Antkots system.The clash of power!!

Reaction score
460
Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

Καλημερα σε ολους,εχθες 20-04-2010 ενταχθηκε στο συστημα ο denon AVC-A1HD,ο οποιος θα λειτουργησει μονο σαν προ,ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι ανταξιο της φημης αυτου του ενισχυτη,ειδωμεν!Οταν στηθει,δοκιμαστει και ρυθμιστει σωστα θα γινει παλι μια συγκεντρωση των φιλων,για την σκληρη οπως παντα αξιολογηση.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καλημερα, ειμαι σιγουροςοτι πηρες ενα μηχανακι supreme , θα με θυμιθεις συντομα.

Reaction score
460

Ευχαριστω πολυ παιδια συντομα θα εχουμε (πιστευω) παρουσιαση.

Reaction score
15.548

Mε ποιο σκεπτικο εκλεινες προς τα εκει...:118:

Και αν επιτρεπε ποσο πηγε το μαλλι...?

Reaction score
460

Κωστα καλημερα,τα σκεπτικα ηταν τα εξης,εχω μεγαλη εκτιμηση στην denon,και απο αποψη κατασκευης και ηχητικης,εχει ο μπατζανακης μου τον 11 και εχω δει στο συστημα του πανω απο 100 εργα,ετσι εχω εμπεριστατωμενη ηχητικη αποψη.Οταν τον συνδεσω και τον ακουσω θα μπορεσω να παραθεσω την λεπτομερη μου αποψη,που ελπιζω να ξεπερνα σε αποδωση τον κατα εμενα εξαιρετικο ηχο του11.Ολα λοιπον τα τεστ που εχω διαβασει τον παρουσιαζουν σε ποιοτητα κατασκευης(που αλλωστε και ο ποιο αδαης το καταλαβαινει απο την συναρμογη και τα υλικα που ειναι δομημενο το μηχανημα)και ηχητικα κορυφαιο!Τωρα,ενα τετοιο μηχανακι ειναι πολυχρηστικο,δηλ και να ξεπεραστει καποια στιγμη μπορω να τον χρησιμοποιησω σαν ολοκληρωμενο σε διαφορα μερη του σπιτιου(κηπο,πλευ ρουμ κτλ)διοτι εχει επαρκεια ισχυος και αποδεκτο στερεο ηχο.Νομιζω οτι το συγκεκριμενο μηχανημα εκτος των αλλων, δεν εχει τυχη κακης αξιολογησης και μεσα στο AV SITE,ειναι αποδεκτο νομιζω απο ολους οσο αφορα και την αποδικωποιηση και την εικονα και τον ηχο του,νομιζω?Επιπλεον κουβαλαει επανω του ενα αριστο συστημα ισοσταθμισης και διαθετει και ολα τα νεα φορμα που υπαρχουν.Οσο αφορα το επερχομενο 1.4 αυτο ειναι μονο για την εικονα,οποτε η συνδεση για το μελλοντικο 3D θα γινει απ'ευθειαν απο το br.Και για τελος εχω μια απεχθεια προς τα κινεζικομαλεσιανα προιοντα,και εχωντας σαν κριτηριο το made japan του Α1 απεριψα ολα τα υπολοιπα σχιστοματικα.

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Antkots system.The clash of power!!

Kαλοάκουστος Αντώνη!!
Γιωργο μου καλημερα ,σε ευχαριστω πολυ, θα κανουμε οπτικοακουστικη συναντηση συντομα.

Reaction score
150
Καλορίζικος Αντώνη!

Έκανες καλή επιλογή και δεν νομίζω να απογοητευτείς ειδικά αφού τον ξέρεις τον ήχο του.

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Antkots system.The clash of power!!

Καλορίζικος Αντώνη!

Έκανες καλή επιλογή και δεν νομίζω να απογοητευτείς ειδικά αφού τον ξέρεις τον ήχο του.
Σωτηρη σε ευχαριστω πολυ θα τα πουμε συντομα.

Reaction score
15.548

Τωρα,ενα τετοιο μηχανακι ειναι πολυχρηστικο,δηλ και να ξεπεραστει καποια στιγμη μπορω να τον χρησιμοποιησω σαν ολοκληρωμενο σε διαφορα μερη του σπιτιου(κηπο,πλευ ρουμ κτλ)
Συμφωνω......:126:

Reaction score
460

Θεωρω οτι αυτη η ερωτηση εχει πολυ ουσια γιατι βοηθαει να παραθετουμε ολοι το κριτηριο της αγορας ενος μηχανηματος,και μπορει να βοηθησει και αλλους οι οποιοι ψαχνουν να βρουν την χρυση τομη για την επιλογη καποιου μηχανηματος ,με γνωμονα οχι μονο το οικονομικο -ηχητικο,κομματι αλλα και αλλους παραμετρους,οπως η χρηστικοτητα καθε μεσου(και τι το κανουμε οταν περασει η "μπογια" του).Ετσι λοιπον παρακινω οσους αγοραζουν καποιο μηχανημα να μας λενε και το κριτηριο-σκεπτικο της αγορας του.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αντωνη ελπιζω να καταλαβες τι σημαινει οτι τοσο καιρο δεν ακουγες.καλες ακροασεις.Γιαννη ευχαριστω για το μπουσουλισμα, <ακριβο μηχανακι> ο ντενον.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.488

Αntoine μεγειές και καλοάκουστος.Τώρα θα δείς τι σημαίνει αληθινό home cinema.
Αργύρη , αφού ξέρεις , at your service.
Δεν είναι ακριβός για αυτά που παίζει.Απλά παίζει ακριβώς, ακριβά.

Reaction score
460

Αntoine μεγειές και καλοάκουστος.Τώρα θα δείς τι σημαίνει αληθινό home cinema.
Αργύρη , αφού ξέρεις , at your service.
Δεν είναι ακριβός για αυτά που παίζει.Απλά παίζει ακριβώς, ακριβά.
Γιαννη μου σε ευχαριστω πολυ.Τελικα η αληθεια στοιχιζει λιγο παραπανω.

Reaction score
15.548

Τελικα η αληθεια στοιχιζει λιγο παραπανω.

Παντα στοιχιζει παραπανω....απο την ηλεκτρικη εκγκατασταση εως και το πατωμα....

Που σημαινει .....πως ...οτι βαλεις θα εχει και την διαφορετικοτητα του στο τελικο αποτελεσμα......

Reaction score
460

Παντα στοιχιζει παραπανω....απο την ηλεκτρικη εκγκατασταση εως και το πατωμα....

Που σημαινει .....πως ...οτι βαλεις θα εχει και την διαφορετικοτητα του στο τελικο αποτελεσμα......
Εχω ματωσει φιλε μου,η αιμοραγια ειναι ασταματητη!!Απο το 1977 που ειμαι στον χωρο δεν ξερω τι εχω δωσει.Εχω αλλαξει τουλαχιστον 30 ζευγαρια ηχεια μπορει και 40 και αλλους τοσους ενισχυτες και παρεμφερη.Ακριβο αθλημα αλλα σε αποζημειωνει απολυτα!Αλλα ακομη δεν εχω βαρεθει!!!(βαρεθηκα ομως να πληρωνω)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός