι
υποκειμενικά ίσως
είναι πολύ φωτεινή οθόνη
πάντως εγώ περνάω καλά μπροστά της (όταν χρειάζεται να πάω κοντά με keyboard/mouse και να ρυθμίσω πράγματα)

Reaction score
0
βασικα ηθελα να ρωτησω ρε παιδια ποια ειναι τα hz tis amoi 32 η 37 δεν με νοιαζει και αν αξιζει να την εχεις σαν pc monitor σε μεγιστη αναλυση βλεπεις καλα σε περιβαλλον windows? τα hd θα τα παιζει κατευθειαν απο το media player σε αναλυση hd? και τετοια δηλαδη αν η amoi χρησημοποιηθει σαν monitor tv σε ενα media center pc αξιζει?????????

ευχαριστω για τον χρονο σας!!! :lol: :lol:

NLS

Reaction score
1
αν διάβαζες τα thread που υπάρχουν για την AMOI 37 (μάθε πρώτα για ποια μιλάς βασικά... ΑΛΛΟ η 32 άλλο η 37) ακόμα και αυτό εδώ το thread που έχει 21 σελίδες, θα είχες την απάντηση μόνος σου

Reaction score
0
Σημερα ειδα απο κοντα την 37 ΑΜΟΙ και πραγματικα ειναι πολυ καλη, και για να πω την αληθεια δεν την περημενα τοσο καλη...

Reaction score
0
υπάρχει πιθανότητα για μείωση της τιμής κατα το τέλος του μήνα (αντε αρχές του επόμενου)? είμαι σε mindf@ck με δεδομένη την τιμη της 42 !

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
kissifer said:
βασικα ηθελα να ρωτησω ρε παιδια ποια ειναι τα hz tis amoi 32 η 37 δεν με νοιαζει και αν αξιζει να την εχεις σαν pc monitor σε μεγιστη αναλυση βλεπεις καλα σε περιβαλλον windows? τα hd θα τα παιζει κατευθειαν απο το media player σε αναλυση hd? και τετοια δηλαδη αν η amoi χρησημοποιηθει σαν monitor tv σε ενα media center pc αξιζει?????????

ευχαριστω για τον χρονο σας!!! :lol: :lol:
Η 37άρα είναι ιδανική για HTPC!!!

Κλειδώνει στα 1080p χωρίς overscan - underscan και η εικόνα είναι άψογη!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
pxatzis said:
υπάρχει πιθανότητα για μείωση της τιμής κατα το τέλος του μήνα (αντε αρχές του επόμενου)? είμαι σε mindf@ck με δεδομένη την τιμη της 42 !
Όταν έρθει η 42άρα με βάση την λιανική της τιμή υπάρχει αυτή η περίπτωση...

Reaction score
0
Re: AMOI LCD37 1920x1080 αποτελέσματα και εντυπώσεις παρουσίασης

unforgiven said:
Πού την είδες και τι έπαιζε;
Γνωρισα ενα ενα παιδι στην δουλεια, και μου ειπε οτι εχει την ΑΜΟΙ και πηγα και την ειδα, επαιζε ενα ντοκιμαντερ του ΒBC στα 720P και ειχε πολη καλη εικονα απο υπολογιστη...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
gio360 said:
unforgiven said:
Γνωρισα ενα ενα παιδι στην δουλεια, και μου ειπε οτι εχει την ΑΜΟΙ και πηγα και την ειδα, επαιζε ενα ντοκιμαντερ του ΒCC στα 720P και ειχε πολη καλη εικονα απο υπολογιστη...
Με pc και γενικότερα με HD ζωγραφίζει!

Reaction score
164
gio360 said:
unforgiven said:
Γνωρισα ενα ενα παιδι στην δουλεια, και μου ειπε οτι εχει την ΑΜΟΙ και πηγα και την ειδα, επαιζε ενα ντοκιμαντερ του ΒBC στα 720P και ειχε πολη καλη εικονα απο υπολογιστη...
Και φαντάσου ότι έβλεπες τη μισή ανάλυσή της. ;)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
gio360 said:
unforgiven said:
Δες εδώ: http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=14372.0

Πήγαινε στο Αγγλικό φόρουμ να δεις τι πανικός γίνεται με την ΑΜΟΙ!

Reaction score
0
Mηπως ξερει κανεις απο Θεσσαλονικη που μπορω να την δω?στο Μ.Μ.δεν υπαρχει.αρχικα ενδιαφερθηκα για την 42 αλλα αποφασισα να παρω την 37 λογω ΡΙΡ που το ειχα στην παλαια μου crt και μου λειπει πολυ,απ οτι ειδα η 42 δεν το εχει.

Reaction score
0
kompaiasi said:
Mηπως ξερει κανεις απο Θεσσαλονικη που μπορω να την δω?στο Μ.Μ.δεν υπαρχει.αρχικα ενδιαφερθηκα για την 42 αλλα αποφασισα να παρω την 37 λογω ΡΙΡ που το ειχα στην παλαια μου crt και μου λειπει πολυ,απ οτι ειδα η 42 δεν το εχει.
Έχω ακούσει κάτι για praktiker. Μπορείς να δοκιμάσεις εκεί, αλλιώς πάρε τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία στην Αθήνα να σου πει που θα την βρεις εδώ.

Reaction score
0
Αντιδραση του υπαληλου στην Μ.ΜARKT.

ΑΜΟΙ??..ΜΠΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ...ΑΜΟΙ...ΑΑΑΑΑΑΑ ΕΝΟΕΙΣ ΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ...ΜΠΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ..Ε ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ?ΤΟΣΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ.....

:? :?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney