Antkots system.The clash of power!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

Κανεις δεν προκειται να σου πει kουβεντα διοτι θα...τον παρει και
θα τον σηκωσει.
Πες τα μας αναλυτικα...:444:
Νικ καλημερα και καλη εβδομαδα.Νομιζω και μετα την παρεμβαση του Ανδρεα πρεπει να ξεκινησεις να γραφεις αναλυτικα,νομιζω οτι ολοι απο τους παρεβρισκομενους περιμενουν την αναλυτικη παραθεση των εντυπωσεων σου!!
Βασικα περιμενουμε δηλωσεις απο Αρβανιτακη!!
Αrgi και gstriftos , ισως να θυμουνται τι τους ειπα στην εξοδο.
Ενα απ τα 2-3 καλυτερα συστηματα που εχω ακουσει

Αντε να γραψω κι εγω αφου δεν του φτανει το spoiler απο πανω.

Το δικαναλο μερος του συστηματος ειναι κορυφαιο.
Τα χαμηλα ειναι συγκλονιστικα ,σαν κλωτσια στο στομαχι, ισως και χαμηλοτερα.
Μεσουψηλα απο αλλο πλανητη.
Σκηνη , βαθος ,υψος και στερεοφονικη εικονα , εκει που πρεπει.
Μπορω να το συγκρινω μονο με το GENESIS II , που ειχαμε στην Lyric τα παλια χρονια.
Οποιος δεν εχει ακουσει τα K2S 9800 , δυσκολα μπορει να καταλαβει μεχρι που μπορουν να φτασουν την απολαυση.
Σε συνδυασμο με τα ενισχυτικα σου , αποτελουν ενα συνολο που σε κανει να θες ολο και περισσοτερο απ αυτο το ωραιο ακουσμα.
Με λιγα λογια , δεν μπορεις ν ακουσεις σε χαμηλη ενταση.
Η εξαιρετικη αποδοση σε ολες τις συχνοτητες σε κανει να ανεβαζεις σταθμη , μηπως και βρεις ψεγαδι.
Εχω ακουσει τα Κ2 και με PLINIUS και με Μark Levinson αλλα οχι τοσο μεγαλης ισχυος σαν τους Bryston.
Nομιζω πως δεν υπαρχει λογος να ''ψαχτεις'' παραπανω.

Reaction score
460

Αντε να γραψω κι εγω αφου δεν του φτανει το spoiler απο πανω.

Το δικαναλο μερος του συστηματος ειναι κορυφαιο.
Τα χαμηλα ειναι συγκλονιστικα ,σαν κλωτσια στο στομαχι, ισως και χαμηλοτερα.
Μεσουψηλα απο αλλο πλανητη.
Σκηνη , βαθος ,υψος και στερεοφονικη εικονα , εκει που πρεπει.
Μπορω να το συγκρινω μονο με το GENESIS II , που ειχαμε στην Lyric τα παλια χρονια.
Οποιος δεν εχει ακουσει τα K2S 9800 , δυσκολα μπορει να καταλαβει μεχρι που μπορουν να φτασουν την απολαυση.
Σε συνδυασμο με τα ενισχυτικα σου , αποτελουν ενα συνολο που σε κανει να θες ολο και περισσοτερο απ αυτο το ωραιο ακουσμα.
Με λιγα λογια , δεν μπορεις ν ακουσεις σε χαμηλη ενταση.
Η εξαιρετικη αποδοση σε ολες τις συχνοτητες σε κανει να ανεβαζεις σταθμη , μηπως και βρεις ψεγαδι.
Εχω ακουσει τα Κ2 και με PLINIUS και με Μark Levinson αλλα οχι τοσο μεγαλης ισχυος σαν τους Bryston.
Nομιζω πως δεν υπαρχει λογος να ''ψαχτεις'' παραπανω.
Νικ καλησπερα,πιστευω οτι ατομα σαν τον Νικ φερουν γνωμη με μεγαλη βαρυτητα (και γενικως με ανιδυοτελεια)λογω των εμπειριων που εχει αποκτησει στηνωντας ντεμο συστηματα υψηλων προδιαγραφων τοσα χρονια με δασκαλο τον Νικ και Μαικ Κακαδελη τους πατριαρχες του χωρου.Ειναι νομιζω κατανοητο απο ολους μας, που εχουμε δαπανησει πολυτιμο χρονο -χρημα και γνωσεις επανω στο στησιμο ενος συστηματος,να θελουμε να ακουσουμε την αποψη καποιων ανθρωπων που μεσα απο την πορεια τους στο αντικειμενο αυτο μπορουν να αξιολογησουν προσπαθειες σαν την δικη μου(που πολλοι πιστευω εχουν κανει με γνωμονα την αγαπη προς τον κλαδο αυτο).Πιστευω μεσα απο αυτες τις αναφορες γινομαστε καλυτεροι και ανταλλασοντας γνωμες και αποψεις οδηγουμαστε σε σωστες επιλογες για τα συστηματα μας.Για ακομα μια φορα ευχαριστω τους φιλους που με τιμησαν με την παρουσια τους στο σπιτι μου και ασχοληθηκαν με την καταθεση γραφης τους.Σας καληνυχτω για σημερα και καλο ξημερωμα σε ολους!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.478

Την ασφάλεια την κατέβασες εσυ?
Μην πάρει καμιά φωτιά ο ερθ , και σου κάψει και τα μεγαφωνάκια.(πως τα λέμε να δείς ? Α! NAI tefal)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εγω ματια μου δεν εχω αναγκη να κοβω το κεντρικο μου μην το σκισει ο μαμουθιος ντενον μου.
bass in your face monke:116:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.478

Σήμερα βράθηκα με τον αργύρη και τον σωτήρη στον χώρο του αντώνη.
Ακούσαμε δικάναλο, πολύ και λίγο hc.Η φιλοξενία του αντώνη άψογη.
Ο χώρος πολύ ωραίος και το σύστημα απο τα κλύτερα των καλύτερων που κυκλοφορούν σε ολη την πιάτσα κυριολεκτικά.Τα ηχεία του μαζί με τα μονομπλόκια , βγάζουν απίστευτο ηχο, ολοζώντανο , γρήγορο , αληθοφανέστατο , με εξαιρετικό έλεγχο , ατάκα,και σφρίγος.Οι στάθμες είναι σε επίπεδα pa, δεν πλησιάζουν απλά , αλλά τα φτάνουν αβίαστα, απαραμόρφωτα , ακούραστα και κυρίως ασυμπίεστα.Πολύ καλά εως άριστα και τα φωνητικά , ολοζώντανα, lifelike θα έλεγα.Κάποιος παραπονέθηκε για τις στάθμες και εγω ήθελα κιάλλο.Σε δικάναλο περιεχόμενο απλά δεν παίζεται.
Σε hc θέλει δουλειά , οχι τίποτα το ιδιαίτερο , αλλά μερικές προσθήκες μαζί με λίγο πιο προσεκτική τοποθέτηση στον χώρο(δύσκολο ).Αν μπορούσε να βάλει και εναν προβολέα , και δυο ηχεία ακόμα , μαζί με εναν προ , μιλάμε θα είχε το κορυφαίο σχεδόν σύστημα.
Και λεω σχεδόν γιατί ενω ο χώρος είναι πολύ καλός η διαρύθμιση δεν του επιτρέπει μερικές υπερβολές.Με λίγη δουλίτσα θα γίνει το ιδο κορυφαίο και στο hc.
Πάντως στο δικάναλο στέρεο πρόγραμμα η λέξη αναφόράς νομίζω του ανήκει και με το παραπάνω.Μπράβο Antoin.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Γιωργο μολις ηρθα σπιτι και ειδα τις εντυπωσεις σου.Κατα πρωτον ευχαριστω εσενα τον Αργυρη και τον Νικο που ανταποκριθηκατε στο καλεσμα μου και με τιμησατε με την παρουσια σας!!Πιστευω και εγω οτι περασαμε ενα ομορφο και επικοδειμιτικο βραδυ το οποιο κυλησε ομορφα πρωτα λογω της καλης παρεας και μετα λογω της ακροασης.Τωρα οσο αφορα το συστημα,ευχαριστω για τα καλα σου λογια και αυτο που εχω μονο να πω ειναι οτι αυτο το συστημα χτιστηκε λιγο λιγο με πολυ κοπο και με εμπειρια 30συν ετων στον χωρο του hi-fi,hi-end.Ελπιζω να φανηκα αξιος των προσδοκιων και των απαιτησεων σας και σιγουρα θα το ξανακανουμε οταν παρω τον ενισχυτη 1.4 και τον ρυθμισουμε οπως πρεπει,ελπιζω με μια καλη ρυθμιση και μερικη μετατοποιση των ηχειων (πισω) να εχουμε το αναλογο αποτελεσμα οπως στην στερεοφωνικη ακροαση!!Και παλι ευχαριστω για την ωραια παρεα.Αργυρη μολις ειδα και τα δικα σου γραφωμενα και σε ευχαριστω πολυ, απλα απο οτι καταλαβες το home cinema μου εχει δουλιτσα.
Αντωνακι θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....ειμαι πολυ καλο παιδι...φρονιμο,νοικοκυρης....εκει ..σε μια γωνιτσα θα κατσω και δεν θα ενοχλησω!!!!!!!

Ειμαι και γω χαιεντας τρομαρα μου.......

Reaction score
150
Τι να πω! Θα συμφωνήσω με το Γιάννη και θα γράψω περισσότερα αύριο.

Ειλικρινά το λέω κορυφή το ίδιο και ο Αντώνης! Πολύ ωραιος άνθρωπος και πολύ φιλόξενος.

Συνεχίζεται!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.478

Αϊ μωρή τεμπέλα καμπαρετζού. τζου τζου τζου τζου τζου.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.478

Αντωνακι θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....ειμαι πολυ καλο παιδι...φρονιμο,νοικοκυρης....εκει ..σε μια γωνιτσα θα κατσω και δεν θα ενοχλησω!!!!!!!

Εσυ να κάτσεις στ'αυγά σου , ε συγνώμη στους mundorf σου ήθελα να πω.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Εσυ να κάτσεις στ'αυγά σου , ε συγνώμη στους mundorf σου ήθελα να πω.
Αντε για τουφα εσυ παλιοτρελλοκομειο!!!!!!!!!!!!

Καλα βρε δεν ενδρεπεσαι.....ειπες TEFAL τα ηχεια του Αργυρη??

Αν θες να ξερεις νεαρε μου και γω TEFAL περιφεριακα εχω και μαλιστα τα ιδια και κεντανε...που να σκασεις!!!!!!!!!! ΖΟΥΛΙΑΡΗ!!!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.478

E οχι και να σκάσω για τις κατσαρόλες σας..σιγά τα ωά.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.478

Kάπου διάβασα και ενα pdf , με specs, το ηχείο είναι 6ωμο στα μπάσσα και 4ωμο στα μεσουψηλά και ψηλά.Είναι 2,5 δρόμων Ο .5 δρόμος είναι το super tweeter, που δουλέυει μόνο μια οκτάβα απο 10khz εως 20 και πάνω.Εχει ευαισθησία 93 db , και η jbl το δείνει για 400wrms.Κροσαρισμένο στους 800κύκλους και στους 10 χιλιόκυκλους.Α και απόκριση δίνει απο 45 hz- 50khz.
Εχει μαγνήτη alnico στο woofer αλλά και στα άλλα δυο μεγάφωνα.Ακόμα απορώ πως ρούφηξε ετσι τελικούς του 1,2 kw .Θα έλεγα σχεδόν εντελώς απαραμόρφωτα.
Και λεω σχεδόν γιατί κάποια στιγμή μου φάνηκε οτι άκουσα κάτι σαν δυναμική συμπίεση , αλλά δεν εδωσα σημασία.Τεσπα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

o ενας δεν αντεχε τις υψηλες εντασεις και ο αλλος ελεγε δωσε κι αλλο/Τα ειπα του γιατρου και μου ειπε να κοψω τετοιοιυ ειδους παρεες γιατι κινδυνευω .Α και που εισαι κοτσαρολια εχεις φαει? τηγανια? Ετοιμασου

Reaction score
460

Πολυ ευχαριστως να το κανονισουμε νομιζω οτι τα ωραια πραγματα και τις εμπειριες πρεπει να τα μοιραζομαστε ολοι μας.(εκτος τις γυναικες μας και τα αυτοκινητα μας)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εμενα να με συγχωρειτε , αλλα σε ανθυιγιηνους χωρους με καμιναδες και θερμαστρες δεν θελω να εχω επαφες.In the other hand ο σωτηρης θα πρεπει να χαμηλωσει αρκετα το νταβανι του αλλιως μπασα δεν θα ακουσει.:136:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αντε για τουφα εσυ παλιοτρελλοκομειο!!!!!!!!!!!!

