Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!
Αντε να γραψω κι εγω αφου δεν του φτανει το spoiler απο πανω.
Το δικαναλο μερος του συστηματος ειναι κορυφαιο.
Τα χαμηλα ειναι συγκλονιστικα ,σαν κλωτσια στο στομαχι, ισως και χαμηλοτερα.
Μεσουψηλα απο αλλο πλανητη.
Σκηνη , βαθος ,υψος και στερεοφονικη εικονα , εκει που πρεπει.
Μπορω να το συγκρινω μονο με το GENESIS II , που ειχαμε στην Lyric τα παλια χρονια.
Οποιος δεν εχει ακουσει τα K2S 9800 , δυσκολα μπορει να καταλαβει μεχρι που μπορουν να φτασουν την απολαυση.
Σε συνδυασμο με τα ενισχυτικα σου , αποτελουν ενα συνολο που σε κανει να θες ολο και περισσοτερο απ αυτο το ωραιο ακουσμα.
Με λιγα λογια , δεν μπορεις ν ακουσεις σε χαμηλη ενταση.
Η εξαιρετικη αποδοση σε ολες τις συχνοτητες σε κανει να ανεβαζεις σταθμη , μηπως και βρεις ψεγαδι.
Εχω ακουσει τα Κ2 και με PLINIUS και με Μark Levinson αλλα οχι τοσο μεγαλης ισχυος σαν τους Bryston.
Nομιζω πως δεν υπαρχει λογος να ''ψαχτεις'' παραπανω.
Κανεις δεν προκειται να σου πει kουβεντα διοτι θα...τον παρει και
θα τον σηκωσει.
Πες τα μας αναλυτικα...:444:
Νικ καλημερα και καλη εβδομαδα.Νομιζω και μετα την παρεμβαση του Ανδρεα πρεπει να ξεκινησεις να γραφεις αναλυτικα,νομιζω οτι ολοι απο τους παρεβρισκομενους περιμενουν την αναλυτικη παραθεση των εντυπωσεων σου!!
Βασικα περιμενουμε δηλωσεις απο Αρβανιτακη!!
Αrgi και gstriftos , ισως να θυμουνται τι τους ειπα στην εξοδο.Ενα απ τα 2-3 καλυτερα συστηματα που εχω ακουσει
Αντε να γραψω κι εγω αφου δεν του φτανει το spoiler απο πανω.
Το δικαναλο μερος του συστηματος ειναι κορυφαιο.
Τα χαμηλα ειναι συγκλονιστικα ,σαν κλωτσια στο στομαχι, ισως και χαμηλοτερα.
Μεσουψηλα απο αλλο πλανητη.
Σκηνη , βαθος ,υψος και στερεοφονικη εικονα , εκει που πρεπει.
Μπορω να το συγκρινω μονο με το GENESIS II , που ειχαμε στην Lyric τα παλια χρονια.
Οποιος δεν εχει ακουσει τα K2S 9800 , δυσκολα μπορει να καταλαβει μεχρι που μπορουν να φτασουν την απολαυση.
Σε συνδυασμο με τα ενισχυτικα σου , αποτελουν ενα συνολο που σε κανει να θες ολο και περισσοτερο απ αυτο το ωραιο ακουσμα.
Με λιγα λογια , δεν μπορεις ν ακουσεις σε χαμηλη ενταση.
Η εξαιρετικη αποδοση σε ολες τις συχνοτητες σε κανει να ανεβαζεις σταθμη , μηπως και βρεις ψεγαδι.
Εχω ακουσει τα Κ2 και με PLINIUS και με Μark Levinson αλλα οχι τοσο μεγαλης ισχυος σαν τους Bryston.
Nομιζω πως δεν υπαρχει λογος να ''ψαχτεις'' παραπανω.