Καλα βρε δεν ενδρεπεσαι.....ειπες TEFAL τα ηχεια του Αργυρη??

Αν θες να ξερεις νεαρε μου και γω TEFAL περιφεριακα εχω και μαλιστα τα ιδια και κεντανε...που να σκασεις!!!!!!!!!! ΖΟΥΛΙΑΡΗ!!!!
μην σε νοιαζει καθε μερα ποτιζει και θειαφιζει τις καμιναδες του ωστε να μεγαλωσουν οι μοναδες τους και να μπορουν να βγαζουν ηχο και οχι ρυπους:143:

Reaction score
460

Σήμερα βράθηκα με τον αργύρη και τον σωτήρη στον χώρο του αντώνη.
Ακούσαμε δικάναλο, πολύ και λίγο hc.Η φιλοξενία του αντώνη άψογη.
Ο χώρος πολύ ωραίος και το σύστημα απο τα κλύτερα των καλύτερων που κυκλοφορούν σε ολη την πιάτσα κυριολεκτικά.Τα ηχεία του μαζί με τα μονομπλόκια , βγάζουν απίστευτο ηχο, ολοζώντανο , γρήγορο , αληθοφανέστατο , με εξαιρετικό έλεγχο , ατάκα,και σφρίγος.Οι στάθμες είναι σε επίπεδα pa, δεν πλησιάζουν απλά , αλλά τα φτάνουν αβίαστα, απαραμόρφωτα , ακούραστα και κυρίως ασυμπίεστα.Πολύ καλά εως άριστα και τα φωνητικά , ολοζώντανα, lifelike θα έλεγα.Κάποιος παραπονέθηκε για τις στάθμες και εγω ήθελα κιάλλο.Σε δικάναλο περιεχόμενο απλά δεν παίζεται.
Σε hc θέλει δουλειά , οχι τίποτα το ιδιαίτερο , αλλά μερικές προσθήκες μαζί με λίγο πιο προσεκτική τοποθέτηση στον χώρο(δύσκολο ).Αν μπορούσε να βάλει και εναν προβολέα , και δυο ηχεία ακόμα , μαζί με εναν προ , μιλάμε θα είχε το κορυφαίο σχεδόν σύστημα.
Και λεω σχεδόν γιατί ενω ο χώρος είναι πολύ καλός η διαρύθμιση δεν του επιτρέπει μερικές υπερβολές.Με λίγη δουλίτσα θα γίνει το ιδο κορυφαίο και στο hc.
Πάντως στο δικάναλο στέρεο πρόγραμμα η λέξη αναφόράς νομίζω του ανήκει και με το παραπάνω.Μπράβο Antoin.
Γιαννη μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια,οι θετικες κρισεις ειναι αυτες που επιβραβευουν τις προσπαθειες για το καλο αποτελεσμα αλλα δεν πρεπει νομιζω να εφησυχαζουμε αλλα να αναζητουμε και κατι ακομα για την ηχητικη μας τελειοτητα,αυτο ειναι το χαι εντ,οπως και τα αρνητικα σχολια πρεπει να τα λαμβανουμε θετικα υποψιν μας για να βελτιωνουμε και το συστημα μας και τον εαυτο μας (βεβαια οι κρισεις πρεπει να ειναι αμεροληπτες και απο ανθρωπους με εντονα μουσικα ερισματα οπως οι φιλοι που με τιμησαν με την παρουσια τους και τους ευχαριστω πολυ!!)Γιαννη την συμπιεση που ακουσες,εαν λεμε την ιδια,ηταν στο κακογραμμενο σι ντι των μπονευ μ οταν το ηχειο εφαγε τα 1.2 κιλοβατ και ψιλοκοκκινησαν οι λυχνιες των 28β οποτε και χαμηλωσα την ενταση και αναφερθηκα εκεινη την ωρα για το συμβαν,αυτο συμβαινει μονο οταν ξεπερνας τις δυνατοτητες των 28β και με κακη ηχογραφηση,γιατι στα σι ντι αναφορας πολλες φορες ξεπερασαμε τα ορια των 28β χωρις να ακουστει τιποτα και ας κοκκινιζαν οι λυχνιες.Σας το ειπα τα jb θελου 1.5 κιλοβατ για να ξεπερασουν τα ορια τους.Και παλι ευχαριστω!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός